Εγώ θα πρότεινα να μη σχολιάζετε όσοι δεν έχετε αγωνιστική εμπειρία.
Από κει και πέρα γράφτε ότι νομίζετε....
![]()
![]()
Εγώ θα πρότεινα να μη σχολιάζετε όσοι δεν έχετε αγωνιστική εμπειρία.
Από κει και πέρα γράφτε ότι νομίζετε....
![]()
![]()
You BETA believe...
Θεωρώ πιο δίκαιο, αφού συνεχίζετε η κουβέντα μεταξύ μας, να βάλει τα υπόλοιπα έξοδα η ΑΜΟΤΟΕ. Λεφτά έχει........
Αντ'άυτού νομίζω ότι απέχει τελείως απο την διοργάνωση.......
Κανα σχόλιο......????
Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Θεωρώ πιο δίκαιο, αφού συνεχίζετε η κουβέντα μεταξύ μας, να βάλει τα υπόλοιπα έξοδα η ΑΜΟΤΟΕ. Λεφτά έχει........
Αντ'άυτού νομίζω ότι απέχει τελείως απο την διοργάνωση.......
Κανα σχόλιο......????
Επί του θέματος, τοποθετείται ο πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ στην συνέντευξη (εφ' όλης της ύλης) που παραχώρησε στο enduro.gr και θα δημοσιευτεί σύντομα.
Enduro Republic, Prime Minister
Τι να πάρεις δηλαδή? Δεν το κατάλαβα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δυστυχως αγαπητε Doc μ@λακες αποδειχθηκαν...
Εδω μεχρι και κατι αγνωστα αθληματα εχουν στειλει αποστολες με ολα πληρωμενα( κατι τοξοβολιες κλπ) αλλα εμεις ζηταμε απο τους οδηγους να πληρωσουνε τα γ@μησιατικα για να εχει η ΕΛΠΑ να λεει κι απο πανω...
Τοοοοσο πολυ θα κοστισει στην παμπτωχη ΕΛΠΑ να βαλει το κοστος της εθνικης ομαδας για την συμμετοχη στον αγωνα?Αντε και τα παιρνω πρωϊνιατικα...![]()
Ξέρεις τα οικονομικά της ΕΛΠΑ?
Τι είπε δηλαδή η ΕΛΠΑ για το ISDE?
Λίγα έχει πληρώσει τόσα χρόνια για τις εθνικές αποστολές?
Δεν βάζει κάθε χρόνο ΜΟΝΟ για το ISDE 30.000 €? Λίγα είναι?
Φέτος -η ΠΟΜ- από που να τα βγάλει? Έχει συμμετοχές από το enduro?
Είναι αναγνωρισμένη η μοτοσυκλέτα στα αθλήματα? ΌΧΙ! Κι αν αυτό παλεύει η ΑΜΟΤΟΕ γιατί δεν πληρώνει αυτή ως ομοσπονδία?
Ε! όχι και γαμησιάτικα η συμμετοχή σε ένα ISDE!!! Τιμή και δόξα είναι!!! Δεν κάνουν χάρη σε κανέναν όσοι συμμετέχουν - πόσο μάλλον στην ΕΛΠΑ!
Φίλε μου, αν δεν ξέρεις, μην παίρνεις έτσι εύκολα κι αβίαστα θέση...
Υ.Γ. Ρίξε και μια ματιά στους ισολογισμούς, δες πως πουλιέται σιγά σιγά η ΕΛΠΑ και πόσα δις είναι "μέσα" και μετά ξαναρίχτα...
ο καιρος γαρ εγγυς..
οταν η amotoe εισελθει στην FIM ολα θα παρουν το σωστο δρομο...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Πάμε Σωτήρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε ΠΟΜ αλλά μόνο ΕΛΠΑ.
Ας είμαστε ακριβείς.
Πάμε παρακάτω.
Ένα χρόνο λοιπόν κλασμένη την ΕΛΠΑ, κι ένα την ΠΟΜ!
Αυτή όμως έβαλε το χέρι στην τσέπη και έστειλε τις αποστολές! Άλλος κανείς?
