Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Eρωτήσεις για αφρικανους

Νέο μέλος

Eρωτήσεις για αφρικανους

Παιδια γεια χαρα
    Εδω και λιγο καιρο ψάχνομε ξανα για μηχανή. Ειχα στο νου μου κατι σε transalp μέχρι που έπεσε το μάτι μου σε μία αφρικα σε πολυ καλη κατάσταση (τουλάχιστον εμφανισιακά) και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα
    1.Τι κατανάλωση έχει (κατά προσέγγιση) ? Πολύ σημαντικό γιατι προβλέπεται να γράφει αρκετά χλμ ημερησίως και εντός και εκτός πόλης
    2.Εχει κάποια στάνταρ προβλήματα που θα πρέπει να τσεκάρω πριν την πάρω πχ ανορθωτής?
    3.Αν το μοντέλο καταργήθηκε το 2000 όπως εχω ακούσει παίζει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα ανταλλακτικων στο μέλλον?
    (ρωτάω επειδή θα την πάρω για να την κρατήσω οπως και την προηγούμενη μηχανή μου τουλαχιστον 6-7 χρόνια)
    4.Με δεδομένο ότι έχω ένα προβληματάκι στην μέση πως ειναι η θέση οδήγησης και πως πάει από κραδασμούς?
    5.Κόστος ελαστικών(κατά προσέγγιση)?
    Το ξέρω ότι οι ερωτήσεις ειναι πολλες και λίγο αοριστες αλλα προσπαθω να πάρω μια γενική ιδεα για τις αφρικα και να τις συγκρίνω με το τρανσαλπ που είχα στο νου να πάρω
    ευχαριστώ εκ των προτερων
    Αισιόδοξοι είναι μόνο οι απληροφόρητοι.

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    Φιλαρακο μου αφρικα αγοραζεις με την καρδια σου τωρα πια που δεν παραγεται και οχι με τα κριτηρια που εχεις βαλει!!!Καλυτερα για μενα να παρεις ενα vestrom η ενα τρανς αλπ(οχι το καινουργιο!!)και ανταλλακτικα εχουν και ποιο ευκολα στην οδηγηση ειναι!!!
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Νέο μέλος
    castor
    δεν βάζω κριτήρια, ερωτήσεις κάνω γιατί το αφρικα μπορεί να μου αρέσει αλλα δεν ξερω τίποτε γιαυτο και έτυχε να μην εχει και κανένας φίλος για να πάρω πληροφοριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristoforos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aardvark
    castor
    δεν βάζω κριτήρια, ερωτήσεις κάνω γιατί το αφρικα μπορεί να μου αρέσει αλλα δεν ξερω τίποτε γιαυτο και έτυχε να μην εχει και κανένας φίλος για να πάρω πληροφοριες

Φίλε aardvark

Αφού σου αρέσει πάρτο και όσο υπάρχει βενζίνη super θα είσαι ευτυχισμένος .Αν επιμένεις να μάθεις κάθε λεπτομέρεια επισκέψου το africatwin.gr και όρεξη να έχεις να διαβάζεις .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Re: Eρωτήσεις για αφρικανους

Παιδια γεια χαρα
    Εδω και λιγο καιρο ψάχνομε ξανα για μηχανή. Ειχα στο νου μου κατι σε transalp μέχρι που έπεσε το μάτι μου σε μία αφρικα σε πολυ καλη κατάσταση (τουλάχιστον εμφανισιακά) και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα
    1.Τι κατανάλωση έχει (κατά προσέγγιση) ? Πολύ σημαντικό γιατι προβλέπεται να γράφει αρκετά χλμ ημερησίως και εντός και εκτός πόλης
    2.Εχει κάποια στάνταρ προβλήματα που θα πρέπει να τσεκάρω πριν την πάρω πχ ανορθωτής?
    3.Αν το μοντέλο καταργήθηκε το 2000 όπως εχω ακούσει παίζει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα ανταλλακτικων στο μέλλον?
    (ρωτάω επειδή θα την πάρω για να την κρατήσω οπως και την προηγούμενη μηχανή μου τουλαχιστον 6-7 χρόνια)
    4.Με δεδομένο ότι έχω ένα προβληματάκι στην μέση πως ειναι η θέση οδήγησης και πως πάει από κραδασμούς?
    Το ξέρω ότι οι ερωτήσεις ειναι πολλες και λίγο αοριστες αλλα προσπαθω να πάρω μια γενική ιδεα για τις αφρικα και να τις συγκρίνω με το τρανσαλπ που είχα στο νου να πάρω
    1) με 19 λιτρα γυρω στα 260 με 270 χιλιομετρα με βαρη χερι
    2) ο ανορθωτης ειναι κλασικο προβλημα που μπορει να σε αφησει αλλα λυσεις υπαρχουν πολλες τρομπα βενζινης στα τελευταια μοντελα ειχε αλλαξει προμυθευτη η χοντα και δεν εχει προβλημα (σε μενα τουλαχιστον) αλλα απο τρομπα δεν μενεις,παρακαμπτεις την τρομπα και με γεματο ρεζερβουαρ βγαζεις γυρω στα 70 χιλιομετρα
    3)το 2001 ειναι το τελευταιο, πουλιοντουσαν μεχρι το 2003 (δεν καλυπτει euro3) νομιζω οι αντιπρπσωπειες ειναι υποχρεμενες για καλυψη για 10 χρονια αλλα και παλι αφρικα ειναι, νομιζω και μεσω ιντερνετ θα βρισκεις για πολλα χρονια
    4) το τρανσ αλπ εχει καλυτερη και πιο ξεκουραστη σελα, απλα
    5) γυρω στα 220 ευρα για ενα ζευγαρι καλα λαστιχα

γενικα δεν εχουν τρομερες διαφορες,αλεξισφαιρα ειναι και τα 2 εχω οδηγησει και το τρανσ αλπ το 650 αλλα προτιμω την αφρικανα μου (ειμαι 1.97) ειναι πιο δυνατη και πιο ροπατη και made in japan. μεταχειρησμενα θα βρεις περισσοτερα τρανσ αλπ και πιο καινουργια αλλα αν βρεις κανα αφρικα καλοσυντηρημενο η απο ανθρωπο που ξερεις.......... οδηγησε και τα 2 πριν
    αποφασισεις γιατι εσυ θα ζησεις με το μηχανακι και κανενας αλλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector

Re: Eρωτήσεις για αφρικανους

Παιδια γεια χαρα
    ....ελπιζω να μιλας για την δικια μου αφρικανα:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=58298

:rotflmao: :rotflmao: οτι χρειαστεις παρε με να τα πουμε

Νέο μέλος
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες (άργησα λιγο να απαντήσω επειδη δεν είχα νετ)
    Νομίζω ότι θα την χτυπήσω αν υπάρχει ακόμη βέβαια και αν τα βρουμε στα λεφτά
    φίλε hector και η δική σου είναι κούκλα αλλά δεν ήταν αυτή που είδα
    καλοπούλητη

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF