Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Αλυσίδα-Γρανάζια Αλλαγή

εγώ πάλι θα σας έλεγα να μην βάλετε ούτε did ούτε jt......

αλλα τι ...... ;

Xθες, πηγαινοντας βολτα στο Πορτο Γερμενο, μου την πεταξε την αλυσιδα, λιγο μετα τα Παλαιοκουνδουρα. Ευτυχως που δεν προσπερναγα εκεινη την ωρα κανενα φορτηγο, γιατι εκει το μερος ειναι λιγο τυφλο και επικυνδυνο. Εχω περασει τα 26000χλμ και επρεπε να την εχω αλαξει ηδη. Ευτηχως με το που μου σηνεβη, σταματησε ενα καλο παιδι με την κοπελα του, ο Νικος και η Κατερινα με ενα αλλο vstrom και με σενιαρισε ο Νικολας, να ειναι καλα το παληκαρι, μια και εγω, εχω τεραστια κουλαμαρα με τις επισκευες. Ειχα κανει και ενα μεγαλο ταξιδι, φορτωμενος και δικαβαλος Αθηνα Πηλιο Μπραλος Αθηνα ειχε χαλαρωσει πολυ και δεν ειχα παρει χαμπαρι. Ετσι απο αυριο παραγγελνω αλυσιδογραναζα, και αλλη φορα δεν ξανα αφηνω επανω αλυσιδα πανω απο 20000χλμ.

Παλαιό μέλος
    Το πρόβλημα δεν είναι τα χιλιόμετρα αλλά η σωστή ρύθμιση-συντήρηση.

Τακτικοτατο λαδωμα, και πριν 2 εβδομαδες τεντωμα, στο συνεργειο. Θεωρω οτι δεν δικαιολογητε να χαλαρωσει τοσο. Αν δεν ηταν η ωρα της θα το ειχα ξαναπαθει.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ......... μου την πεταξε την αλυσιδα,............
    Ευτηχως με το που μου σηνεβη, σταματησε ενα καλο παιδι με την κοπελα του, ο Νικος και η Κατερινα με ενα αλλο vstrom και με σενιαρισε ο Νικολας, να ειναι καλα το παληκαρι, μια και εγω, εχω τεραστια κουλαμαρα με τις επισκευες.

Όταν λες στην πέταξε...εννοείς ότι κόπηκε, ή ότι έφυγε/έχασε επαφή από το πίσω γρανάζι(άρα ήταν πολύ χαλαρωμένη)?

Μάλλον δολιοφθορά των Νεφελίμ θα ήταν
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ναι. Ηταν πολυ χαλαρωμενη. Δεν εσπασε, ξεκαβαλησε απο το γραναζι. Τα Νεφελιμ δεν εχουν καμια ευθυνη για το συμβαν. Ποια ειναι η γνωμη σου;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Η γνώμη μου σε σχέση με την αλυσίδα είναι ότι ,την καθαρίζω λιπαίνω και τεντώνω μόνος μου χωρίς να περιμένω απ'το συνεργείο...
    Θα μου πεις βέβαια,αν δεν έχω γκαράζ δικό μου για να κάνω τέτοιες δουλειές...και με το δίκιο σου.Αν όμως έχεις δικό σου γκαράζ και δεν τα κάνεις μόνος σου ,είσαι αδικαιολόγητος.

Αν δεν βιάζεσαι για αλυσίδα ,κοίτα και εδώ για σετάκι αλυσίδα-γρανάζια.Οι τιμές του είναι πολύ πολύ καλές.

Τώρα για τους Νεφελίμ,τί να σου πω..?Μπορεί να σε έχουν βάλει στο μάτι επειδή όλο τους αναφέρεις.

edit:πάντως είσαι αρκετά τυχερός που δεν μπλέχτηκε η αλυσίδα στο μπροστινό σου γρανάζι
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MISKIN

Εγώ φοβήθηκα να κόβω και να κεφαλώνω αλυσίδες, οπότε έβγαλα ψαλίδι, πέρασα την αλυσίδα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο(ο μηχανικός μου το έβγαλε όχι εγώ)! Η προηγούμενη άντεξε 38000 χλμ. Το καινούργιο σετ το πήρα από την αντιπροσωπεία της SUZUKI στη Μιχαλακοπούλου 160 ευρώ.

ποσο χρονο εκανε για να σου βγαλει ψαλιδι;ειναι ευκολο η χρειαζεται να εχεισ ειδικα εργαλεια;θελει ενα ατομο η χρειαζονται δυο;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Το πρόβλημα δεν είναι τα χιλιόμετρα αλλά η σωστή ρύθμιση-συντήρηση.
    ΣΩΣΤΟΣ

Πηγα το πρωι στον Αλεξοπουλο στο Κουκακι και πηρα σετ αλυσιδα γραναζια, did jt για vstrom 650. 121euro. O μηχανικος μου που μου την περασε μου ειπε πως ειναι η ιδια με της μανα της. Ισχυη; Η syzyki ποσο την δινει με τα γραναζια; Εχω την αισθηση οτι την πηρα καλη τιμη. Οι ακριβοτερες που ακουω βγαζουν περισοτερα χιλιομετρα; Η εχουν καλυτερη ποιοτητα κυλισης. Παντως τα παιδια στον Αλεξοπουλο μου ειπαν πως αυτη που προτινει ο Κωστας81 ειναι υπερβολη για το 650.
    Παρακαλω την γνωμη σας εαν γνωριζετε κατι παρα πανω.

Παλαιό μέλος
    εγω παιδια ειμαι στα 35 800κμ και η αλυσιδα μου ειναι μια χαρα, την τεντωσα λιγο και καθε 1000χλμ πλυσιμο με παραφινελαιο και εκ νεου λαδωμα και ειμαι μια χαρα..στα 50 000 χλμ θα την αλλαξω καλου κακκου...)))
    Leave it to Random to needlesly complicated things

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Τωρα εγω θα ρωτησω και ας βγάλει γέλιο. Μολις εβαλα γραναζια καινουργια jt. Ειναι ομως μαυρο ενω εγω ηθελα ασημενιο, το χρωμα που φοραει κανονικα. Υπαρχει καποιος που ψαχνει πισω γραναζι μαυρο με 10 χιλιόμετρα πανω του να κανουμε καμια ανταλλαγή; Η καποιος που ψαχνει πισω γραναζι καινουργιο να το δωσω κοψοχρονια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν ειναι να κανεις τον κοπο να το βγαλεις βαψτο και ξαναβαλτο

πιαστα και αστα Το avatar του/της askianos
    εγω στο δικο μου εχω την αλυσιδα 1ης τοποθέτησης και εχω 60,000! ας μεινει ασχολιαστο καλυτερα αυτό...
    το καλοκαιρι που θα την βγαλω θα τα αλαξω και γω.
    από ότι διαβασα παραπανω τελικα το πιρτσινι είναι μονόδρομος? το κουμπωμα θα με βολευε η αληθεια είναι για να την περασω μονος μου..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΥΣΙΔΑ-ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΓΙΑ Varadero
    από alex-varadero στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2015, 07:53
  2. σε αλυσίδα γρανάζια για zzr400?
    από zzr2005 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2010, 10:34
  3. Αλυσίδα - γρανάζια
    από pissaman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket