Ασαπερα ρε που δεν υπάρχει κανείς. Για όλους και για όλα έχουμε λύσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι carbon και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το φτιάξει ετσι στην Ελλάδα.![]()
Ασαπερα ρε που δεν υπάρχει κανείς. Για όλους και για όλα έχουμε λύσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι carbon και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το φτιάξει ετσι στην Ελλάδα.![]()
ελα δεν θελω αηδιες...γιατι δηλαδη να τον ξερω?????ε???? εγω ειμαι νεο παλληκαρι τελειωμενα ραμολια...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Yew I know, αλλά θα ηταν πολύ αγριο για μένα.![]()
Θα μείνω στα FCRΕιμαι εγκρατής
![]()
Aν και ο φίλος μου ο Τάσος που τρεξαμε το Classic Trophy μαζί (που εχει βάλει CR μέχρι και στο GS1000E...) με εψηνε να τα παρω όλα!
Ειναι μεγάλη κουφάλα και παλιά καραβάνα ντραγκστεράς, σίγουρα θα τον ξέρεις.
παντως οι γνωστες ΔΕΝ βαζουν fcr ,ειδικα σε gsxr...
βαζουν τα καλυτερα καρμπς που ειδαν ποτε το φως της παραγωγης και τα ξερουν ελαχιστοι κι ακομη πιο λιγοι τα χρησιμοποιουν...
ναι ναι ναι...εχω φερει και ρυθμισει και τετοια σε gsxr 1100 του 89...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Επειδη εχω δεί τι φτιάχνουν στην Ελλάδα, και ξερω και πως εχει φτιαχτεί αυτό, επέτρεψέ μου να εχω τις αμφιβολίες μου.[i]Ασαπερα ρε που δεν υπάρχει κανείς. Για όλους και για όλα έχουμε λύσεις.![]()
Αν είναι να γίνει πάνβαρυ η να σπάσει μα καμμια 240 και να βρεθω ξάπλα στο δρόμο, δε λέει.![]()
Ασε που θα θέλουν και περισσότερα απ οτι πήρα εγω το original για να το κάνουν οτι ναναι και να μην ταιριάζει φυσικα.
Τι ειναι αυτο το πλέγμα? Για να μην δαγκώσουν τα καρμπυρατερ το μοτερ??Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν εννοείς την πρώτη φωτό, για θερμική ασπίδα το κόβω.... (ή ασπίδα γενικότερα, μη ξεχνάμε ότι είναι suzuki....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τι ειναι αυτο το πλέγμα? Για να μην δαγκώσουν τα καρμπυρατερ το μοτερ??![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
σωστος ο νεος...(που λεει ο λογος...:rotflmao: )...απο carbon-kevlar...αν και εχει και απο πλεγμα υαλοβαμβακα για τους φτωχομπινεδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αν εννοείς την πρώτη φωτό, για θερμική ασπίδα το κόβω.... (ή ασπίδα γενικότερα, μη ξεχνάμε ότι είναι suzuki....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
όπως οι απορροφητήρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
....αν και εχει και απο πλεγμα υαλοβαμβακα για τους φτωχομπινεδες...![]()
(την χρειάζονται τα ρημάδια την θερμομόνωση...αεροελαιό γαρ...
--πανέμορφες οι χοάνες--)
Ρε sapila racing ειναι καλα μηχανακια αθτα τα Bimota![]()
Δεν βλεπω να κυκλοφορουνε πολλα![]()
![]()
![]()
Περαν της πλακας ωραιο μηχανημα...εγω ειχα κολλημα με το 916 και οταν εφτασε η ωρα και μπορουσα να το παρω...πριν αλεκτωρ λαλησει...![]()
Μια ερωτηση ,απλη περιεργεια
Απο ανταλλακτικα,βρησκεις ευκολα? -το συγκεκρημενο φοραει Suzuki motore?-
Ειναι η μηχανη- Bimota-που δεν εχω πετυχει ποτε στον δομο...-Ιταλια-
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΛΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΜΟΤΑ !!!!
ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΑ SUZUKI ΜΟΤΕΡ .
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ SB ΣΗΜAIΝΕΙ SUZUKI -BIMOTA OTAN YB YAMAHA ΚΤΛ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ
ΠΕΡΙΠΟΥ 12000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΜΟΤΑ
Δεν ειχα γραψει εδω τον τελευταίο καιρό γιατί ειχα μπλέξει, αλλά τωρα θα σας πω το σενάριο.
Εκανα Μ@@@ια και εβαλα μια αλλη γεννήτρια που δανείστηκα γιατί βαζόμουν να κανω βόλτα κι ας ειχα δει οτι ο αξονας της ηταν μισό ποντο πιο μακρύς.
Μπήκε, δεν εδειχνε να εχει προβλημα, φορτιζε κιόλας. Δεν πήγα βόλτα γιατί μετα αρρώστησα.
Οταν λοιπόν πήρα πίσω τη δική μου επισκευασμένη, λεω ας την βαλω να δωσω και του ανθρωπου την δική του πίσω, να βαλω και τα καινουρια φίλτρα που πήρα να παω καμμια βόλτα.
Αμ δε...
Βγαζω την δανεική γεννήτρια και μαζί βγαίνει και το μισό από το κόμπλερ...
Φαίνεται στην γεννήτρια αριστερα.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Οι φωτό δεν ειναι καθαρες αλλά τι να κάνουμε.
Λοιπόν το θεμα σοβαρεψε, μια και αν ηταν GSXR τα πράγματα θα ηταν ευκολα, αφού βγάζεις το αλουμινενιο καπάκι και κανεις οτι θέλεις.
Οχι εδω όμως...
Αφού παρήγγειλα τα ανταλλακτικά ( το κόμπλερ αλλά και τη φωλιά καλού κακού) αρχισε η προσπάθεια εξαγωγής του υπολείματος.
Χρησιμοποίησα διάφορες μεθόδους και συμβουλευτηκα και αλλους, μια και δεν ειχα ορεξη να κατεβασω το μοτερ για αυτο το λόγο...
Αφού ειδα και αποείδα, χρησιμοποίησα ωμή βία και το εβγαλα. Ούτε εξολκείς ούτε τίποτα δεν βοηθούσαν την κατάσταση.
Τελικα βγήκε αφού το τσάκισα τελείως γυρω γύρω με ζουμπάδες, κοπίδια και σκαρπέλα, εφτιαξα μοχλό και τελικα με ενα 22 γερμανικό χωμένο μέσα σαν μοχλό και την βαριοπούλα το εβγαλα.
Αυτο το χάλι ειναι.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πλαστελίνη και πύρος σε ελάχιστα μικρότερη διάμετρο...και χτύπημα.