Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Τελικά οι καλοι τρόποι ειναι σαν την τελική του βεστρωμ...![]()
Ανεφάρμοστοι![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Τελικά οι καλοι τρόποι ειναι σαν την τελική του βεστρωμ...![]()
Ανεφάρμοστοι![]()
![]()
![]()
![]()
Είπα να μη μιλήσω αλλά ρε δούκα πρώτη φορά συμφωνώ με εσένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TO ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ..:rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Είναι κακό τώρα αυτό δεν ξέρω?![]()
![]()
+1000
Σκέψου όμως να τρώς καυσαέρια μια τέτοιας γριάς όταν θα σε παιρνάει!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
το ξεχωριζει απο τον τσιπι οδηγο που δεν εχει λεφτα για καινουργια και καβαλαει γριες![]()
Ρε μεγάλε να είσαι καλά με έκανες και γέλασα πάρα πολύ λέμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι πάθαμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ορθιος ή ψαράκι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
...αν δειτε κανενα 954 βγαλτε καμια φοτο αξιζει δε κυκλοφορουν πλεον τετοια μηχανακια ειναι πολυ παλια:rotflmao: :rotflmao:
να τα εκατοστησει η γρια σου![]()
Γρια που πετσωνει το μηχανακι σου για πλακα σε ευθειες και στροφες μην την κοροιδευεις....Ειναι υβρις...Καλυτερα την Σαρον Στοουν στα 50 της παρα την κουτση Μαρια στα 30 της που σκουπιζει,σφουγγαριζει και μαγειρευει(παει ταξιδια,μεσα στην πολη και περναει και λιγο χωμα) καλα αλλα απο κοκο ιεραποστολικο και παλι καλα να λες...
Και μαλιστα με πλατες τριτων
Οταν μαλιστα λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
ΠΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??????????????/ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΕΣ?????????/
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΜ
το ξεχωριζει απο τον τσιπι οδηγο που δεν εχει λεφτα για καινουργια και καβαλαει γριες
Απλα δεν μιλας ή κανεις αυτα που λες με αυτο που εχεις αφου εισαι και πλουσιος....Για οποιοδηποτε λογο το εχεις....
Αντε![]()
ΥΓ Πραγματικα χλμ το VStrom πανω απο 190 δεν πιστευω οτι βγαζει![]()
εσυ με τα 3 μηχανακια ειπα λυπαμαι αυτουσ που αγοραζου μηχανη για την καφετερια επειδη δεν εχουν αλλο τροπο να βρουν γκομενα. αν εχουν λεφτα ασ τα ξοδεψουν οπωσ 8ελουν αλλα εγω δε φταιω σε τιποτα που ειναι ασχετοι και οταν στριβει στην επιδαυρο βγαινει στο αντιθετο και παει να με τρακαρει
Ρε μεγάλε τι πίνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
αν εχεισ αμφιβολιεσ για τισ οδηγικεσ μου ικανοτητεσ ορισε το μεροσ να δουμε ποιοσ ειναι κουλατζαΔώσε και σε εμάς!
![]()
![]()
εσυ πολυ βριζεις εδω μεσα,δεν χαλαρωνεις λιγο? ειμαστε ολοι μαλακες εδω κατ'εσενα επειδη δεν συμφωνουμε μαζι σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
το εχεισ χασει η εισαι τοσο μα@#$$ σιγα μην τα μετρησουμε και στην κηφισιασ
Mια φορα και ενα καιρο...
Ηταν ενας τυπος με ενα v strom....
Και αλλος ενας με μια χαγιαμπουσα...
Εκει που κουβεντιαζαν τα δυο παλικαρια για τα μηχανακια τους και τις τελικες τους...
Λεει ο εχων το μπουσα...
-Θα θαλες να δεσουμε την μηχανη σου πισω απο την δικη μου να δεις πως ειναι να πιανει τα 300 το βεστρωμ??
-Ουουουου...λεει ο αλλος εν θελω λεει?? Φυγαμε...
Δενουν τα μηχανακια και ξεκινανε...
Καθως καποια στιγμη 300ριζει το μπουσα ο τυπος με το βεστρωμ εχει κλασει μεντες απο πισω και αρχιζει να του παιζει τα φωτα μπας και σταματησει...
Εκεινη την στιγμη περνανε σφαιρατοι μπροστα απο ενα μπλοκο της αστυνομιας...
Τους βλεπει ο μπατσος και αρχιζει να φωναζει στον ασυρματο...
-Προς ολες τις μοναδες, αυτη τη στιγμη μολις περασε ενα χαγιαμπουσα απο μπροστα μου με 300 χλμ τουλαχιστον...
και ακριβως απο πισω ενα βεστρωμ...
ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα δε καταλαβα ποιοσ ειναι ποιο χαζοσ απο τον αλλον εγω τελειωσα την κουβεντα με το να σασ πω παντα ορ8ιοι και παντα καλα και εσεισ ακομα κραζετε ειστε ..... οτι και να πω λιγο ειναι
σε αυτο το φορουμ συμφωνα με αυτα που λετε για να εισαι ο καλυτεροσ πρεπει να αγορασεισ μεταχειρο 5ετιασ
και ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι το στρομα με ευνοικεσ συνθικεσ δειχνει το κοντερ 210 και ειπα δειχνει , δεν ειπα οτι ειναι και αληθινα
ολα τα κοντερ εχουν αποκλιση τι να πουν και τα Ζ1000 που δειχνουν οτι θελουν.
και μια ερωτηση καποιοσ ειπε οτι οι μηχανεσ δε κλεβουν αερα οταν πανε πισω απο αλλη μηχανη θελω την γνωμη σασ??????
σοβαρα πλεον γελασαμε οσο γελασαμε ας πουμε και τιποτα στα σοβαρα
Σ΄αυτό έχεις δίκιο δε λέω....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
και μια ερωτηση καποιοσ ειπε οτι οι μηχανεσ δε κλεβουν αερα οταν πανε πισω απο αλλη μηχανη θελω την γνωμη σασ??????
σοβαρα πλεον γελασαμε οσο γελασαμε ας πουμε και τιποτα στα σοβαρα
Κολλητήρι το λέγαμε στα νιάτα μου και οι Αγγλάρες που το ΄χουν κάνει επιστήμη μπας και περάσουν κανέναν, το λένε slip stream. :wacko:
αυτοσ που ειπε οτι δε γινετε δεν ειναι μεγα ασχετοσ ποσο κραξιμο θελει????
Mην στραβωνεις ρε Νικολα, μια παρεα ειμαστε εδω μεσα.Αν δεν γινει και λιγος χαβαλες, δεν εχει αξια.
Φαντασου να γραφαμε δυο τρεις τις τελικες μας και να τελειωνε. Θα αξιζε;
![]()
![]()
![]()
δε στραβωνω ειπα και εγω τισ μαλακιεσ μου για να αναψουν τα αιματα καναμε χαβαλε αλλα ο αλλοσ πεταξε την μεγαλυτερη και φαντασου οτι το παιζει και εμπειροσ
εγω για να μην εκτεθει του ειπα να του το δειξω για να καταλαβει οτι γινετε αλλα αυτοσ δε καταλαβενει με τιποτα δηλαδη οι οδηγοι αγωνων που το κανουν τοσα χρονια ειναι κουλατζεσ
Δεν το καταλαβαινεις οτι εχουνε μαπα μηχανακια και ζηλευουνε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()