270?![]()
![]()
![]()
270?![]()
![]()
![]()
Φίλε Τερενς,
Το παλικάρι που αγόρασε την μηχανή σου μάλλον δεν ήξερε την μηχανή αλλά προφανώς κι εσύ δεν την ήξερες την μηχανή σου και την είχες και 4 χρόνια....
γιατί η δική σου μπουσα λέμε ήταν ιδιόρρυθμη.... γιατί τα δικά μας μηχανάκια στα 270 σε ότι άσφαλτο και να πας δεν έχουν την τάση να σε πετάνε από την σέλα.... ουτε τα χέρια μας τα νοιώσαμε να ξεκολλάν απο τα γκριπ.... και με πολύ περισσότερα...
με 270 κι έχει μονο εγκαύματα.... πάλι καλά... εδώ το μηχανάκι δεν έπαθε και τίποτα με 270..... γιατίο αφού έσκασε στην μπαριέρα, μπήκε στα χωράφια, σταμάτησε κατέβασε μόνος του το σταντ κι έβαλε νεκρά.... Δεν έσβησε γιατί περίμενε τα 1000ρια που τα είχε προσπεράσει μόνη της..... σαν άλογο στον ιππόδρομο που έριξε τον αναβάτη της και συνεχίζει....
Στην θέση σου δεν θα πίστευα ότι άκουγα από το παρεάκι αυτό....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παιδια σορρυ αλλα..κοντρες = μαλακια στον εγκεφαλο..δηλαδη το επιζητας..αργα η γρηγορα θα το βρεις.ευχομαι περαστικα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε Τερενς,
Το παλικάρι που αγόρασε την μηχανή σου μάλλον δεν ήξερε την μηχανή αλλά προφανώς κι εσύ δεν την ήξερες την μηχανή σου και την είχες και 4 χρόνια....
γιατί η δική σου μπουσα λέμε ήταν ιδιόρρυθμη.... γιατί τα δικά μας μηχανάκια στα 270 σε ότι άσφαλτο και να πας δεν έχουν την τάση να σε πετάνε από την σέλα.... ουτε τα χέρια μας τα νοιώσαμε να ξεκολλάν απο τα γκριπ.... και με πολύ περισσότερα...
με 270 κι έχει μονο εγκαύματα.... πάλι καλά... εδώ το μηχανάκι δεν έπαθε και τίποτα με 270..... γιατίο αφού έσκασε στην μπαριέρα, μπήκε στα χωράφια, σταμάτησε κατέβασε μόνος του το σταντ κι έβαλε νεκρά.... Δεν έσβησε γιατί περίμενε τα 1000ρια που τα είχε προσπεράσει μόνη της..... σαν άλογο στον ιππόδρομο που έριξε τον αναβάτη της και συνεχίζει....
Στην θέση σου δεν θα πίστευα ότι άκουγα από το παρεάκι αυτό....
MH BΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......
Γιά τό πόσο........ήξερα ......ΕΓΩ.........τό μηχανάκι μου.....!!!!
Είχα ρυθμίσει έτσι τήν άνάρτηση,πού διάβαζε τό δρόμο σά νά πήγαινε σέ χαλί....
ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 220-240...
Τήν έχω τερματίσει άπειρες φορές όσες ....ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ....μέρα καί νύχτα...
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ......δέ μέ έστειλε.....
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΚΟ.........
Δέν ήμουνα έπάνω γιά νά ξέρω.....
Τό μηχανάκι πήγε πάνω άπό 800 μέτρα .....ΜΟΝΟ ΤΟΥ....
Μιά καί ξέρεις λοιπόν άπό μηχανές........πές μας
ΟΤΑΝ ΕΝΑ HAYABUSA ΚΑΙ ΕΝΑ ZX-12 ΣΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ........
ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ.....???
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ....???
Άν φίλοι ήταν ένα άπό τά τόσα τρακαρίσματα ή άτυχήματα δέν θά έμπαινα
στόν κόπο νά τό γράψω......
Άλλά είναι μιά όντως τρελλή ίστορία,άπίστευτη.....!!!!
Άμα βρεθούμε πάντως φίλε Σνάιπερ καμμιά φορά,νά δούμε ποιός ξέρει
καλύτερα τό μηχανάκι του,......πολύ εύχαρίστως.....
ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ..........ΦΥΣΙΚΑ.......
ΤΗΝ ΤΟΣΟ.........ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ..........στό θέμα....
Φαντάζομαι πώς σάν Mod..........EXEIΣ ΑΣΥΛΙΑ........
Καί πώς αύτά ΔΕΝ....... ίσχύουν γιά τούς κοινούς.....ΘΝΗΤΟΥΣ....!!!!!
υγ.
Τά παιδιά πού άκολουθούσαν έκείνη τή μέρα .....
ΕΙΧΑΝ..............ΚΑΜΕΡΑ............καί τράβηξαν τό περιστατικό........
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.........
Θά άφήσω νά συνέλθει ό άνθρωπος καί μετά .......άν μού δώσει τήν άδεια...
ίσως τό δούμε....!!!
Ή παρέα ήταν μεγάλη βλέπετε,'αλλοι έπαιζαν ,άλλοι έγραφαν....!!!
Άς γίνει πρώτα καλά καί βλέπουμε.....
Κατά δώ πάνω φίλε Σνάιπερ........είμαστε ....ΑΛΛΙΩΣ.....!!!!!
Όταν σέ βλέπουμε στά μάτια,καί λέμε ...καλημέρα.....δέν έννούμε.....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.....
Οί.......ΚΡΗΤΕΣ...........ΞΕΡΟΥΝ......!!!!!
![]()
Είχα πει να σου δώσω μια 2η ευκαιρία λόγω του Βαγγέλη που σε γνώρισε προσωπικά και της ηλικίας σου. Βλέπω όμως ότι ούτε η ηλικία σαυ σε βοηθάει να διαβάζεις και περισσότερο να κατανοείς τι διαβάζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MH BΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......
......
Όταν σέ βλέπουμε στά μάτια,καί λέμε ...καλημέρα.....δέν έννούμε.....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.....
Οί.......ΚΡΗΤΕΣ...........ΞΕΡΟΥΝ......!!!!!
....
Αφενός δεν είπα ότι εσύ μας λες μαλακίες αλλά το παρεάκι.
Κατά δεύτερον, επέτρεψε και σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που δεν ζούμε στην ίδια προνομιακή περιοχή που ζεις εσύ να ξέρουμε 2 πράγματα απο μηχανές κι από γρήγορη οδήγηση στον δημόσιο δρόμο και το πως αντιδρά μια μηχανή με 270+ σε ανωμαλίες τους δρόμου.
Αν τώρα το παλικάρι καβάλαγε όρθιος πάνω στην σέλα ελογικό είναι να τον πετάξει το μηχανάκι αλλά είναι και παγκόσμια πρώτη.
Τα υπόλοιπα για 4ες σκασμένες και λοιπά ευτράπελα δεν τα σχολιάζω γιατί δεν καβαλήσαμε χθες και οδηγούμε πιο "βίαια" μηχανάκια από τα μαμά μπουσα και τα αξιολύπητα ζχ12.....
Α... και να μην το ξεχάσω.... κανένας δεν έχει ασυλία.... κι επίσης, κι εμείς εδώ κάτω άμα θέλουμε να σου πούμε "άντε και γαμήσου" δεν σου λέμε καλημέρα.
Φιλικά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχα πει να σου δώσω μια 2η ευκαιρία λόγω του Βαγγέλη που σε γνώρισε προσωπικά και της ηλικίας σου. Βλέπω όμως ότι ούτε η ηλικία σαυ σε βοηθάει να διαβάζεις και περισσότερο να κατανοείς τι διαβάζεις.
Αφενός δεν είπα ότι εσύ μας λες μαλακίες αλλά το παρεάκι.
Κατά δεύτερον, επέτρεψε και σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που δεν ζούμε στην ίδια προνομιακή περιοχή που ζεις εσύ να ξέρουμε 2 πράγματα απο μηχανές κι από γρήγορη οδήγηση στον δημόσιο δρόμο και το πως αντιδρά μια μηχανή με 270+ σε ανωμαλίες τους δρόμου.
Αν τώρα το παλικάρι καβάλαγε όρθιος πάνω στην σέλα ελογικό είναι να τον πετάξει το μηχανάκι αλλά είναι και παγκόσμια πρώτη.
Τα υπόλοιπα για 4ες σκασμένες και λοιπά ευτράπελα δεν τα σχολιάζω γιατί δεν καβαλήσαμε χθες και οδηγούμε πιο "βίαια" μηχανάκια από τα μαμά μπουσα και τα αξιολύπητα ζχ12.....
Α... και να μην το ξεχάσω.... κανένας δεν έχει ασυλία.... κι επίσης, κι εμείς εδώ κάτω άμα θέλουμε να σου πούμε "άντε και γαμήσου" δεν σου λέμε καλημέρα.
Φιλικά![]()
ETΣΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.......???
Δώσε πρώτα, τήν πρώτη στόν εαύτο σου.........
Έγώ κατάλαβα πολύ καλά πού άπεθυνόσουν.........καί ποιόν άφορούσαν τά σχόλια σου....
ΕΣΥ........δέν κατάλαβες......ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.....πού έβγαλες....!!!!
ΔΙΑΒΑΣΕΣ..........ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ......
ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ.............
ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.............
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ...........ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..............
ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.......!!!!!!
Άσχετα μέ τό άν έπεσε μέ 1000 ή μέ 10........καί τό μόνο πού είχες νά σχολιάσεις είναι ότι αύτοί
οί άνθρωποι είναι παραμυθατζήδες........καί έγώ άσχετος οδηγός....
ΓΙΑΤΙ.........ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ....???
Πώς περιμένεις νά σού άπαντήσω,όταν τίς 2-3 φορές πού έπικοινωνήσαμε..........
ΠΟΥΛΑΣ...........ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΑ.....????????
Είναι σωστό νά χρησιμοποιείς........ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ..........ΔΗΜΟΣΙΑ.....????
ΜΑΧΑΙΡΑΝ..............ΕΔΩΣΕΣ
ΜΑΧΑΙΡΑΝ.............ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......!!!!!!
Καί όλα αύτά σού τά γράφω,φυσικά λόγω τής ήλικίας σου.........
Άς πέσουν οί τόνοι λοιπόν........ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!
υγ. Τό παρεάκι ........είναι κάτι τύποι μέ HAYABUSA...ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ....,,ΖΧ-12....ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ..:rotflmao: ,ΖΧ-10.....ΨΩΦΙΑ.....
πού νομίζουν ότι είναι μέ 250..........στά 120.....!!!!
Δέν είναι κακό πράμμα νά πείς καί ένα .....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.......σέ αύτόν πού .....ΕΣΠΑΣΕ......
τό πόδι του.....
ΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΠΕ.....!!!!!!
ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ.......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τώρα εδώ πάμε για Διαμάχη....? Να εκτελέσω μεταφοραί αν είναι...
![]()
OXI.........AΣΤΟ
Κουράστηκα,νά μαλώνω μαζί σας.........ύποχωρώ,όπως διάβασες καί παραπάνω...!!
![]()
Terens αυτό που κατάλαβα απ΄την ιστορία που σου είπαν, είναι ότι ο νυν κάτοχος έχει ομοιότητες με τον Unbreakable της ταινίας ...
Απ΄την περιγραφή που σου έδωσαν μόνο σε tank slap πάει το μυαλό μου και αν όντως έπεσε με τόσα και είναι ζωντανός, ας αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής του σε κάποιον άγιο.
Περαστικά του, αλλά.....
Όταν πηγαίνεις 300άρες με μηχανάκι που δεν ξέρεις και χωρίς εξοπλισμό, την ψάχνεις λίγο.
Εχοντας πέσει με λιγότερα (160-170) από tank slap και φορώντας εξοπλισμό (εκτός παντελονιού), τα εγκαύματα που έπαθα στα χέρια (έλιωσαν τα γάντια) και στα πόδια ήταν τραγικά.
ΥΓ. Το θέμα του αυτοκινήτου που το προσπέρασε το busa το κόβω για αρκούδα, εκτός και ήταν τόσοοο κοντά του όταν έπεσε.
ΥΓ2. Μην πολυπιστεύεις τις κάμερες. Και αυτός camera είχε...![]()
+ πολλά μύρια Βύρωνα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Terens αυτό που κατάλαβα απ΄την ιστορία που σου είπαν, είναι ότι ο νυν κάτοχος έχει ομοιότητες με τον Unbreakable της ταινίας ...
Απ΄την περιγραφή που σου έδωσαν μόνο σε tank slap πάει το μυαλό μου και αν όντως έπεσε με τόσα και είναι ζωντανός, ας αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής του σε κάποιον άγιο.
Περαστικά του, αλλά.....
Όταν πηγαίνεις 300άρες με μηχανάκι που δεν ξέρεις και χωρίς εξοπλισμό, την ψάχνεις λίγο.
Εχοντας πέσει με λιγότερα (160-170) από tank slap και φορώντας εξοπλισμό (εκτός παντελονιού), τα εγκαύματα που έπαθα στα χέρια (έλιωσαν τα γάντια) και στα πόδια ήταν τραγικά.
ΥΓ. Το θέμα του αυτοκινήτου που το προσπέρασε το busa το κόβω για αρκούδα, εκτός και ήταν τόσοοο κοντά του όταν έπεσε.
Περαστικά στο παιδί πρώτα απ' όλα .... όντως είχε άγιο και τον φύλαξε ... εδώ με μισά χιλιόμετρα μπορεί να πηγαίνεις και να τσαλακωθείς για τη μετέπειτα "ζωή" σου![]()
Και η ειρωνεία είναι απ' ότι κατάλαβα ότι αν φορούσε μπότες , μπουφάν κλπ μπορεί και να τη γλίτωνε απλά με μώλωπες (μάλλον δεν θα είχε σπάσει τίποτα αν φορούσε μπότες και παντελόνι )
... γι' αυτό γαβγίζουμε πολλοί εδώ μέσα για εξοπλισμό .... αλλά μυαλό δεν βάζουμε ρε γαμώτο -πρέπει να μας τύχει η στραβή πρώτα ...
Και γι 'αυτό που αναφέρει ο Βύρωνας ... όντως για tank slap μου κάνει και εμένα με τα λίγα που κατάλαβα ...
... μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση, γιατί αυτό το φαινόμενο συνήθως παρουσιάζεται σε μεσαίες ταχύτητες ...δεν έχω ξανακούσει για tank slapping σε ταχύτητα τέτοια ....![]()
τες πα περαστικά να είναι ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γαμααατττοοοοοοο
NαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ETΣΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.......???
Πάλι λάθος είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Δώσε πρώτα, τήν πρώτη στόν εαύτο σου.........
Έγώ κατάλαβα πολύ καλά πού άπεθυνόσουν.........καί ποιόν άφορούσαν τά σχόλια σου....
ΕΣΥ........δέν κατάλαβες......ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.....πού έβγαλες....!!!!
Δεν χρειάζεται να πω περαστικά σε κάποιον που δεν ξέρω και δεν το διαβάζει. Το τι άνθρωπος είμαι και τι έχω κάνει στην ζωή μου, δεν χρειάζεται να το δείξω εδώ μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΙΑΒΑΣΕΣ..........ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ......
ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ.............
ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.............
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ...........ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..............
ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.......!!!!!!
Δεν είναι χολή αλλά απλά δεν είμαστε και τόσο μαλάκες (είμαστε λιγο αλλά όχι και πάρα πολύ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Άσχετα μέ τό άν έπεσε μέ 1000 ή μέ 10........καί τό μόνο πού είχες νά σχολιάσεις είναι ότι αύτοί
οί άνθρωποι είναι παραμυθατζήδες........καί έγώ άσχετος οδηγός....
ΓΙΑΤΙ.........ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ....???
Συ λες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Πώς περιμένεις νά σού άπαντήσω,όταν τίς 2-3 φορές πού έπικοινωνήσαμε..........
ΠΟΥΛΑΣ...........ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΑ.....????????
Την κρατάγατε κρυφή την σχέση σας;Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Είναι σωστό νά χρησιμοποιείς........ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ..........ΔΗΜΟΣΙΑ.....????
![]()
Ό,τι πεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΑΧΑΙΡΑΝ..............ΕΔΩΣΕΣ
ΜΑΧΑΙΡΑΝ.............ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......!!!!!!
Εννοείται!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Καί όλα αύτά σού τά γράφω,φυσικά λόγω τής ήλικίας σου.........
Άς πέσουν οί τόνοι λοιπόν........ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!
Οι σουπερ ντούπερ γουάου τύποι μάλλον με τσάλυ έπρεπε να κυκλοφορουν.... τα ράσα δεν κάνουν τον παπά..... να σου δείξω κάτι τύπους με τούμπανα 180 τροχό που πάνε μόνο ευθείες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
υγ. Τό παρεάκι ........είναι κάτι τύποι μέ HAYABUSA...ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ....,,ΖΧ-12....ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ..:rotflmao: ,ΖΧ-10.....ΨΩΦΙΑ.....
πού νομίζουν ότι είναι μέ 250..........στά 120.....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Δέν είναι κακό πράμμα νά πείς καί ένα .....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.......σέ αύτόν πού .....ΕΣΠΑΣΕ......
τό πόδι του.....
ΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΠΕ.....!!!!!!
ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ.......
![]()
Ελπίζω να κατάλαβες.....
Α.. καλημέρα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Περαστικά του, αλλά.....
ΤΩΡΑ............ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.............
Δέν πιστεύω τίποτε πιά άπό δώ καί μπρός....!!!
![]()
ΡΕ σνίπερ, χαλάρωσε λίγο ρε παλικάρι μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Nαι/Πάλι λάθος είσαι/Δεν χρειάζεται να πω περαστικά σε κάποιον που δεν ξέρω και δεν το διαβάζει. Το τι άνθρωπος είμαι και τι έχω κάνει στην ζωή μου, δεν χρειάζεται να το δείξω εδώ μέσα./Δεν είναι χολή αλλά απλά δεν είμαστε και τόσο μαλάκες (είμαστε λιγο αλλά όχι και πάρα πολύ)/Συ λες..../Την κρατάγατε κρυφή την σχέση σας;:lol/Ό,τι πεις...../Εννοείται/Οι σουπερ ντούπερ γουάου τύποι μάλλον με τσάλυ έπρεπε να κυκλοφορουν.... τα ράσα δεν κάνουν τον παπά..... να σου δείξω κάτι τύπους με τούμπανα 180 τροχό που πάνε μόνο ευθείες.... /Ελπίζω να κατάλαβες...../Α.. καλημέρα
![]()
Οφείλουμε σαν μοτοσυκλετιστές, να δείχνουμε σεβασμό σε εκείνους που οδηγούν τόσα χρόνια περισσότερα από εμάς...
![]()
![]()
γνωρίζεις πόσα χρόνια εμπειρίας και πόσα χιλιόμετρα κουβαλάει στην πλάτη του ο καθένας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ΡΕ σνίπερ, χαλάρωσε λίγο ρε παλικάρι μου.
Οφείλουμε σαν μοτοσυκλετιστές, να δείχνουμε σεβασμό σε εκείνους που οδηγούν τόσα χρόνια περισσότερα από εμάς...
![]()
![]()
''Τήν έχω τερματίσει άπειρες φορές όσες ....ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ....μέρα καί νύχτα...
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ......δέ μέ έστειλε.....
Μιά καί ξέρεις λοιπόν άπό μηχανές........πές μας
ΟΤΑΝ ΕΝΑ HAYABUSA ΚΑΙ ΕΝΑ ZX-12 ΣΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ........
ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ.....???
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ....???
Άμα βρεθούμε πάντως φίλε Σνάιπερ καμμιά φορά,νά δούμε ποιός ξέρει
καλύτερα τό μηχανάκι του,......πολύ εύχαρίστως.....
ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ..........ΦΥΣΙΚΑ.......
ΤΗΝ ΤΟΣΟ.........ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ..........στό θέμα....
Φαντάζομαι πώς σάν Mod..........EXEIΣ ΑΣΥΛΙΑ........
Καί πώς αύτά ΔΕΝ....... ίσχύουν γιά τούς κοινούς.....ΘΝΗΤΟΥΣ....!!!!!''
αυτές είναι οι απόψεις ενός έμπειρου που οφείλω να σεβαστώ σαν νεότερος οδηγός?
ευχαριστούμε φίλε μου, δε θα πάρουμε......
αφήστε μας στο σκοτάδι της ημιμάθειάς μας ...