ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ? ΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΑΥΤΑ ? 40 ΑΡΙΑ ΕΙΝΕ ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ? ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ?
Ειναι Keihin FCR41.
Tα εχω βρει στην Αγγλία σε καλή τιμή. Ενας ελπιζε να μου τα πουλήσει στην ίδια τιμή μεταχειρισμένα εδω....
Μπαίνουν κουτι, είναι μηχανικά καρμπυρατερ ακριβείας και δουλευουν με οτι φίλτρο, χοάνες κλπ θες, η και χωρις καθόλου.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι Keihin FCR41.
Tα εχω βρει στην Αγγλία σε καλή τιμή. Ενας ελπιζε να μου τα πουλήσει στην ίδια τιμή μεταχειρισμένα εδω....
Μπαίνουν κουτι, είναι μηχανικά καρμπυρατερ ακριβείας και δουλευουν με οτι φίλτρο, χοάνες κλπ θες, η και χωρις καθόλου.
Αντε και μια εξατμισουλα μετα......και......και.....
![]()
![]()
Τουμπανιασε το λεμε![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Μη με μπριζώνεις κι άλλο ρε Mike, εχω μπριζωθεί απο μόνος μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Αντε και μια εξατμισουλα μετα......και......και.....
![]()
![]()
Τουμπανιασε το λεμε![]()
Κι εχω πάρει κι άλλα πράγματα ήδη....
Τον Ιούλιο θα παω Σέρρες κι ελπίζω να είμαι πανέτοιμος!
Και θα είναι με ενα κόκκινο κουστούμι, που θα το βλέπουν τα Ducatia και θα πρασινίζουν!!!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειναι Keihin FCR41.
οοοοομορφα....παρτα ανεπιφυλακτα....![]()
![]()
αντε γιατι εχω καιρο να "δαγκωσω" για ρυθμιση μηχανικων...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Κι έλεγα που εισαι συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οοοοομορφα....παρτα ανεπιφυλακτα....![]()
![]()
αντε γιατι εχω καιρο να "δαγκωσω" για ρυθμιση μηχανικων...![]()
Tι να κάνω είμαι επιρρεπής...
Με μπριζώσανε και μερικοί κλασσικοί που ημασταν μαζί στο ράλλυ και τωρα ειμαι ετοιμος...
Βρηκα και αγγελία που πούλαγε τέτοια και μαζί και εκκεντροφόρους που δαγκώνουν και ελατήρια βαλβίδων και πιατελάκια καπελώτων τιτανίου, αλλά ηθελε κι αυτός να δαγκώσει...Τους εκκεντροφόρους κλπ τα ειχε πάρει ηδη μεταχειρισμένα ...
Τελικά θα πάρω μόνο τα carbs καινουργή από το England, ακριβώς όσο μου τα πούλαγε ο τύπος εδω μεταχειρισμένα και θα είμαι ΟΚ.
Εχω πάρει κι ενα 2ο κομπλέ κουστούμι απο SB7 κατακόκκινο απο ebay, που θα το βάλω πάνω όπως είναι κι ας εχει μερικές γρατζουνιές και μετα θα το λυσσάξω (όσο μπορω) στις Σέρρες με το κεφάλι μου ήσυχο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλο θα ηταν να μεινεις στα καρμπς...αν μπεις στην διαδικασια εμβολων εκκεντροφορων κεφαλων,ρυθμισεων θα παει πολυ ψηλα το μαλλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κι έλεγα που εισαι συ...
Tι να κάνω είμαι επιρρεπής...
Με μπριζώσανε και μερικοί κλασσικοί που ημασταν μαζί στο ράλλυ και τωρα ειμαι ετοιμος...
Βρηκα και αγγελία που πούλαγε τέτοια και μαζί και εκκεντροφόρους που δαγκώνουν και ελατήρια βαλβίδων και πιατελάκια καπελώτων τιτανίου, αλλά ηθελε κι αυτός να δαγκώσει...Τους εκκεντροφόρους κλπ τα ειχε πάρει ηδη μεταχειρισμένα ...
Τελικά θα πάρω μόνο τα carbs καινουργή από το England, ακριβώς όσο μου τα πούλαγε ο τύπος εδω μεταχειρισμένα και θα είμαι ΟΚ.
Εχω πάρει κι ενα 2ο κομπλέ κουστούμι απο SB7 κατακόκκινο απο ebay, που θα το βάλω πάνω όπως είναι κι ας εχει μερικές γρατζουνιές και μετα θα το λυσσάξω (όσο μπορω) στις Σέρρες με το κεφάλι μου ήσυχο.
βεβαια θα μιλαμε για ευκολα 165-170 κατω...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Yew I know, αλλά θα ηταν πολύ αγριο για μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλο θα ηταν να μεινεις στα καρμπς...αν μπεις στην διαδικασια εμβολων εκκεντροφορων κεφαλων,ρυθμισεων θα παει πολυ ψηλα το μαλλι...
βεβαια θα μιλαμε για ευκολα 165-170 κατω...![]()
![]()
Θα μείνω στα FCRΕιμαι εγκρατής
![]()
Aν και ο φίλος μου ο Τάσος που τρεξαμε το Classic Trophy μαζί (που εχει βάλει CR μέχρι και στο GS1000E...) με εψηνε να τα παρω όλα!
Ειναι μεγάλη κουφάλα και παλιά καραβάνα ντραγκστεράς, σίγουρα θα τον ξέρεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κάνεις λάθος αγαπητέ μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τόσα θα είναι και τα σκαλιά που θα μετρήσει ο sapilas μόλις μάθει η γυναίκα του το κόστος μετατροπής![]()
Κατ αρχήν δεν θα μάθει τίποτα!![]()
Την τελευταία φορά με πηρε τηλ στη δουλειά έξαλλη.
'Τι ειναι αυτα που εφερε αυτός εδω, κι είναι και γρατζουνισμένα!!!!' . ' Να τα παραλάβω η να τα στείλ ωπίσω??!!'
Εγω περίμενα να φερουν χαρτακι να παω να τα πάρω αλλά ηρθαν κατ ευθείαν σπίτι 2 τεράστια δέματα.
Το ενα με ολκληρο το μονοκόκ τεπόζιτο,σέλλα ουρα και το άλλο το φαίρινγκ...
Πλάκα πλάκα, μια μέρα της ειχα δείξει μια φωτό Bimota SB6 και της λέω 'Σου αρέσει αυτη η μηχανή?'
'Ναι' μου λέει , ΄Γιατί?'
'Γιατί λεω να παρω μια τέτοια'.
'Πολύ ωραίο σήμα εχει!'
![]()
![]()
Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο συνεννόησης που δεν μπορείς να καταλάβεις.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κάνεις λάθος αγαπητέ μου.
καλά ρε μην κάνεις έτσι. Λίγο σπαμ έκανα για να χαλαρώσουμε...
ΥΓ:Το Jota είναι γαμώ τα μηχανάκια. Το ΄κανα βόλτα![]()
Προφανώς του είπε και το 'πάλι σε κοροιδέψανε' αλλά ο σαπ. το αποσιωπεί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
'Τι ειναι αυτα που εφερε αυτός εδω, κι είναι και γρατζουνισμένα!!!!' .![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προφανώς του είπε και το 'πάλι σε κοροιδέψανε' αλλά ο σαπ. το αποσιωπεί.....![]()
![]()
![]()
Ευτυχως δεν είχε πουθενά τιμή η απόδειξη του courier γιατί αν την εβλεπε θα τα γυρναγε πίσω σίγουρα αφού ηταν γρατζουνσμένα
![]()
βυρ0ν εσύ SPAM?![]()
![]()
Με αυτό το κομμάτι που πήρα πάντως ησύχασα, γιατί αν κοπανήσει με οποιονδήποτε τρόπο το μονοκόκ και πάθει ζημιά, εμεινες χωρίς μηχανή.
Ειναι carbon και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το φτιάξει ετσι στην Ελλάδα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957