Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Πρόταση ΠΟΜ-ΕΘΕΑΜ για την Ελληνική εκπροσώπηση στο Isde 2008

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Bεβαίως! Αλλιώς μην πετάς σπόντες και τις αφήνεις έτσι!

Το να είσαι σε μια συζήτηση μπροστά και να μεταφέρεις το κλίμα είναι σπόντα?
    Ή σε κάνει αυτόματα δικηγόρο τους !!!!

Σπόντα πετάει κάποιος που προσπαθεί να περάσει στη ζούλα τις απόψεις του.
    Πιστεύεις οτι έχω ανάγκη απο σπόντες?
    Συγνώμη φίλε μου αλλα αυτό είναι προσβλητικό .
    Δεν έχω κέρδος απο κανέναν τους (αμοτοε - πομ).
    Αντιθέτως τους τα χώνω για να κάνω το χόμπι μου.
    Αλλα και τους επαινώ (και τους 2) όταν πιστεύω οτι κάνουν θετικες κινήσεις
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Πρόταση ΠΟΜ-ΕΘΕΑΜ για την Ελληνική εκπροσώπηση στο Isde 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ.

Προσωπικά και σε πρώτη ανάγνωση, το βρίσκω θετικό.

από το αρχικό ποστ του θρεντ,προσωπικά καταλαβαίνω:

ότι αφού διαβάσω την ανακοίνωση,έχω δικαίωμα να πω και την άποψή μου πάνω σ΄αυτήν.

αν θεωρείται δημοκρατία το κράξιμο της άποψης...τότε είστε γιά τα καφενεία.

ελάτε από κει να τα πούμε.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=59909

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Το να είσαι σε μια συζήτηση μπροστά και να μεταφέρεις το κλίμα είναι σπόντα?
    Ή σε κάνει αυτόματα δικηγόρο τους !!!!

Σπόντα πετάει κάποιος που προσπαθεί να περάσει στη ζούλα τις απόψεις του.
    Πιστεύεις οτι έχω ανάγκη απο σπόντες?
    Συγνώμη φίλε μου αλλα αυτό είναι προσβλητικό .
    Δεν έχω κέρδος απο κανέναν τους (αμοτοε - πομ).
    Αντιθέτως τους τα χώνω για να κάνω το χόμπι μου.
    Αλλα και τους επαινώ (και τους 2) όταν πιστεύω οτι κάνουν θετικες κινήσεις
    Συγνώμη Μαρίνο, δεν ήθελα να σε προσβάλω!
    Δεν ξέρω αν έχεις ανάγκη από σπόντες, δεν το νομίζω.
    Το ξέρω ότι δεν έχεις κέρδος από κανέναν και ότι τα χώνεις, όπως όλοι μας μέχρι να δείξουμε κάτι!

Αλλά όλα κι όλα! Ακόμη και όταν μεταφέρεις το κλίμα σε μια "συζήτηση" χωρίς να γίνεσαι συγκεκριμένος, ε ναι λοιπόν! Σπόντα είναι!

Ειδικά για μια λέσχη στην οποία είμαι μέλος, και έχει φερθεί πάντα στους αγωνιζόμενους, όχι μόνο με το γάντι, αλλά με το πούπουλο, με άπλετο σεβασμό και συνεχή ενημέρωση!

Μήπως θες να σε πληροφορήσω ότι μέχρι πριν λίγες μέρες μόνο 8 αναβάτες από την Ελλάδα είχαν δηλώσει συμμετοχή? 2 club: Οι Dirty Brothers, οι Χελιώτης - Τέντυ - Αντζούς, o RED πρώτος πρώτος και ένας πατρινός!!!

Περίμεναν οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 500 οι υπόλοιποι για να δηλώσουν? Ξέροντας από 8μήνου ότι το όριο είναι 450?
    Για αυτό σου λέω: Ακόμη και για να παρακολουθείς μια συζήτηση, και πόσο μάλλον να μεταφέρεις κλίμα δυσαρέσκειας, θα πρέπει ή να το αιτιολογήσεις ή να το τεκμηριώσεις!

Αλλιώς... άστο να πάει στο καλό... σαν τις φήμες που αιωρούνται καθημερινά... Θες να σου πω μερικές δεκάδες για το ISDE? Όχι! Γιατί ξέρω ότι είναι φήμες, και ότι ΔΕΝ ισχύουν...

Φιλικά,
    Δημήτρης

Υ.Γ. Ξαναζητώ συγνώμη για το ύφος μου, αλλά η εμπλοκή μου με το ISDE, με πολύπλευρο τρόπο εδώ και δέκα χρόνια και ειδικά με τις Σέρρες, μου επιτρέπει να ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω, πόσο μάλλον παρασκήνια, και να υπερασπίζομαι -όπως ξέρω- δίκαια κεκτημένα, ιστορικές αλήθειες και καταξιωμένους ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε αυτό.
    Εκφράζω ΠΑΝΤΑ τις απόψεις μου, που όπως λέει και ο Σωτήρης -και πολύ σωστά- δεν διεκδικώ το αλάθητο. Απλώς δικαιούμε να ομιλώ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και όχι αερολογώντας.

Αυτά!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Πρόταση ΠΟΜ-ΕΘΕΑΜ για την Ελληνική εκπροσώπηση στο Isde 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis

αν θεωρείται δημοκρατία το κράξιμο της άποψης...τότε είστε γιά τα καφενεία.
    Πέτρο, ξέρεις πως τα έχουμε πει χύμα πρόσωπο με πρόσωπο, τα έχουμε πιεί επίσης!

Σαφώς δημοκρατία είναι ΚΑΙ το κράξιμο της άποψης, είναι δυστυχώς ΚΑΙ η διακωμώδηση και το ρίξιμο του επιπέδου μιας σοβαρής συζήτησης, είτε με κιτρινισμό, είτε με "άκουσα", "μου είπαν", είτε ξεθάβοντας φαντάσματα του παρελθόντος... "η κακιά - πλούσια ΕΛΠΑ που φταίει για όλα..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Από τους 11 λοιπόν που συμμετέχουν στη συζήτηση, μόνο οι 4 έχουν ουσιαστική αγωνιστική εμπειρία (doc, Κούρλας, εγώ, Stoybi) και ένας πρόσφατη (Μάριος). Και φυσικά ο DOC έχει ΚΑΙ σαφή οργανωτική εμπειρία λόγω της συνολικής του τριβής με το σπορ (χωρίς αυτό να τον κάνει αλάνθαστο).

Όπως καταλαβαίνετε, εμού προσωπικά (και ως αρχαιότερου στην παρέα μέχρι να εμφανιστεί ο γεοτριαδας), τα σχόλια σας μου είναι από αδιάφορα εώς ακαταλαβίστικα, και φυσικά δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ βαρύτητα και ουσία, ειδικά με τον τρόπο που γίνονται.

Συστήνω λοιπόν για άλλη μία φορά, να κάνετε μία - σύντομη, έτσι?- καταγραφή των προτάσεων σας γύρω από το θέμα, και μετά να πάτε να κάτσετε στις πίσω θέσεις της αίθουσας (διοργανώστε εκεί τον έρανο....), και να αφήσετε το 'μικρόφωνο' στους άμεσα ενδιαφερόμενους (όσον αφορά το ISDE εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς) αν και όταν εμφανισθούν.

Ειμαι θεατης απο χθες γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι καινουργιο,,,,

Δυο -τρεις επισημανσεις:

ΡΕ Μητσο ηρεμισε, τα μαθαινω για σενα , θα στρωσουν τα πραγματα (ελπιζω)
    Τωρα ,,,η ΕΛΠΑ τοσα χρονια που τα ειχε ολα ,ειχε καβαλισει το καλαμι και ετρεχε,,,,
    τα βρηκε σκουρα ομως, και προσπαθει να το σωσει, και αυτο το ΟΦΕΙΛΕΙ στον DOC,
    κατα ενα μεγαλο μερος, αλλα και σε 2-3 αλλους (Σ και Δ)

η ΑΜΟΤΟΕ πραγματικα με εχει μπερδεψει. Ενω εχει τις εταιρειες συμμαχους (αρα και τους
    πρωτους οδηγους) τις ποιο πολλες λεσχες στο πλευρο της, και για πρωτη χρονια μονη της
    φαινεται μεχρι στιγμης ,,,,ΛΙΓΗ. Μεγαλο φαουλ που μαινει αμετοχη στο ISDE.
    περιμενω τι ειπε ο Κορελης.

Και κατι γιατον φιλο Πετρο. Μη συγκρινεις το BASKET με τα μηχανοκινητα αθληματα,
    για να διακριθει καποιος και δη στο εντουρο παγκοσμιως ,πρεπει να ξενιτευτει
    απο 15χρονων, ποιος νεος εχει τα @ρχ@δι@ να αφησει την μανουλα του, και το σπιτακι του
    για τα ονειρα του???????? μεσα σε αυτους και γω που κολωσα στα 18 μου να παω στην
    σχολη του τζιμι κλαρκ στην Αγγλια,,,,,,,,,

ΥΓ. εχει δικιο ο Σωτηρης που τα παιρνει ωρες-ωρες

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ξαναζητώ συγνώμη για το ύφος μου, ................................
    Εκφράζω ΠΑΝΤΑ τις απόψεις μου, που όπως λέει και ο Σωτήρης -και πολύ σωστά- δεν διεκδικώ το αλάθητο.

Doc δεκτή και είναι προς τιμή σου .

Ούτε εγώ διεκδικώ το αλάθητο και δεν είπα ποτέ οτι κάποιος είχε δίκιο. Αντιθέτως όπως γράφω και στο πρώτο πόστ ρωτάω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με τους ιδιώτες να με πληροφορήσει (όπως έκανες παραπάνω) .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μήπως θες να σε πληροφορήσω ότι μέχρι πριν λίγες μέρες μόνο 8 αναβάτες από την Ελλάδα είχαν δηλώσει συμμετοχή? 2 club: Οι Dirty Brothers, οι Χελιώτης - Τέντυ - Αντζούς, o RED πρώτος πρώτος και ένας πατρινός!!!
    Πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Δηλαδή από τους 9 + 4 της λίστας, μόνο ένας έχει δηλώσει συμμετοχή.

DOC, πότε λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχής?
    Υπάρχει ακόμα χώρος?

edit: μάλλον ξέχασα και τον Μανωλίδη από τα 'βρωμαδέρφια'

You BETA believe...

Νέο μέλος
    Αυτοι που δηλωσαν πρωτοι θα επρεπε να ειναι η πρωτη επιλογη. Οι υπολοιποι..............δειχνουν να μην τους ενδιαφεροι το θεμα αλλα κατα βαθος ειχαν σιγουρη την θεση, ομως περιμενουν να δουν τι θα τους πουν οι μανατζερ και το παιζουν δυσκολοι........................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johny2
    Αυτοι που δηλωσαν πρωτοι θα επρεπε να ειναι η πρωτη επιλογη. Οι υπολοιποι..............δειχνουν να μην τους ενδιαφεροι το θεμα αλλα κατα βαθος ειχαν σιγουρη την θεση, ομως περιμενουν να δουν τι θα τους πουν οι μανατζερ και το παιζουν δυσκολοι........................

Δεν ξερω τι συμβαινει ,και αν, συμβαινει με τους μανατζερς (σικ,,)

τους καταλαβαινω ομως τους πρωτους ,και δεν το λεω ειρωνικα.
    ξερετε τι ειναι να εισαι απο πρωτος εως 5ος στην χωρα σου ,
    και να πας στο ISDE ,και να τρως 5δευτερα το χιλιομετρο απο τους 5-6κλασσατους ξενους????

και ολα αυτα μπροστα σε μερικες χιλιαδες συντοπιτες σου?????? ειναι πικρα

ομως πρεπει να το δουν σαν γιορτη .και να διωξουν το αγχος
    στο κατω ,κατω για την ΕΛΛΛΑΔΑ ρε γαμωτω

Καταρχήν καλημέρα......

κατά δεύτερον ψυχραιμία....

καταλαβαίνω την ένταση στα λόγια του Doc, αφού είναι ο μόνος που πραγματικά ζεί (εδώ και χρόνια) το θέμα εκ των έσω.....

από την άλλη σε ένα forum πιστεύω πως όλοι έχουν δικαίωμα να πουν την αποψή τους, άσχετα με το "ειδικό" της βάρος και την αγωνιστική τους εμπειρία.....εδώ δεν είναι γενική συνέλευση του ΣΑΜΕ αλλά χώρος που ο καθένας μας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.....

ερώτηση προς όσους γνωρίζουν: το 6days διοργανώνεται από την υπό την σκέπη της FIM, στην οποία ¨αναγνωρισμένη¨ είναι η μόνο ΕΛΠΑ??? σωστά??? Η ΠΟΜ είναι??? η ΑΜΟΤΟΕ είναι???

αν πχ. η ΑΜΟΤΟΕ ή ΠΟΜ δεν είναι τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνουν???

Αν είναι και οι δύο αυτό σημαίνει οτι μπορούν ελεύθερα και οι 2 να ¨κατεβάσουν¨ εθνικές ομάδες ????

Ισίδωρος

Νέο μέλος
    1) Αλυταρχης του ISDE των Σερρων ειναι ο Αθανασουλοπουλος. Αρα ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να ομιλει!
    2) Η ΕΛΠΑ μεταβιβασε τα "δικαιωματα" της FIM, στην ΠΟΜ.
    3) Η ΑΜΟΤΟΕ ΔΕΝ ενδιαφερθηκε για να συμμετασχει στην διοργανωση του ISDE.
    4) Η ΑΜΟΤΟΕ ΔΕΝ ειναι γραμμενη στην FIM.
    5) Ο Κορελης ΔΕΝ εστειλε στις Σερρες κανενα εκπροσωπο της ΑΜΟΤΟΕ για να παρει πτυχιο κριτου FIM, πραγμα απαραιτητο για τη συμμετοχη μας στο ISDE.
    6) Oι αναβατες επιλεχτηκαν απο την ΠΟΜ, με βασει τις επιδοσεις τους μεχρι σημερα στους αγωνες της ΑΜΟΤΟΕ.
    www.2cv.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από itsikis
    Καταρχήν καλημέρα......

.......
    από την άλλη σε ένα forum πιστεύω πως όλοι έχουν δικαίωμα να πουν την αποψή τους, άσχετα με το "ειδικό" της βάρος και την αγωνιστική τους εμπειρία.....εδώ δεν είναι γενική συνέλευση του ΣΑΜΕ αλλά χώρος που ο καθένας μας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.....

....

Mε μέτρο Ισίδωρε, χωρίς ακρότητες και ΄κορώνες'.

Και φυσικά, όλοι μας έχουμε μία γνώμη (μην επαναλάβω τη γνωστή ρήση...), νομίζω όμως πως μας ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσουμε τις γνώμες αυτών με τις περισσότερες εμπειρίες, τριβή κι εμπλοκή (δλδ. αυτών με μεγαλύτερο 'ειδικό βάρος). Για αυτό και οι παρεμβάσεις μου.

Μην τα μπερδεύουμε όλα στο όνομα της ΄δημοκρατίας' και της ελευθερίας λόγου.

You BETA believe...

Mε μέτρο Ισίδωρε, χωρίς ακρότητες και ΄κορώνες'.

Και φυσικά, όλοι μας έχουμε μία γνώμη (μην επαναλάβω τη γνωστή ρήση...), νομίζω όμως πως μας ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσουμε τις γνώμες αυτών με τις περισσότερες εμπειρίες, τριβή κι εμπλοκή (δλδ. αυτών με μεγαλύτερο 'ειδικό βάρος). Για αυτό και οι παρεμβάσεις μου.

Μην τα μπερδεύουμε όλα στο όνομα της ΄δημοκρατίας' και της ελευθερίας λόγου.

Οκ... κατανοητό

Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
    1) Αλυταρχης του ISDE των Σερρων ειναι ο Αθανασουλοπουλος. Αρα ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να ομιλει!
    2) Η ΕΛΠΑ μεταβιβασε τα "δικαιωματα" της FIM, στην ΠΟΜ.
    3) Η ΑΜΟΤΟΕ ΔΕΝ ενδιαφερθηκε για να συμμετασχει στην διοργανωση του ISDE.
    4) Η ΑΜΟΤΟΕ ΔΕΝ ειναι γραμμενη στην FIM.
    5) Ο Κορελης ΔΕΝ εστειλε στις Σερρες κανενα εκπροσωπο της ΑΜΟΤΟΕ για να παρει πτυχιο κριτου FIM, πραγμα απαραιτητο για τη συμμετοχη μας στο ISDE.
    6) Oι αναβατες επιλεχτηκαν απο την ΠΟΜ, με βασει τις επιδοσεις τους μεχρι σημερα στους αγωνες της ΑΜΟΤΟΕ.
    Φίλε tagre καλημέρα.....

ερώτηση:

ποιά είναι η 'αρχή' διοργάνωσης του ISDE; η ΛΑΜΣ ή η ΠΟΜ; ή και οι δύο; Ποιός θα πρέπει να κάνει τι;

από την πολύ μικρή μου αγωνιστική εμπειρία στο ΠΠΕ της ΑΜΟΤΟΕ έχω καταλάβει το εξής: οι λέσχες διοργανώνουν και η ΑΜΟΤΟΕ ¨θεωρητικά¨ελέγχει... βάση αυτής της λογικής η ΛΑΜΣ διοργανώνει το ISDE και η FIM (και ίσως και η ΠΟΜ) ελέγχει...

Η αμοτοε τι θα κάνει;

(πιστεύω πως το μονο ουσιστικό που θα μπορούσε να κάνει είναι να βάλει λεφτά για τους αναβάτες μας)

Ισίδωρος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από itsikis
    ποιά είναι η 'αρχή' διοργάνωσης του ISDE; η ΛΑΜΣ ή η ΠΟΜ; ή και οι δύο; Ποιός θα πρέπει να κάνει τι;

από την πολύ μικρή μου αγωνιστική εμπειρία στο ΠΠΕ της ΑΜΟΤΟΕ έχω καταλάβει το εξής: οι λέσχες διοργανώνουν και η ΑΜΟΤΟΕ ¨θεωρητικά¨ελέγχει... βάση αυτής της λογικής η ΛΑΜΣ διοργανώνει το ISDE και η FIM (και ίσως και η ΠΟΜ) ελέγχει...
    Η διοργάνωση είναι καθαρά υπόθεση της ΛΑΜΣ σε συνεργασία με διάφορους φορείς όπως ο Δήμος, η Νομαρχία, οι τοπικές αρχές, το Αυτοκινητοδρόμιο, και ορισμένους ιδιωτικούς φορείς - επαγγελματίες του χώρου, όπως το 0300, το Off Road Team κτλ.

Η FIM σαφώς κι έχει εποπτικό και συμβουλευτικό ρόλο, και μέχρι τώρα -να είστε σίγουροι- της έχουν πέσει τα δόντια! Μην ξεχνάμε, ότι πρωτεύοντα ρόλο στην επιτροπή enduro της FIM και της Επιτροπής Enduro της UEM έχουν ο οργανωτής Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο υπογράφον αντίστοιχα.

Η ΕΛΠΑ -και όχι η ΠΟΜ στην συγκεκριμένη περίπωση- είναι η Αρχή η οποία εκπροσωπεί την χώρα μας στην FIM. Η ΛΑΜΣ, ζητώντας το ISDE, είχε συμβόλαιο - συμφωνία με την ΕΛΠΑ και την οποία θέλει να ολοκληρώσει την συνεργασία χωρίς να αλλάξει το καθεστώς προς ΠΟΜ μεριά.

Η ΑΜΟΤΟΕ αρνείται επιδειχτικά την εμπλοκή της με το ISDE, σε σημείο να αποτρέπει τους αθλητές της να συμμετάσχουν, καθώς θα βρίσκονται υπότην αιγίδα, σφραγίδα, άδεια -όπως θέτε πείτε το- της ΕΛΠΑ που είναι θανάσιμος εχθρός της.
    Δεν έχει κανένα προσωπικό με την ΛΑΜΣ, αλλά με την ΕΛΠΑ...

Όμως, σε ένα τέτοιο γεγονός, και μέχρι (και αν) καταφέρει η ΑΜΟΤΟΕ να πάρει αναγνώριση από την FIM, ΟΦΕΙΛΕΙ -θεωρώ- έναν στοιχειώδη σεβασμό σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, ειδικά όταν γίνονται στην χώρα μας, ανεξάρτητα από ποιόν γίνονται.
    Δηλαδή, όσο η ΠΟΜ / ΕΛΠΑ είναι στην FIM, και όχι η ΑΜΟΤΟΕ, η ΑΜΟΤΟΕ δεν θα συμμετάσχει σε διεθνή γεγονότα αφού θα είναι υπό την σκέπη της αντιπάλου της... Με τέτοια λογική... πως περιμένει να κερδίσει την εκτίμηση της FIM για την είσοδό της σε αυτήν? Η FIM ποιόν θα προτιμήσει?

Εθνική Ομάδα είναι ΜΙΑ από κάθε χώρα. Αλλά η ΑΜΟΤΟΕ δεν θέλει να υπάρχει, καθώς θα φαίνεται η ΕΛΠΑ ως υπεύθυνη για αυτούς.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF