Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 105

Θέμα: MotoGP Le Mans - Round Five.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
    Mπαρμπαστούμφ σε πειράζω λίγο! Εχεις δει πολλλούς αναβάτες να ρίχνουν 10sec έτσι για πλάκα? Ωρίμασε πλέον και μάθε πραγματικά να σέβεσαι τον καλύτερο, είτε συμφωνείς είτε όχι!

Σου είπα και δεν το συνεχίζω άλλο. Λυπούμεθα που δεν έπραξα τα όσα είπα προηγουμένως. Δεν θα το ξανακάνω με συγχωρείτε.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να τα και τα σχόλια.
    Λοιπόν φέτος... είναι η χειρότερη χρονιά μου!!!
    Η ΑΕΚ πήγε άπατη και έκανε καραγκιοζιλίκια φάγαμε τα μούτρα μας παντού η Λίβερπουλ στην Αγγλία και στην Ευρώπη πήρε τ απαυτά μου ο γαύρος έκανε νταμπλ και στην Ιταλία το πήρε η μισητή Ίντερ. Α επίσης έγινε σεισμός στην Κίνα!!! Μάλλον όλες οι δυνάμεις είναι εναντίον μου φέτος καθώς αδυνατώ να πουλήσω ως τώρα τον τίγρη ενώ η τελευταία μου ελπίδα να μην περάσει μπροστά ο Ρόσι πήγε περίπατο και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Θα πάω για αγιασμό δεν πάει άλλο.

Κι αφού είπα μερικές μπούρδες να πάω στο κυρίως πιάτο τον αγώνα στη Γαλλία δηλαδή αν και δεν σηκώνει πολύ κριτική μην λέμε κι ότι να 'ναι.
    Ο "Βάλε" έκανε ότι ήθελε! Τέρμα! Όπως και ότι ήθελε! ΟΚ ναι υπήρχε διαφορά με τα Γιαμάχα όχι επειδή τερμάτισαν τα τρία στο βάθρο αλλά είναι καλά πολύ καλά στημένα. Και ειδικά η μοτοσικλέτα του γιατρού είναι άρτια στημένη. Αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά των μηχανικών και του τεχνικού επιτελείου και μπράβο τους που την κάνουν τόσο σωστά. Τα εύσημα μου στους κυρίους και τις κυρίες.
    Δεν ξέρω αν αυτές οι "πνευματικές βαλβίδες" έχουν κάνει τόσο μεγάλη τη διαφορά γιατί νομίζω και η Χόντα τις δοκίμσε και πήρε... μην πω τι. Αλλά είτε την κάνουν είτε όχι... μπράβο στο επιτελείο της Γιαμάχα.
    ΑΠό την άλλη... δυστυχώς... βρίσκομαι στην άκρως δυσάρεστη θέση να υποκλιθώ στον δόκτορα! Ουφ το' πα πάει κι αυτό. Ο άνθρωπος το είπαμε έκανε ότι ήθελε και όπως το ήθελε. Έδειξε ότι ξέρει τι θέλει ήταν αποφασισμένος να το πάρει και το πήρε τέρμα.
    Δεν νομίζω πως ο Στόνερ θα έκανε κάτι και ακόμα καλύτερα να ήταν και να μην τα 'παιζε στο τέλος. Η Ντουκάτι αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα. Για τη Χόντα οκ ο Χέιντεν... σταθερός ανάμεσα στις θέσεις 5-8 ο Πανιώνιος ή η Ξάνθη των Motogp ένα πράγμα ενώ ο Ντάνι στάνταρ μπορεί καλύτερα αλλά δεν μπορούσε σήμερα. Με την καμία.
    Όλα τα λεφτά μα όλα ο Λορέντζο! Αυτό το παλληκάρι είναι μέχρι τώρα κάτι το διαφορετικό.
    Τέλος νομίζω πως αν ο γιατρός ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία... μάλλον χαιρετάμε το πρωτάθλημα οι αντιροσικοί δηλαδή εγώ βασικά φέτος. Ο επόμενος αγώνας είναι Μουγκέλο ή κάνω λάθος;;; Σκούρα και κει τα πράγματα...

Έισαι κορυφάίος τύπος και για αυτό σε πάω!!! Έχω αλλάξει 35 μηχανάκια και έχω συμμετάσχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα MOTOCROSS δύο χρόνια! Συγνώμη αλλά δεν θα πώ το όνομά μου! Φιλιά καληνύχτα! Πάντα με εκτίμηση!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ααααχ Στέλιο μου σε σκεφτόμουνα.

