Λοιπόν τα γνωστά.Προτίνεται ώρα και ας ελπίσουμε οτι ο κύριος Μάκης θα μας τιμίσει με την παρουσία του![]()
![]()
Λοιπόν τα γνωστά.Προτίνεται ώρα και ας ελπίσουμε οτι ο κύριος Μάκης θα μας τιμίσει με την παρουσία του![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Σιγά μην έρθει..έχει υγρασία στην ατμόσφαιραΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
![]()
άντε και εγώ μέσα, αλλά μην το ακυρώσετε καμιάν ώρα και πάω άδικα.. να το κάνουμε νωρίς? κατά τις 7?
Δυστυχώς σήμερα ΔΕΝ μπορώ να έρθω…σίγουρα πράγματα μιλάμε…
CALCULATOR ISLAND
Μετά χαράς θα ερχόμουνα ρε αλήτες σήμερα που σκάει ο τζίτζικας αλλά έπεσα κι εγώ θύμα των ασθενειών που κυκλοφορούν ξέμπαρκες αυτή την εποχή, ούτε στη δουλειά δεν θα πάω μπας και μου περάσει γιατί χτες έκανα τη χαζομάρα και πήγα κι επιδείνωσα την κατάσταση που με ταλαιπωρεί απ'την Κυριακή.![]()
Περαστικά μου και καλά να περάσετε αλητεία !![]()
![]()
+450Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
τα περαστικά μας κε Μάκη![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Nα είστε καλά παλικάρια, ευχαριστώ και μακρυά από εσάς, προσέχετε γιατί κυκλοφορούν περίεργες ιώσεις αυτές τις μέρες.
Εμένα με χτύπησε απ'την Κυριακή η ίωση του μπουκώματος και του πυρετού αλλά από χτες το βράδυ μ'έπιασε κι αυτή του καθαρτικού !![]()
Τρία moto διάβασα λεπτομερέστατα μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας όλη τη νύχτα, αφού σήμερα ψήνομαι για Dorsoduro φανταστείτε![]()
και λίγο πιο νωρίς δεν θα με χαλούσε..![]()
Δεν είμαι 100 % σίγουρος αλλά 7.30 - 8.00 καλά είναι .....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Arxaios....? AKat...? epp?
Κατά τις 19:30 καλά είναι...?![]()
![]()
![]()
απο τι καταλαβα κατα τις 7:30-8:00!
καλα ολα αυτα , το τιτα μπρικι που βρισκεται?![]()
![]()
![]()
Νότιο Σέλας ??? Μεραμβέλλου??? GNEt???
πιστευεις οτι τα ξερω? ας είναι καλά ο χάρτης![]()
Ας σου τα πω πιο απλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Νότιο Σέλας ??? Μεραμβέλλου??? GNEt???
πιστευεις οτι τα ξερω? ας είναι καλά ο χάρτης![]()
![]()
Κατεβαίνουμε κάτω την Ιδομενέως (αυτή που ξεκινάει από την Αστόρια δεξιά, που ενώνεται με Δαιδάλου, Κοραή....) στο αριστερό μας λοιπόν χέρι, θα συναντήσουμε ένα παρκάκι, απέναντι από ένα ουζερί (κουρσάρος νομίζω λέγεται).
Μπαίνεις δεξιά (έχει απαγορευτικό κανονικά) & βγαίνει στο πεζόδρομομο. Αυτή είναι η Μεραμβέλου. Εκεί θα μας δεις.
Αλλιώς, το Λουξ υποθέτω το ξέρεις. Από το Λουξ λοιπόν περπατάς το πεζόδρομο που συνεχίζει (όχι προς Δημαρχείο, αμέσως δεξιά του Λουξ). Λίγο πιο κάτω θα μας δεις.
![]()