στην ιερα οδο υπαρχει το on the road.στο αιγαλεω.επισης το 8 δυτικα στην καβαλας στα τει αθηνων, οπως και ενα διπλα του παιζουν μουσικκουλα. στο περιστερι δεν ξερω αν υπαρχει ακομα το salloon.επισης υπαρχει η μπυραρια στον πεζοδρομο που νομιζω την λενε artch.ειχα ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
αγkαθι στην πλ αττικης εχει κλεισει χρονια.ειχα χτισει εκει εναν τοιχο απο τις μπυρες και μαυροδαφνες...η ανασα καμενο μαγαζι αλλα ειχα περασει τα νειατα μου εκει.σνιφ.εκλεισε το no name?κριμα.υ παρχει στην πλατεια μεμμου το stigma που παιζει μεταλ. στο προηγουμενο στενο απο την πασιφαη.το wizard στο οποιο δεν εχω παει ακομα.poquito grande παγκρατι μ αρεσε πολυ.τεξας κλασικη αξια.ακομα και τωρα. underground κατι παιζει και εκει νομιζω.το skull ειναι λιγο καμενο.εχω παει οταν λεγοταν ηχοχρωμα(μεγαλη ιστορια αυτο το ονομα). υπαρχει αλλο ενα στον αγιο ελευθεριο αν θυμαμαι καλα.καπου το πηρα το ματι μου που το διαφημιζαν στο χαμερ.revenge κλασικουρα 80 70 κυριως αν δεν κανω λαθος.τιθωρα νομιζω τεταρτες...μπορει να κανω λαθος.jasmin αν δεν το αλλαξε τεταρτες ηταν μεταλ.45 μοιρες πιο πολυ "ροκ". mad =alternative. alley cat δεν ξερω τι κανει. εξαρχεια υπαρχουν και μερικα μπαρακια ακομα..
και υπαρχουν πολλα ακομα που δεν γνωριζω. υπαρχει πχ η κρυπτη καπου στα βριλισσια.καπου στην ηλια ηλιου υπηρχε καποιο renegade h outlaw καπως ετσι.περναγα αλλα δεν μπηκα ποτε μεσα.και μερικα ακομα που αναφερθηκαν.θα εκτιμουσα αν προτεινατε καποια ακομα.
ο αριστοφανης επισης στο ψυρρη. αυτα μου ερχονται τωρα..