Αλλά βλέπεις... Κορώνα - γράμματα χάνει...
Αν δεν έστελνε πάλι θα την κατηγορούσαν.
Τώρα που στέλνει πάλι την κατηγορούν...
Μετά θα την κατηγορήσουν για την επιλογή των αθλητών...
Δυστυχώς το έχω δει πολλές φορές το έργο.
Όποις δεν ξέρει μιλάει.
Όποιος ξέρει, πράττει...
Με συγχωρείτε για τον τόνο μου, αλλά είμαι τόσο "καμμένος" και τόσο στενβαχωρημένος με το όλο θέμα, που -επιτρέψτε μου- να ξέρω πολλά παραπάνω.
Doc φοβαμαι οτι δεν επιασες το πνευμα στα λεγομενα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
Τι να πάρεις δηλαδή? Δεν το κατάλαβα?
Ξέρεις τα οικονομικά της ΕΛΠΑ?
Τι είπε δηλαδή η ΕΛΠΑ για το ISDE?
Λίγα έχει πληρώσει τόσα χρόνια για τις εθνικές αποστολές?
Δεν βάζει κάθε χρόνο ΜΟΝΟ για το ISDE 30.000 €? Λίγα είναι?
Φέτος -η ΠΟΜ- από που να τα βγάλει? Έχει συμμετοχές από το enduro?
Είναι αναγνωρισμένη η μοτοσυκλέτα στα αθλήματα? ΌΧΙ! Κι αν αυτό παλεύει η ΑΜΟΤΟΕ γιατί δεν πληρώνει αυτή ως ομοσπονδία?
Ε! όχι και γαμησιάτικα η συμμετοχή σε ένα ISDE!!! Τιμή και δόξα είναι!!! Δεν κάνουν χάρη σε κανέναν όσοι συμμετέχουν - πόσο μάλλον στην ΕΛΠΑ!
Φίλε μου, αν δεν ξέρεις, μην παίρνεις έτσι εύκολα κι αβίαστα θέση...
Υ.Γ. Ρίξε και μια ματιά στους ισολογισμούς, δες πως πουλιέται σιγά σιγά η ΕΛΠΑ και πόσα δις είναι "μέσα" και μετά ξαναρίχτα...
Ειμαι αναφανδον υπερ του να βαλει η ΕΛΠΑ τα εξοδα της εθνικης ομαδας για συμμετοχη της στο ISDE.Για μενα ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ οι οδηγοι να βαλουν απο την τσεπη τους για να εκπροσωπησουν την χωρα μας στην διοργανωση...
Αν η ΕΛΠΑ δεν μπορει τοτε ας δουνε και αλλες λυσεις...
Τωρα το αν ειναι μεσα ή οχι η ΕΛΠΑ και αλλα τετοια ειναι μια μεγαλη συζητηση που δεν ειναι της παρουσης.Ας προσεχανε να μην μπουν μεσα.Ιδιωτικη εταιρια ''χομπιστων'' ειναι και επι δεν ξερω ποσα χρονια διαφεντευε τα πραγματα του μηχανοκινητου αθλητισμου στην Ελλαδα.Μηπως θα μας ζητησουνε τωρα και καναν ερανο υπερ της ΕΛΠΑ?Αμα το δω κι αυτο,θα κλεισω ησυχος τα ματακια μου οταν πεθανω![]()
Εννοειται οτι γ@μησιατικα σαφως και δεν ειναι τα εξοδα για συμμετοχη σε ενα ISDE.Aλλα να πληρωνουνε και οι αθλητες απο την τσεπη τους σημαινει-λυπαμαι που το λεω-οτι γινομαστε ρομπες και καλυτερα σπιτι μας.-
edit:¨Εχουμε τρεις μηνες εως το ISDE.Eγω βαζω 15€ για ενισχυση της ελληνικης συμμετοχης.Ας μαζευτουμε λοιπον κι ολοι οσοι μπορουν να δωσουν,για να βγαλουμε εμεις τα εξοδα.Ιδου η Ροδος...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δημήτρη (DOC), η παρέμβαση μου ήταν μόνο για -σχετική- χρονική ακρίβεια και τίποτα παραπάνω.
Από κει και πέρα -απευθυνόμενος στους υπόλοιπους- δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάτε.
Να πληρώσει η ΕΛΠΑ (ή η ΑΜΟΤΟΕ - το ίδιο μου κάνει) τις μοτοσυκλέτες των αγωνιζομένων?
Δλδ. από το τίποτα που έχουμε τώρα, να πάμε στο full monty?
Και οι περισσότεροι από τους 9 που προτείνει η ΕΛΠΑ (και αν δεν κάνω λάθος, λίγο-πολύ αυτούς θα πρότεινε και ο ΣΑΜΕ και η ΑΜΟΤΟΕ), είναι καλυμμένοι όσον αφορά την οικονομοτεχνική πλευρά.
Τέλος σύμφωνα με αυτά που γνώριζα, η ΕΛΠΑ μέχρι πρότινος δεν προτίθετο να παρέχει κάποια ουσιαστική βοήθεια στην Εθνική ομάδα (ουσιαστικά έδινε κάποιο ποσό που κάλυπτε - δεν κάλυπτε τα έξοδα συμμετοχής) στάση η οποία ήταν εν μέρει αναμενόμενη. Συνεπώς , θεωρώ την ανακοίνωση ως ιδιαίτερα θετική μεταστροφή στην αντιμετώπιση του σπορ εκ μέρους της και μακάρι να βρει και η ΑΜΟΤΟΕ κάποιο τρόπο να βοηθήσει και εκείνη τις εθνικές ομάδες ή κάποιους άλλους αναβάτες που -αναγκαστικά- μένουν απ'έξω.
Αυτό που όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σπορ φορείς πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν, είναι ότι οι περισσότεροι των αναβατών δεν αντέχουν άλλο δογματισμό. Το πιο εύκολο είναι να συνεχίσουμε με ένα πρωτάθλημα-κύπελο-μάζωξη-πάρτυ (πείτε όπως θέλετε) με 20 αγωνιζόμενους και οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε να κάνουμε το κέφι μας παρέες-παρέες τις Κυριακές ή το πολύ-πολύ όσο αντέχουν θεσμοί όπως το ΑΤΤΙΚΑ CUP.
You BETA believe...
Vstrommer71 Οργισμενο σε βλεπω......![]()
Σου εφαγε και σενα τα νιατα (και αναπολεις χαμενες αγωνιστικες καριερες) το "καρκινωμα" του μηχανοκινητου που λεγετε Ελπα...???
Η..... Οτι να ναι....??????
![]()
Παιδιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καλύπτονται όλα τα έξοδα των αθλητών, τι άλλα χρήματα πιστέυετε ότι χρειάζονται δηλαδή και για ποιό σκοπό;
Μην ξεχνάτε ότι όλοι οι προτεινόμενοι υποστηρίζονται από αγωστικές ομάδες κατά πρώτον και κατά δεύτερον δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί για να πρέπει να βγάλουν και χρήματα.
"Η ΠΟΜ σε συνεργασία με την ΛΑΜΣ θα συμβάλει στην αρτιότερη παρουσία της Εθνικής Αποστολής.
Συγκεκριμένα θα καλυφθούν τα έξοδα:
- Παραβόλων συμμετοχών
- Αγωνιστικών αδειών
- Διαμονής
- Διατροφής
- Φιλοξενία το καλοκαίρι στις Σέρρες από την ΛΑΜΣ για προετοιμασία των ομάδων"
Enduro Republic, Prime Minister
Οχι,δεν με πειραξε καμμια ΕΛΠΑ.Αυτοι τη δουλεια τους κανουνε εδω και χρονια...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Vstrommer71 Οργισμενο σε βλεπω......![]()
Σου εφαγε και σενα τα νιατα (και αναπολεις χαμενες αγωνιστικες καριερες) το "καρκινωμα" του μηχανοκινητου που λεγετε Ελπα...???
Η..... Οτι να ναι....??????
![]()
Το μπουρου-μπουρου κι απο λεφτα τιποτα με τσαντιζει...
Και το αμπεμπαμπλομ ποιος θα βαλει τα φραγκα για την συμμετοχη στο ISDE
Οποτε ας τα βαλουμε εμεις να τελειωνει το παραμυθι...
Ας χορηγησουμε μεσω του forum εμεις την Εθνικη ομαδα..
Καλη ιδεα μΕ ακουγεται...
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
δηλώνω αναρμόδιος, κάντε και εσείς (όσοι πρέπει) το ίδιο και αφήστε αυτούς που γνωρίζουν να μιλήσουν.
θα μάθουμε και εμείς κάτι χρήσιμο
Eγώ πάντως για να πώ την αλήθεια δεν περίμενα την ΠΟΜ τόσο γενναιόδωρη.
Δεν καλύπτει και λίγα . Όσο για τους αθλητές νομίζω οτι είναι ότι καλύτερο.
Το μεγάλο μου ερώτημα είναι με τις ιδιωτικές ελληνικές ομάδες τί θα γίνει?
Προσωπικά ξέρω 2 ομάδες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρων, με κορυφαία ονόματα του χώρου όπου μέχρι προχθές που μιλάγαμε δεν ήταν ικανοποιημένοι καθόλου με την στάση της ΛΑΜΣ .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Μα τι λες τώρα!!!! Που το ξανάδες αυτό! Άκου ρεζίλι!!!! Μια χαρά εικόνα έχουμε έξω σε πληροφορώ, για αυτό σου λέω πως ΔΕΝ τα ξέρεις καλά τα πράγματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εννοειται οτι γ@μησιατικα σαφως και δεν ειναι τα εξοδα για συμμετοχη σε ενα ISDE.Aλλα να πληρωνουνε και οι αθλητες απο την τσεπη τους σημαινει-λυπαμαι που το λεω-οτι γινομαστε ρομπες και καλυτερα σπιτι μας.-
ΌΛΟΙ οι αθλητές πληρώνουν από την τσέπη τους!!!
Νομίζεις ότι η Ιταλική ή η Φινλανδική ομοσπονδία πληρώνει τις μοτοσυκλέτες και την τεχνική υποστήριξη των αγωνιζομένων της? Τότε τι ρόλο παίζει η ΚΤΜ, η Husaberg, η Yamaha και οι μεγάλες εταιρίες που έχουν συμβόλεια με τους οδηγούς?
Μήπως πρέπει και η ΕΛΠΑ, ΠΟΜ, η όποια τέλος πάντων... να τους βρει και μηχανάκια? Εϊμαστε σοβαροί τώρα?
Δηλαδή η Θάνου που τρέχει με Adidas θα υποχρεωθεί να τρέξει με Nike επειδή έτσι θέλει ο ΣΕΓΑΣ?
Και στο κάτω κάτω, η ΠΟΜ ΠΟΤΕ δεν καπέλωσε με χορηγούς τους αθλητές της!
ΑΥτά μπορεί να δώσει - αυτά προτείνει! Όποιος θέλει, ας δώσει και κάτι παραπάνω!
Και ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες: Είναι ΤΙΜΗ να σε διαλέξουν για την Εθνική!!! Άλλοι παρακαλάνε! Μην το παρατραβάμε κι όλας ζητώντας και του σπανού τα γένια!! Λίγα είναι δηλαδή αυτά που παίρνουν? Και τα μηχανάκια τα έχουν ούτως ή άλλως τσάμπα!
Ρεζίλι δεν θα γίνει η ΠΟΜ, άλλοι θα γίνουν που αν θέλουν να μποιυν στην FIM θα πρέπει να μάθουν να τιμούς και τις εκδηλώσεις της.
στην ΛΑΜΣ καλό θα είναι να υποκλιθούμε άπαντες οι θιασώτες του χώρου και να κάνουμε τον σταυρό μας που υπάρχει και γίνεται κάτι σοβαρό σε τέτοιο επίπεδο και μάλλον θα ξαναγίνει (ΠΠΕ).