Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Μούμπλε-Μουμπλε

Μούμπλε-Μουμπλε

Φίλος θέλει να αγοράσει το ΧΧ μου.

Το deal περιλαμβάνει και κάποιο παλαιό μηχανάκι το οποίο θα χρησιμοποιήσω για απόσυρση.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες είναι

α) ένα καινούργιο ΧΧ (αλλά ασημί)

β) ZZR1400

γ) Βusa

Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι πρωτεύουσας σημασίας το παραπάνω γκάζι των β,γ , δεν παύει όμως να είναι ευπρόσδεκτο.

Αντιθέτως δίνω ιδιαίτερη σημασία στην αξιοπιστία και την ομοιογένεια. Επίσης στην άνεση σε υψηλές ταχύτητες.

To μόνο ουσιαστικά πράγμα που με χαλάει στο ΧΧ είναι οι αναρτήσεις του και η έλλειψη ρυθμισιμότητας. Κάτι όμως μου λέει ότι και με τα άλλα 2, αργά ή γρήγορα θα ασχοληθώ. Πλήρεις από προδιαγραφές, αμφίβολες από αποτελεσματικότητα. Τουλάχιστον έχουν πηρούνι που μπορεί να γίνει σημείο εκκίνησης για περαιτέρω ψάξιμο (αν και έχω ακούσει κάτι ιστορίες από ΠΟΛΥ αξιόπιστη πηγη για fixed cartridges και αυτό έκανε και η Kawa στο τελευταίο ZRX1200 - τα πρώτα έλυναν, τα τελευταία όχι).

Έχοντας ήδη ξεψαχνίσει το συγκριτικό του Sport Rider (με τα 08 μοντέλα), τείνω προς το ZZR.

Όσον αφορά την εμφάνιση και με τα 2 (ZZR-Busha) έχω κάποια θέματα, αλλά από την άλλη ούτε το ΧΧ μΕ άρεσε πολύ στο παρελθόν. Δεν παύει όμως να έχει πιο καθαρό design από τα άλλα 2.

Το Busha θα ήταν πιο ψηλά στις προτιμήσεις μου εάν δεν είχε τον κώλο που έχει αλλά και τα φρένα που είχε )και συνεχίζει να έχει.

Τέλος υπάρχει αυτή η αίσθηση που σου δίνει το ΧΧ ότι δεν πρόκειτα να χαλάσει, την οποία δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στην δίνουν τα άλλα.....

Αnyways, μπορεί να μείνω ως έχω.....
    Μπορεί να κάνω δικίνητο το EXC.....

ή μπορεί στο τέλος να πάω να πάρω CBR1000rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

You BETA believe...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η εξελιξη του ΧΧ ειναι Busa , τελεια και kawla.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Η εξελιξη του ΧΧ ειναι Busa , τελεια και kawla.

Το ΧΧ είναι η εξέλιξη του ΖΖR 1100 και είναι και τα δύο 100% άνετα σπορ τουρινγκ μηχανάκια.

Από 'κει και πέρα το χαγιαμπούσα και το ΖΧ 12 είναι μηχανάκια με πιο σπορ χαρακτήρα.

Το αδικημένο αλλά πολύ καλό ZZR 1200 θα μπορούσε να πει κάποιος ιερόσυλος ότι είναι η εξέλιξη του ΧΧ αφού έχει παρόμοια τεχνολογία αλλά είναι σαφώς καλύτερο σε ταξίδι, σε σπορ οδήγηση αλλά στέκεται επίσης πολύ καλά και σε ποιότητα κατασκευής.

Το χαγιαμπούσα μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των σπορ τουρινγκ αλλά με τέτοια θέση οδήγησης, είναι ένα παχουλό σουπερσπορ. Το μηχανάκι στρίβει άψογα αλλά τα φρένα γιοκ. Για να ταξιδέψει άνετα θέλει πιο ψηλή ζελατίνα (σηκώνει κουβέντα το θέμα), αλλά τι μπορείς να κάνεις για την θέση των μαρσπιέ; Αν ο οδηγός είναι ψηλός, οι αγκώνες ακουμπάνε στα γόνατα. Επίσης ο συνεπιβάτης δεν κάθεται τόσο καλά όσο στα άλλα. Για την εμφάνιση δεν λέω τίποτα γιατί θα με ντουφεκίσουνε φίλοι και γνωστοί.

Το ΖΖR 1400 το έχω οδηγήσει και σε νορμάλ και σε ελεύθερη έκδοση και μου άρεσε πολύ. Και αυτό θέλει ζελατίνα αλλά έχει μακράν πιο άνετη θέση οδήγησης και για τον οδηγό αλλά και για τον συνεπιβάτη. Τα φρένα του είναι άψογα, οι αναρτήσεις του δουλεύουν πολύ καλά και εύκολα μπορεί κανείς να το φέρει στα μέτρα του. Σε μαμά κατάσταση χοντίζει (πολύ ήσυχο και γραμμικό), αλλά άμα του πετάξεις τις εξατμίσεις και βάλεις και ένα power comander, αγριεύει για τα καλά σαν ένα γνήσιο καβασάκι...

Μέχρι εδώ γιατί όπως ξέρεις Σωτήρη είμαι καβασάκιας... και αν συνεχίσω θα βγάλω το μεγάλο φτυάρι για τα υπόλοιπα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγω βλεπω πολυ θετικα να σκεφθεις και καποιο ανετο ον-οφφ ...

Aprilia Caponord & bmw 1200 gs ειναι οι καλυτερες επιλογες....

Κατα τα αλλα α επιμενεις...... Το χχ ( τουλαχιστον απο αποψη εμφανισης ) ανεκαθεν μου αρεσε πιο πολυ απο τα αλλα μοντ που αναφερεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Λοιπον, Σωτηρη μολις γυρισα απο εκδρομη με την Λ.Ε.Φ.Κ.Α (που ησουν Κωσταyz???)
    στα Καλαβρυτα-Φενεο.
    Στην παρεα υπηρχε ZZR14 07 και BUSA 08.
    Μετα απο πολλες συζητησεις και αναλυσεις, αλλα και οπως τα ειδα και τα 2 στα κλειστα
    κομματια, που τα προλαβαινα , το ZZR ειναι μακραν.(οπως τα λεει ο Κωστας)
    Τωρα απο εμφανιση ,αν και ειναι υποκειμενικη, δεν μου αρεσει κανενα
    (σε αντιθεση με το CBRR1000 που αναφερεις)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    Λοιπον, Σωτηρη μολις γυρισα απο εκδρομη με την Λ.Ε.Φ.Κ.Α (που ησουν Κωσταyz???)
    στα Καλαβρυτα-Φενεο.
    Στην παρεα υπηρχε ZZR14 07 και BUSA 08.
    Μετα απο πολλες συζητησεις και αναλυσεις, αλλα και οπως τα ειδα και τα 2 στα κλειστα
    Τωρα απο εμφανιση ,αν και ειναι υποκειμενικη, δεν μου αρεσει κανενα
    (σε αντιθεση με το CBRR1000 που αναφερεις)

Κάναμε ωραία εντουράδα σήμερα. Πετύχαμε στο βουνό τον Γκογκόνη και μας πήγε πολύ ωραία βόλτα.

Αν το ήξερα θα ερχόμουνα, είναι ωραία τα μέρη από εκεί.

Για τα μηχανάκια τώρα, ούτε εγώ τρελαίνομαι για την εμφάνισή τους. Στο μπούσα δεν μου αρέσει η ουρά, ενώ το ZZR δεν έχει ομοιογενεια στο σχεδιασμό, άλλο μηχανάκι μπροστά άλλο πίσω.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Μούμπλε-Μουμπλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    η Kawa στο τελευταίο ZRX1200.

Aυτό μάλιστα, είναι πραγματική μοτοσυκλέτα!!! Sorry αλλά εμένα απ αυτ απου ανέφερες μόνο αυτό μου αρέσει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εγω βλεπω πολυ θετικα να σκεφθεις και καποιο ανετο ον-οφφ ...
    Σε αυτήν την περίπτωση. μία είναι η επιλογή και σίγουρα καμμία από αυτές που αναφέρεις....

You BETA believe...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μηχανάκι 10ετίας,χωρίς ρυθμίσεις στο μπροστινό και ακριβότερο από μοντέλα τού 08;Αδερφέ,δεν θα το σκεφτόμουνα καθόλου όσο ρόλο κι αν παίζει η εμφάνιση.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν νομίζω ότι είναι ακριβότερο.

Μην στέκεσαι στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής.....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

Γιώργο , το Sport Rider γράφει σχεδόν το αντίθετο, δλδ ότι το 1400 έχει 'αργό' τιμόνι στις χαμηλές ταχύτητες που ίσως όμως -όπως σημειώνουν- να αλλάζει με λάστιχα με διαφορετιή κορώνα (αν δεν κάνω λάθος έρχεται με BT14 τα οποία δεν συμπαθώ ιδιαιτέρως).

Μήπως ότι είδες, έχει να κάνει με τα φρένα?

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σε αυτήν την περίπτωση. μία είναι η επιλογή και σίγουρα καμμία από αυτές που αναφέρεις....
    Στην μια περιπτωση προσφερω test drive....

ΒΥΡΩΝΑΑΑΑΑΑ...... Βοηθα και τον ψηνω...... :rotflmao: :rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Να δωσεις το ΧΧ να ξαναπαρεις ΧΧ?

Ευκαιρια για αλλαγη

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Μούμπλε-Μουμπλε

Kawa στο τελευταίο ZRX1200
    πράγματι, απ'όλες όσες ανέφερες αυτό μΕ αρεσ' περισσότερο...!--αυτή την θεωρώ πραγματική μηχανη.

ωστόσο, στην ερώτηση/προβληματισμό σου μάλλον θα κοίταγα προς το ζούζουρα (δεν το έχω οδηγήσει και θα 'θελα να το κάνω μια βόλτα)... και επίσης πρέπει να σου πω ότι στην έκθεση που έκατσα πάνω του σαν να ''ταίριαξα''καλλίτερα απ'όλα.

(το ΧΧ το έχω οδηγήσει κάμποσα χλμ, το 1300 του '04 το είχα για 1 έτος περίπου, επίσης προσφάτως οδήγησα -μέχρι αεροδρόμιο και πίσω- το καινούργιο... )

σημ1: μην μΕ ρωτήσεις τις εντυπώσεις μου από το τελευταίο 1300.
    σημ2: μάλλον δεν βοήθησα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Να δωσεις το ΧΧ να ξαναπαρεις ΧΧ?

Ευκαιρια για αλλαγη

Μα.... θα είναι ασημί

Εντάξει..... οι αναρτήσεις, το PC3 και κάτι άλλα ψιλολοίδια θα είναι από το πλε.....

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