Και αυτό με την Ίντερ δεν το ήξερα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ο "Βάλε" έκανε ότι ήθελε! Τέρμα! Όπως και ότι ήθελε! ΟΚ ναι υπήρχε διαφορά με τα Γιαμάχα όχι επειδή τερμάτισαν τα τρία στο βάθρο αλλά είναι καλά πολύ καλά στημένα. Και ειδικά η μοτοσικλέτα του γιατρού είναι άρτια στημένη. Αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά των μηχανικών και του τεχνικού επιτελείου και μπράβο τους που την κάνουν τόσο σωστά. Τα εύσημα μου στους κυρίους και τις κυρίες.

και βεβαια να ευχαριστησουμε και ΜΜΕ που βοηθησαν τον υπερεκτιμημενο Γιατρο να κερδισει....με την αβαντα που του κανουν....

υ.γ. ο πιτσιρικας θα αφησει εποχη.....αν καταφερει να κοντρολλαρει λιγο την κ@βλα του....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. ο πιτσιρικας θα αφησει εποχη.....αν καταφερει να κοντρολλαρει λιγο την κ@βλα του....

Θα συμφωνήσω με 1000 αλλά με την προϋπόθεση να έχει και προσωπικότητα.Κάτι που ο γιατρός το έχει από γέννα.

Ζεσταίνει ο καιρός Πάνοοοο!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μπράβο στον γιατρό!Μας έφτιαξε πάλι!

Επειδή δεν είδα τον αγώνα από την αρχή,μόνο το ducati είχε βλάβη;

και βεβαια να ευχαριστησουμε και ΜΜΕ που βοηθησαν τον υπερεκτιμημενο Γιατρο να κερδισει....με την αβαντα που του κανουν....

Να... μην την κοντρολλάρει φίλε! Το θέαμα απ΄την ανεξέλεγκτη κάβλα έρχεται!!! Εμείς χαιρόμαστε ως θεατές μ αυτά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Θα συμφωνήσω με 1000 αλλά με την προϋπόθεση να έχει και προσωπικότητα.Κάτι που ο γιατρός το έχει από γέννα.

Ζεσταίνει ο καιρός Πάνοοοο!

Να πάτε για μπάνιοοοο

Ναι είμαι σίγουρος καθαρά λόγω συνθηκών κέρδισε ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
    Απλά θέμα τύχης έχεις δίκιο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ πραγματικά τό χεις!!!

Υπερεκτίμημένος ο Γιατρός!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν παίζεσαι!!! Για τα πανηγύρια!!!

Να... μην την κοντρολλάρει φίλε! Το θέαμα απ΄την ανεξέλεγκτη κάβλα έρχεται!!! Εμείς χαιρόμαστε ως θεατές μ αυτά.

και οι τουμπες ομως.....

τοτε ρε παπαρα τη μαλακιες λες οτι ο Vale ειναι και κατασκευασμα των ΜΜΕ????ειδες.....εκει στην γωνιτσα σου που εκλαιγες και την μοιρα σου....διαφορα Rossi με τους υπολοιπους ιδιος στα οριακα φραναρισματα????ολοι οι υπολοιποι παλευανε να μεινουν ορθοι....ο Vale τους περασε ολους για πλακα....φρεναρωντας και πιο βαθεια....και μπαινοντας με τσαμπουκα.....και το μηχανακι χαλαροοοοοοοοοο......

αντε....δεν θα πειραξω αλλο γιατι εισαι και στεναχωρεμενος......που θα παει.....θα σου περασει......μεχρι το Mugello ομως γιατι και παλι εκει προβλεπω

και οι τουμπες ομως.....

τοτε ρε παπαρα τη μαλακιες λες οτι ο Vale ειναι και κατασκευασμα των ΜΜΕ????ειδες.....εκει στην γωνιτσα σου που εκλαιγες και την μοιρα σου....διαφορα Rossi με τους υπολοιπους ιδιος στα οριακα φραναρισματα????ολοι οι υπολοιποι παλευανε να μεινουν ορθοι....ο Vale τους περασε ολους για πλακα....φρεναρωντας και πιο βαθεια....και μπαινοντας με τσαμπουκα.....και το μηχανακι χαλαροοοοοοοοοο......

αντε....δεν θα πειραξω αλλο γιατι εισαι και στεναχωρεμενος......που θα παει.....θα σου περασει......μεχρι το Mugello ομως γιατι και παλι εκει προβλεπω

Δεν κάνεις και καμία ιδιαίτερη πρόβλεψη. Λογικά αυτό θα γίνει.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
    Με συγχωρείς πόσα χρόνια βλέπεις ΜΟΤΟ GP? Πραγματικά πρέπει να είσαι άσχετος με το σπόρ!
    Να ρωτήσω όμως γιατί τα ΥAMAHA ήταν άπιαστα σήμερα την στιγμη που στην ευθεία το Ducati άνοιγε την διαφορά?
    κατ' αρχάς το ποιος είναι μυρωδιάς κάνει μπαμ από μακριά αφού τα σχόλιά σου δείχνουν ότι δεν έχεις επαφή με το άθλημα αφού θεωρείς πως η τελική καθορίζει τα αποτέλεσμα, πόσο μάλλον σε μία πίστα όπως το le man με 450 ευθεία! Αλλά και έτσι να ήταν, την υψηλότερη τελική αγοράκι μου στον αγώνα την είχε ο rossi (287,4)! ενώ ο pedrosa είχε 10 λιγότερα και ο stoner 4 λιγότερα! γι αυτό σου λέω, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα...

και εγώ δεν έκανα προσωπική επίθεση, πες ότι θες για το rossi και τον stoner αλλά τουλάχιστον μάθε να ακούς και την άλλη πλευρά χωρίς να τσαντίζεσαι

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    φίλε συγγνώμη αλλά μάλλον λάθος αγώνα έβλεπες σήμερα...
    1)αν δεν νομίζεις ότι τα yamaha ήταν κορυφαία σήμερα με τρεις θέσεις στο βάθρο τότε τι να πω, μάλλον δεν αξίζει να πω τίποτα παραπάνω.
    2) ο αγώνας ήταν στεγνός, κανείς δεν άλλαξε λάστιχα και ο rossi συνέχισε στο 1'34''. Εκτός αν εσύ στο βρεγμένο βάζεις slick...
    3) ο stoner ξεκίνησε τρίτος και έστριψε πρώτος ενώ όταν εγκατέλειψε ήταν τρίτος. Τα yamaha ήταν άπιαστα σήμερα και συμφωνώ ότι πολύ πιθανώς να τον περνούσαν αλλά λόγω εγκατάλειψης δε θα μάθουμε ποτέ
    4)άμα οι οδηγοί φαίνονται στο βρεγμένο τότε θα συμφωνήσεις ότι ο stoner είναι οδηγάρα αφού πέρσι τους πήρε όλους τους βρεγμένους εκτός από έναν που πήρε ο vermeulen. Α ξέχασα, ο stoner κέρδιζε τους βρεγμένους λόγω ...τελικής
    5) τώρα που σπάει το 'παλιοducati' ίσως να μπορεί ο stoner να δανειστεί κάποιες από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσαν οι rossoneri τα τελευταία 2 χρόνια

η ducati έχεις όντως σοβαρό πρόβλημα, αυτό δε σημαίνει ότι ο stoner δεν τραβάει. Σε περίπτωση που δεν έχεις προσέξει, το ducati φέτος δεν οδηγείται...

Για μένα το φαβορί είναι ο Lorenzo, ο τύπος δεν παίζεται...
    μαλλον φιλε μου εσυ δεν ειδες καθολου τον αγωνα
    1)οι τρεις θεσεις στο βαθρο ηρθαν επειδη ο πεντροζακος ειναι μεγας χεστης και επειδη εσπασε η νουκατι.
    2)εγω ειδα σε σημια της πιστας να ριχνει κανονικα και επεισης ειδα τον ροσι να ριχνει 6 δευτερολεπτα τον χεστακο με το που επιασε βροχη.αληθεια αφου δεν εβρεχε γιατι βγαλανε ασπρες σημαιες?
    3)τι δεν θα μαθουμε ποτε πλακα κανεις.κολοφερατζα τον πηγαινε ο κολινς και η πιπα ετοιμαζοταν απο τον λορενθο.καλυτερα που εσπασε και δεν ξεφτιλιστικε παραπανω να λες
    4)περυσι η ντουκατι ηταν πολυ μπροστα σε εξελιξη αλλα και σε λαστιχα.φετος ξυπνησανε οι υπολοιποι και ο στονερ ειναι για τρελο υπνο.θα πρεπει να κανει πολλα ο στονερ για να αποδειξει οτι δεν ηταν η μοτοσυκλετα.αλλωστε οταν πραγματικα δεν ηταν η μοτοσυκλετα ειχε ρεκορ πτωσεων
    5)δεν μπορει να δανειστει παντως την δικαιολογια των ελαστικων και την δικαιολογια του αδυναμου μοτερ
    τον εχει επαναληψη τον αγωνα σημερα κατσε να τον δεις γιατι δεν προσεξες πολλα πραγματα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto gp 2012 round 4 France, Le Mans
    από zephyr1 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 01:10
  2. Ο ήρωας του motoGP στο Le Mans. Τερμάτισε με τη μηχανή στα χέρια!
    από costas81 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 17:11
  3. Ερωτηση για MotoGp-Le mans
    από dodos_1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 01:17
  4. MotoGP Γαλιας - Le Mans - Τελικα αποτελεσματα.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 21:30
  5. Le Mans MotoGP
    από alex14 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 01:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας