Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Μου ριξανε τη μηχανη!!

Νέο μέλος

Μου ριξανε τη μηχανη!!

Καλησπερα παιδες

Πανε 2-3 μερες τωρα που καποιος @#!$%!@ μου χτυπησε απο πισω τη μηχανη (DAKAR) και την εριξε κατω!Η μηχανη δεν φαινεται να επαθε σοβαρες βλαβες δηλαδη....περιεργως δεν εχει καμια γρατσουνια.Εχει στραβωσει ο αριστερος καθρεφτης , εχει στραβωσει το αριστερο χερουλι λιγο στην ακρη και αλλαξε και η "διαδρομη" του τιμονιου δηλαδη στριβοντας δεξια ειναι μεγαλυτερη και ακουμπαει στο πλαστικο.Στο πισω μερος εκτος της πινακιδας δεν φαινεται να 'χει παθει το παραμικρο

Αυτο που θα ηθελα ειναι που προτεινετε να το παω , στη Θεσσαλονικη , εκτος του τρικαλιωτη?
    Θελω να εχει γνησια ανταλλακτικα , εξουσιοδωτιμενο σερβις και υπολογιστη για να δουμε καποια ενδεχομενη εσωτερικη ζημια!

Ευχαριστω!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Μου ριξανε τη μηχανη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από duckino
    υπολογιστη για να δουμε καποια ενδεχομενη εσωτερικη ζημια!

Φαντάζομαι ότι φοβάσαι καμμιά εσωτερική αιμορραγία;

Αν δουλεύει το μοτέρ σου δεν θα έχει πάθει τίποτα. Σπάνια θα σπάσει κάτι στον κινητήρα εξαιτίας πτώσης (δεν μιλάω για καπάκια).

Για εξουσιοδοτημένο ας απαντήσει κάποιος από Θεσ/νίκη. Περαστικά στο μηχανάκι σου
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Περαστικά στο μωρό σου φίλε

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

εκτος του τρικαλιωτη?
    Είναι μέσα σε εγγύηση??

Αν ΝΑΙ ή Τρικαλίωτης ή τίποτε.....
    Εκτός αν δεν βαριέσαι να πας μέχρι τον Ντόλα στη Ξάνθη, ή στο άλλο το παλικάρι στα Τρίκαλα, ο οποίος ακούγεται και για καλό παιδί....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti

Καλησπερα παιδες

Πανε 2-3 μερες τωρα που καποιος @#!$%!@ μου χτυπησε απο πισω τη μηχανη (DAKAR) και την εριξε κατω!Η μηχανη δεν φαινεται να επαθε σοβαρες βλαβες δηλαδη....περιεργως δεν εχει καμια γρατσουνια.Εχει στραβωσει ο αριστερος καθρεφτης , εχει στραβωσει το αριστερο χερουλι λιγο στην ακρη και αλλαξε και η "διαδρομη" του τιμονιου δηλαδη στριβοντας δεξια ειναι μεγαλυτερη και ακουμπαει στο πλαστικο.Στο πισω μερος εκτος της πινακιδας δεν φαινεται να 'χει παθει το παραμικρο

Αυτο που θα ηθελα ειναι που προτεινετε να το παω , στη Θεσσαλονικη , εκτος του τρικαλιωτη?
    Θελω να εχει γνησια ανταλλακτικα , εξουσιοδωτιμενο σερβις και υπολογιστη για να δουμε καποια ενδεχομενη εσωτερικη ζημια!

Ευχαριστω!
    Δεν έχει πάθει τίποτα μη φοβάσαι! Το Dakaraki αν πέσει βρήσκει το τιμόνι (καθρέφτες) και τα μαρσπιέ! Εκτός βέβαια αν σου πέσει σε τίποτα χώματα-κροκάλες κλπ. όπου κάποια πέτρα μπορεί να φυτευτεί στο καπάκι.........

Do not worry!!!!! Άλλαξε αυτά που σου έχουν στραβώσει και είσαι ok! Τουλάχιστον τον πέτηχες αυτόν που στην έριξε?
    ΤΕΛΟΣ

Νέο μέλος
    Ευχαριστω παιδια για τα "περαστικα" και τις απαντησεις σας.Εγω με τη σειρα μου ευχομαι σε κανενα σας να μην τυχει κατι τετοιο.

Το μοτερ δουλευει ρολοι και δεν ακουγεται κατι παραξενο.
    Η μηχανη εχει εγγυηση για αλλους 2-3 μηνες.
    Εχω βρει και τον δραστη (ειναι και ψιλογνωστος).

Εκεινο που σκεφτομουν να κανω ειναι:
    1.Σιγουρα ν' αλλαξω καθρεφτη
    2.Να ισιωσω το τιμονι γιατι δεν νομιζω να ειναι και για αλλαγη.Εχει στραβωσει ισα ισα το μεταλο που βρισκεται ακριβως μετα το πλαστικο του χερουλιου.Εσεις προτεινεται αλλαγη και του τιμονιου;Τα θερμενομενα grips τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα καθως και τα υπολοιπα ηλεκτρικα πανω στο τιμονι.
    3.Να "κουμποσω" τη μηχανη στον υπολογιστη της BMW και γενικα να ρειξουν και οι τεχνικοι μια ματια μηπως και δουν κατι που δεν προσεξα εγω.

Τωρα Τρικαλιωτη δε θελω να παω γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος ουτε απ' το στιλακι τους , ουτε απο τις τιμες τους.Για αλλαγη λαδιου και φιλτρου λαδιου στα 5000χλμ. μου ζητησαν 75 ευρω και οταν τους ειπα οτι μου φανηκαν πολλα μου ειπαν "αμα σ'αρεσει" κατα καποιο τροπο.

Με νοιαζει παντος ολη η διαδικασια να μην βγει ακριβα -παρολο που δεν θα την πληρωσω εγω τη ζημια- για να μη μου αρχησει ο αλλος ιστοριες , οτι: "ειναι πολλα , εγω δε σου 'κανα τοση ζημια , να κανουμε δηλωσεις " και τελικα μου πει και οτι δε σε πληρωνω.Εχω ακουσει παρομιες ιστοριες και γι' αυτο το λεω!

Γι' αυτον τον Πιτούλη Νίκο στους Αμπελόκηπους επί της 28ης Οκτωβριου τη ξερετε;

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Κοίτα αν κατάλαβα καλά έχει στραβώσει-σπάσει το αντίβαρο, δεν είναι τίποτα δεν πρέπει να κοστίζει τίποτα (δεν ξέρω πόσο πάει της μαμάς) π.χ. κάποια aftermarket πάνε στα 30€ περίπου.....

Όσο για τον κινητήρα standard δεν έχει πάθει τίποτα, αφου λες κιόλας ότι δουλεύει ρολόι, δεν θα έχει πρόβλημα!

Απο συνεργεία δεν γνωρίζω τίποτα φίλε μου, να σε διαφωτίσω!

Καλά ξεμπερδέματα με τον ένοχο.....:rotflmao:
    ΤΕΛΟΣ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    2.Να ισιωσω το τιμονι γιατι δεν νομιζω να ειναι και για αλλαγη.Εχει στραβωσει ισα ισα το μεταλο που βρισκεται ακριβως μετα το πλαστικο του χερουλιου.Εσεις προτεινεται αλλαγη και του τιμονιου;Τα θερμενομενα grips τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα καθως και τα υπολοιπα ηλεκτρικα πανω στο τιμονι.
    Αν έχει στραβώσει μόνο το αντίβαρο στην άκρη του τιμονιού (και πιο σώστα η βίδα που το δένει πάνω στο τιμόνι) τότε μπορείς να βρείς το ανταλλακτικό από τον Τρικαλλιώτη ή από κατάστημα με βίδες και να την αλλάξεις μόνος σου.
    Αν έχει στραβώσει το τιμόνι μην προσπαθήσεις να το "φέρεις" μόνος σου, δεν θα έρθει ακριβώς στην αρχική του θέση. Ευκαιρία να το αλλάξεις με ένα after market αλουμινίου που και πιο ωραίο θα είναι και μεγαλύτερες ανοχές σε πτώσεις έχει...
    Στον "εγκέφαλο" δεν χρειάζεται να την βάλεις, στάμπα χρόνος και χρήμα. Άλλωστε αυτές οι μοτό υποτίθεται ότι προορίζονται για σκληρή χρήση, αν χρειαζόντουσαν εγκέφαλο σε κάθε πτώση τότε.......

Περαστικά

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Τωρα Τρικαλιωτη δε θελω να παω γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος ουτε απ' το στιλακι τους , ουτε απο τις τιμες τους.Για αλλαγη λαδιου και φιλτρου λαδιου στα 5000χλμ. μου ζητησαν 75 ευρω και οταν τους ειπα οτι μου φανηκαν πολλα μου ειπαν "αμα σ'αρεσει" κατα καποιο τροπο.
    συνάδελφε,

πριν απο ένα μήνα αλλαξα λαδια-φιλτρα στο 1200 gs και μου πήρε 40 κατι ευρο. Βγάλε την εκπτωτική του κάρτα (10% εκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία).

;
    διαλογος μεταξυ εμου και καταστηματος ...........αλλα μονο εγω χαλασα το σαλιο μου

-Καλημερα :smilea: (εγω)
    -.........(τι θελει αυτος ο περιεργος ??).........στην νοηματικη(καταστημα)
    -Γεια σας ........(εγω)
    -............(μιλαμε στο τηλεφωνο ρε φιλε )(καταστημα)
    -..............(αντε Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ Μ@ΛΑΚΕς).......... (εγω)

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω ρε παιδες!

Εχει στραβωσει τελικα και το τιμονι!Λιγο στην ακρη βεβαια αλλα εχει στραβωσει.
    Εχει κανεις σας καμια ιδεα που μπορω να βρω αυτο το after market αλουμινίου που προτεινει ο Kortenaer;θα ειναι απολυτως συμβατο με τη μηχανη μου , τα ηλεκτρικα της (θερμενομενα χερουλια) , τα αντιβαρα και οτι αλλο εχει επανω το μαμησιο;Απο τιμη τι λεει;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Κάνε μια βόλτα από τα καταστήματα με after market αξεσουάρ στην Καλληροης και στην Συγγρού ή εναλλακτικά ρίξε μια ματιά στο net, να υπολογίζεις γύρω στο εκατόευρω (οικονομικά)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF