Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Η κατασταση σοβαρευει...και αγρια μαλιστα!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Nα προσθέσω κάτι κι εγώ σχετικά με το...."να κοιτάτε μέσα στο αυτοκίνητο"......
    Αν δείτε οδηγό με το κινητό κολλήμένο στο αυτί, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    Συμπεριφερθείτε στο προσπέρασμα σαν να είναι:
    ΤΥΦΛΟΣ, ΚΟΥΦΟΣ, ΚΑΙ.....ΜΑΛΑΚΑΣ
    Ιδίως το τελευταίο.....
    ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΓΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ :hypnotize

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny
    Εγώ πάντως παιδία επειδή την έχω γλιτώσει πολλές φορές μέχρι τώρα από μ@λ@κες που μιλάνε σε κινητά και δεν ξέρω μέχρι ποτέ θα συνεχίζεται η καλή μου τύχη κάνω το εξής, όποτε δω μ@λ@κα να μιλάει και παρακάτω έχει μπλόκο η τροχαία (συνήθως για να γράψουν μηχανάκια) σταματάω και τους “καρφώνω” ότι έρχεται κουτί και ο οδηγός μιλάει στο κινητό του. Τους σταματάνε αμέσως και τους γράφουν!!!! Ενώ εάν δεν τους έλεγα τίποτα ο μαλάκας θα έφευγε κανονικότατα επειδή τα παλικάρια εκείνη τη μέρα γράφανε για κράνη π.χ.
    Δεν είναι η τέλεια λύση αλλά ας τους τσούξει λίγο το προστιματάκι μπας και το ξανασκεφτούν την επόμενη φορά…(αφού ευτυχώς το προβλέπει και ο ΚΟΚ)

Α, και κάτι τελευταίο ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην κατηγορία “γράφω μηνύματα την ώρα που οδηγώ” 1000 φορές πιο επικίνδυνοι!!!
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    να προσθέσω κάτι ακόμα

όταν ετοιμάζεστε να περάσετε από το διάδρομο ανάμεσα στα αμάξια προσέξτε ιδιαίτερα αν πάει κάποιος άλλος να περάσει από την άλλη μεριά του αυτοκινήτου

γιατί εκτός από αυτούς που κάθονται μες τη μέση και δεν κουνούνε υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν απότομες κινήσεις για να σου ανοίξουν δρόμο (ή για να μην τύχει να τους γρατζουνίσεις)

αν λοιπόν ανοίξουν δρόμο στον άλλο και δεν έχουν δει εσένα θα πέσουν πάνω σου

Ρε παιδιά, αν είναι επικίνδυνοι οι οδηγοί κουτιών που μιλάνε στα κινητά ενώ οδηγούν, τι να πω για τους οδηγούς μηχανών που μιλάνε στο κινητό ενώ οδηγούν;;;

Ναι, ναι, το έχω δει ΚΑΙ αυτό! Θα μου πεις από την άλλη μεριά άμα ο μαλάκας ο παπάκιας πάει και φάει τα μούτρα του θα φταίει αυτός, ενώ στο κουτί ο τύπος θα φάει και άλλους 2-3 μαζί του που δεν φταίνε.

Έχω δει παπάκια με τσιγάρο και καφέ στο αριστερό χέρι, παπάκια που εν κινήσει έπαιρνε τηλέφωνο, καθώς και άλλον που με το δεξί πόδι έσπρωχνε δεύτερο παπί (με τον οδηγό του βέβαια) που είχε "μείνει", επί της Β.Σοφίας.

Θεωρώ πως κινδυνεύω από παπάκια περισσότερο από όλες τις άλλες μηχανές μαζί.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    και ειδικα σκουτερακιδες με τα ''trendy'' τα gilera 50-125, με τα καρφακια στο μαλι, με παντελονακι και μπλουζιτσα trendικη χωρις κρανος-καθρεπτες εννοειται, με το ενα χερι στο κινητο και το αλλο στο γκαζι, ολα αυτα σε επαρχιακο Ηρακλειου με προσφυση μηδενικη και γεματη κλειστες, τυφλες, στενες και κατηφορικες στροφες και στην ακρη γκρεμος χωρις μπαρες 100 μετρα βαθυς τουλαχιστον και κατω κοφτερα βραχια, και τον τυπα να πηγαινει με 80-100...

ενταξει μεμονωμενη περιπτωση αλλα στο Ηρακλειο γενικως γινεται της κακομοιρας και σκοτωνται ολοι οι παπακιδες. Αναρωτιεμαι πως θα ηταν η στατιστικη ατυχηματων αν βγαλουμε παπακια και σκουτερ μεχρι 200κυβικα... αντε και και SM με οδηγους κατω των 25.

Ρε παιδιά, όχι μέχρι 200 κυβικά, πιάνει και το RS μέσα! Που απευθύνομαι για πάρω εξαίρεση;;

Μέλος σκέτο
    Κάτοχος & παπιού, τολμώ να πώ και εγώ, ότι είμαστε η άσχημη πλευρά των δικύκλων....
    Απο μέρους μου θα ήθελα να πώ σε όσους διαβάζουν (οδηγοί moto & ayto) και έχουν ευθύνη στην οδήγήση τους, να λάβουν όλα τα παραπάνω υπόψη τους και να προσθέσω : Προσοχή σ'αυτούς με κλεισμένους καθρέπτες, απορώ εάν καταλαβαίνουν που βρίσκονται.
    Επίσης με ενοχλούν όλοι αυτοί που ενώ όλοι μας είμαστε ο ένας πίσω απο τον άλλον με κάποια ταχύτητα στο ρυάκι, παιρνούν απο δεξιά κλείνοντας τον κάθε οδηγό auto ανάμεσα σε δύο moto , και κάνοντας τον να παθαίνει....και δεν χρειάζονται πολύ για να πάθουν δυστυχώς

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    οπως τα λέτε ειναι εχω δει κοιλαρα (τρελη κοιλιά κρεμοταν κατω απο την σελα της παπιας του), να πινει καφε στο παπι και να εχει κρεμασει σακουλα με σαντουιτς στο τιμονι και να τσιμπαει και τραβαγα τα μαλλιά μου.
    πολύ προσοχη και καλη προβλεψη της κατάστασης είναι κάτι που πρώτα έμαθα θεωρητικά εδω μέσα και μετά τα εφάρμοσα στην πράξη στον δρόμο(αφού πηγα πρωτα να φαω τα μουτρα μου κανα δυο φορές ).
    Αυτο που παλέυω ακόμα είναι να παραχωρώ προτεραιότητα ακόμα και εκεί που την έχω εγώ.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Νέο μέλος

Σωστος,

ο φιλος κ συμπληρωνω:Το κλασσικο κοιτατε τους καθρεπτες η μεσα στο αυτοκινητο..ανησυχος οδηγος σημανει νευρικο αυτοκινητο και επικειται αλλαγη πορειας..του νου σας,οπως επισης καλο ειναι να προσεχεις κ τις ροδες των κουτιων,αν ειναι να στριψουν,αυτες ειναι το πρωτο σημαδι.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    ρε παιδία μια απορία έχω μόνο, πως είναι δυνατόν να κοιτάς καθρέπτες να μαντεψεις τι θα κάνει, να κοιτάς εαν μιλάει ή όχι στο κινητό, να υπολογίζεις εάν θα κόψει απότομα προς τα πάνω σου και να κοιτας και την δικιά σου πορεία ( καθρεπτες, γραμμή οδήγησης συν κάθε απρόοπτο του δρόμου ).
    Σύμφωνω σε όλα όσα είπαμε εδώ αλλα έιναι νομίζω και (όχι λίγο αλλά πολύ να έχεις τον Άγγελό σου απο κοντά).
    Αλλίως ....
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εγώ πάντως προσπαθώ να κοιτάω μπροστά από τον μπροστινό ώστε αν συμβαίνει κάτι που απαιτεί ελιγμό να μην περιμένω τι θα κάνει ο μπροστά και αναλόγως να βγάζω συμπέρασμα για το τι τρέχει

γι αυτό και δεν θέλω να έχω μπροστά μου ογκώδη αυτοκίνητα, μου κόβουν την ορατότητα

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΛΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.
    ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΦΥΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ,ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠ Τ'ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΦΥΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;;;

Υ.Γ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    αλλο κουλο ειναι με τις ''οικογενειακες εκδρομες'' στην πολη με ενα παπι η σκουτερακι 50αρι, που χωρανε μαμα μπαμπας θεια 2 παιδια και ενα μωρο σε μια στενη σελουλα παπιου/σκουτερ και στο τιμονι τα ψωνια της ημερας κρεμασμενα (φυσικα ολη η οικογενεια ξεκρανωτη, χωρις καθρεπτες, παραβιαζοντας ολον τον ΚΟΚ, κανοντας μανουβρες καμικαζι και συνηθως ειναι και γυναικα οδηγος) :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Μέχρι που θα βρεθεί ο ΕΝΑΣ που θα σε ξυλογορτώσει και θα ησυχάσεις!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μεχρι να βρεθει ο μαγκας που θα εχει και αδικο και θα καταφερει και να με ξυλοφορτωσει, θα εχω τραταρει πολλους
    εξαλλου, το εχω δει σαν κοινωνικη προσφορα!!!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2013, 13:45
  2. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF