στο Ροδον Θεσσαλονικη ειχα παει και γω, χρονολογια δεν θυμάμαι πρεπει να ηταν 1998-1999 πριν παω φαντάρος, εχω 2 36αρια φιλμ φωτος απο τότε ήμουν και μπροστα μπροστα!! :wacko:
στο Ροδον Θεσσαλονικη ειχα παει και γω, χρονολογια δεν θυμάμαι πρεπει να ηταν 1998-1999 πριν παω φαντάρος, εχω 2 36αρια φιλμ φωτος απο τότε ήμουν και μπροστα μπροστα!! :wacko:
γιατι σιχαμενη?Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Ήσουν στη συναυλία ή απλά άκουσες το άλμπουμ? Έχει σημασία :P
Κατά τ'άλλα από τις πιο σιχαμένες μπάντες των τελευταίων ετών. Ευτυχώς έχει κοπάσει ο ντόρος εδώ και αρκετά χρόνια.
Πάρτε κι ένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα:
ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑΝ ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑΝ ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑΝ!
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Δεν συμφωνώ με τον όρο "σιχαμένη", αλλά υπάρχουν αξιολογότερα συγκροτήματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
γιατι σιχαμενη?
witchfinder general εχει ακούσει κανεις?
Καλά γούστα είναι αυτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
matthew barlow
για πολλους μεσα στην καλυτερη πενταδα τραγουδιστων μεταλ ολων των εποχων
![]()
Μέσα στη 5άδα? μηπως στη 155αδα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
matthew barlow
για πολλους μεσα στην καλυτερη πενταδα τραγουδιστων μεταλ ολων των εποχων
χριστος και αποστολος γκλετσος φιλε βουδα!! halford,dio,dickinson,ozzy,marcolin 5 πρωτα ονοματα που μου ηρθαν στο μυαλο-και αλλα 105 αν το ψαξουμε!
καλος-χρυσος ο μπαρλοου δεν λεω αλλα....!![]()
Dickinson? Mάλιστα........Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
χριστος και αποστολος γκλετσος φιλε βουδα!! halford,dio,dickinson,ozzy,marcolin 5 πρωτα ονοματα που μου ηρθαν στο μυαλο-και αλλα 105 αν το ψαξουμε!
ε,ναι εχεις δικιο, τον χαλια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Dickinson? Mάλιστα........
περι ορεξεως........:wacko:
παιδια μιλαω σαν τεχνικη και δυνατοτητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
εχει τρομερη φωνη το παιδι
δεν ειναι θεμα γουστου η το τι τραγουδαει
μιλαω για την φωνη καθαυτη
μπορει καποιος να μην τον γουσταρει αλλα δε μπορει να λεει πως δεν εχει σωστη φωνη γιατι αυτα ειναι στανταρ πραγματα
ο χαρλοφορντ μπορει και βγαζει βιμπρατο στο φαλσετο του
ο ντιο μιλαει τραγουδιστα
ο οζυ εχει την φωνη ψυχοπαθους
ο μαρκολιν εχει μεν καλη φωνη αλλα οχι αρκετα βαθια και ετσι ζοριζεται
να καταλαβαινουμε τι λεμε πριν αρχισει ο καθενας να θαβει
η μουσικη ειναι καθαρα υποκειμενικη
ο καθενας εχει το δικαιωμα να ακουσει ο,τι του αρεσει
αλλα οσον αφορα συγκεκριμενα μουσικους,αυτοι εχουνε τεχνικη και παθος οποτε κρινονται αντικειμενικα οσον αφορα την τεχνικη τους και υποκειμενικα οσον αφροα το παθος τους.
και ο μπαρλοου εχει πολυ καλη τεχνικη
μπορει να μην σας αρεσει αλλα η τεχνικη του ειναι γεγονος
ψαξτε λιγο να βρειτε ποιοι ειναι οι κορτφαιοι του μεταλ και θα καταλαβαιτε
The sickness
ξαναλεω πως δεν ειναι θεμα γουστου αλλα δυνατοτητωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Καλά γούστα είναι αυτα....![]()
Μέσα στη 5άδα? μηπως στη 155αδα?![]()
συμφωνω βεβαια πως μπορει να μην αρεσει σε πολλους το τι τραγουδαει γιατι αυτο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα!!!
αλλα φωνητικα ειναι μεσα στην 5αδα Γιαπολυ κοσμο
οπως ο ντιο
ο χαρλφορν
ο ματιγιεβιτς
o Dead (Mayhem)
ενδεικτικα θα αναφερω και καποιους αλλους που για μενα ειναι πολυυ καλοι
daniel heiman
Simone Simons
Roy Khan
Terry Jones
Charles Rytkonen
Eric Adams
James Rivera
ειδικα ο Ριτκονεν ειναι πολυ πολυ καλος
παρεθεσα την λιστα για να δειτε πως μπορει καποιο ειδος μουσικης να το σιχαινεστε αλλα οι μουσικοι του μπορει να ειναι πολυ καλοι!!
πχ καποιος μπορει να μην ακουει οπερα αλλα δε μπορει να πει πως ο παβαροτι ειχε φωναρα!!
οταν βεβαια μπαινει μεσα το υφος γενικα μιας μπαντας(και εφοσον αυτη δεν ειναι φαλτσα!)τοτε ο καθενας ακουει ο,τι του αρεσει!!
The sickness
ο χαρλοφορντ μπορει και βγαζει βιμπρατο στο φαλσετο του
ο ντιο μιλαει τραγουδιστα
ο οζυ εχει την φωνη ψυχοπαθους
ο μαρκολιν εχει μεν καλη φωνη αλλα οχι αρκετα βαθια και ετσι ζοριζεται
να καταλαβαινουμε τι λεμε πριν αρχισει ο καθενας να θαβει
η μουσικη ειναι καθαρα υποκειμενικη
![]()
![]()
:wacko:
φιλε μου,θα αγνοησω παντελως τις 4 πρωτες γραμμες γιατι θα παμε στις διαμαχες!!!
αλλα ειμαι συμφωνος οτι και με βαση αυτα που ειπες, η μουσικη ειναι καθαρα υποκειμενικη!
γιατι θα αγνοησεις τις 4 γραμμες??????????Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
![]()
![]()
:wacko:
φιλε μου,θα αγνοησω παντελως τις 4 πρωτες γραμμες γιατι θα παμε στις διαμαχες!!!
αλλα ειμαι συμφωνος οτι και με βαση αυτα που ειπες, η μουσικη ειναι καθαρα υποκειμενικη!
![]()
![]()
The sickness
γιατι θα αγνοησεις τις 4 γραμμες??????????
![]()
![]()
γιατι π.χ. αν λες οτι ο μαρκολιν δεν εχει βαθια φωνη και ζοριζεται,η ο dio μιλαει τραγουδιστα????......
μαλλον δεν θα μπορουμε να βρουμε μια βαση για διαλογο !!
τεσπα,αυτο που λεμε ειναι οτι δεν θαβουμε τον μπαρλοου,μια χαρα τραγουδιστης ειναι
απλως βαζοντας τον κορυφη ειναι σαν να βαζεις τον φοινικα καλλιθεας στο τσαμπιονς λιγκ![]()
δεν καταλαβες τι εννοω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
γιατι π.χ. αν λες οτι ο μαρκολιν δεν εχει βαθια φωνη και ζοριζεται,η ο dio μιλαει τραγουδιστα????......
μαλλον δεν θα μπορουμε να βρουμε μια βαση για διαλογο !!
τεσπα,αυτο που λεμε ειναι οτι δεν θαβουμε τον μπαρλοου,μια χαρα τραγουδιστης ειναι
απλως βαζοντας τον κορυφη ειναι σαν να βαζεις τον φοινικα καλλιθεας στο τσαμπιονς λιγκ![]()
ο ντιο εχει τετοια φωνη που οταν μιλαει ειναι σαν να τραγουδαει!!!
ο μαρκολιν εχει τεχνικη φωνη αλλα οταν τραγουδαει πιεζει πολυ το διαφραγμα του για να ανεβει επειδη δεν εχει βαθος αλλα εχει την φωνη ψηλα!!
δεν τον εβαλα στην κορυφη αλλα αναμεσα στους κορυφαιους τον μπαρλοου!!
μπορει απο νοτες βαρυτονου να ανετα μεχρι νοτες τενορου και παλι πισω και ολα αυτα να τα κανει για 3 ωρες συνεχομενα!!
The sickness
Τέσπα.. το θέμα ξέφυγε... αν κρίνω απο αυτά που γράφεις πρέπει είσαι μικρός ΄και τα βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς..
Για μένα προσωπικά οι iced earth είναι μια μέτρια μπάντα που έχει απήχηση σε νεαρό κόσμο περισσότερο.. και ειδικά σε χώρες που κατα παράδοση το μουσικό κοινό είναι λίγο κολλημένο σε ποιο παραδοσιακά ακούσματα..(οπως και η Ελλάδα δυστυχώς)!!
Τα κομμάτια τους είναι λίγο εως πολύ επηρεασμένα απο κλασσικες μπάντες.. και γενικά δεν υπάρχει τπτ το ιδιαίτερο η καινούργιο σε αυτά..
Οπως είπα είναι θέμα γούστου.... περι ορέξεως...
![]()