Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Ντροπή σας ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αγχονεσαι...
    ΧΩ ΧΩ ΧΩ !

α ρε Βέγκας τι μας κάνεις

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ΧΩ ΧΩ ΧΩ !

α ρε Βέγκας τι μας κάνεις

βασικα και 'γω ανορθογραφος ειμαι απλα μ'αρεσει αφανταστα να τη λεω στη Βεγκας αλλα μη της το πειτε...

βασικα και 'γω ανορθογραφος ειμαι απλα μ'αρεσει αφανταστα να τη λεω στη Βεγκας αλλα μη της το πειτε...
    δεν μικραίνεις κι άλλο τα γράμματα γιατί τυγχάνει γατομάτα ; άσπρισέ τα έστω !

:rotflmao:

δεν μικραίνεις κι άλλο τα γράμματα γιατί τυγχάνει γατομάτα ; άσπρισέ τα έστω !

:rotflmao:

λες????

κατσε να την κανω τη μπινια...

λες????
    κατσε να την κανω τη μπινια...
    Άντε την έκανα κι εγώ γιατί νιώθω Ιούδας Ισκαριώτης

Άντε την έκανα κι εγώ γιατί νιώθω Ιούδας Ισκαριώτης

προδοτη...

προδοτη...
    Ήμουν, τώρα έχω λευκό μητρώο :o

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kougias-revenge.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	69,9 KB 
ID:	131028
    panta vromikoi panta laspomenoi

Re: Ντροπή σας ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τόση ώρα διαβάζω τόσα άσχετα πόστ και κανένας μα κανένας δεν ασχολήθηκε με το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά σήμερα....

Ο Δ.Σ.Α αποφάσισε την διαγραφή του κ. Κούγια και την άρση της επαγγελματικής του άδειας......
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ......................................

Το κακόμοιρο το "παλληκάρι"....Ούτε την διατροφή της Βατίδου δεν θα έχει πια να πληρώσει...
    Δεν πατε καλα μου φαινετε

Για διαβαστε τι ηταν και τι εγινε και πως εγινε και μετα συνεχιστε να κανετε εργο την συνηθεια της αλεπους...ξερετε ποιας αλεπους ε?Αυτης που τα κανει κρεμασταρια...

Και αφηστε τον Κουγια να χαρει το σκαφος του των 5 εκ ευρω.....την βιλλα του στη μυκονο των 7 εκ ευρω....το Ferrari του....την πορσε και τις 2 μερσεντεσ και και και και και και ολα αυτα που εχει....

Γεια σου ρε Κουγια μαγκα!!!!!!! :a19: :a19:
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια η ξανθια κοπελια στο las vegas την σειρα δεν ειναι κουκλα?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: Re: Ντροπή σας ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ

Για διαβαστε τι ηταν και τι εγινε και πως εγινε και μετα συνεχιστε να κανετε εργο την συνηθεια της αλεπους...ξερετε ποιας αλεπους ε?Αυτης που τα κανει κρεμασταρια...

Και αφηστε τον Κουγια να χαρει το σκαφος του των 5 εκ ευρω.....την βιλλα του στη μυκονο των 7 εκ ευρω....το Ferrari του....την πορσε και τις 2 μερσεντεσ και και και και και και ολα αυτα που εχει....

Γεια σου ρε Κουγια μαγκα!!!!!!! :a19: :a19:
    2 ferrari
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Re: Re: Re: Ντροπή σας ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    2 ferrari
    1....

Πωπω σαν τα παιδακια...

Λεει το παιδακι 1+1=3

Του λες παιδι ΜΟΥ 1+1=2 και οχι 3

Και αυτο αντι να δωσει εμφαση στο αποτελεσμα λεει ''Δεν ειμαι παιδι ΣΟΥ δασκαλε''

:a31: (οπως τα παιδακια )

Re: Re: Ντροπή σας ρε...

Γεια σου ρε Κουγια μαγκα!!!!!!!
    φιλε αν για να αποκτησω ολα αυτα θα επρεπε να γινω ψευτης,κλεφτης,λαμογιο και υπερασπιστης μεγαλοκλεφτων,εμπορων ναρκωτικων οπλων trafficing,μεγαλοδολοφονων,σατανιστων κλπ κλπ

προτιμω την μιζερια μου....

και αν ενας τοσο μαγκας οπως λες,μυξοκλαιει και γινεται ρομπα πανελληνιος ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ.....ρε τον ''μπαμια''....και οποιος καταλαβε....καταλαβε....

Re: Re: Re: Ντροπή σας ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλε αν για να αποκτησω ολα αυτα θα επρεπε να γινω ψευτης,κλεφτης,λαμογιο και υπερασπιστης μεγαλοκλεφτων,εμπορων ναρκωτικων οπλων trafficing,μεγαλοδολοφονων,σατανιστων κλπ κλπ

προτιμω την μιζερια μου....

και αν ενας τοσο μαγκας οπως λες,μυξοκλαιει και γινεται ρομπα πανελληνιος ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ.....ρε τον ''μπαμια''....και οποιος καταλαβε....καταλαβε....

Ελληνας δεν ειμαι???

Δεν μου χει μαθει το Ελληνικο κρατος και εθνος και πολιτες (ευτυχως οχι το 100%,κατι λιγοτερο) να τα χεζω ολα και να λεω ''δεν βαριεσαι μωρε'' και σε ενα συμαντικο θεμα να κοιταω οχι την πηγη του προβληματος αλλα το τι μου αρεσει και το τι με συμφερει??

Ενας οπως λες και συ τοσο διασημος που εχει κανει ολα αυτα εν γνωση ολων πλεον γιατι τον αφηνουν και χαιρεται ολα αυτα που εχει??
    Και γιατι τον αφησαν να τα κανει ολα αυτα??

Γιατι??
    Θα σου πω..

Γιατι αυτοι που ειναι αρμοδιοι να τον σταματησουν θα βγαλουν πιο πολλα απο να τον αφησουν παρα να τον πιασουν....διεφθαρμανοι δηλ...οπως το Ελληνικο κρατος....οπως καθε κρατος οπως ολοι αυτοι οι ''μεγαλοι'' που ειναι ανα τον κοσμο...

Και να σου πω γιατι δεν υπαρχει λυση?
    Γιατι αυτη την στιγμη που εγω και ο καθε σαν εμενα που τα λεει αυτα ανεβαινε στην εξουσια θα τα εκανε....γιατι αν δεν τα εκανε δεν θα ανεβαινε στην εξουσια .....η αλλιως μολις ανεβαινε θα τον κατεβαζανε αμεσως ολοι μολις καταλαβαιναν οτι ειναι σωστοσ

Ετσι λοιπον...........

....

Μπραβο Κουγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Ντροπή σας ρε...

Ελληνας δεν ειμαι???

Δεν μου χει μαθει το Ελληνικο κρατος και εθνος και πολιτες (ευτυχως οχι το 100%,κατι λιγοτερο) να τα χεζω ολα και να λεω ''δεν βαριεσαι μωρε'' και σε ενα συμαντικο θεμα να κοιταω οχι την πηγη του προβληματος αλλα το τι μου αρεσει και το τι με συμφερει??

Ενας οπως λες και συ τοσο διασημος που εχει κανει ολα αυτα εν γνωση ολων πλεον γιατι τον αφηνουν και χαιρεται ολα αυτα που εχει??
    Και γιατι τον αφησαν να τα κανει ολα αυτα??

Γιατι??
    Θα σου πω..

Γιατι αυτοι που ειναι αρμοδιοι να τον σταματησουν θα βγαλουν πιο πολλα απο να τον αφησουν παρα να τον πιασουν....διεφθαρμανοι δηλ...οπως το Ελληνικο κρατος....οπως καθε κρατος οπως ολοι αυτοι οι ''μεγαλοι'' που ειναι ανα τον κοσμο...

Και να σου πω γιατι δεν υπαρχει λυση?
    Γιατι αυτη την στιγμη που εγω και ο καθε σαν εμενα που τα λεει αυτα ανεβαινε στην εξουσια θα τα εκανε....γιατι αν δεν τα εκανε δεν θα ανεβαινε στην εξουσια .....η αλλιως μολις ανεβαινε θα τον κατεβαζανε αμεσως ολοι μολις καταλαβαιναν οτι ειναι σωστοσ

Ετσι λοιπον...........

....

Μπραβο Κουγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τι σχεση εχει το να εισαι Ελληνας η Ιταλος που ειμαι εγω πχ???και βασικα τι σχεση εχει το κρατος με ολα αυτα???

καποιος που θελει να γινει μεγαλοδικηγορος μπορει και πρεπει να κανει ολα τα παραπανω που ανεφερα χωρις να εχει κανενα νομικο προβλημα.....μονο ηθικο.....και αν εσενα δεν σε νοιαζει εμενα προσωπικα με νοιαζει και πολυ μαλιστα....θελω το βραδυ να κοιμανε ανετα και με την συνηδειση μου καθαρη....και να μην βλεπω εφιαλτες....και οχι ξεροντας οτι ελευθερωσα ενα εμπορο που μπορει να πουλησει κοκα στο παιδι σου και να ειμαι και χαρουμενος....

και βεβαια μπραβο Κουγια που επερνες την Ferrari και πηγαινες στην Χαλκιδα να βρεις κανα 18χρονω κοριτσακι,ενω εσυ εισουνα 40 και....μπας και γινεις μοντελοπνιχτης....γιατι ανθρωπος με μια γενικη εννοια δεν θα γινεις ποτε....

υ.γ. Ο Silvio Berlusconi ειναι χειροτερος μαλακας,αλλα εστω δεν μυξοκλαει.....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. φτου σας ρε εθνοπατερες
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 17:17
  2. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 07:09
  3. Για σας ρε καλόπαιδα!!!!!!
    από Drimon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 06:30
  4. Ρε θα σας γνωρίσω απο κοντά ποτέ?? ε?
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 17:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF