Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: BΕΝΖΙΝΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προφανώς τα περισσότερα πρατήρια έχουν βενζίνα, απλά δε τη διέθεταν & περίμεναν να γίνει ότι έγινε για να ανεβάσουν κιάλλο τις τιμές
    Κλασσικό τέχνασμα τους MikeG.

Σήμερα έβαλα λίγο στο Ι.Χ. για να μπορώ να πηγαίνω μέχρι τον ηλεκτρικό και η απλή αμόλυβδη είχε 1.250. Για καλή μου τύχη δεν είχε μεγάλη "ουρά" μιας και ήταν 07:20 το πρωί και ο κόσμος κοιμόταν φαίνεται ακόμη.

Σε κάποιο άλλο βενζινάδικο που τελείωσε χθες, είδα την τιμή να είναι στα 1,690. Αυτό θεωρείται οτι είναι απο τα "Φτηνά".

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και αν πέσουν οι τιμές δεν θα είναι παρά 2-5 λεπτά και οχι 20-30 λεπτά που πήρανε τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    παντως σουπερ (με μολυβδο) εχουν αρκετα βενζιναδικα...

*Χωρίς* μόλυβδο, "LRP"

Που έχει ρε γαμώτο; Αφού είναι με κατεβασμένα ρολά όλοι...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Αν κάποιος θέλει βενζίνη και είναι κοντά στο Περιστέρι, στην οδό Αναπαύσεως λίγο πριν τη Θηβών, εκεί που γίνονται τα έργα του μετρό, υπάρχει χωμένο βενζινάδικο BP που έχει βενζίνη.

Είναι καλή περίπτωση γιατί δεν έχει μεγάλες ουρές, επειδή δεν φαίνεται.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κηφησίας απέναντι απο το Άλσος Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα , στο ύψος του ΚΑΤ, η AVIN μόνο αμόλυβδη.

1.250 το λίτρο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    εγω παντως κατα τυχη ειχα γεμισει το παπι την προηγουμενη εβδομαδα.ξαφνικα ειδα προχτες οτι εχει ξεκινησει απεργια........ουρες και τα σχετικα.......απλα αυτο που εκανα ειναι να πηγαινω με τα ποδια κανα δυο φορες στο κεντρο της πατρας.

προχτες ομως λογω δουλειας πηγα σε ενα χωριο στου πανοπουλου και εκει ειχε βενζινα και χωρις ουρα....πηρα και ενα 4λιτρο απο εκει και ειμαι καβατζωμενος......τωρα αμα ξεμεινω πριν ληξει η απεργια δεν θα σκασω κιολας.....

παντως στην ουρα δεν παω να κατσω με την καμια.......

περα απο ολα αυτα ομως εγω ορκιστηκα οτι shell δεν ξαναβαζω......
    ο αδερφος μου εχει φιλο που δουλευε σε πρατηριο shell και ενω ειχαν απλη τους ειχαν δωσει εντολη να βαζουν κατοσταρα......και αυτο που λεω ειναι απο παλια οχι τωρα με την απεργια.....
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

ο αδερφος μου εχει φιλο που δουλευε σε πρατηριο shell και ενω ειχαν απλη τους ειχαν δωσει εντολη να βαζουν κατοσταρα......και αυτο που λεω ειναι απο παλια οχι τωρα με την απεργια.....
    Ξέρεις αυτό παίζει και με τον εκάστοτε πρατηριούχο. Υπάρχει Shell στα Χανιά που είναι απαράδεκτο από άποψη παρόμοιας συμπεριφοράς και κακιάς γκριμάτσας-ειρωνίας και υπάρχει και Shell στα Χανιά από το οποίο βάζω χρόνια και είναι οι άνθρωποι ειλικρινείς, πάντα με το χαμόγελο και είμαι πάντα ευχαριστημένος.
    Και ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει το ρόλο του.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Στην Ελλάδα, μεταξύ των άλλων πολλών και χείριστων ελαττωμάτων που έχουμε σα λαός, δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση! Με το που θα λήξει η απεργία και θα παραμείνει το καπέλο που φόρεσαν στη βενζίνη, οι λεχρίτες που αισχροκερδούν, πάλι αυτός ο κρητίκλας με τα μαύρα τα μπερντέκια και τα σαρίκια και δεν ξέρω πως τα λένε (που πουλούσε 2€/λίτρο) δε θα έχει καμμιά απολύτως συνέπεια και το ξέρει! Αυτός, μαζί και όλο το συνάφι του, σε όλη την Ελλάδα! Αν μετά την απεργία, έβλεπαν τον πελάτη με το κυάλι (όπως θα γίνονταν σε μια πολιτισμένη χώρα), επειδή θα τον τιμωρούσαν οι καταναλωτές, δε θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα! Επίσης αυτή η πείνα, που νόμισαν όλοι πως θα ξανάρθει η κατοχή και κάνουν καβάτζες, μην τυχόν μείνει ακίνητο το ιχ και πεθάνουμε μαρτυρικά, είναι άλλος ένας παράγοντας της ξεφτίλας! Έγιναν ιστοσελίδες που δίνει σύρμα ο ένας στον άλλο πως εκεί ΕΧΕΙ (κι ας την έχει 2€ )!

(που πουλούσε 2€/λίτρο)
    3€ / λίτρο σε αυτούς που έβαζαν σε μπιτόνια.

Όσο για τη φορεσιά του ντρέπομαι που είμαι Κρητικός, γιατί τη φορεσιά αυτή τηνε φορούνε οι Άντρες και όχι οι κακάντρες.
    Σιχτήρ με το κάθε λαμόγιο πια...Ξαναξεφτηλιστήκαμε διεθνώς!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μανιβελάτο μέλος
    ναι το δα και εγώ στις ειδήσεις το πρωί..πήγε ο άλλος με το μπιτόνι, δεν του έβαλε ούτε 10 λίτρα και του είπε 30.. δεν είμαστε με τα καλά μας.. απορώ πραγματικά πως δεν έχει φάει ακόμα ξύλο..

Το κύτταρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα για θυμήσου τι γίνεται με τις απεργίες

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μετα απο απεργία οι τιμές δεν πέσαν...
    κάνουνε απεργίες για 3~4 μέρες...ανεβάζουν τις τιμές..κ δεν ξαναπέφτουν ποτε...

πουτάνα γ#$@η κωλοχώρα...μπασταρδολαός ήμαστε ρεεεεε...400 χρόνια δυστηχώς ήταν πολλά
    Ωραια! Φωναζουμε, βριζουμε, γραφουμε οτι ολα ειναι μπαχαλο -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ- και η ολη κατασταση ειναι απαραδεκτη -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΑΛΛΑ; ΤΙ Κ Α Ν Ο Υ Μ Ε;;;;
    Θα μου πεις μπορουμε να παρουμε το νομο στα χερια μας; Θεωρητικα οχι, αλλα μηπως τελικα ΑΥΤΟ χρειαζεται;;

Τον Μαιο του 1962 οι φοιτητες και οι εργαζομενοι στην Γαλλια κατεβηκαν στους δρομους και τα κανανε ολα ΙΣΙΩΜΑ. Αν κατεβουν καποιες χιλιαδες ανθρωποι στους δρομους και αρχισουν να βαρανε ΑΛΥΠΗΤΑ θα φταινε;;;

Ρε ΓΑΜΩΤΟ πια!!!! Το εχετε καταλαβει οτι βαζουμε βενζινη με 1,5 ευρω πλεον;;;;
    Και; Μετα, τι;

Οταν ληξει η απεργια θα γεμισουμε την αγαπημενη μας μηχανουλα με 1,489999 το λιτρο και θα πιασουμε παλι τα ταξιδακια και τις βολτουλες μας....

Δεν εχει τελος αυτη η ξεφτυλα πλεον....

