Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Νεος ζητα βοηθεια.....

Νεος ζητα βοηθεια.....

Ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα fz1000 του 2006 με αλαγμενο γραναζι μπροστα και φλατζα απο r1...

Εχω ακουσει οτι το 06 σε σχεση με το 07 εχει καποια διαφορα στη χαρτογραφιση γιατι το παλιο λεει η αντιπροσωπεια της yamaha παντα,οταν ησουν σε κλειστο κομματι και κρατουσες σταθερο το γκαζι σκερτσαρε η μηχανη...

Εχει παρατηρησει καποιος κατοχος ποσο εντονο ειναι αυτο και αν ναι ειναι τοσο που να γινεται dangeroys οταν εισαι πλαγιασμενος σε μια στροφη?

Αγοραζω αυτο το μηχανακι γιατι δεν θελω ss και εχω την αισθηση πως απο τα αναλογα μηχανακια της κατηγοριας(CBF1000 κτλ...)ειναι το πιο καλοστημενο και ενα τετοιο προβλημα με απασχολει ιδιαιτερα...

Περιμενω απαντησεις,αμα ειναι να το ψαξω περισοτερο για 07 γιατι αλλιως μεχρι την παρασκευη θελω να παρω αυτο που εχω βρει....

Ευχαριστω προκαταβολικα,Τασος.
    The precious made me do it...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Νεος ζητα βοηθεια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Drake21
    ...

Εχω ακουσει οτι το 06 σε σχεση με το 07 εχει καποια διαφορα στη χαρτογραφιση γιατι το παλιο λεει η αντιπροσωπεια της yamaha παντα,οταν ησουν σε κλειστο κομματι και κρατουσες σταθερο το γκαζι σκερτσαρε η μηχανη...
    ....

θες να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος; καμμία μηχανή, με την σωστή σχέση στο κιβώτιο, δεν σκορτσάρει με σταθερό γκάζι.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μιλησα με τα κεντρικα της yamaha και μου ειπαν οτι σε κλειστα κομματια (με χαμηλες στροφες φανταζομαι)σκερτσαρε η μηχανη οταν μετα το κλεισημο του γκαζιου πριν τη στροφη μεσα σε αυτη το ειχες ανοιχτο σταθερα....οτι κανεις για να στριψεις ρε παιδακι μου!!!

Και μου ειπαν οτι σε πολλα μηχανακια ηταν και εντονο...
    Ο Παναγιωτης εκει(yamaha μοτοδυναμικη κεντρικα)μου ειπε και μονο στην ιδεα να προτιμησω 07 αλλα οι οδηγοι εδω μεσα σιγουρα θα με διαφωτισουν καλυτερα....φανταζομαι!
    The precious made me do it...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αυτό που κάνει έιναι ότι όταν ρολλάρεις με κλειστό γκάζι και το ανοίξεις για να επιταχύνεις, τότε ο ψεκασμός αντιδρά με ένα μικρό στιγμιαίο "τίναγμα"... Μην φανταστείς τίποτα το τρομερό...το συνηθίζεις σε μια εβδομάδα....Κουβέντα να γίνεται...Με ανοιχτό γκάζι τουλάχιστον το δικό μου δεν κάνει τίποτα το περίεργο...

Στο 07-08 απλά δεν το κάνει...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF