Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

καμιά σχέση ρε παιδιά!!!
    δεν το λέω από άποψη κόντρας καταλάβετε το!
    δεν με ενδιαφέρει η κόντρα...
    το λέω από άποψη ότι και καλά θα συνηθίσω γρήγορα με βάση τον φίλο μου τα χιλιόμετρα
    και μετά θα ψάχνω για άλλες συγκινήσεις!
    δεν θα βάλω κόντρα είπα θέλω να κάνω παιδιά κάποτε!

απλά μήπως είναι καλύτερο να πάρω κάτι πιο γρήγορο για να μην αλλάζω συνέχεια!
    μην ξεχνάτε δεν μου τρέχουν και από τις τσέπες για να αλλάζω...

Νυχτερινος κι εσυ. Απαντησες αμεσως......

Τελος παντων, ολοι μας εχουμε κανει μαλακιες.
    'Οπως σου είπα και χθες, σε αυτο το φορουμ δε θα βρεις ουτε εναν που να μην εχει φαει μια ψιλη τουμπιτσα.
    Ετσι σου λεω πως δε θα βρειςουτε εναν που να καβαλαει SS και να μην εχει "ανοικσει" με καποιον αλλο.

Το θεμα όμως έχει να κανει με την ωριμότητα του καθ'ενα.

Για να γινω κυριολεκτικος λοιπον......η παλιοπαρεα μετραει:

4 στα θυμαρακια
    1 αναπηρο
    2 χωρις το ενα τους ματι εκ των οποιων ο ενας ειναι και χωρις χερι
    1 χωρις ποδι - χερι και ενα δαχτυλο απ το αλλο ποδι.
    και πολλους με σπασηματα.
    Συνολο 8 ανθρωποι που και οι 8 συχναζαν στην ιδια καφετερια εκ των οποιων οι 5 θεωρουσαν πως είναι πιλότοι.

Και ΟΚ οι 4 δεν καταλαβαν τιποτα.
    Οι αλλοι 4? Μιση ζωη? Να την βρασω.

Και παλι συγνωμη που γινομαι "κακος" και τοσο επεξηγηματικος αλλα αν θες κοντρες τοτε απεκτησε μια Α εμπειρια παρε μετα οτι μηχανακι σε φωτισει ο Θεος και πηγαινε σε μια πιστα να το "δαμασεις". Αλλωστε ο γρηγορος οδηγος στην πιστα φαινετε. Οχι στο φαναρι και στην ευθεια.

Οσο για την συγκίνηση του θέματος ναι, έχεις δικιο......αλλα!

Οτι μηχανακι και αν παρεις οταν καταφερεις να το μαθεις τελεια μετα θες αλλο.
    Ετσι ειναι, αν εχεις το μικροβιο του μοτοσυκλετιστη, απλα δε θα σταματησεις ποτε να θες κατι αλλο απο αυτο που εχεις.

Δεν ξέρω έχεις δίκιο βασικά όλοι λίγο πολύ δίκιο έχετε
    αλλά από χθες το σκέφτομαι συνέχεια!
    μάλλον θα πάρω το YZF-R6 που στην τελική από ότι είδα δεν είναι και το πιο γρήγορο 600...
    καλό αυτό!

τώρα όσων αφορά το θέμα κόντρα
    θα το κάνω όσο πιο απλά μπορώ!
    δεν γουστάρω κόντρες γουστάρω την μηχανή απλά τυχαίνει να θέλω SS
    θα μπορούσα να γούσταρα motard και τότε δεν θα έτρεχε τίποτα...

την φοβάμαι (σέβομαι) την μηχανή και μάλιστα πολύ!
    δεν θέλω να φάω το κεφάλι μου
    αλλά πιστεύω ότι αν οδηγήσω ώριμα τότε είναι καλή επιλογή η YZF-R6...

θα προτιμούσα GSX-R600 αλλά είναι πιο γρήγορο!
    να ρωτήσω κάτι, η YZF-R6 έχει Brembo;

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil
    .....

όμως κάτι είπε πριν ένας φίλος σχετικά με το Ninja ότι δεν κάθεσαι πάνω σαν να καβαλάς ss...
    δηλαδή πως κάθεσαι;

Το θέμα μου είναι να πάρω κάτι αν όχι το 750 ώστε να μάθω στον τρόπο οδήγησης των ss όχι των motard πχ!
    οι βασικές αρχές οδήγησης ειναι κοινές για ΟΛΕΣ της μηχανές ΟΛΩΝ των τύπων!
    εσυ δεν έχεις καμια εμπειρία στην οδηγηση μοτοσυκλετας και θες να μαθεις να οδηγεις κατι το πολυ εξειδικευμένο....
    το να μαθεις να ξεκινας, να φρνάρεις, να μαθεις τι ειναι το γυροσκοπικο κτλ κτλ μπορεις να το κάνεις και με ενα cb400, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ GSXR 750 για αυτο!!!!
    εξάλλου δεν πήρες ferrari για νά μάθεις να οδηγεις αυτοκινητο ε?
    αυτο σου λέμε! τα SS ειναι μηχανάκια εξειδικευμένα και θα το πάρεις για συγκεριμένους λόγους. στις ''απλές μετακινήσεις'' δεν θα σου δωσει τιποτα παραπάνω ή λιγότερο απο οποιαδήποτε αλλη μοτοσυκλέτα.

Λοιπόν εγώ αν θα πάρω το 750 δεν θα το πάρω τώρα,
    θα το πάρω μόλις μαζέψω 8 χιλιάρικα και μεταχειρισμένο φυσικά!
    και ναι τώρα περίπου βρήκα σταθερή εργασία και στρατό δεν έχω κάνει!
    φιλε εισαι ενηλικος πια, κανε οτι σε φωτησει το μυαλοδάκι σου!!!!
    α και κάτι ακομα: ουτε εγω ειχα υποστηρηξη απο κανεναν (γονεις κτλ) για τις μηχανες. δουλεψα και τις πηρα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και τωρα έχω 3 και παω για 4η (αν το επιτρεψει η υπερτατη εξουσια του διαστηματος...η γυναικα μου! )

μάλλον θα πάρω το YZF-R6 που στην τελική από ότι είδα δεν είναι και το πιο γρήγορο 600...
    καλό αυτό!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ........

Κάγκουρας είναι καί μάς κάνει πλακίτσα....:rotflmao:

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    καλημέρα νεαρέ φίλε!

ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, κι ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως το δίπλωμα που έχεις επιτρέπει οδήγηση μηχανής μέχρι 34 ίππους. οπότε βγάλε και το R6 από το μυαλό σου.
    πάρε κάτι που θα συγχωρήσει τη χαζομάρα που σίγουρα θα κάνεις.
    προσωπικά δε θα πάρω ποτέ SS, όχι γιατί δε μ'αρέσει η δύναμή τους, αλλά γιατί δε μ'αρέσει η θέση οδήγησης, δικό μου πρόβλημα!
    άκου και μία προσωπική εμπειρία. έχω CBF 600, ήπια μηχανή και με αρκετό γκάζι όταν το χρειαστείς ή θέλεις να παίξεις λίγο.

λοιπόν.....πέρσι το καλοκαίρι, από Θησέως στην Καλλιθέα πήγαινα για Καλλιρόης. αρκετά πριν να φτάσω κάτω από τη γέφυρα είχε νερά, έκλεισα το γκάζι, πέρασα, και περίμενα καμιά πενηνταριά μέτρα. θεωρώντας πως το λάστιχο πέταξε τα νερά άνοιξα το γκάζι. το πίσω γλύστρησε, αλλά πολύ άσχημα, η μηχανή μπήκε σε tank slapping, εγώ στον αέρα και πλησίαζα σβέλτα τον τοίχο της ανισόπεδης. εκεί που είχα αρχίσει να βλέπω τον άγιο πέτρο να μου απλώνει το χέρι.....η μηχανή ηρέμησε και τη γλύτωσα. δεν ξέρω πως έγινε αυτό, κατάλαβα όμως πολύ καλά τη μαλακία που έκανα.
    που θέλω να καταλήξω! αν αυτό το έκανε μηχανή με 77 ονομαστικούς ίππους, σκέψου τι έχει να γίνει με μηχανή των 150 ίππων. μην ξεγελιέσαι! το γκάζι είναι γλυκό κι όταν το έχεις θα το χρησιμοποιήσεις. κι αν τύχει η στραβή, το να το γλυτώσεις είναι θέμα ικανοτήτων και τύχης.

δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένη μηχανή, αλλά θα έλεγα ότι ακόμη και το RS είναι ίσως κάπως πολύ για την έλλειψη πείρας που λες ότι έχεις.

παρεπιπτόντως...ε'ιμαι 39 κι ακόμη ώρες ώρες θα την κάνω την παπαριά μου κι όταν το ξανασκέφτομαι.....

απολύτως φιλικά!
    η ζωή είναι ωραία!!!

non serviam Το avatar του/της kachius
    καλό αυτό!

