Δεν νομίζω! Πανούσης, the ultimate rocker!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τέσπα.. το θέμα ξέφυγε... ....:rotflmao:
![]()
Δεν νομίζω! Πανούσης, the ultimate rocker!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τέσπα.. το θέμα ξέφυγε... ....:rotflmao:
![]()
θα κλεινω προς blitzer meria.μετριοτητα.χρυση.αλλα ακουγονται ευχαριστα οι πρωτοι δισκοι.μοιαζουν και με μεταλικα η αληθεια ειναι.εστω υποκειμενικη.
οσο και υποκειμενικο να ειναι το θεμα νομιζω ειναι λιγο ατοπο να τον βαζεις στην πρωτη εκατονταδα.
witchfinder general η σκετο?
ή μηπως εννοεις το τραγουδι των cathedral?:rotflmao:
τουλ προσωπικα τους θεωρω αδιαφορους αλλα οκ γουστα ειναι αυτα.
Επειδή δεν έχουν προσφέρει _απολύτως_ τίποτα και για μια περίοδο άκουγα παντού το όνομά τους. Ευτυχώς μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
γιατι σιχαμενη?
Μην αρχίσω για τους Τουλ :P
Life begins at 45°.
Δεν νομίζω ότι υποχρέωσε κανείς τον οποιδήποτε να πάει στην συναυλία.![]()
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κοπανιέται με ό,τι γουστάρει. Rock rock, till your drop.![]()
Συζήτηση κάνουμε. Εκτός αν το θέμα ανοίχτηκε μόνο για "ωωω πόσο γαμάνε", "η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη", "ω μαλάκα είδες την ελληνική σημαία στο αλάιβ ιν άθενς?", "άσε φίλος. ο χέτφιλντ έμαθε ρυθμική από τον σάφερ" κοκ σχόλια. Τότε πάω πάσο.
Φυσικά δεν έχω πάει ποτέ σε λάιβ τους. Μην παρεξηγηθούμε![]()
Life begins at 45°.
Δεν παρεξηγούμαστε. Άλλωστε όπως λέω πιο πάνω ούτε εγώ έχω πάει σε live τους.
Σαφώς και είναι λίγο χαζό να προσπαθούμε να βγάλουμε μια μπάντα (οποιαδήποτε μπάντα, imho) οτι γ@μάει και δέρνει όλες τις άλλες.
Το να φτάνουμε στο άκρο όμως και να λέμε μαλακιούλες του στυλ σιχαμένη είναι το ίδιο χαζό.
Μου θυμίζει ηλίθιες διαμάχες τυπου : "Ποιο γυμνο μηχανάκι είναι πιο γρήγορο, στριβει καλύτερα, έχει ντουλάπι για καπότες και θα με κάνει να πηδήξω την Σούλα"![]()
Ακούστε ότι θέλετε, γράφτε όποιους δεν γουστάρετε.![]()
Οσο για την περίφημη "προσφορά" της κάθε μπάντας, θέλει πολύ κουβέντα και κυρίως χρόνια για να εκτιμηθει σωστά η πορεία της.
Και φυσικά κόντεψε να μου φύγει ο καφές με το:
"μαλάκα είδες την ελληνική σημαία στο αλάιβ ιν άθενς?", "άσε φίλος. ο χέτφιλντ έμαθε ρυθμική από τον σάφερ" κοκ σχόλια."
respect! :rotflmao:
χμμ το μονο τραγουδι που ξερω απο iced earth ειναι το συγκεκριμμενο απ το συγκεκριμμενο λαιβ, τι να ελεγα δλδ για να δωσω να καταλαβετε για ποιο σιντι μιλουσα?
οι τουλ ειναι οι καλυτεροι απ ολουςΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Μην αρχίσω για τους Τουλ :P![]()
για απαντα μπλιτσερ ετσι για το flame της υποθεσεως...
Νταξ εγώ τους θεωρώ σιχαμερούς. Σε άλλον αρέσουν. Έχω το δικαίωμα της άποψης ε. Νομίζω η παρομοίωσή σου με τις μηχανές είναι λίγο ατυχής.Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Οσο για την περίφημη "προσφορά" της κάθε μπάντας, θέλει πολύ κουβέντα και κυρίως χρόνια για να εκτιμηθει σωστά η πορεία της.
Και φυσικά κόντεψε να μου φύγει ο καφές με το:
"μαλάκα είδες την ελληνική σημαία στο αλάιβ ιν άθενς?", "άσε φίλος. ο χέτφιλντ έμαθε ρυθμική από τον σάφερ" κοκ σχόλια."
respect! :rotflmao:
Και εκτός αυτού γνωρίζω και 5 πραγματάκια από μουσική και δεν κρίνω με κριτήρια τύπου χάμερ. Η προσφορά τους είναι 0. Τίποτα. Ναλ. Έβγαλαν 1-2 άλμπουμς που μάζεψαν καλές κριτικές και τα εκθείαζαν όλοι και αυτά μπορείς να τα ακούσεις 20 χρόνια πριν στο Πάππετς. Μόνο με πολύ καλύτερες ιδέες και στίχους. Όταν δεν τους ήξερα καλά ακόμα, άκουγα μια νότα και βρώμαγε τόσο πολύ χέτφιλντ που, ακριβώς επειδή δεν ήταν Μετς, ήξερα ότι είναι άισντ μπαντ μπρεθ.
Μμμ ναι. Αυτούς τους είδα λάιβ (παρότι τους θεωρώ σχεδόν εξίσου σιχαμερούς. Μάλλον περισσότερο τους οπαδούς τους, παρά αυτούς) έτσι από περιέργεια (και επειδή ήταν φτηνό το εισιτήριο :P). Επειδή όλοι υποστήριζαν ότι γαμάνε σύμπαντα πάνω στη σκηνή και μετά από αυτό, αν καταφέρεις να λύσεις το γρίφο και βάλεις τα κομμάτια του πλέιλιστ στη σωστή σειρά, δίνουν την πλήρη εξήγηση για τις μαύρες τρύπες και αναλύουν το ανθρώπινο, αλλά και το ανδρομεδειανό ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ σε ποσοστό 99.999%. Αν δε έχεις πολύ καλό αυτί και καταφέρεις να αναλύσεις τα πάττερνς του Ντάνι, ο οποίος είναι ευρέως γνωστό ότι όταν βρίσκεται πίσω από τα τύμπανα δε διαβάζει παρτιτούρες, αλλά εξισώσεις 6ου βαθμού, μπορεί να φτάσεις και το 100%.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οι τουλ ειναι οι καλυτεροι απ ολους![]()
Τελικά παίζει να ήταν το χειρότερο λάιβ που έχω δει μετά τα ξύλινα σπαθιά στα 14 μου. Βαριούνταν να κουνηθούν. Έπαιξαν με το ζόρι 1.5 ώρα, τα 45 λεπτά της οποίας ήταν απλά θόρυβοι και αμπιεντίλες. Και γενικά γτπ. Αυτά.
Life begins at 45°.
κ γω ειδα το λαιβ στη μαλακασα. δν εχω παει κ σε πολλες συναυλιες για να συγκρινω, για την ακριβεια ηταν η πρωτη τετοιου στυλ,αλλα οκ, τα τραγουδια ασχετα με το αν ειναι καλοι στη σκηνη η οχι, ειναι απιστευτα, κ τελειως διαφορετικα, απ ολα, γενικα οι τουλ, ειναι τελειως διαφορετικοι απ ολους.. στιχοι διαφορετικοι, μουσικη διαφορετικη, δν εχουν ενα ρεφρεν να το λενε 10 φορες.. κ επειδη ακουω κ perfect circle που ειναι κ αυτοι του μεηναρντ, γενικοτερα, ο τυπος, γ@μαει..:wacko:
Ή απλά τώρα άρχισες να ψάχνεσαι στο χώρο και δεν έχεις ακούσει τίποτα άλλο. Χωρίς παρεξήγησηΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ειναι απιστευτα, κ τελειως διαφορετικα, απ ολα, γενικα οι τουλ, ειναι τελειως διαφορετικοι απ ολους.. στιχοι διαφορετικοι, μουσικη διαφορετικη, δν εχουν ενα ρεφρεν να το λενε 10 φορες.. κ επειδη ακουω κ perfect circle που ειναι κ αυτοι του μεηναρντ, γενικοτερα, ο τυπος, γ@μαει..:wacko:Υπάρχουν πολύ αξιόλογες μπάντες εκεί έξω, πολύ καλύτεροι μουσικοί που δεν αναλώνονται σε ρεφραίν, επαναλήψεις, 2 χορδές και στίχους για σπαθιά και σώβρακα. Θέλει όμως ΧΡΟΝΙΑ ψαξίματος.
Life begins at 45°.
ναι σιγουρα δν το εχω ψαξει πολυ το θεμα, πιο πολυ vocal trance ακουω, θα μου πεις πως τα συνδυαζωτεσπα, απο μεταλ, οχι του 80, καινουριο σχετικα, τουλ κ συστεμ ειναι οι πιο καλοι που εχω ακουσει! πες μου τι να ψαξω να βρω ομως!
Ούτε οι tool, ούτε οι soad είναι ακριβώς "μέταλ". Σίγουρα ούτε εγώ ακούω 80ίλες. Και δεν ακούω μόνο μέταλ ε, ακούω και ηλεκτρονική και οτιδήποτε αξιόλογο. Στείλε ένα πμ να σου δώσω μερικές σύγχρονες μπάντες με όχι-και-τόσο-συμβατικό ήχο να χεις να ασχολείσαι.
Life begins at 45°.
καλα επειδη μαζευτηκανε ολοι οι σουπερ μουσικοι εδω,ας μπει ενας μοντ να καθαρισει τα ασχετα
υγ οι σουπερ μουσικοι να μαθουν να διαβαζουν και μετα να το ανοιξουν γιατι πετανε βλακειες
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.