αυτό λέμε ρε Πανο, ειναι που ειναι χάλια η παρέα, ας ειναι καλή η ταινία τουλάχιστονΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειπαμε.......
δεν παιζει ρολο η ταινια....το μερος....το φαγητο.....το....το....το.....
Η ΠΑΡΕΑ....:rotflmao:
![]()
αυτό λέμε ρε Πανο, ειναι που ειναι χάλια η παρέα, ας ειναι καλή η ταινία τουλάχιστονΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειπαμε.......
δεν παιζει ρολο η ταινια....το μερος....το φαγητο.....το....το....το.....
Η ΠΑΡΕΑ....:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....
εχουμε και λεμε
Στελιος (Αλχιμηστης)
Κωνσταντινα (lilipoua)
Νελλη (yfantra)
Νικος (Ταξιδευτης)
Ηλιας (Cpt Haddock)
Φωτης (Operater)
Τζοανα (Lilith tzw)
Πανος (blackbusa)
???
ελα να μαζευομαστε λεμε....![]()
+2 (ΑΦΟΙ lantz)
Χαιρετούμε τους... αφούς lantz!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
+1 συμμετοχή...
εισητήρια που πως πότε? λεφτά?![]()
![]()
![]()
Θα ειμαι εκει κατα τις 20.15 και θα στειλω msg σε ολους εχουν δηλωσει συμμετοχη για να τους παρω εγω εισητηρια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
+1 συμμετοχή...
εισητήρια που πως πότε? λεφτά?![]()
![]()
![]()
Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ 20.50 ΠΑΠΑΡΑ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ....![]()
Ανεβαινοντας την Ημηττου,στριβουμε δεξια στην Φωρμιονος.....στο 232 βρισκουμε την Καραολη Δημητριου...θα καταλαβετε απο το παρκο...εεεεεεεεεεεεεεκει ειμαστε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Νελλη στειλε με πμ το τηλεφωνο σου....
Θα είμαι κι εγω εκεί εκείνη την ώρα!!!![]()
Σημ. στην Καραολή Δημητρίου θα δείτε το super market Βασιλόπουλος, το σινεμά είναι στην ταράτσα του!!![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
o χωρος....Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Θα είμαι κι εγω εκεί εκείνη την ώρα!!!![]()
Σημ. στην Καραολή Δημητρίου θα δείτε το super market Βασιλόπουλος, το σινεμά είναι στην ταράτσα του!!![]()
![]()
Δεν μπορώ να ανοίξω το link, μικρό μου σαλιγκάρικαι ίσως να μη μπορεί να το δεί και κάποιος άλλος!! Γι αυτό το έγραψα!!!
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Πιστεύω να το βρούμε κι εμείς που δεν έχουμε ξαναπάει απ' αυτά τα μέρη :wacko:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
βασικα ανοιγει τελικα με explorer....και η μαλακια μου το εχει κεντραρει λαθος....οποιος το δει αν παει λιγο δεξια,θα βρει την διασταυρωση Φωρμιονος & Καραολη Δημητριου....φαινεται καλα η ταρατσα και το σινεμα.....τα λεμε εκει....Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Δεν μπορώ να ανοίξω το link, μικρό μου σαλιγκάρικαι ίσως να μη μπορεί να το δεί και κάποιος άλλος!! Γι αυτό το έγραψα!!!
![]()
![]()