Η διαφορές που έχουν τα 600αρια που λες είναι αστείες.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 100 ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

Τσάμπα θα σε κλαίνε
    Ξέρω από βέσπα!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε παιδάκια,όλοι εσείς που δεν βρίσκετε πρόβλημα στο να έχει ένας 20χρονος 120+ άλογα στο δεξί του χέρι...
    Θα λέγατε τα ίδια πράγματα και στον γιο σας;Θεωρείτε ότι μπορεί να είναι προσεκτικός,ότι μπορεί να διαβάζει κάθε φορά τίς συνθήκες τού δρόμου,ότι,ότι,ότι...;
    Δε μάς κάνετε τη χάρη λέω γω;

Αδερφέ V-xarcadil,πήρα κι εγώ 750 μετά από πολλά μικρά μηχανάκια τών 50 και τών 100cc.Το 750 το δικό μου όμως είχε τη μισή ιπποδύναμη από το GSXR κι εγώ ήμουν τότε στα 30 μου και πατέρας δύο παιδιών(τριών σήμερα).
    Απλά...ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!Όχι ακόμα.Κι αν έχεις αμφιβολίες,αν νομίζεις ότι είμαστε υπερβολικοί,όσοι σού λέμε να ξεκινήσεις από χαμηλά,κάνε την ερώτησή σου σε έναν εκπαιδευτή τού CSS ας πούμε.
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας,να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    +10000000000000
    gsxr 600 k8

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ρε παιδάκια,όλοι εσείς που δεν βρίσκετε πρόβλημα στο να έχει ένας 20χρονος 120+ άλογα στο δεξί του χέρι...
    Θα λέγατε τα ίδια πράγματα και στον γιο σας;Θεωρείτε ότι μπορεί να είναι προσεκτικός,ότι μπορεί να διαβάζει κάθε φορά τίς συνθήκες τού δρόμου,ότι,ότι,ότι...;

Αδερφέ V-xarcadil,πήρα κι εγώ 750 μετά από πολλά μικρά μηχανάκια τών 50 και τών 100cc.Το 750 το δικό μου όμως είχε τη μισή ιπποδύναμη από το GSXR κι εγώ ήμουν τότε στα 30 μου και πατέρας δύο παιδιών(τριών σήμερα).
    Απλά...ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!Όχι ακόμα.Κι αν έχεις αμφιβολίες,αν νομίζεις ότι είμαστε υπερβολικοί,όσοι σού λέμε να ξεκινήσεις από χαμηλά,κάνε την ερώτησή σου σε έναν εκπαιδευτή τού CSS ας πούμε.
    το θεμα ειναι η εμπειρια που εχει.. δεν εχει καμια σημασια η ηλικια...
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    pare ενα 1000 αρι ρε!, η Ρ1 η gsxr , τα 600 αρια δεν πανε βημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    καλό αυτό!

νομιζω οτι το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι αρκετα καταλληλο για να ξεκινησεις αλλα λαβε και λιγο υποψιν τα λογια που ειπωθηκαν πιο πανω.
    βασικα η αυτοσυγκρατηση ειναι και θεμα χαρακτηρα και κατα ποσο μπορεις να διαγνωσεις μεχρι που φτανουν τα ορια σου,γιατι τα ορια της μηχανης αυτης ειναι πολυ υψηλοτερα και καλο ειναι σε δημοσιο δρομο να μην επιχειρησεις να τα φτασεις ποτε.
    τις κοντρες μπορεις να τις αποφυγεις επιλεγοντας την μοναξια η την καταλληλη παρεα,ετσι και αλλιως δεν νομιζω οτι ολοι οσοι εχουν τετοιες μηχανες κανουν κοντρες.
    επισης καλο ειναι να αποφευγεις να κυκλοφορεις μεσα στην πολη σε ωρες αιχμης με την μηχανη τουλαχιστον μεχρι να την μαθεις,η να επενδυσεις και σε καποιο commuter ετσι ωστε να μαθεις με τον καιρο που κρυβονται οι απειροι κινδυνοι(βασικα παντου)

(δεν εχει brembo αλλα και αυτα που φοραει ειναι σχεδον αριστα για χρηση δρομου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

δεν εχεις αδικο αλλα προτιμω να εχει ενας 20χρος 120 αλογα στο δεξι χερι παρα στο δεξι ποδι.
    ολοι οι 20χρονοι δεν κουβαλουν τα ιδια ml φαιας ουσιας μεσα στο κρανιο τους και το γεγονος οτι δεν ειχε παπι το βρισκω θετικο

καλό αυτό!
    τσάμπα έχει πάει το θρεντ, δεν χαμπαριάζει

Κάγκουρας φυσικά και δεν είμαι!
    και οκ καλή και η πλάκα αλλά το άνοιξα αυτό το Topic με σκοπό να δω τι θα πει
    η πλειοψηφία και να αποφασίσω...

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