71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οχι ρπμ...ποναει η καρδια μου οταν βλεπω τετοια...![]()
κριμα ρε Κωστα!! περαστικα στην τσεπουλα ευχομαι και να την κανεις πιο κουκλα απο οτι ηταν!!
![]()
+ 650 κι απο μενα βρε Κωστη...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι ρπμ...ποναει η καρδια μου οταν βλεπω τετοια...![]()
κριμα ρε Κωστα!! περαστικα στην τσεπουλα ευχομαι και να την κανεις πιο κουκλα απο οτι ηταν!!
![]()
:smilea:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Εχεις δικιο κι εγω παραξενευτηκα πολυ που ραγισε η πλακα.Σιγουρα ο πανηβλακας το εριξε και το εσπρωξε αλλιως δεν εξηγειτε.Ελπιζω να μη στραβωσαν τα καλαμια.Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
file mou,an zoristike toso poli pou ragise i timonoplaka,to pio pithano einai na exoun parei ta pirounia sou.Poli para3eno pantos apo statiko pesimo tosi zimia,einai san na termatise to timoni sto stop,kai na sinexize me dinami na to sproxnei,kai ektonothike stin timoplaka.Tsekarise kai tin kato plaka klp.
Το μηχανανι παει ισια χωρις χερια.Ισως αυτο να σημαινει πως δε στραβωσαν τελικα.
Παραγγειλα τα ανταλακτικα (200e) αυριο τα'χω.Τεταρτη πρωι μπαινει μαστορα θα δουμε απο κοντα
Η τιμονοπλακα ραγισε γυρω απο το διακοπτη κι οχι πολυ προς τα καλαμια.Ο μαστορας δεν θεωρει οτι μπορει να κοπει.
Ανωτατη ταχητητα 60, αποφευγω λακουβες κραδασμους σα το διαβολο.(Τον ιδιο το διαβολο δεν τον αποφευγω ετσι)
Με τους γνωστους απο κοντα δελεαρ![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
+ 650 κι απο μενα βρε Κωστη...
:smilea:
δεν τα κανεις και ? να του ερθει καλυτερα.....:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν τα κανεις και ? να του ερθει καλυτερα.....:wacko:
Φιλαρακι ,μηπως σου περισσευει ενα κατοσταρικο;
![]()
Τι να πω ρε φιλε, ευχομαι στον λακαμα που σου την εριξε, σημερα κιολας να του το κλεψουν και να γινει ανταλακτικα
Αλλα ρε γαμωτο, μην αφηνετε τα μηχανακια αναμεσα απο αμαξια
(σορρυ τωρα, τι σου λεω....)
Α ρε Κωστη....
![]()
Τι να πω... Στεναχωρηθηκα ρε γμτ. Αλλα για αλλη μια φορα δειχνεις το ποσο Αρχοντας εισαι, που δεν το αφηνεις να σε παρει απο κατω!![]()
Περαστικα στην κουκλα σου κ να ειναι κ το τελευταιο!![]()
ΥΓ. Μηπως να σκεφτοσουν το μπροστινο που μου εχει μεινει απο το Ζ μου;![]()
Νίκος
Open Horizons
afoy to perimename
na tritosei
τα αφηνε τα κοματια της απο δω και απο κει
καλυτερα ετσι παρα με σενα πανω ...
αντε και καλα μαζεματα
.... σι γιου δελε
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Φιλαρακι ,μηπως σου περισσευει ενα κατοσταρικο;
![]()
στο Δελεαρ σημερα.....![]()
πεζοδρομιο, εξαρταται.Σε μικρα πεζοδρομια δεν την ανεβαζω ,θελω ο πεζος να μπορει να περναει ανετα. Κι εκει που παρκαρα ειχα 1+ μετρο απο καθε μερια ,δε ξερω πως τα καταφεραν και την εριξαν.Αν το τιμημα ειναι αυτο,ειμαι διατεθημενος να το πληρωσω. Τωρα αμα παραγινει το κακο δε ξερω...αν αντεχει η τσεπη. Πχ τεποζιτο~ 900e η φαιρινγκ κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τι να πω ρε φιλε, ευχομαι στον λακαμα που σου την εριξε, σημερα κιολας να του το κλεψουν και να γινει ανταλακτικα
Αλλα ρε γαμωτο, μην αφηνετε τα μηχανακια αναμεσα απο αμαξια
(σορρυ τωρα, τι σου λεω....)
Γενικα,δε θελω να σκεφτωμαι μονο την τσεπη μου αλλα και τους αλλους.
Εννοειται οτι ποτε δεν κανουμε δυσκολη την ζωη στους πεζους, αλλα εγω προσωπικα δεν την αφηνω ποτε αναμεσα απο τα αμαξια, και αυτο επειδη 1 στους 5 οδηγους(τουλαχιστον) στην Ελλαδα, δεν ξερει να οδηγαειΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
πεζοδρομιο, εξαρταται.Σε μικρα πεζοδρομια δεν την ανεβαζω ,θελω ο πεζος να μπορει να περναει ανετα. Κι εκει που παρκαρα ειχα 1+ μετρο απο καθε μερια ,δε ξερω πως τα καταφεραν και την εριξαν.Αν το τιμημα ειναι αυτο,ειμαι διατεθημενος να το πληρωσω. Τωρα αμα παραγινει το κακο δε ξερω...αν αντεχει η τσεπη. Πχ τεποζιτο~ 900e η φαιρινγκ κλπ.
Γενικα,δε θελω να σκεφτωμαι μονο την τσεπη μου αλλα και τους αλλους.
Τεσπα τι λεμε τετοια ωρα, ηταν και η προηγουμενη μηχανη μου το s, οποτε καταλαβαινεις....