Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: To Acropolis περνα μεσα από προστατευομενη περιοχη στην Παρνηθα

Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
    Συμφωνώ οτι όλα αυτά έχουν καταπατηθεί χωρίς καμία σχεδόν αντίδραση και μπράβο σου που τα γνωρίζεις και μόνο (εγώ δεν τα γνώριζα τα περισσότερα), αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει οτι επειδη αυτά τα σημεία καταπατήθηκαν πρέπει και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ επίσης να καταπατηθούν.
    Άν τότε δεν έγινε τίποτα, δεν γίνει τίποτα και τώρα, να βάλουμε όλοι απο ενα φίμωτρο με μια κλειδαριά να τους δώσουμε και το κλειδί για να μην τους ενοχλούμε και με τις φωνές μας.

Αυτά απο εμένα,
    Φιλικά,
    Αργύρης
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Να ρωτήσω και γω κατι ρε παιδιά, αυτοί οι λεγόμενοι "πράσινοι" βουλευτές ή κομματα, που συνηθίζουν να συνασπίζονται και να συμπληρώνουν ψηφοδέλτια.. που στα κομμάτια ειναι;
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Συμφωνώ οτι όλα αυτά έχουν καταπατηθεί χωρίς καμία σχεδόν αντίδραση και μπράβο σου που τα γνωρίζεις και μόνο (εγώ δεν τα γνώριζα τα περισσότερα), αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει οτι επειδη αυτά τα σημεία καταπατήθηκαν πρέπει και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ επίσης να καταπατηθούν.
    Άν τότε δεν έγινε τίποτα, δεν γίνει τίποτα και τώρα, να βάλουμε όλοι απο ενα φίμωτρο με μια κλειδαριά να τους δώσουμε και το κλειδί για να μην τους ενοχλούμε και με τις φωνές μας.

Αυτά απο εμένα,
    Φιλικά,
    Αργύρης
    Kαι με το να μην γίνει το rally δλδ θα τρομαξουν οι καταπατητές?

Νομίζεις οτι ασχολείται η wwf η οι αρμόδιοι με τις καταπατήσεις?

Και πως γίνεται η καταπάτηση τελικά?

Δυστυχώς.. οταν οι άνθρωποι το μόνο που κοιτούν είναι το κέρδος και το προσωπικό τους όφελος.. μην περιμένεις για Ρομπέν των δασών εν έτει 2008 να σώσει τη κατάσταση..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Kαι με το να μην γίνει το rally δλδ θα τρομαξουν οι καταπατητές?

Νομίζεις οτι ασχολείται η wwf η οι αρμόδιοι με τις καταπατήσεις?

Και πως γίνεται η καταπάτηση τελικά?

Δυστυχώς.. οταν οι άνθρωποι το μόνο που κοιτούν είναι το κέρδος και το προσωπικό τους όφελος.. μην περιμένεις για Ρομπέν των δασών εν έτει 2008 να σώσει τη κατάσταση..
    όχι φίλε μου, αλλά αν δεν φωνάξεις γι'αυτό, ούτε για το 2ο ούτε για το 3ο, όταν τελικά θα φωνάξεις για κάτι θα βγούν κάποιοι σαν τους προηγούμενους και θα σου πούν οτι αφού δεν φώναζες πρίν, γιατί φωνάζεις τώρα. Αποτέλεσμα; Θα λες τη γνώμη σου και θα τα ακούς και απο πάνω.

Δεν συμφωνώ με τους τρόπους της wwf αλλά δεν μπορώ παρά να πω οτι τουλάχιστον ενημερώνει! Απο εκεί και πέρα, μυαλό έχουμε όλοι μας, ελπίζω, οπότε ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει.
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Τί σημαίνει υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα και κανείς δεν κάνει τίποτα;
    Διαφωνώ μόνο στο σημείο που καθορίζουμε το σημαντικό αναλόγως σε ποια πλευρά στεκόμαστε. Πχ βγάζουμε τους καταλύτες γιατί δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για το περιβάλλον.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    tagre......

Ποσα δεν ξερουμε τελικα.......

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Nα ρωτήσω με τη σειρά μου κάποια πραγματάκια...

Πέρσυ τέτοια εποχή είχατε ανοίξει thread για το Ακρόπολις ?? Ο αγώνας μπορεί να επιβαρύνει το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον αλλά δεν είναι αυτό που το σκοτώνει...

Εσείς που φωνάζεται τι ακριβώς κάνετε για να προστατεύσετε τη φύση(ότι υπάρχει δλδ)??

Πίσω από τα pc μας και από άρθρα διαφόρων οργανώσεων τα λέμε όλοι καταπληκτικά.... αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι ωχ αδερφέ που θα το κάνω πράξη επειδή το είπα , που θα πάρω το σκουπίδι μου μαζί, που θα ....

φιλικά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    .....

Πότε είπαμε πήγες στην Πάρνηθα τελευταία φορά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πότε είπαμε πήγες στην Πάρνηθα τελευταία φορά;
    Φέτος δεν έχω πατήσει το πόδι μου.... γιατί ??

Για να μου πεις για τις βίλες και τα σκουπίδια που υπάρχουν??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φέτος δεν έχω πατήσει το πόδι μου.... γιατί ??

Για να μου πεις για τις βίλες και τα σκουπίδια που υπάρχουν??

Well said!

Οσο χτίζουν (και πολύ περισσότερο δεν γκρεμίζουν) εκεί πάνω, τόσο θα καίγονται τα δάση.

Τόσο απλό είναι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2008.
    Αγαπητοι Φιλοι,
    1) Η SUPER EIΔΙΚΗ του Ρ.Α. θα γινει Πεμπτη απογευμα μεσα στο Ιστορικο Αεροδρομιο του Τατοιου, με εισοδο απο την Κεντρικη και τη Βορεια Πυλη. Υπαρχουν εξεδρες, και χωρος παρκινγκ.

2) Το Parck ferme/Paddocks ειναι στον καινουργιο δρομο προς Ολυμπιακο χωριο, εξοδος Γ, οπου μπορειται να δειται απο κοντα το νεο Subaru.

3) Το σεικ-νταουν ειναι μεσα στα Βασιλικα 600μ. μετα την πυλη απο τη μερια της Βαρυμποπης, απο της 8 το πρωι, ως τις 12μμ, της 29-5.

4) Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι το Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης εκθετει, κατω απο μια πορτοκαλι τεντα της Habo, το μονοθεσιο φορμουλακι του. Εκπρωσοπειται απο 6-7 φοιτητες απο τους 15 που μετεχουν στο εγχειρημα. Εχει κινητηρα CBR 600, και κανει τα 0-100 σε 2"!!! Εχει συμμετασχει σε πολλους αγωνες του εξωτερικου, με διακρισεις.Σκοπος που εκτιθεται εκει, ειναι μηπως βρουνε καποιο σπονσορα, για να μπορεσουν να ...συνεχισουν. Γιατι κανεις Βγενοπουλος, Βαρδινογιαννης, Βωβος η Κοκκαλης δεν σκεπτεται να τους βοηθησει!!! Αξιζει τον κοπο να πατε εκει, μονο και μονο για να μιλησετε με τα παιδια και να τους πειται μια καλη κουβεντα.Ειναι το καλυτερο εκθεμα και μονο γι αυτο ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!
    www.2cv.gr

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εχοντας καποιο προβλημα στο pc καποιες μερες, εβγαλα σπυρακια μη μπορωντας να απαντησω σσε ολους τους οψιμους υποστηρικτες της Παρνηθας!

Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με δικαστηρια. ξυλοδαρμους, κλπ, για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Παρνηθας, απο το 1989, ας προσεχει καλα ο καθε ανεγκεφαλος υποστηρικτης των (μη) κερδοσκοπικων οργανωσεων, τουλαχιστον τι γραφει, σε αυτο το Φορουμ που -τουλαχιστον- το διαβαζω ΕΓΩ.
    Αν ειχαμε λιγο μυαλο ολοι οσοι ξερουν την Παρνηθα θα ΚΑΝΑΜΕ αγωνα οχι μονο για να γινει εκει το Ραλλυ Ακροπολις, αλλα για να βοηθησουμε για την καλυτερη τελεση του. ΕΚΕΙ!
    Αυτοι που σας παρασυρουν οτι το Ρ.Α. ΕΝΟΧΛΕΙ ειναι τουλαχιστον ασχετοι με την περιοχη.
    Οσο για τον τηλεοπτικο σταθμο που διαφημιζει οτι το Ρ.Α. ενοχλει το ...δασος, το λιγοτερο που μπορειται να κανετε ειναι να τον σβησετε απο το τηλεκοντρολ σας!
    Αντε μην ανοιξω το στομα μου.
    56 ΧΡΟΝΙΑ κανει διαφημιση στην Ελλαδα το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
    Χαλαρωσε μεγαλε...

Διαβασε απο την αρχη το post πριν προβεις σε χαρακτηρισμους τυπου "ανεγκεφαλων υποστηρικτων"...

το γεγονος οτι εγραψες το εγω -->ΕΓΩ και μας απαγορευεις κιολας να καταθεσουμε τις αποψεις μας επειδη τυγχανει να διαβαζει η αφνετια σου το forum καταδεικνυει πολλα πραγματα... (προσωπικα χ*στηκα...)

Πρωτα απ ολα εχουν ξαναζητηθει και απο διαφορους αλλους "εξυπνους" διαπιστευτηρια "καλης οικολογικης θελησεως" η "φιλοζωϊας'' η και δεν ξερω και εγω τι αλλο σε αντιστοιης θεματολογιας συζητησεις που εχουν ανοιχτει εδω μεσα....

σε καθε περιπτωση το να βγαινει ο καθενες και να λεει εκανα αυτο η εκανα εκεινο, δεν εχει κανενα νοημα...ασε που στην τελικη οτι κανεις το κανεις για την παρτη σου και οχι για να το μοστραρεις..

Στο δια ταυτα τωρα....

Η ανακοινωση ανεβηκε στο forum απο εμενα, εναν οψιμο σωτηρα της Παρνηθας , ανεγκεφαλο και παρασυρομενο υποστηρικτη των ΜΚΟ...

Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις ολα οσα εχουν γραφτει, θα διαπιστωνες οτι κανενας απο τους οψιμους- ανεγκεφαλους και μπλα-μπλα-μπλα δεν εκανε λογο για σημαντικοτατη καταστροφη σε συνδυασμο με Παναγια μου τι παθαμε κινδυνολογια....

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Η Παρνθηθα καηκε...το οικοσυστημα της εχει δεχτει αφορητες πιεσεις...και η ΕΛΠΑ παει και περναει μια ειδικη διαδρομη μεσα απο προστατευομενη περιοχη...thats all...

Το ξερω οτι χτιζουν, το ξερω οτι μολυνουν, το ξερω οτι εποφθαλμιουν για τα καλυτερα φιλέτα της περιοχης...

Αυτα ειναι ζητηματα που υφιστανται και τα γνωριζουμε ολοι...οποιος πιστευει οτι μπορει και θελει να βοηθησει ξερει που πρεπει να απευθυνθει...ελπιζω...

Το rally ειναι ομως το θεμα...για ολα τα αλλα δεν μπορω να κατηγορησω ουτε την WWF, ουτε την Greenpeace, ουτε τους αυτοφερομεους οικολογους ουτε κανενα αλλο...

