Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 122

Θέμα: ποιο (sm) θα διαλλεγατε??

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα: Ψήφο στο Δούκα ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

στο μυαλο μου τωρα βεβαια μπηκε και το lc4 prestige 2005(με τις δυο εξαμτισεις)..ειναι και αυτο πολυ ομορφο και οχι τοσο αγριο εμφανισιακα(δηλαδη οπως το θελω)....ιδια μηχανη φορανε με τον δουκα ε?οποτε ειναι θεμα εμφανισης και μονο!!!δηλαδη να ρωτησω,(οχι οτι ειμαι των ταξιδιων),αν μου ρθει να παω πατρα αθηνα δυο φορες το χρονο θα εχω προβλημα με τον δουκα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
    στο μυαλο μου τωρα βεβαια μπηκε και το lc4 prestige 2005(με τις δυο εξαμτισεις)..ειναι και αυτο πολυ ομορφο και οχι τοσο αγριο εμφανισιακα(δηλαδη οπως το θελω)....ιδια μηχανη φορανε με τον δουκα ε?οποτε ειναι θεμα εμφανισης και μονο!!!δηλαδη να ρωτησω,(οχι οτι ειμαι των ταξιδιων),αν μου ρθει να παω πατρα αθηνα δυο φορες το χρονο θα εχω προβλημα με τον δουκα??

νομιζω οτι πρεπει να εχουνε 3-4 αλογα διαφορα ο δουκας με το Prestige χωρις να ειμαι σιγουρος

προβλημα αθηνα πατρα ? εννοειται δε θα εχεις κανενα προβλημα
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    οκ, τωρα μ εβαλες στη θεση μου, αποσυρομαι
    Πω πω φιλε τι σου πε λεμε..

μη ξαναγραψεις στο φορουμ...

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    νομιζω οτι πρεπει να εχουνε 3-4 αλογα διαφορα ο δουκας με το Prestige χωρις να ειμαι σιγουρος

προβλημα αθηνα πατρα ? εννοειται δε θα εχεις κανενα προβλημα
    ποιο εχει περισσοτερους ιππους?το prestige??εχει τον ιδιο κινητηρα με καποιες αλλαγες δηλαδη ως πιο καινουργιο?θα ειναι και πιο αξιοπιστος δηλαδη ο καινουργιος??εχουν βελτιωθει καποιες ατελειες δηλαδη?

ποιο εχει περισσοτερους ιππους?το prestige??εχει τον ιδιο κινητηρα με καποιες αλλαγες δηλαδη ως πιο καινουργιο?θα ειναι και πιο αξιοπιστος δηλαδη ο καινουργιος??εχουν βελτιωθει καποιες ατελειες δηλαδη?

ο δουκας εχει περισσοτερα αλογα απο οσο ξερω.Απο αξιοπιστια τι να σου πω.. αναλογα τι συντηρηση που εκανε ο προιγουμενος ιδιοκτητης ποτε δε μπορεις να ξερεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm
    ετσι τωρα εισαι σε καλο δρομο τα lc4 05 06 (και smc) ειναι απο τα πιο ωραια sm που εβγαλε η κτμ με τα διμπουρα πισω,προβλημα στα ταξιδια θα εχει μονο ο κ@λ@ς σου χαχαχ εγω με το LC4 κανω ταξιδια 340 χιλ και το κτμ ουτε κιχ

παρτε το πιο ωραιο σμ για να τελιωνει η υποθεση

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikepics-896033-800.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	132288

αλλη μια δεν αντεξα

γαμωτο δεν μπορω να την βαλω σε μεγαλη αναλυση

Όνομα:	bikepics-896032-800.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	53,4 KB 
ID:	132289

πολυ ομορφο φιλε το κτμ σου..οντως ειναι πολυ ομορφα τα 05-06..εχω παθει ενα κολλημα με το prestige 2005,μεγαλυτερο απο οτι για τον δουκα.. .... ...

πολυ ομορφο φιλε το κτμ σου..οντως ειναι πολυ ομορφα τα 05-06..εχω παθει ενα κολλημα με το prestige 2005,μεγαλυτερο απο οτι για τον δουκα.. .... ...

οχι οχι δεν ειναι το δικο μου δεν εχω το smc
    να το δικο μου

Όνομα:	23082007036.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	54,4 KB 
ID:	132293

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    οχι οχι δεν ειναι το δικο μου δεν εχω το smc
    να το δικο μου
    Ήθελα να μάθω όταν βγάζει η κτμ τόσο ταβλιάρικα μηχανάκια γτ όλοι πηγαίνουν και παίρνουν
    τον ασχημομούρη πελαργό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ήθελα να μάθω όταν βγάζει η κτμ τόσο ταβλιάρικα μηχανάκια γτ όλοι πηγαίνουν και παίρνουν
    τον ασχημομούρη πελαργό!

γιατι ειναι γνησιοι κατεμαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    τον ασχημομούρη πελαργό!

ελα ντε και αυτο αναρωτιεμαι, απο την αλλη ομως δεν υπαρχουν πλεον καινουργια και εγω περισυ που το πηρα ηταν ενα απο τα τρια τελευταια που ειχε η hellinmoto (απο οτι ελεγαν τουλαχιστον) γιατι σιγουρα θα ηθελαν να σπρωξουν το καινουργιο

φιλε χαρη,το δικο σου μου αρεσει περισσοτερο..ποσο μπορω να το βρω μεταχειρισμενο το sm σαν το δικο σου..?2005,2006?

φιλε χαρη,το δικο σου μου αρεσει περισσοτερο..ποσο μπορω να το βρω μεταχειρισμενο το sm σαν το δικο σου..?2005,2006?
    στην χρυση ευκαιρια που κοιταζω συχνα ξεκινανε απο 5000 εως 6800 που εχω δει,καποια στιγμη το πουλαγα και εγω γυρω στα 7000 αλλα τωρα το εχω παγωσει λιγο το θεμα,εγω το εδινα τοσο γιατι μεταξυ αλλων εχει ακομα εγγυηση 14 μηνες

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF