ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.ΕΓΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.ΕΓΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
KOKOS
Διάβασε τις ατελείωτες σελίδες αυτού του φόρουμ!!!![]()
![]()
Σίγουρα θα βρεις θέματα που σε ενδιαφέρουν!!
Καλώς ήρθες φίλε,
για τι ακριβώς "μηχανές" ενδιαφέρεσαι να μάθεις;
ξεκίνα απο δω, αλλά με κριτική σκέψη - όχι κρητική- ... υπάρχουν πολλά και καλά θέματα στις διαφορες ενότητες του φόρουμ...
ξεκίνα να παίρνεις και κανα περιοδικό
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
καπως ετσι ξεκινησα και εγω και αλλοι πολλοι εδω μεσα,Αρχικά δημιουργήθηκε από kokosKRITI
δε μπορεις να φανταστεις ποσα εχω μαθει απο εδω μεσα
μονο προσεξε
ετσι και αρωστησεις ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ![]()
![]()
![]()
Ετσι είναι ρε γμτ....πήρα ένα παπί να κάνω τη δουλειά μου και τώρα ψάχνομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ετσι και αρωστησεις ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ![]()
![]()
![]()
+πολλα σε οτι σου ειπαν οι απο πανω...
![]()
![]()
![]()
και τραβα παρε και ενα Κ8 να εισαι τουμπανος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τραβα παρε και ενα Κ8 να εισαι τουμπανος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
η κρητη δεν κανει για τουμπανα....
σε κανα κατσικι ριχτα man!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
κλασικα πραγματα.διαβασμα εδω(εχει ωραιοτατα και μακροσκελεστατα αρθρα στα τεχνικα) και περιοδικα.εχει και ενα ηλεκρονικο τσαμπε, ebike.gr.ευχαριστο ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kokosKRITI
αιντε και καλη αρχη!