...Και με ολο το λαδι στο καρτερ ή μονο το μισο?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άστα να πάνε ρε Μιχάλη ...
Έχουν φτάσει να γυρνάς από το βουνό και ο λεβιές των ταχυτήτων να είναι ακόμη στην θέση του !!!
(και με αφάγωτο καρέ...)![]()
![]()
![]()
...Και με ολο το λαδι στο καρτερ ή μονο το μισο?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άστα να πάνε ρε Μιχάλη ...
Έχουν φτάσει να γυρνάς από το βουνό και ο λεβιές των ταχυτήτων να είναι ακόμη στην θέση του !!!
(και με αφάγωτο καρέ...)![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Όλο βέβαια Γιαννάκη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Και με ολο το λαδι στο καρτερ ή μονο το μισο?![]()
Όλα είναι θέμα του οδηγού τελικά...![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως είναι πολύ "brutale" ??Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Πάρε το Bergo ρε μαΛάκ@ που το σκέφτεσαι τότε ....![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μήπως είναι πολύ "brutale" ??![]()
άμα θες τέτοιο που είπες παραπάνω , να σΕ δώσω τη Montesa του πατέρα μου να δω μέχρι που θα φτάσεις ...![]()
(τον πέταξε σε πηγάδι ασκέπαστο πίσω το 1980 ... λίγο έλειψε να τον πνίξει ... τη γλίτωσε με σπασμένη ωμοπλάτη ο γέρος .. )
τώρα άμα θες κάτι πιο sick πάρε το Dr .... και το μόνο ταξιδιωτικό που θα φχαριστιέσαι θα είναι για μπογάτσα από Τερκενλή μέχρι Τριανδία ...![]()
Όχι αλλά είχα διαβάσει παλιά ότι έιχε τρείς ταχύτητες και δεν του χρειάζονταν παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ψιτ όμορφε ...
Ξέρεις που έχει την τάπα της βενζίνης αυτό ???![]()
Bad mother fucker
![]()
![]()
"Γέρο" να σε πει το 1ο σου παιδί, ρε ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
.. τη γλίτωσε με σπασμένη ωμοπλάτη ο γέρος ..![]()
(και να μην είναι και δικό σου ...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"Γέρο" να σε πει το 1ο σου παιδί, ρε ...!!!![]()
(και να μην είναι και δικό σου ...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε φταίω εγώ μπουγατσουλίνι μου ...![]()
εσύ ξεκίνησες για συντάξιμα ένσημα και για Dr-Z![]()
![]()
Παλιανθρωπε μην παρεις τιποτα δεν ειναι αυτα για σενα ειδικα στην ηλικια που εισαι...
Δε λεει να παθεις τιποτα σε κανα βουνο και να σε ψαχνουν...
![]()
![]()
![]()
Άσ'τον άνθρωπο να γεράσει (κ να αγιάσει). Είναι ένα προνόμιο που αποκτούν όλο κ λιγότεροι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Παλιανθρωπε μην παρεις τιποτα δεν ειναι αυτα για σενα ειδικα στην ηλικια που εισαι...
![]()
![]()
![]()
Έπειτα τα γηρατειά δεν είναι κ τόσο άσχημα αν σκεφτεί τις εναλλακτικές που έχει...
Oldman πάρε το Husaberg να νοιώσεις τη δύναμή του, να σχηματιστεί το χαμόγελο στο πρόσωπο σου και όταν δείς οτι δεν τραβάει άλλο.... γύρνα το στο mountain bike και την πεζοπορεία!
Πιστεύω οτι κάποιος που έφτασε ως εδώ, σε αυτή την ηλικία, οδηγώντας ένα ΚΤΜ 450 δεν του αξίζει να περιπλανιέται με ένα drz!![]()
Μην το πάρετε στραβά για το Suzuki, το θεωρώ πολύ καλό, αλλά ο σεβασμός μου απέναντι σε έναν εντουρά της ηλικίας και της εμπειρίας του oldman δεν μου επιτρέπει να το προτείνω!
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
katw apo ti sela kai pisw ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ψιτ όμορφε ...
Ξέρεις που έχει την τάπα της βενζίνης αυτό ???![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.adbmag.com/images/news_pi...993_image1.jpg
edw eimaste!!!!!!!!!!![]()
![]()
PROzacRIDER
Καρντασακο μου..Δεν ερχεσε να παρεις το 426 που περιμενει 3 μηνες τωρα και μετα βλεπομε και κανουμε......![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com