Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Tdmhellas - Σεμιναριο Τροχαιας

Η διαφημησούλα όμως στην υπογραφή διαφημησούλα....

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Μου φαίνεται έχουμε μπερδέψει το πάνω με το κάτω, το στραβό με το ίσιο, την ελληνική γλώσσα...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Μου φαίνεται έχουμε μπερδέψει το πάνω με το κάτω, το στραβό με το ίσιο, την ελληνική γλώσσα...
    εδώ έχουμε μπερδέψει τι ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να κάνουμε ΕΜΕΊΣ σαν πολίτες και τι υποχρεούται να κάνει το κράτος και τα όργανά του, και δεν θα μπλέξουμε το πάνω με το ίσιο?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    εχετε απολυτο δικιο....

εγω ειμαι μ@λ@κ@ς που δεν περναω πανω απο πεζους στην Κηφησιας ενω με διαταζουν (να το πειτε και στην θεια που την χτυπησε το μηχανακι πριν κανα μηνα)

επισης ειμαι μ@λ@κ@ς γιατι ενω μια παρανομια γινετε μπροστα τα ματια τους πρεπει ΕΓΩ να κανω μηνυση και να μπλεξω με δικαστηρια γιατι αυτοι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και δεν εχουν τα @@ να το κανουν!!!

εγω ειμαι μ@λ@κ@ς γιατι οταν εβαλαν τροχονομο σε ενα φαναρι για 2 εβδομαδες εκαναν το καθηκον τους (πλεον σταματησαν να περνανε αυτοκινητα απο εκει οποτε δεν κινδυνευει κανεις)

ΕΓΩ ειμαι μ@λ@κ@ς γιατι βαρεθηκα να ακουω για ατομα καλα που ενδιαφερονται που ασχολουνται ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! (τελικα ολοι καλοι ειναι)

και κατι ακομη! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ γιατι δεν λυνουν τα προβληματα μου!!! ΘΕΛΩ ΙΚΑΝΟΥΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!

και ολα αυτα τα σχολια για το καλο και το κακο και την κατσικα ή γελαδα ή μουλαρι του γειτονα με βρισκουν συμφωνο αλλα κανεις απο αυτους δεν ειναι γειτονας μου και δεν νοιαζετε για την δικη μου κατσικα, μουλαρι βοδι κτλ.......

(ζητω και παλι συγνωμη απο τα παιδια του TDM club γιατι αυτη η συζητηση επρεπε να γινετε σε αλλο ποστ)
    σκεφτομουνα να σου απαντησω σε καθε ενα απο αυτα που γραφεις ξεχωριστα αλλα μαλλον δεν θα εβγαζα ακρη...οποτε αποφασισα να σε ρωτησω απλα και μονο τι σχεση εχουνε ολα αυτα με αυτο που εγραψα εγω?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    εχετε απολυτο δικιο....

εγω ειμαι μ@λ@κ@ς που δεν περναω πανω απο πεζους στην Κηφησιας ενω με διαταζουν (να το πειτε και στην θεια που την χτυπησε το μηχανακι πριν κανα μηνα)
    ΔΛΔ εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία??
    επισης ειμαι μ@λ@κ@ς γιατι ενω μια παρανομια γινετε μπροστα τα ματια τους πρεπει ΕΓΩ να κανω μηνυση και να μπλεξω με δικαστηρια γιατι αυτοι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και δεν εχουν τα @@ να το κανουν!!!
    ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι ανίκανοι και δεν εχουν @@ οταν δεν κανουν αυτό που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, αλλα εσυ εισαι σωστός ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ αυτο που δεν έκαναν οι άλλοι, έτσι???
    ΕΓΩ ειμαι μ@λ@κ@ς γιατι βαρεθηκα να ακουω για ατομα καλα που ενδιαφερονται που ασχολουνται ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! (τελικα ολοι καλοι ειναι)
    ξεκούραστα και αβίαστα δεν κανουμε τιποτα.
    Θέλει κούραση και επιμονή για να αλλάξεις την πορεία σε ενα μικρο ρυάκι του κοσμου. Φαντάσου τι κόπο θέλει για να διορθώσεις νοοτροπίες αιώνων

και κατι ακομη! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ γιατι δεν λυνουν τα προβληματα μου!!! ΘΕΛΩ ΙΚΑΝΟΥΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!με φωνές και τσιρίδες δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κανένας!! αλλες κινήσεις χρειάζονται.

και ολα αυτα τα σχολια για το καλο και το κακο και την κατσικα ή γελαδα ή μουλαρι του γειτονα με βρισκουν συμφωνο αλλα κανεις απο αυτους δεν ειναι γειτονας μου και δεν νοιαζετε για την δικη μου κατσικα, μουλαρι βοδι κτλ....... ΕΣΥ (εγω, και όλοι μας) εισαι ο χαιρέκακος γείτονας φίλε.

(ζητω και παλι συγνωμη απο τα παιδια του TDM club γιατι αυτη η συζητηση επρεπε να γινετε σε αλλο ποστ)

με φιλική διάθεση

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    1ον ζήτησαν σε έναν αρμόδιο να φερθεί με υπευθυνότητα.
    2ον ζήτησαν να βοηθήσει ΧΩΡΙΣ αμοιβή :wacko:
    3ον ΕΊΝΑΙ (ΕΛΛΗΝΑΣ) ΔΗΜΌΣΙΟΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ
    4ον ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ, ΔΈΧΤΗΚΕ.!!!:rotflmao:

και θα το αφήσουμε να συμβεί?????

τι θέλετε να έχουμε και συνέχεια???

και μετά να έχουν δικαιολογία οι μπάτσοι???

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!

ΓΚΡΊΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΊΡΕΣΗΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΉ

ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΟΙ ΜΠΆΤΣΟΙ

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ

ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΊ ΠΑΡΆ ΔΑΣΚΑΛΕΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

Ο ΣΩΣΤΌΣ Ο ΜΠΆΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΙΣΉΣΩ

η προκατάληψη σε όλο της το μεγαλείο:a24:
    δεν μας νοιάζει τι σωστό κάνει κάποιος, αλλα τι λάθος εχει κάνει???

τελικά, αμα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, είμαι περισσότερο ευτυχισμένος, απο το αν μου δώσει το γάλα ο γείτονας????

:a19:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τελευταίο σεμινάριο Ανέμου...
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 11:37
  2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για διαβαστε εδω....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 16:32
  3. σεμιναριο για αναρτησεις
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Νέα