alania yparxei enxeiridio sunarmologisis gia thn mhxanh moy??husgvarna cr 125 1999
alania yparxei enxeiridio sunarmologisis gia thn mhxanh moy??husgvarna cr 125 1999
giati asynarmologiti tin exeis alani ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
oxi tsakale skeftomai na allaksw pistonia k flantges k thelw liges odhgies
Exei polla pistonia to 125 dervisomanga ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Exei polla pistonia to 125 dervisomanga ???![]()
![]()
Votsis4, εφόσον γνωρίζεις τι θα χρειαστείς από ανταλλακτικά (αν δεν γνωρίζεις, πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να σου πούν) οι κανόνες είναι ίδιοι για τα περισσότερα δίχρονα... ψαξου λίγο στο internet και θα βρεις πολύ υλικό....
Επίσης, προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι κανόνας του forum
![]()
αφηστε αλανια προβλημαααααααααα...πηρε την μηχανη ο αδερφος μου κ μαλλον την αφησε χωρις νερα κ ραγισε η κεφαλι κ πεταει νερα..ξερει κανεις ποσο παει????
Votsis4, η απάντηση είναι απλή.... Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα τις τιμές απο αυτούς.
Μήπως, λέω μήπως, απλά έκαψε φλάντζα κεφαλής ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από votsis4
αφηστε αλανια προβλημαααααααααα...πηρε την μηχανη ο αδερφος μου κ μαλλον την αφησε χωρις νερα κ ραγισε η κεφαλι κ πεταει νερα..![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
dervisomanga:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
τώρα δουλειά σΕ βάζω αλλά εσύ φταις...![]()
Τι γελάς ρε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
(είναι Μηχανολογικός όρος γι αυτούς που αλλάζουν πιστόνιΑ σε μονοκύλινδρο ...)![]()
Τη γνωρίζουμε τη λεξούλα αλλά δύο συνέβησαν ταυτόχρονα, το πρώτο είναι πως μας είχε διαφύγει εντελώς η σημασία και το δεύτερο ότι μας τη θυμήσατε μετά από πολλά χρόνια που έχουμε να την ακούσουμε, καλά να είσαι και για τα δυο !Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι γελάς ρε ???![]()
![]()
(είναι Μηχανολογικός όρος γι αυτούς που αλλάζουν πιστόνιΑ σε μονοκύλινδρο ...)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
Votsis4, η απάντηση είναι απλή.... Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα τις τιμές απο αυτούς.
ευχαριστω ρε φιλε ρωτησα κ μου ειπαν κανενα 70αρι...λες να επαθε τιποτα αλλο???τωρα τελευταια πριν παθει αυτο μου εβραζε τα νερα απο το ψυγειο..........
Μήπως, λέω μήπως, απλά έκαψε φλάντζα κεφαλής ...???![]()
δεν ξερω ρε τσακαλε φοβαμαι μην επαθε καμια ζημια...το εβαλα νερα κ οταν χτυπαω μανιβελα πεταζει νερα απο την κεφαλη...μπορεις να με βοηθησεις???????
Αρχικά δημιουργήθηκε από votsis4
oxi tsakale skeftomai na allaksw pistonia k flantges k thelw liges odhgies
δεν ξερω ρε τσακαλε
οταν χτυπαω μανιβελα πεταζει νερα απο την κεφαλη
Exei polla pistonia to 125 dervisomanga ??? :confused
γι αυτούς που αλλάζουν πιστόνιΑ σε μονοκύλινδρο
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
για να διαβαζουμε κατι τετοιους διαλογους τσι πιατσας ζουμε, αμαλαχει![]()
sorry spam![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Oldman, αλλα πάλι, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Πήγαινε το μηχανάκι σου σε κανένα μάστορα για να μη μπλέξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από votsis4
ευχαριστω ρε φιλε ρωτησα κ μου ειπαν κανενα 70αρι...λες να επαθε τιποτα αλλο???τωρα τελευταια πριν παθει αυτο μου εβραζε τα νερα απο το ψυγειο..........