ΥΓ. Και αν ρε σεις τα πραγματα χειροτερευουν τοσο ραγδαια πλεον τωρα, ΠΩΣ θα ειναι σε 30 χρονια μετα οταν θα ειμαστε 60αρηδες πχ;
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ωραια! Φωναζουμε, βριζουμε, γραφουμε οτι ολα ειναι μπαχαλο -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ- και η ολη κατασταση ειναι απαραδεκτη -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΑΛΛΑ; ΤΙ Κ Α Ν Ο Υ Μ Ε;;;;
    Θα μου πεις μπορουμε να παρουμε το νομο στα χερια μας; Θεωρητικα οχι, αλλα μηπως τελικα ΑΥΤΟ χρειαζεται;;

Τον Μαιο του 1962 οι φοιτητες και οι εργαζομενοι στην Γαλλια κατεβηκαν στους δρομους και τα κανανε ολα ΙΣΙΩΜΑ. Αν κατεβουν καποιες χιλιαδες ανθρωποι στους δρομους και αρχισουν να βαρανε ΑΛΥΠΗΤΑ θα φταινε;;;

Ρε ΓΑΜΩΤΟ πια!!!! Το εχετε καταλαβει οτι βαζουμε βενζινη με 1,5 ευρω πλεον;;;;
    Και; Μετα, τι;

Οταν ληξει η απεργια θα γεμισουμε την αγαπημενη μας μηχανουλα με 1,489999 το λιτρο και θα πιασουμε παλι τα ταξιδακια και τις βολτουλες μας....

Δεν εχει τελος αυτη η ξεφτυλα πλεον....

ΥΓ. Και αν ρε σεις τα πραγματα χειροτερευουν τοσο ραγδαια πλεον τωρα, ΠΩΣ θα ειναι σε 30 χρονια μετα οταν θα ειμαστε 60αρηδες πχ;
    Νικο εγω εχω προβλεψει για το αμεσο μελλον (10-20 χρονια απο σημερα) μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του λαου σε στυλ γαλλικης (της παλιας 1789 οχι αυτης που ανεφερες εσυ).

μαλλον λειπει ομως ενας "πρωτεργατης" που θα την κυρηξει και θα την στηριξει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    [B]

πλέον αυτή ειναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση...τίποτε άλλο
    όπλα και στους δρόμους...

με μια καλή αρχή "καθαρισμό" των 300
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Exaclty!!οποιον κα8ηγητη οικονομιας ρωτησεις αυτο 8α σου απαντησει..Δυστυχως οι στην Ελλαδα ακουνε τον Τραγκα και οχι αυτον που πρεπει..τι να πεις
    Μου κάνει εντύπωση ότι το παραπάνω ανόητο κείμενο είναι απ΄την Ελευθεροτυπία. Το link έχει και μια περίεργη μορφή html και κρατάω μια πισινή....

Λοιπόν το κείμενο είναι μια μπούρδα και μισή. Αντιγ΄ραφω απ΄το ποστ που έβαλα στο apriliabikers όπου μπήκε το ίδιο κείμενο και το έψαξα λίγο παραπάνω.

Ο συντάκτης του άρθρου, προφανώς έκανε την απλοϊκή σκέψη ότι το Brent και το ? κινούνται ανοδικά και τα δύο έναντι του $, οπότε συμπερασματικά το BRT/? θα έπρεπε να είναι σταθερά μεταξύ τους....

Βάζω ένα διάγραμμα που μόλις τράβηξα.

Brt 3/10/2007= 78.90$
    Brt 13/5/2008= 122,75$
    άνοδος δια το διάστημα των 6 περίπου μηνών: 55,58%

Ας δούμε και την ισοτιμία ?/$.

?/$ 3/10/2007= 1.4150
    ?/$ 13/5/2007= 1.5450
    Άνοδος για το αντίστοιχο διάστημα 9,19%. Ακόμα και στην κορυφή του 1.6018 που έκανε στις 23/4, η άνοδος ήταν της τάξης του 13,2%.Μας λείπει ένα 40%-45%.....
    Στο παρακάτω διάγραμμα τα έχω βάλει μαζί. Η κόκκινη γραμμή είναι το ?/$ και η μαύρη το Brent. Μην σας μπερδεύει που μοιάζει η άνοδος. Κοιτάξτε την αριστερή στήλη για τις τιμές του ?, και την δεξιά για το πετρέλαιο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brt.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	130893
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οπότε εσύ τι συμπέρασμα εξάγεις; Τεχνητή κρίση ή όχι;
    Ποιός είναι από πίσω και τι αναμένει;

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF