Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
επειδή παρεξηγήθηκα.. ασφάλεια, έχω. του πρότεινα να στείλω κάποιον να την φέρει. μικτή μάλιστα και μου στοιχίζει μια περιουσία. αυτός δεν έλεγε να καταλάβει ότι ούτε έχω πιει, και ζώνη φορούσα και ασφάλεια είχα. 1) ας έκανε αλκοτέστ. 2) ας μην έκανε εικασίες διότι εγώ ζώνη είχα, και αν είχε δει λίγο καλύτερα θα έβλεπε ότι δεν την έβαλα τότε 3) ας δεχόταν να την φέρει κάποιος την ασφάλεια μου. επίσης όσον αφορά την μηχανή, έχω ασφάλεια και τελειώνω τώρα το δίπλωμα (Α). όχι ότι είναι ελαφρυντικό. χρησιμοποιώ την μηχανή όσο λιγότερο μπορώ και όχι ώρες αιχμής μέχρι να βγει το ρημάδι.
Αυτό για το οποίο (νομίζω) στράβωσε ο widegr (δικαιολογημένα), είναι που λες πως ευτυχώς που δεν ήσουν με τη μοτοσυκλέτα, γιατί δεν έχεις δίπλωμα και (συνεπώς) ασφάλεια! Και σε ρωτάει (εμμέσως): Αν εσύ έπεφτες με ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα σε έναν από τους επισκέπτες του forum και του προκαλούσες (χτύπα ξύλο) κάποια ζημιά, τι θα συζητούσαμε τώρα; Άλλη μια συζήτηση γεμάτη με βρσίδια και μπινελίκια εναντίον σου και εναντίον του αντίθετου κόμματος απ'αυτό που ο καθένας ψηφίζει, για το χάλι στο οποίο μας έχει οδηγήσει!