Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Υπερθερμανση Cbr600 F4

Υπερθερμανση Cbr600 F4

Καλησπερα,

θα ηθελα γνωμες και εμπειριεσ απο αλλα παιδια που εχουν το CBR F4 (με καρμπυρατερ, οχι το i)

ανεβαζει πολυ θερμοκρασια αρκετα γρηγορα και ειναι σαν να καβαλαω καλοριφερ μετα απο 15-20 λεπτακια!
    ομολογουμενος το πηγαινω σε κινιση, αλλα μου φενετε υπερβολικο! 5-6 λεπτα σε ευθεια με 100Κμ, και μετα αλλα 10 λεπτακια στο κεντρο, αναβει βεντιλατερ, (ο δεικτης θερμ. λιγο πανω απο το μισο) αρχιζει και βγαζει πολυ ζεστη απο κατω. και μετα απο απο λιγο αρχιζει και κομπιαζει στησ χαμιλεσ τοσο πολυ που δεν μπορει να κρατισει καν ρελαντι στισ 1300 και σβυνει! αν εχο και δευτερο ατομο πανω πραγματικα νιοθω μετα απο λιγο οτι οδηγω 250αρι!

εχω μετρισει θερμοκρασια του ψυγειου και ειναι σε νορμαλ επιπεδα μολισ αναβει το βεντιλατερ.

κανω απλα μαλακια που το πηγαινω κεντρο και καλυτερα να παρω παπι?
    φοβαμε να παρω δευτερο ανθροπο πανω να παω μια βολτα οταν εχει ζεστη γιατι θα αρχισει να σβυνει.

τα δικα σασ F4 πως συμπεριφερονται στην κινιση?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με τέτοια ζέστη, λογικό είναι να σου ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρηγορότερα από τις άλλες εποχές του χρόνου. Επίσης να θυμάσαι ότι αν κυκλοφορείς μέσα στην πόλη κι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, η θερμοκρασία δεν είναι αυτή που λένε στις ειδήσεις αλλά πολύ παραπάνω, λόγω καυσαερίων κλπ

Βέβαια, δεν είναι λογικό να σου σβήνει...

Το ψυγείο σου (οι κυψέλες) είναι καθαρό; Αν έχει λάσπες κλπ δεν μπορεί να ψύξει κανονικά το μοτέρ σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Με τέτοια ζέστη, λογικό είναι να σου ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρηγορότερα από τις άλλες εποχές του χρόνου. Επίσης να θυμάσαι ότι αν κυκλοφορείς μέσα στην πόλη κι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, η θερμοκρασία δεν είναι αυτή που λένε στις ειδήσεις αλλά πολύ παραπάνω, λόγω καυσαερίων κλπ

Βέβαια, δεν είναι λογικό να σου σβήνει...

Το ψυγείο σου (οι κυψέλες) είναι καθαρό; Αν έχει λάσπες κλπ δεν μπορεί να ψύξει κανονικά το μοτέρ σου.
    το ψυγειο ειναι οκ, και καθαρο ειναι, και τα πτερυγια ειναι ισια..

σιγουρα πανω απο την ασφαλτο και πισω απο τα λεωφορια στο συνταγμα η θερμοκρασια περιβαλοντος ειναι πολυ παραπανω. αλλα δε ξερω τι να πω...

η θερμοκρασια του κινιτηρα μηποσ επηρεαζει τα καρμπυρατερ που βρισκονται κατω απο το τεποζιτο και μου διμιουργουν προβλημα στην καυση?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    το μεταφέρω στα τεχνικά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δες το manual τι λεει.
    αν ανεβαζει μια φυσιολογικη θερμοκρασια (στο δικο μου ΖΧ636 ειναι 90-100) τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
    αν ειναι παραπανω τοτε πρεπει να σταματησεις για να κρυωσει.(εμενα το manual λεει οτι μολις δειξει 118 πρεπει να σταματησει το μοτερ να δουλευει)

νομιζω βεβαια αυτα τα cbr δεν εχουν ηλεκτρονικη ενδειξη θερμοκρασιας και απλα δεν πρεπει να φτασει η βελονα στην "κοκκινη" περιοχη του θερμομετρου. αν εχω λαθος διορθωστε με.

opos proeipa den pianei kokino o deiktis. paei peripou sto... 60% fantasou me to kokino na ksekina sto 80%

den exei ilektroniki endiksi dystixos...

Με αγγλίδα πλεον.. Το avatar του/της vasilisFZ
    Φυσιολογικο μου φαινετε να ζεσταινετε ετσι το μηχανακι.
    Το οτι δεν κραταει ρελαντι οταν ειναι ζεστο μαλλον οφειλεται στο οτι εχει πολυ πλουσιο μειγμα στις χαμηλες στροφες.Τσεκαρε το φιλτρο αερα μηπως ειναι βουλωμενο αλλιως πρεπει να ρυθμισεις τις βιδες που ελεγχουν το μειγμα στα καρμπιρατερ.
    Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με......

Παρόμοια θέματα

1. Usd πηρούνι σε Cbr600 F4????
    από SeNNinhA στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 15:55
  2. Dilima metaxy 2 metaxeirismenon CBR600 F4.
    από Aleziel στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 14:33
  3. Βοηθεια Για Βελτιωση Cbr600 F4 Mont. 99
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας