αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι τοσοι κατευχαριστημενοι συνιδιοκτητες![]()
Μονο 3 βεστρωμ βλέπω![]()
αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι τοσοι κατευχαριστημενοι συνιδιοκτητες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κοίτα πιο κάτω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή;![]()
στα μονοκύλινδρα....![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Εγω ειμαι καψουρης με το μοτοgr και δεν γραφω αλλου. Σας εχω συνηθησει ολους εδω μεσα και αν και φαινομε κολημενος δεν ειμαι. Παντως δεν μπορει, θα σκασουνε και αλλοι.![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΓΚΕΥ ΘΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ?
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ..
ΡΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ..
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ??
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥ Α Ο ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ...
ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΓΧΟΣ ...
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??
Υ.Γ.: Κατσε να βαλω καμια μπυρα και κανα γελακι γιατι στε και περιεργοι..![]()
![]()
![]()
![]()
Καιρο εχεις αντρακλα να μας κοντραρεις. Σ αρεσουν τα μπουρδελ@ με τους γκαιη ομως βλεπω, και ηρθες να κωλοτριφτεις. Αντε να σε κερασω μια μπυριτσα να χαλαρωσεις![]()
![]()
γαμω ειστε ρε ναι..διασκεδαζω απιστευτα με τις ανασφάλειες που διακατεχουν τους κατοχουσ βεστρομ ..το πηρα..εχω το καλυτερο?ειναι το πιο ωραιο??ουφ θα σκασω..Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Καιρο εχεις αντρακλα να μας κοντραρεις. Σ αρεσουν τα μπουρδελ@ με τους γκαιη ομως βλεπω, και ηρθες να κωλοτριφτεις. Αντε να σε κερασω μια μπυριτσα να χαλαρωσεις![]()
![]()
μπας να επερνα το αλλο το τδμ που το χει η αλλη μιση ελλάδα?
η μοτοσυκλετα αποψή μου φυσικα..δε χωρα το χαζο ..best value for money.
η μοτοσυκλετα ειναι παθος..(κλαμα..) η μοτοσυκλετα ειναι ερωτας.
σα να πηδατε πολλοι την ιδια γκομενα μου κανετε ...:rotflmao:
![]()
τι μαλακιες λεω παω να ξαπλωσω λιγο..:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κοίτα πιο κάτω....
στα μονοκύλινδρα....![]()
![]()
![]()
Εκει ειναι για τα χοντα αδερφε... :rotflmao: :rotflmao:
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Για δες στο κλαμπ βεστρομ χελας να δεις ποσοι ειναι γραμμενοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή;![]()
επιμενω !
αν ΟΛΑ τα μηχανακια του τεστ ειχαν την ΙΔΙΑ τιμη
ποιο θα παιρνατε?
(εξαιρουνται αυτοι που για παγανιστικους μαλλον λογους δηλωνουν οτι θελουν ενα γκαραζ γεματο στρομ-και μενα μ αρεσει η φασολαδα αλλα οταν βρω παιδακια τρωω):rotflmao::rotflmao:
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Προσωπικα γιατρε αν ολα τα μηχανακια ειχαν την ιδια τιμη, θα επαιρνα το BMW adventures 1200gs φουλ εξτρα. Τι σου λεει αυτο; Οτι αξιζει τα λευτα του, την στιγμη που με τα ιδια λευτα παιρνεις 2 vstrom και ενα παπι, και τα τρια καινουρια;![]()
![]()
για κοιτα και τους Fazerαδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Mε σενα Σωτηρη, ειμαστε ειδη εδω μεσα 274ις, και ερχονται και αλλοι.
Υπαρχει περιπτωση, τα εν λογω μοντελα να δουν εδω μεσα αντιστοιχο νουμερο;
Καλως ηρθατε οι καινουριοι και μην μου συγχιζεστε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v strom rulezzzzz εχω το 650 και μαμαει λεμεεεε...
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Προσωπικα γιατρε αν ολα τα μηχανακια ειχαν την ιδια τιμη, θα επαιρνα το BMW adventures 1200gs φουλ εξτρα. Τι σου λεει αυτο; Οτι αξιζει τα λευτα του, την στιγμη που με τα ιδια λευτα παιρνεις 2 vstrom και ενα παπι, και τα τρια καινουρια;![]()
![]()
Εχεις μπει στη λίστα φίλων λέμε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από eyes_o9001
για κοιτα και τους Fazerαδες..![]()
![]()
v strom rulezzzzz εχω το 650 και μαμαει λεμεεεε...
Εσύ προς το παρόν δεν έχεις τίποτα ρε λαμόγιο:rotflmao:
:rotflmao: για να έρθω προς την Αρτα να σΕ κάνω λίγο λακριντί
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
επιμενω !
αν ΟΛΑ τα μηχανακια του τεστ ειχαν την ΙΔΙΑ τιμη
ποιο θα παιρνατε?
(εξαιρουνται αυτοι που για παγανιστικους μαλλον λογους δηλωνουν οτι θελουν ενα γκαραζ γεματο στρομ-και μενα μ αρεσει η φασολαδα αλλα οταν βρω παιδακια τρωω):rotflmao::rotflmao:
![]()
Εγώ θα έπαιρνα το Bandit 1250 SA 08![]()