To email μάλλον από Παρασκευή αν προλάβω αλλιώς Δευτέρα.
To email μάλλον από Παρασκευή αν προλάβω αλλιώς Δευτέρα.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
βλεπω το στυλ οδηγησης με το σωμα βελτιωνεται προς το καλυτερο και θεαματικοτερον? η ιδεα μου ειναι? ...![]()
Ειχαμε παει για φωτογραφηση για υτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
βλεπω το στυλ οδηγησης με το σωμα βελτιωνεται προς το καλυτερο και θεαματικοτερον? η ιδεα μου ειναι? ...![]()
:rotflmao:
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
α καταλαβα, αλλος οδηγαει με την φορμα σου ε? ... ειπα και γω....Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ειχαμε παει για φωτογραφηση για υτο:rotflmao:
![]()
just kidding...![]()
![]()
ωραιες φωτο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
α καταλαβα, αλλος οδηγαει με την φορμα σου ε? ... ειπα και γω....
![]()
![]()
:rotflmao: καλο καλο
Αλλα για να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους σε αυτες τις πολυ κλειστες στροφες αν θες να βγαλεις καλο χρονο η σωστη θεση ειναι αυτη οσο για τις αλλες το μονο που προσφερουν στη συγκεκριμενη πιστα ειναι θεαμα και τιποτε αλλο
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ναι, γιαυτο εβαλα πιο πανω το ποστ οτι αστειευομαι... σε τοσο κλειστη πιστα θελει οριακες κλισεις, οποτε αρκετο σωμα εξω κραταει την μοτοσυκλετα πιο ορθια αναγκαστικα και με μικροτερη ταχυτητα μεσα στην στροφη....Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
![]()
:rotflmao: καλο καλο
Αλλα για να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους σε αυτες τις πολυ κλειστες στροφες αν θες να βγαλεις καλο χρονο η σωστη θεση ειναι αυτη οσο για τις αλλες το μονο που προσφερουν στη συγκεκριμενη πιστα ειναι θεαμα και τιποτε αλλο![]()
ειναι ομως βολικη πιστα απο οσο μπορω να κρινω απο τις φωτογραφιες να "ξυνει αγκωνα" καποιος που θελει θεαματικες φωτογραφιες εαν βγαλει "πονηρα" σωμα![]()
![]()