Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: ebay suspension...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Οδηγίες από το ebay:

-What should you do when you receive an email from eBay that asks for personal information?

Open a new web browser and type in www.ebay.com, to check My Messages or forward the message to spoof@ebay.com
    Every email from eBay about your account or asking for personal information will also be in My Messages. If you get an email from eBay about your account or asking for personal information and it’s not in My Messages, it’s probably fake and you should delete it.

If you’re still not sure about the legitimacy of an email, you can also forward the email to spoof@ebay.com, and we’ll get back to you within a few minutes. Alerting us to new Phishing scams also helps us protect other eBay members since we can update spoof@ebay.com and the eBay Toolbar to quickly respond to reports about that scam.

- The eBay Toolbar helps protect you from identity theft.

The eBay Toolbar with Account Guard will protect you from going to known eBay or PayPal Phishing websites. If you click a link in an email that takes you to a known Phishing website, eBay Toolbar will give you a warning message that you’re about to enter a Phishing site. It will then ask you if you want to continue to the site, close the browser, or report the site to eBay.

Παλαιό μέλος
    Το οτι τον ξεγραψανε ειναι δεδομενο γιατι το συγκεκριμενο mail το ειδε στα My Messages του ( αρα δεν μπορει να μπει στο ebay κανονικα). Τα υπολοιπα..εφοσον ΔΕΝ εχει πλεον λογαριασμο στο ebay...ΠΩΣ μπορει να τα δει στο My Messages? Οταν δεν εχεις λογαριασμο δεν εχεις προσβαση σε My messages κτλ

Το SafeHarbour ειναι το μονο που ασχολειται με reinstating.

Οσον αφορα το μονο λινκ που σταλθηκε....αν προσεξεις σου ΖΗΤΑΕΙ να αφησεις μονο το πρωτο και τα τελευταια 4 ψηφια ακαλυπτα και να ΣΒΗΣΕΙΣ τα ενδιαμεσα ακριβως για την δικη σου ( του) προστασια. Επισης..ΔΕΝ ζηταει να κανεις login πουθενα παρα ζητα να τυπωσεις την σελιδα.

Παλαιό μέλος
    Ακριβως ετσι οπως τα λες ilia, μονο που εχω και προσβαση στο my messages.

ολοκληρο τον αριθμο της πιστωτικης τον εχω δωσει 1 και μονο φορα στο paypal και αφου σιγουρευτικα οτι το site που βρισκομαι αρχιζει απο https

Παλαιό μέλος
    Ισως αναγκαστω να στειλω τα φαξ που θελουν σε περιπτωση που κατι γινει με τις παραγγελειες που εχω ηδη πληρωσει, για να στειλω και το αναλογο feedback. Διαφορετικα φτιαχνω αλλο λογαριασμο με μια χρεωστικη καρτα

Πήρα κι εγώ ενα τέτοιο email:
    --------------------------------------------------
    FPA NOTICE: eBay Registration Suspension - Possible Unauthorized Account

Dear eBay Member,

We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to the violation of our site policy below:
    False or missing contact information - Falsifying or omitting your name, address, and/or telephone number (including use of fax machines pager numbers, modems or disconnected numbers).

Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way. This prohibition includes the registering of a new account.
    Please note that any seller fees due to eBay will immediately become due and payable.

eBay will charge any amounts you have not previously disputed to the billing method currently on file.

You are required to verify your eBay account by following the link below :

https://signin.ebay.co.uk/ws/eBayISA...2F&_trksid=m37

We appreciate your support and understating, as we work together to keep eBay a safe place to trade.

Thank you for your patience in this matter.

Respectfully,
    Trust and Safety Department
    eBay Inc.
    -------------------------------------------------------------------

Κι αλλο ένα
    eBay
    Account On-hold: Please pay your eBay fees today

Dear eBay Member:

You are late in paying your eBay fees of Ј12.98 and your account is past due. These fees result from listing items on eBay or using related services (ID verify, Stores, etc).

This account has been restricted and you will not be able to bid or list on eBay. To avoid further collections please pay your fees today :

Log on to Account Restore Page and follow the steps .

If you do not have access to your account or prefer not to pay online, please mail your payment with your payment coupon and clearly state your account ID E24387699331 on the check with a copy of this notice to:

eBay Inc.
    eBay Europe S.а r.l.
    15 rue Notre Dame, L-2240
    Luxembourg

If we do not receive your payment, your account may

Φυσικά για κανένα από τα παραπάνω δεν υπήρχε αντίστοιχο μύνημα μέσα στον ebay λογαριασμό μου και φυσικά ο λογαρισασμός μου λειτουργεί κανονικότατα μέχρι τώρα.

Γι αυτό μην ψαρώνετε. ΑΠΑΤΗ είναι όπως ξαναείπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    phising scam...
    fishing :o :o

You BETA believe...

Εμένα το google μου τα πετάει κατευθείαν στα ανεπιθύμητα αυτά. Αλλα ούτως ή άλλως δεν δίνω σημασία σε οτιδήποτε δεν υπάρχει στο μυνήματά μου μέσα στον λογαρισμό μου του ebay.

Παλαιό μέλος
    Παμε παλι

Ο FZR ΕΙΔΕ το mail ΚΑΙ στα My Messages. ΔΕΝ του λενε να κανει login ΠΟΥΘΕΝΑ! ΔΕΝ πουλαει αρα ΔΕΝ χρωσταει στο ebay.

Ειπαμε να προσεχουμε..αλλα οχι και να γινομαστε παρανοικοι και να τα θεωρουμε ΟΛΑ phishing scams.

Παλαιό μέλος
    Ναι ετσι ειναι senninha. Καλα τα λεει ο ilia. Ουτε με την πιστωτικη μου ειχα προβλημα.

Εσενα ηταν οντως phising scam. Αλλα εμενα οχι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Ναι ετσι ειναι senninha. Καλα τα λεει ο ilia. Ουτε με την πιστωτικη μου ειχα προβλημα.

Εσενα ηταν οντως phising scam. Αλλα εμενα οχι.
    H ilia

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Γιατι θελει το ιμπει τα στοιχεια της καρτας σου ΔΕΝ το εχω καταλαβει 4 σελιδες ακομα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    H ilia

Γραψε λαθος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Γιατι θελει το ιμπει τα στοιχεια της καρτας σου ΔΕΝ το εχω καταλαβει 4 σελιδες ακομα!

Λογικα για να δει αν η καρτα ανηκει οντως σε μενα, και γενικα να δει αν τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι αληθινα. Για την ασφαλεια μου λεει μαλιστα να μην στειλω με φαξ την ιδια την καρτα αλλα ενα λογαριασμο, εχοντας αποκρυψει τα μεσαια νουμερα της καρτας.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Λογικα για να δει αν η καρτα ανηκει οντως σε μενα, και γενικα να δει αν τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι αληθινα. Για την ασφαλεια μου λεει μαλιστα να μην στειλω με φαξ την ιδια την καρτα αλλα ενα λογαριασμο, εχοντας αποκρυψει τα μεσαια νουμερα της καρτας.
    Θεωρω πως αυτη τη δουλεια θα επρεπε να τη κανει το paypal.

Να στειλεις εκει τα στοιχεια με id και τα σχετικα και να επιβεβαιωσουν αυτοι στο ebay οτι εισαι οποιος εισαι τελοςπαντων!!

ΜυστηρΓια πραγματα

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Το e-bay δεν έχει σχέση με το pay-pal φίλε μου άμεσα παρα μόνο έμμεσα αφού το χρησιμοποιεί για να πληρώνεις εφόσον το χρησιμοποιεί και ο πωλητής. Είναι απλά ένας τρόπος πληρωμής. Το e-bay σε έχει καταχωρημένο απλά σαν χρήστη "τάδε" και δεν φαίνεται πουθενά πιστωτική η κάρτα χρέωσης τελοσπάντων οπ0ότε πως γίνεται να σου ζητάει στοιχεία κάρτας αφού ποτέ δεν τους έδωσες κάρτα? Να σου έλεγε το pay-pal κάτι να πώ οκ αλλά to e-bay τι δουλειά έχει?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ebay - Προστατευτικό Αλυσίδας
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 10:32
  2. Το είδα στο ebay / σχάρα
    από Nik0s στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 20:29
  3. Απαντήσεις: 2