Βγηκε αυτη η ειδηση στην φορα και πλακωσατε ολοι να πειτε ναι μεν αλλα...γιατι δεν κανουν κατι για τις βιλλες, για τις καταπατησεις κ.τ.λ.....και που να ξερω ρε μεγαλε γιατι δεν κανουν κατι; ο εκπροσωπος τους ειμαι;

Ειναι σαν να βγαινει ενα ειδησεογραφικο πρακτορειο και να λεει ''Πολυνεκρο δυστυχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονικης - Σερρων λογω ολισθηροτητας, ελειπους σημανσης, κατασκευαστικων ατελειων" και εμεις να απανταμε "Σιγα μωρε...στην Ε.Ο. κΟΡΙΝΘΟΥ -Πατρων ειναι χειροτερα τα πραγμτα" ...οκ ετσι ειναι, αλλα δεν παυει το γεγονος οτι σκοτωθηκαν καποιο ανθρωποι και στον αλλο λιγοτρεο επικινδυνο κατα την κριση μας δρομο...

Ετσι και με τηνανακοινωση της WWF...σου ειπε κανενας οτι θα παψει να υφιστατι δασος απο εκει που θα περασει το Ακροπολις; οχι...

απλα ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ενα θεμα το οποιο κατδεικνυει το ποσο στον πο*υτσο μας εχουμε γραμμενο το περιβαλλον...το Ακροπολις διοργανωθηκε και αλλες χρονιες κια δεν περναγε απ την Παρνηθα....τωρα τους ηρθε;

και θα σου πω γιατι τους ηρθε....γιατι το rally το οποιο διαφημιζε οπως λες την Ελλαδα για χρονια ειναι πλεον Γ.Τ.Π....στην προσπαθεις τους να προσελκυσουν κοσμο (και χρημα και προβολη) οι διοργανωτες το περασαν κοντα απο την Αθηνα...κια την "πληρωσε" η Παρνηθα για αυτο...στα @@ τους το βουνο, το rally να παει καλα...

ελπιζω να καταλαβες...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Το rally ειναι ομως το θεμα...για ολα τα αλλα δεν μπορω να κατηγορησω ουτε την WWF, ουτε την Greenpeace, ουτε τους αυτοφερομεους οικολογους ουτε κανενα αλλο...

Βγηκε αυτη η ειδηση στην φορα και πλακωσατε ολοι να πειτε ναι μεν αλλα...γιατι δεν κανουν κατι για τις βιλλες, για τις καταπατησεις κ.τ.λ.....και που να ξερω ρε μεγαλε γιατι δεν κανουν κατι; ο εκπροσωπος τους ειμαι;
    Και εγω δεν ειμαι εκπροσωπος κανενος και απλα σου ειπα οτι η WWF με την φασαρια που δημιουργησε, βρηκε ευκαιρεια να διαφημηστει σε ενα μεγαλο αθλητικο γεγονος χωρις ομως να κανει τιποτα παραπανω.........

Και σε ρωταω _hymador.....

Εσυ .... Ανθρωπος που προβληματιζεσε πραγματικα.....

Δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι αυτη η οργανωση δεν ασχοληθηκε ποτε ( τουλαχιστον με φανφαρες οπως στο ΡΑ ) με θεματα πολλυ σοβαροτερα που αφορουν την παρνηθα...????

( Και μην μου πεις για καμπανακια παλι σε παρακαλω........ )

Nα ρωτήσω με τη σειρά μου κάποια πραγματάκια...

Πέρσυ τέτοια εποχή είχατε ανοίξει thread για το Ακρόπολις ?? Ο αγώνας μπορεί να επιβαρύνει το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον αλλά δεν είναι αυτό που το σκοτώνει...

Εσείς που φωνάζεται τι ακριβώς κάνετε για να προστατεύσετε τη φύση(ότι υπάρχει δλδ)??

Πίσω από τα pc μας και από άρθρα διαφόρων οργανώσεων τα λέμε όλοι καταπληκτικά.... αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι ωχ αδερφέ που θα το κάνω πράξη επειδή το είπα , που θα πάρω το σκουπίδι μου μαζί, που θα ....

φιλικά
    φιλικα επισης, πες μας τι κανεις εσυ για το περιβαλλον και σου δινει το δικαιωμα να κριτικαρεις αυτους που απλως "φωναζουν" κατα την αποψη σου....

απλα δεν ασχολεισαι καθολου; δηλαδη καποιος που απλα δεν μιλα, "εξαγοραζει" το δικαιωμα του να μην κανει κατι;

η μηπως οποιος "φωναζει" πρεπει να επιδυκνυει και διαπιστευτηρια extreme ακτιβισμου για την προστασια του περιβαλλοντος;

"Δεν εχεις αλυσοδεθει πανω σε δεντρα, οποτε δεν εχει δικαιωμα να ομιλεις...''

θα πεσουν τα μπετα με αυτα που γραφετε....

Ας ξακινησουμε απο τα βασικα...πιστεψε με, δεν χρειαζονται τοσο ακραιες ενεργειες....λιγα πραγματα να αλλαξεις στην καθημερινοτητα σου και θα εχεις συμβαλλει πολυ πιο αποτελσματικα -μακροπροθεσμα- στην προστασια του περιβαλλοντος, απο το να ξαπλωσεις μπροστα απο μια μπουλντοζα που παει να ξεριζωσει ενα δεντρο...

καλο και αυτο, αλλα ας αρχισουμε πρωτα ολοι μας να ανακυκλωνουμε και να κλεινουμε τις ρημαδοβρυσες και τα ρημαδοφωτα οταν δεν τα χρειαζομαστε, ας ειμαστε λιγο πιο ανεκτικοι με την ζεστη και ας μην καιμε το ρημαδο A/C ολη μερα και μετα μπορουμε να προχωρησουμε σε πιο δραστικα μετρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Και εγω δεν ειμαι εκπροσωπος κανενος και απλα σου ειπα οτι η WWF με την φασαρια που δημιουργησε, βρηκε ευκαιρεια να διαφημηστει σε ενα μεγαλο αθλητικο γεγονος χωρις ομως να κανει τιποτα παραπανω.........

Και σε ρωταω _hymador.....

Εσυ .... Ανθρωπος που προβληματιζεσε πραγματικα.....

Δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι αυτη η οργανωση δεν ασχοληθηκε ποτε ( τουλαχιστον με φανφαρες οπως στο ΡΑ ) με θεματα πολλυ σοβαροτερα που αφορουν την παρνηθα...????

( Και μην μου πεις για καμπανακια παλι σε παρακαλω........ )
    Ρε συ Stoubi, οχι δεν ασχοληθηκα ποτε γιατι η wwf και η οποια ΜΚΟ δεν εχει βγαλει στην φορα κατι πιο "σοβαρο"...

Ουτε κορωνα στο κεφαλι μου τους εχω, ουτε οι ανακοινωσεις τους ειναι ευαγγελιο για μενα...

Δηλαδη, ελεος...πρεπει η wwf να σου πει οτι γινονται καταπατησεις; Εσυ δεν το ξερεις;

Και εγω θα ηθελα ολες οι MKO να ειναι πιο δυαναμικες....

αλλα δεν μπορω να κριτικαρω καποιους που διαθετουν τον χρονο και το χρημα τους για εναν σκοπο επειδη δεν ενεργουν συμφωνα με τον τροπο που θελω εγω!!

Ας κανω κατι και εγω στην τελικη...

Βγαλαν αυτη την "σκαρτη" ειδηση και αυτο μου αρκει....ενηερωθηκα για κατι που προκειται να γινει και δεν θα το επερμα πρεφα....καποιος ασοληθηκε, καποιος ετρεξε. καποιος μπηκε στον κοπο να συνταξει εστω ενα κειμενο....

Ολοι εσεις που ειστε τοσο καυστικοι θα ηθελα...

1)Να μου εξηγηστε ποια συμεφοραντα εκπροσωπουν βγαζοντας μονο τετοιου ειδους "σκαρτες" ειδησεις

και

2) Να μπειτε στο γ@μω site τους να δειτε οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ το γ@μω rally!!!!

Κολησσατε με το Ακροπολις ολοι ρ.π.μ.!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF