Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Μεγειά μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Μεγειά μου

..για το πρώτο μου ατύχημα σαν "μοτοσυκλετιστής".

Κωνσταντινουπόλεως, Βοτανικός, πίσω από και προς την Π. Ράλλη. Περνάω μια χαρά κάτω από τη γέφυρα της Χαμοστέρνας, επιταχύνω μετά τη στροφή (όχι πολύ), δεξιά λωρίδα άδεια για πολλά μέτρα, αριστερά έχω 2-3 αμάξια σε απόσταση 10-20 μέτρων και πλησιάζω οδηγώντας στη μέση του δρόμου. Πλησιάζοντας τα 2 αυτοκίνητα, αποφασίζουν να ανάψουν δεξί φλας και να στρίψουν ταυτόχρονα, με αναγκάζουν να κόψω λίγο δεξιά (ευτυχώς δε βγήκαν τελείως) και να πατήσω τα φρένα μου. Τα αυτοκίνητα μπροστά μου ξαφνικά δείχνουν ακινητοποιημένα, ο δρόμος φαντάζει πιο στενός από ποτέ κι εγώ πιέζω ακόμα περισσότερο τα φρένα, μη έχοντας καμία διέξοδο διαφυγής. Τα αυτοκίνητα μπροστά μου επιβράδυναν ταχύτατα + μπαινόβγαιναν από και προς τις λωρίδες τους. Μάλλον κάτι είχε γίνει, ίσως ατύχημα, ίσως απλά μποτιλιάρισμα. Λίγο τα σκληρά μου λάστιχα, λίγο ο σκατόδρομος, λίγο η απειρία μου, δεν ξέρω τι στο διάολο έφταιγε, αλλά μου μπλόκαρε ο μπροστινός τροχός, το τιμόνι πήρε λίγο αριστερά, ξαπλώνω στο έδαφος παρέα με τη μηχανή και σταματάω κάτω απο το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Σπαρταράω λίγο προσπαθώντας να απεγκλωβιστώ, τελικά σηκώνομαι, κάποιος μου σηκώνει και τη μηχανή (ευχαριστώ το παλικάρι και όποιον ενδιαφέρθηκε).

Ευτυχώς, αν και νέος στο χώρο, είχα σπεύσει να αγοράσω εξοπλισμό. Φορούσα κράνος, γάντια και μπουφάν (διάτρητο μάλιστα που πήρα την προηγούμενη βδομάδα :/). Έχω 3 γδαρσίματα: δεξί μπράτσο και τετρακέφαλο και αριστερό γόνατο. Το μπουφάν λερώθηκε και γδάρθηκε ελαφρώς, το κράνος μια μικρή γρατζουνιά. Τζην σκισμένο, αθλητικά παπούτσια επίσης. Καλά τα πήγα αν σκεφτώ ότι ήμουν σφηνωμένος κάτω από το αμάξι και άκουγα την εξάτμισή του δίπλα στο αυτί μου.

Η μηχανή... :/ Σπασμένο ψυγείο, καθρέφτες, ένα σημάδι στο ντεπόζιτο και λυγισμένο τιμόνι, πιθανότατα θέλουν αλλαγή και οι μανέτες. Ευτυχώς - και περιέργως - δεν άγγιξε καλάμια, τροχό, δίσκους, έφαγε όλη την πίεση το τιμόνι μεταξύ ασφάλτου και πίσω/κάτω μέρους του αυτοκινήτου και τα υπόλοιπα έμειναν ανέγγιχτα στον αέρα.

Όπως και να χει, κανά χιλιάρικο δεν το γλυτώνω. Και ακόμα την ξεχρεώνω. Πάλι καλά που δεν ήταν καινούρια.

Να προσέχετε μάγκες. Εμένα προσωπικά κλωνίστηκε λίγο η πίστη μου. Και δεν έχω καμία όρεξη να γυρνάω στο αμάξι πάλι. Είναι διαφορετική η μηχανή ρε γμτ..
    Life begins at 45°.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    τυχερος ησουνα μεσα στη ατυχια σου..
    μην επιταχυνεις σε τετοιους δρομους και να υπολογιζεις παντα στη μ@λ@κι@ του αλλου...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    τυχερος ησουνα μεσα στη ατυχια σου..
    μην επιταχυνεις σε τετοιους δρομους και να υπολογιζεις παντα στη μ@λ@κι@ του αλλου...
    +100000000000000000000000000000

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τελικά κονόμησα και έναν πρησμένο αστράγαλο, μόλις φάνηκε. Ελπίζω να μείνει εκεί.

