Σελίδα 221 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 121171211216217218219220221222223224225226231 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.301 έως 3.315 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ακριβως ρε παιδια..

εγω που βρισκομαι στο Ηρακλειο-Κρητη, εχω επιχειρησει αρκετες φορες να παω να δω, οφη, εργοτελη(ακομα και στην Β εθνικη),

γιατι για μενα αυτο ειναι μια απο τις ομορφιες του ποδοσφαιρου, καθε περιοχη, και στην επαρχια, να εχει μια δυνατη ομαδα που να κοντραρει τους παντες με λαο να την στηριζει.

οσες φορες εχω παει που λετε το μετανιωνω, αδεια γηπεδα, χαλια θεαμα, ψιλοακριβα τα εισητηρια (15 ευρω για παιχνιδια της πλακας δεν εχω να δινω καθε σαββατο)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Α) όσο το ποδόσφαιρο διοικείται από λαμόγια εγώ δεν ξαναπατάω,

Β) όσο μου φέρονται σα σκουπίδι ενώ είμαι πελάτης τους και τους πληρώνω εγώ δεν ξαναπατάω,

Γ) όσο δε νοιώθω ασφαλής να πάω να δω την ομάδα μου οπουδήποτε χωρίς να κινδυνέυω να σκοτωθώ δεν ξαναπατάω,

Δ) όσο ξέρω ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις δεν ξαναπατάω.

Γι' αυτούς τους λόγους αγαπητοί συν-οπαδοί εγώ θα δω Euro, θα γουστάρω, θα πορωθώ και από Σεπτέμβρη θα ξαναδώ τα ίδια σκατά που βλέπουμε σε αυτή τη χώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου... χάλια μπάλα, μιζέρια, γκρίνια, "διαιτητικά λάθη" κλπ

Καλές οι ιδέες, καλή και μία μικρή πόρωση με τις ομάδες και οι φιλοσοφίες αλλά χωρίς να δω πραγματική πρόοδο εγώ δεν τους ξαναδίνω λεφτά τους πούστηδες... Σκεφτείτε ρε παιδιά λίγο τί λεφτά και δύναμη έχουν αυτοί οι τύποι και εμείς καθόμαστε και γράφουμε κατεβατά επί κατεβατών για μαλακίες, λες και θα πείσει ο ένας τον άλλον ότι η ομάδα του είναι καλύτερη...

Αφού είπαμε... αμάξι/μηχανή/σπίτι/γυναίκα αλλάζεις, ομάδα ποτέ!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Για τους Ελληνες επιχειρηματιες ομως εισαι λαθος...Αμα θελουν και τους αφησουν μπορουν....Η Λαρισα αμα εχει 100,000 κοσμο αλλους 20,000+++ εχει ο καμπος....Οποτε ενας μεσος ορος πιστευω 20,000 θεατων μπορει να βγει....Ειτε με χαμηλοτερο κοστος στα διαρκειας ειτε οπως νομιζει ο Πηλαδακης ή ο καθε ιδιοκτητης...

εγώ σου λεω οτι εχει και 120.000 ...απο αυτους οι μισοι ειναι γυναικες μενουν 60000 αντε σου βαζω και 10000 γυναικες που ενδεχεται να πανε στο γηπεδο....
    αρα 70.000
    απο αυτους δεν θα ειναι καμια 10.000 ανηλικα ,γεροι και γενικα ατομα που δεν θα πανε στο γήπεδο??
    μενουν 60000 περιπου απο τους οποιους ζητας 1 στους 3 να πηγαινει καθε εβδομαδα στο γήπεδο....και μαλιστα σε ενα αθλιο γηπεδο ....
    να παει να φτιαξει ενα παλατακι ο κ. Πηλαδακης και μετα να ζητησει την στηριξη του κοσμου.....και θα δεις οτι θα εχει 20.000 κοσμο....
    εδώ ο Ολυμπιακος παει απο το κακο στο χειροτερο και μαζευει κοσμο απλα και μονο λογω Καραισκακη ....
    οι λογικη Πηλαδακη ειναι του τύπου: εχω ενα κοτέτσι και να ζητάω να ερθουν τουρίστες απο τη Σκανδιναβια να με ενισχυσουν και μετα να φτιάξω ξενοδοχειο πολυτελειας για να τους περιποιούμε.....

ΜΙΛΑΜΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Η ΑΕΚ παντως δεν ειχε 35,000 διαρκειας περσυ....Γυρω στα 20-25,000 αν θυμαμαι καλα....Σε λιγους αγωνες περασε τους 35,000 κοσμο φετος....Με τον ΟΣΦΠ ειχαμε 40κατι ψιλα μεσα....Και μην ξεχνας οτι παιζει στο νοικι που κοστιζει....Οπως και το γεγονος οτι δεν εχουν πεσει τα τραγικα λεφτα στην ομαδα....Την γλυτωσανε με το 44 και τους διακανονισμους και με μπατζετ της πλακας φτασαμε στο φετινο με Ριβαλντο και Αραουμπαρενα....Μονο αυτοι οι 2 κοστισανε πανω κατω 3,000,000Ε...Εξωπραγματικο για την ΑΕΚ αν βαλεις και Λυμπε-Ζηκο κυριως......

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ....
    και δεν εχει σημασια ποσοι πανε στο γηπεδο αλλα ποσοι εχουν αγορασει διαρκειας και εχουν ενισχυσει την ομαδα....
    και οσο για το νοικι να παει να φτιαξει γηπεδο να μην εχει νοικι....αλλα θελει λεφτα βλεπεις και δεν υπαρχει κανα αρθρο 45 να μοιραζει γηπεδα.....και οι επομενοι Ολυμπιακοι Αγώνες αργουνε....

Τελοσπαντων....εγω ισχυριζομαι οτι κανενας επιχειρηματιας δεν θα παρει το υψηλό ρισκο να ριξει λεφτά σε μια τοσο μικρή αγορά παρα μονο αν παιζονται αλλα παιχνιδια απο πισω....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Α) όσο το ποδόσφαιρο διοικείται από λαμόγια εγώ δεν ξαναπατάω,

Β) όσο μου φέρονται σα σκουπίδι ενώ είμαι πελάτης τους και τους πληρώνω εγώ δεν ξαναπατάω,

Γ) όσο δε νοιώθω ασφαλής να πάω να δω την ομάδα μου οπουδήποτε χωρίς να κινδυνέυω να σκοτωθώ δεν ξαναπατάω,

Δ) όσο ξέρω ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις δεν ξαναπατάω.

Να προσθέσω....

Όσο παίζουνε κατσίκια που θεωρούνται ποδοσφαιριστές.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ..........

Δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα απο οτι βλεπεις συμφωνεις και εσυ οτι με σωστες κινησεις η Λαρισα μπορει να εχει 20,000 κοσμο στο γηπεδο....Τουλαχιστον λεω εγω....Φαντασου τωρα Παναχαικη,Ν.Βολου,ΠΑΟΚ,Αρη,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κτλ που μπορουν να εχουν τριπλασιους....

Απλα θελει επενδυσεις σωστες..Οκ συμφωνουμε....Οι λογοι που δεν γινονται ειναι κατανοητοι και τους ξερω...Αλλα δυναμικη για ενα καλο πρωταθλημα ακομα και με τα ευρωπαικα προτυπα εχουμε σαν χωρα....Αυτο λεω εγω και σταματαω την συζητηση γιατι εχω την αισθηση οτι δεν με καταλαβαινεις και επαναλαμβανουμε τα ιδια...

Η ΑΕΚ ποτε δεν ειχε 35,000 διαρκειας παντως

πάντως ο βάζελος θα έχει μπάτζετ 60.000.000 euros

ρε βαζέλια που πήγαν τα λεφτά???

ή μιλάτε πάλι για 5ετες πλάνο???
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πάντως ο βάζελος θα έχει μπάτζετ 60.000.000 euros

ρε βαζέλια που πήγαν τα λεφτά???

ή μιλάτε πάλι για 5ετες πλάνο???
    καλα εσεις δεν ξερετε ποσο ειναι το μπατζετ...
    δεν ξερετε ποσο ειναι το μετοχικο κεφαλαιο....
    δεν ξερετε ποιος ειναι προπονητης...
    δεν ξερετε ποιος ειναι διευθυνων στελεγχος...
    το μονο που ξερετε ειναι οτι η μονη σας φετινη μεταγραφη θα ειναι ο γιγαντας ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.....ΣΩΚΡΑΤΕΣ......

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μπα... πλέον προπονητή έχουν... Υπέγραψε ο Βαλβέρδε στο ΟΣΦΠ. Το θέμα βέβαια έιναι να δούμε αν θα προλάβει καταρχάς παρέλαση και στην συνέχεια αν θα μπορέσει να κλείσει χρόνο.

Μένει να δούμε ποιός θα είναι προπονητής του ΠΑΟ τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μπα... πλέον προπονητή έχουν... Υπέγραψε ο Βαλβέρδε στο ΟΣΦΠ. Το θέμα βέβαια έιναι να δούμε αν θα προλάβει καταρχάς παρέλαση και στην συνέχεια αν θα μπορέσει να κλείσει χρόνο.

Μένει να δούμε ποιός θα είναι προπονητής του ΠΑΟ τώρα.

Gandalf
    αντε να δουμε τι θα κανει και αυτο το κελεπουρι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    καλα εσεις δεν ξερετε ποσο ειναι το μπατζετ...
    δεν ξερετε ποσο ειναι το μετοχικο κεφαλαιο....
    δεν ξερετε ποιος ειναι προπονητης...
    δεν ξερετε ποιος ειναι διευθυνων στελεγχος...
    το μονο που ξερετε ...

ahahahha
    για πείτε εσείς που ξέρετε να γελάσουμε

σας το πασάραν καλά το κουτόχορτο
    τώρα που φαίνεται η αλήθεια για πες μας
    ahahahhahahahha
    τι άλλαξε???

υ.γ εσείς ποιον έχετε προπονητή αλήθεια?
    πάντως δεν ξέρω μπορεί να είναι καλός ο βαλβέρδε αλλα προτιμούσα Τερίμ

ΡΕ ΣΕΙΣ............

Αύτός μάς έχει γονατίσει........όλους....!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδώ και χρόνια είστε στα γόνατα terens
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλοι βαζελοι.ειμαι χαρουμενος για σας!!!

επιτελους αποκτησατε μπαμπα !!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1209128556_pateras_250x.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	9,1 KB 
ID:	132223
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εεεεεεεεε
    μην πειράζεις τα προβ...εεε.... παιδιά

80.000.000 μπάτζετ λέμε

40.000.000 έβαλε μόνος του ο ΟΤΕς

<<Παρόλο που η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε κι άλλο την πρότασή της στη Λάρισα για την αγορά του Σίλβα Κλέιτον στα 1, 7 εκατ. ευρώ, η καθυστερημένη απάντηση του προέδρου των Βυσσινί, Κώστα Πηλαδάκη, ανάγκασε την Ενωση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το Βραζιλιάνο παίκτη. Ο πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων, Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισε να μη συνεχιστεί άλλο το σίριαλ, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα φλερτ που κράτησε για αρκετό καιρό.>>

Ε μα πια μας ζαλισανε τον ερωτα....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38