Ο επιμενων ΕΛΛΗ ΝΙΚΑ!!!!!![]()
Ο επιμενων ΕΛΛΗ ΝΙΚΑ!!!!!![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Δεν αισθάνομαι καλά, ταχυκαρδίες, ταχυπαλμίες, τάσεις φυγής και διαζυγίου μ'έπιασαν, δυο μπύρες κι ένα καραφάκι ρακί κατέβασα κι είχα όρεξη να γελάσω παρέα με σας πριν κοιμηθώ, τώρα μου γκρέμισες τα όνειρα παλιομονδεράτορα και μού'χτισες καινούργια, δεν ξαναγελάω πια, ζω για ένα σκοπό που αν δεν εκπληρωθεί απόψε κιόλας με βλέπω Ζάλογγο το πρωί, μωρέ εγώ θα τον εκπληρώσω κι ας μην το ξέρουν οι Ρουμάνες, χαλάλι μου γιατί είμαι κι ομορφοκόπελο βέβαια
-Ο παλμογράφος μου ανεβαίνει Έβερεστ και κατεβαίνει στ'άπατα του Ειρηνικού σε χρόνο ντετέ
-Δεν με νοιάζει η Eurovision πια
-Θά'πινα άλλο ένα καραφάκι
-Το μαξιλάρι έβρασε κι ο κρύος ιδρώτας τό'κανε μαλαστούπα
-Γιατί πονάω εκεί κάτω;
Δεν ξαναγελάω είπαμε
ναι ναι στον πατο..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
στον πατο....![]()
καλα ρε που τα βρηκαν τετοια(και τοσα!!!) μουνι@ αυτοι οι απλυτοι?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ρομούνες ρουλζζζζζζζζ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Περνεις και ορκο οτι το εκανε ο κρυος ιδρωτας μαλαστουπα το μαξιλαρι??![]()
ειπαμε ρε συντεκνε,ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει...αλλα οχι κι ετσι
Κοπέλια τοιχο τοιχο με δαυτονε...τοιχο τοιχο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν αισθάνομαι καλά, ταχυκαρδίες, ταχυπαλμίες, τάσεις φυγής και διαζυγίου μ'έπιασαν, δυο μπύρες κι ένα καραφάκι ρακί κατέβασα κι είχα όρεξη να γελάσω παρέα με σας πριν κοιμηθώ, τώρα μου γκρέμισες τα όνειρα παλιομονδεράτορα και μού'χτισες καινούργια, δεν ξαναγελάω πια, ζω για ένα σκοπό που αν δεν εκπληρωθεί απόψε κιόλας με βλέπω Ζάλογγο το πρωί, μωρέ εγώ θα τον εκπληρώσω κι ας μην το ξέρουν οι Ρουμάνες, χαλάλι μου γιατί είμαι κι ομορφοκόπελο βέβαια
-Ο παλμογράφος μου ανεβαίνει Έβερεστ και κατεβαίνει στ'άπατα του Ειρηνικού σε χρόνο ντετέ
-Δεν με νοιάζει η Eurovision πια
-Θά'πινα άλλο ένα καραφάκι
-Γιατί πονάω εκεί κάτω;
Δεν ξαναγελάω είπαμε
o orizontas μπηκε με το nick σου?
![]()
πηγα (και πηγαινα) Ρουμανια λογο επαγγελματος απο το 1985 οταν ηταν ακομα γκαμισετα τα πραγματα απο θεμα κυβερνησεων και καθεστωτων... τετοια μωρα παντου κατα χιλιαδες... φαντασου οτι εγω ημουν 17 χρονων και δεν αφηνα 20χρονη για 20χρονη σε χλωρο κλαρι... ετσι και ειχες το μαγικο χαρτακι και ενα πακετο μαλμπορο σε τσακωνανε μονες τους απο τον δρομο, ρε δεν μπορω ελεγα, τελειωσε το σπ@ρμα... οοοοοοχιιι... εισαι μικρος, αντεχεις ακομα.... ρε θα με πεθανεται που να παρει ο διαολος... εεελα δω μικρε....
:rotflmao:
χωρίς καμία διάθεση πλάκας η χειρότερη από τις κοπελιές εκεί πάνω κατεβαίνει καλλιστεία εδώ με διάκριση...
αυτά να τα βλέπουν οι ''δικές'' μας εδώ γιατί έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ..και φταίμε εμείς γι αυτό.
Ουκρανία, να δείτε κάτι πανέμορφες τύπισσες... και οι πλειονότητα των συνοδών τους να τους φέρεται με τον χείριστο τρόπο...
Οταν εκανα ταξιδια το round Ελλαδα-Λιβανο-Ισραηλ-Ρωσια-Ουκρανια κλπ, καθε λιγες μερες δηλαδη γυρναγα Ελλαδα και ξαναπηγαινα στα παραπανω, οποτε υπηρχε μετρο συγκρισης, δεδομενα δηλαδη... μολις γυρνας Ελλαδα καταλαβαινεις την διαφορα... για να δεις μια τοσο ομορφη κοπελα εδω και με αναλογο σωμα, πρεπει να ψαξεις κανα μανεκεν στην τηλεοραση, και εκει, ειδικα βορεια, ετσι ειναι οι περισσοτερες κοπελες... θεες... μετα γυρνας Ελλαδα και απορεις που να πας να μπλεξεις με καμια εδω, και καλα να εχει πολυ καλη καρδια και να φτιαχνει εξαιρετικο παραδοσιακο μουσακα, αλλιως?...
![]()
Παπούτσι απ'τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
με αυτα που βλεπω παραπανω, θα λεγα
παπουτσι απο την ρουμανια κι ας ειναι και ξεσκισμενο!!!
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα, το παπουτσι απο τον τοπο μας ειναι και μπαλωμενο και ξεσκισμενο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
με αυτα που βλεπω παραπανω, θα λεγα
παπουτσι απο την ρουμανια κι ας ειναι και ξεσκισμενο!!!
(ασε που δεν ξερει πια και απο μουσακα :rotflmao: )
(οκ εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν, μιλαμε για το συνολο)
καλά ας έλεγες κ τίποτε άλλο εσύ....ήδη σε περιμένει στην γωνία, για το ''μπαλωμένο''...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
γιατί ρε φίλε, πόσο δύσκολο θα είναι να μάθεις σε ένα ρουμανάκι πως να κάνει ένα μουζάκα ή κανά γεμιστό...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα, το παπουτσι απο τον τοπο μας ειναι και μπαλωμενο και ξεσκισμενο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ασε που δεν ξερει απο μουσακα :rotflmao: )
(οκ εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν, μιλαμε για το συνολο)
σιγά την ιστορία...της παίρνεις μια υπηρέτρια Ελληνίδα να μαγειρεύει, αλλά και για τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού...![]()
![]()