Θενξ παίδες. Δεν έτρεχα ρε γμτ Επίσης έπρεπε να κρατήσω στοιχεία και να φωνάξω αστυνομία/ασθενοφόρο, το μετάνιωσα.
    Life begins at 45°.

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Τελικά κονόμησα και έναν πρησμένο αστράγαλο, μόλις φάνηκε. Ελπίζω να μείνει εκεί.

Θενξ παίδες. Δεν έτρεχα ρε γμτ Επίσης έπρεπε να κρατήσω στοιχεία και να φωνάξω αστυνομία/ασθενοφόρο, το μετάνιωσα.

και παλι δεν θα εβγαζες ακρη..
    περαστικα και μην ανησυχεις,σε ολους μας εχει συμβει και παλι εδω ειμαστε και γουσταρουμε

Περαστικά και αγύριστα φιλαράκι.

Το συνεργείο (δεν έχει σημασία ποιο, δεν είναι καν Χόντα, αλλά δε γνωρίζω κάποιο άλλο) μου ζήτησε περίπου 800ε για ψυγείο, τιμόνι, καθρέφτες, τρόμπα φρένου. Πολλά δεν είναι ή είναι ιδέα μου? (Χόρνετ 2001). Φυσικά δεν του έδωσα το ΟΚ ακόμα και ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ και τους τελευταίους
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Αφού είσαι σχετικά καλά εσύ,οκ!Για ανταλλακτικά κοίτα τί παίζει και στο ebay

Πληροφοριακά:Ένας δρόμος πάλι που στρίβοντας μπορεί να πέσεις σε μποτιλιάρισμα,είναι η κατεχάκη,το γράφω γιατί έχω τρομάξει πολλές φορές εκεί!
    Άν δέν έχεις πλήρη ορατότητα,μήν ανοίγεις γκάζι.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Περαστικα σου και ορ8ιος απο δω και μπρος...!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το συνεργείο (δεν έχει σημασία ποιο, δεν είναι καν Χόντα, αλλά δε γνωρίζω κάποιο άλλο) μου ζήτησε περίπου 800ε για ψυγείο, τιμόνι, καθρέφτες, τρόμπα φρένου. Πολλά δεν είναι ή είναι ιδέα μου? (Χόρνετ 2001). Φυσικά δεν του έδωσα το ΟΚ ακόμα και ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο.

Περαστικά..... τα 800 μια χαρά ακούγονται.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Περαστικά φίλε και με το καλό να ξανακαβαλήσεις το μωρό.

Η έκφραση "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ" δεν ισχύει για τη μηχανή.

Πρέπει πάντα να είμαστε στην τσίτα. Φτηνά τη γλύτωσες.

Περαστικά!!!

κοιταμε ΠΑΝΤΑ μακρια, προσπερναμε με τη οραση τους μπροστινους αμς και προσπαθουμε να συλλεξουμε καποια πληροφορια που ισως εχει διαφυγει απο εκεινον...

επισης κινουμαστε παντα σε θεση τετοια που να μας επιτρεπει διοδους διαφυγης.

και τελικώς οταν οδηγουμε ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΠΛΗΞΕΩΣ!

σου τα λεει παθών που πλεον δεν κινειται μεσα στη πόλη!

Περαστικά και γρήγορα!

Επρεπε να κρατησεις στοιχεια και να φωναξεις αστυνομια/ανακριτικο.....Μην τα αφηνετε ετσι ρε παιδια...Δεν εχετε κατι να χασετε εκτος απο ενα χαρτι της αστυνομιας οτι σας εκλεισε για παραδειγμα,στην συγκεκριμενη περιπτωση,ενα αυτοκινητο που μπηκε αποτομα στην πορεια σας και φρεναρε....

Τεσπα....περαστικα....

Υποθετω οτι το μεγαλυτερο κοστος ειναι το ψυγειο... Για ριξε μια ματια στα μεταχειρ. η στο ebay....

+απειρο στα οσα ειπαν τα αλλα παιδια... Προσεκτικα στους κωλοδρομους εκει οξω!
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF