Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 169

Θέμα: Το νέο project του Στέλιου Κούλογλου και της ομάδας του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ξέρετε τι μου κάνει τρομερή εντύπωση ;;;

όλοι μας γκρινιάζουμε για μισθούς και αυξήσεις και επιδόματα και κόστος ζωής ... μέσα από ένα φόρουμ που πολλοί καθόμαστε και πέντε ώρες κατά μ.ο την μέρα ....

ειναι φτηνο ρε μπαρμπα το ιντερνετ.

πιο φτηνο απο τα 4€ του Γκαϊφε....
    πιο φτηνο απο τα 9,5€ του σινεμα....
    και σιγουρα πιο φτηνο απο μια βολτα για μπανιο με τα υπερτουμπανα μας.

επισης οι μισοι εδω μεσα δουλευουν σαν μεγαλοστελεχοι σε πολυεθνικες που ξυνουν τα @@ τους και βγαζουν 3Κ το μηνα
    και οι αλλοι μισοι εχουν μικρομεσαιες επιχειρησεις που τρωνε τα λεφτα των καϋμενων εργαζομενων και βγαζουν 5Κ το μηνα.

οτι λεμε ισχυει για τους αλλους.
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ξέρετε τι μου κάνει τρομερή εντύπωση ;;;

όλοι μας γκρινιάζουμε για μισθούς και αυξήσεις και επιδόματα και κόστος ζωής ... μέσα από ένα φόρουμ που πολλοί καθόμαστε και πέντε ώρες κατά μ.ο την μέρα ....
    Nαι Ακη μου, και δυστυχως οι πιο πολλοι απο εμας δεν εχουΜΕ και δεν θα αποκτησουΜΕ (και γω πρωτος απο ολους) ποτε τα @@ για να κανουμε αυτο που πρεπει πλεον: να φυγουμε απο αυτη τη ΓΑΜΩΧΩΡΑ!

ΔΕΝ υπαρχει ελπιδα σωτηριας!
    Παλι σε 2 χρονια η γαμωΝΔ η το σκατοΠΑΣΟΚ θα βγει!
    Και ΝΑ παλι οι μασες και οι κουμπαριες.
    Και ΝΑ παλι οι φωτιες και τα οικοπεδα.
    Και ΝΑ οι μιζες και τα λαδωματα.

Τωρα πια ομως υπαρχει μια διαφορα με το παρελθον: η μπανανια δεν μπορει να συνεχισει να χορευει χαζοχαρουμενη τσιφτετελια πλεον στην παραλιακη. ΤΕΛΟΣ! Το τελος οχι μονο ηρθε αλλα προσπερασε και δεν το καταλαβαμε ΚΑΝ!

ΥΓ. Αν καποια στιγμη δειτε αγγελια για Ducati 999 μην εκπλαγειτε....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    δεν μας λες και εμάς πως θα γίνει αυτό ακριβώς ???? Το μόνο αβαντάζ που έχουν οι μικρομεσ σε σχέση με τους μεγάλους είναι η καινοτομία.

ποσοι καινοτόμοι θα υπάρξουν ?

Μαλλον ισχύει ο νόμος της καπιταλ. ζούγκλας: Πηδάς οποιον μπορείς αφου θα σε πηδήξουν αυτοι που μπορούν.
    Θα πρέπει καταρχήν να συνειδητοποιήσουν το νόμο της ζούγκλας που λες και εσύ «Μάλλον ισχύει ο νόμος της καπιταλ. ζούγκλας: Πηδάς όποιον μπορείς αφού θα σε πηδήξουν αυτοί που μπορούν»
    Και μετά θα πρέπει να επιλέξουν αν είναι άνθρωποι ή ζώα…
    Αυτό όμως για να γίνει …«θέλει δουλεια πολύ»…κάποιοι στην Ιστορία αυτού του τόπου (αλλά και στην παγκόσμια )τα είχαν καταφέρει…
    Αν περιμένουν συνταγή ,μεσσία κ.λ.π τότε κλαφτα…

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Θα πρέπει καταρχήν να συνειδητοποιήσουν το νόμο της ζούγκλας που λες και εσύ «Μάλλον ισχύει ο νόμος της καπιταλ. ζούγκλας: Πηδάς όποιον μπορείς αφού θα σε πηδήξουν αυτοί που μπορούν»
    Και μετά θα πρέπει να επιλέξουν αν είναι άνθρωποι ή ζώα…
    Αυτό όμως για να γίνει …«θέλει δουλεια πολύ»…κάποιοι στην Ιστορία αυτού του τόπου (αλλά και στην παγκόσμια )τα είχαν καταφέρει…
    Αν περιμένουν συνταγή ,μεσσία κ.λ.π τότε κλαφτα…
    μαζί σου gg. απλά δεν βλέπω κανενα αισιόδοξο σημάδι στον ορίζοντα. οι σωστές φωνές κρυβονται μέσα στις κραυγες των υπολοιπων (αφεντικά - συνδικαλιστες - μμε - κυβερνόντες κλπ κλπ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    ...

Δεν νομίζω να υποχρεώσε κανένας κάποιον μικρομεσαίο επιχειρηματία να επιχειρεί. Επιλογή του καθενός είναι. Αν δεν σας αρέσει ζητούνται πωλητές με 600 e δωδεκάωρο εγγυημένο all in one.

Μην τρελαθούμε. Δηλαδή αν δεν είναι ολοφάνερο ότι για την εξωφρενική ακρίβεια φταίει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας κατα μεγάλο ποσοστό τότε είμαστε ΤΥΦΛΟΙ.
    Δηλαδή για την αισχροκέρδια στην βενζίνη φταίει μόνο η άνοδος της τιμής του πετρελαίου? Γιατι άν είναι έτσι τότε μου κάνει εντύπωση που την κάθε άνοδο πετρελαιου την μεταφέρουμε στην τσέπη μας σε ένα 24ωρο, ενώ είναι προφανές ότι αυτό επρεπε να γίνει σε κάποιους μήνες. Για να μην πουμε για τον συσχετσμό $ και ?.

Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα. Αλλά συμβαίνει παντού. Και πάει στο δίαολο τέτοιοι που είμαστε μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Αλλα μην μας πειτε τώρα ότι μας κάνετε και χάρη που δουλευουμε για σας και ότι πολλά ειναι τα 700 για 10ωρα και 12ωρα.

Γιατι ρε φιλε παντα φταινε οι αλλοι εκτος απο σενα;
    Δηλαδη
    Καταναλωτικη συνειδηση που ειπα πιο πανω ειναι μεγαλη ιστορια που την περνανε ολοι στα ψιλα.
    Αμα αλλαζεις σουπερμαρκετ επειδη βρισκεις 2 λεπτα φτηνοτερο το βουτηρο.Αμα βαζεις βενζινη μονο στα φτηνοτερα βενζηναδικα.Αμα αγοραζεις ραδικια μονο στον φτηνοτερο μαναβη. Αμα δεν αγοραζεις καφε για ενα μηνα επειδη πηρε αυξηση... Αμα λειτουργεις συνειδητα, μαζικα και τιμωρωντας τους αισχροκερδης.
    Τοτε ως δια μαγειας δε θα μπορουν να αυξανονται οι τιμες. Και τοτε αφου ο καταναλωτης θα εχει δωσει τη λυση στην ακριβεια θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι ολοφανερο οτι φταινε ο"βενζιναδες" αλλα ειναι ολοφανερο οτι φταινε εμεις ολοι ως καταναλωτες.Γιατι ο 1.35ε την 95αμολυβδη βρισκει και την πουλαει αλλιως θα την ειχε κατω απο 1
    Δηλαδη οτι γινεται βρε γαμ... σε ολη την ευρωπη εκτος απο την ελλαδα.
    Ολοφανερε ε! ολοφανερε.

Οσο για την τελευταια σου προταση
    Θα επρεπε να σου ισχυριστω οτι ποτε δεν υποστιριξα κατι τετοιο ,ξερω πολυ καλα τι γραφω και τι αφηνω να εννοειθει αλλα τετοιος που φαινεσαι... μια ζωη υπαλληλος πικραμενος και κακοπληρωμενος θα μεινεις διοτι αυτο το πραγμα που λεγεται καπιταλισμος τρεχει στις φλεβες σου. .Αλλα εσυ βλεπεις μονο ΕΣΑΣ κι ΕΜΑΣ. Επισης να σε πληροφορισω πως ειμαι ελευθερος επαγγελματιας τεχνιτης μονο και μονο για να ειμαι αφεντικο του εαυτου μου.Απο μια παραξενη ασθενεια δεν αντεχω αφεντικο πανω απο το κεφαλι μου αντιθετα με σενα,φανταζομαι.Και πως ποτε δεν ειχα υπαλληλο ως τα 37μου. Και πως αν χρειαστω βοηθεια στη δουλεια μου θα επελεγα συναιτερο (το οποιο δεν ειναι επαγγελμα αλλα state of mind) αρκει να ποναει τη δουλεια περισσοτερο κι απο μενα. Αν ομως με ριξει η τυχη στα χερια υπαλληλου τιμη μου να του φερθω οπως καλητερα απο οτι του αξιζει.

Σαιξπηρ,Αμλετ
    Θειος -Να της φερθεις οπως της αξιζει
    Αμλετ-Θα της φερθω καλητερα απο οτι της αξιζει ,γιατι αν φερομασταν στον καθενα οπως του αξιζει, ποιος θα γλειτωνε το μαστηγιο;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Δυστυχώς δεν έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς προστασίας σαν καταναλωτές..

Εχουμε πρόβλημα με τις γαλακτοβιομηχανίες?Πουλάνε ακριβά το τυρί και το γάλα?

Μη φάτε τυρί και μη πιειτε γάλα για 1 βδομάδα... θα δείτε τι ωραία που θα τσούξει...

Στο εξωτερικό το κάνουν συνέχεια .. εδώ όμως δεν έχω δει κάτι ανάλογο...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    η μπανανια δεν μπορει να συνεχισει να χορευει χαζοχαρουμενη τσιφτετελια πλεον στην παραλιακη. ΤΕΛΟΣ!

Ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι.....

Ίσως γιατί ήρθε η ώρα να πλερώσουμε την λυπητερή και δεν έχουμε φράγκο....

Και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος......

Νεοέλληνες που μεγάλωσαν με όνειρα πλαστικά, και έναν μεγάλο μαύρο γύπα στον ώμο τους –την μάνα τους- να καραδοκεί........

Που τον επαγγελματικό προσανατολισμό τον κάνει ο μπαμπάς τους, που δεν σπούδασε , όποτε πρέπει εμείς να σπουδάσουμε γιαυτόν αυτό που δεν σπούδασε αυτός........

Που πάμε και φορτωνόμαστε μηχανές με ελεφαντίαση για να πάμε μία Adventure βόλτα μέχρι την Αριστοτέλους.....

Ανίκανοι και μπερδεμένοι, όχι απλά να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στα 18 , αλλά να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε αν βρεθούμε πάνω από δυο χιλιόμετρα μακριά απ’ την φωλιά της μαμάς κλώσας.......

Κατά τα άλλα οι μισοί και παραπάνω ξέρουν πόσα μιλιάλογα δίνει παραπάνω μια Ακράπα αξίας 700 Ευρό.......

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός Κύριοι......

Πλερώνουμε και σαν μονάδες , αλλά και σαν σύνολο, την αλαζονία μας, τον ωχαδερφισμό μας, την αμάθεια μας , την έλλειψη παίδευσης.......

Όσα δεν μας μάθανε τότε, σχολειά και υστερικοί - wanna be - γονείς.....θα μας τα μάθει τώρα η ανάγκη......THE HARD WAY……
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι.....

Ίσως γιατί ήρθε η ώρα να πλερώσουμε την λυπητερή και δεν έχουμε φράγκο....

Και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος......

Νεοέλληνες που μεγάλωσαν με όνειρα πλαστικά, και έναν μεγάλο μαύρο γύπα στον ώμο τους –την μάνα τους- να καραδοκεί........

Που τον επαγγελματικό προσανατολισμό τον κάνει ο μπαμπάς τους, που δεν σπούδασε , όποτε πρέπει εμείς να σπουδάσουμε γιαυτόν αυτό που δεν σπούδασε αυτός........

Που πάμε και φορτωνόμαστε μηχανές με ελεφαντίαση για να πάμε μία Adventure βόλτα μέχρι την Αριστοτέλους.....

Ανίκανοι και μπερδεμένοι, όχι απλά να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στα 18 , αλλά να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε αν βρεθούμε πάνω από δυο χιλιόμετρα μακριά απ’ την φωλιά της μαμάς κλώσας.......

Κατά τα άλλα οι μισοί και παραπάνω ξέρουν πόσα μιλιάλογα δίνει παραπάνω μια Ακράπα αξίας 700 Ευρό.......

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός Κύριοι......

Πλερώνουμε και σαν μονάδες , αλλά και σαν σύνολο, την αλαζονία μας, τον ωχαδερφισμό μας, την αμάθεια μας , την έλλειψη παίδευσης.......

Όσα δεν μας μάθανε τότε, σχολειά και υστερικοί - wanna be - γονείς.....θα μας τα μάθει τώρα η ανάγκη......THE HARD WAY……

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Και τελικα τι μενει;

"Η σκεψη και μονο να μπορεσουμε να αφησουμε κατι στα παιδια μας -και εμεις πηραμε απο τους γονεις μας- κατανταει αστεια."
    Νίκος
    Open Horizons

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    "ελπιζω στους σεισμους που μελλονται για να ρθουν..."
    B.Brecht
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Καταναλωτικη συνειδηση που ειπα πιο πανω ειναι μεγαλη ιστορια που την περνανε ολοι στα ψιλα.
    Αμα αλλαζεις σουπερμαρκετ επειδη βρισκεις 2 λεπτα φτηνοτερο το βουτηρο.Αμα βαζεις βενζινη μονο στα φτηνοτερα βενζηναδικα.Αμα αγοραζεις ραδικια μονο στον φτηνοτερο μαναβη. Αμα δεν αγοραζεις καφε για ενα μηνα επειδη πηρε αυξηση... Αμα λειτουργεις συνειδητα, μαζικα και τιμωρωντας τους αισχροκερδης.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δυστυχώς δεν έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς προστασίας σαν καταναλωτές..

Εχουμε πρόβλημα με τις γαλακτοβιομηχανίες?Πουλάνε ακριβά το τυρί και το γάλα?

Μη φάτε τυρί και μη πιειτε γάλα για 1 βδομάδα... θα δείτε τι ωραία που θα τσούξει...

Στο εξωτερικό το κάνουν συνέχεια .. εδώ όμως δεν έχω δει κάτι ανάλογο...
    Ένα κι ένα κάνουν δύο και τα παληκάρια πιο πάνω έβαλαν τέλος στη συγκεκριμένη κουβέντα.Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο πάνω σ' αυτό.
    Και γι' αυτά όμως αλλά και για τ' άλλα,που μίλησε και ο Νίκος (Ταξιδευτής),χρειάζεται κάτι δύσκολο...
    Συνείδηση,αφύπνιση,ξεβόλεμα,σπάσιμο συνηθειών.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

-Ευχαριστώ! :o
    -Τι; Μόνο ένα ευχαριστώ;
    -Ευχαριστώ ... μπαμπα! :o

Δεν μπορείς να συγκρίνεις το υπαλληλίκι στην δουλειά του μπαμπά με το έξω.

ποιος σου ειπε οτι ημουν υπαλληλος στην δουλεια του μπαμπα?
    ειπα "κληρονομησα" με εισαγωγικα.απλα πηρα την δουλεια του αφεντικου μου και ενα βαρβατο δανειο 100000.οποτε μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα.

τα αστερια λαμπουν και τα αστερια παιρνουν λαμπερους μισθους, οι αλλοι απλα μπορουν να κλαιγονται.αλλωστε ποσοι πωλητες δεν αντεχουν επειδη δουλευουν με ποσοστα?

τωρα οσο αναφορα τις πολυεθνικες δεν θυμαμαι ποσες αιτησεις ειχε το media markt στην Λαρισα.εμεις οι ιδιοι λοιπον στηριζουμε τις πολυεθνικες.

εγω δεν μπηκα για να πω οτι ειναι πολλα τα 700 ευρω και μαλλον με παρεξηγησατε.
    μπηκα να πω οτι ειναι πολλα τα 1100(με ικα) για μια μικρομεσαια επιχηρηση και εσεις μου ειπατε να την κλεισω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    .

Προσέξτε τώρα τί λέμε:

και συμφωνούμε όλοι και κράζουμε ενώ ταυτόχρονα

Τελικά...σε συνδυασμό με αυτά

μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τα χώνουμε στον εαυτό μας για αρχή??

Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ με την πάρτη μας πρωτού τα ρίξουμε στην
    κοινωνία που δεν είναι τίποτα άλλο πάρά το άθροισμα των εαυτών μας!

Γκρινιάζουμε για το δρόμο και τον κάθε #@$* που κυκλοφορεί και παρανομεί
    εμείς βέβαια περνάμε κανά κόκκινο, μπαίνουμε σε κανά μονόδρομο, ξηλώνουμε
    την πινακίδα για παραβιάσουμε τα όρια κ.ά

..αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Το γεγονός ότι οι άλλοι παρανομούν είναι το θέμα, όχι εμείς.

ΔΕΝ μπορείς - ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να παραβαίνεις το όριο των 60, 80 ή 120χλμ/ώρα!!
    Εϊναι νόμος και ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να τον παραβαίνεις!
    Πολύ περισσότερο ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να απαιτείς! να συνεργήσω στο να παρανομήσεις
    με το είσαι κολημένος πάνω μου με φώτα και κόρνες τη στιγμή που πάω με το ανώτατο
    όριο ταχύτητας!!! ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις!!!!

Το παραπάνω είναι απλά ένα παράδειγμα, το ίδιο κάνουμε παντού στη δουλειά
    στα ψώνια, στο δρόμο...παντού.

Άλλο εμείς, άλλο οι άλλοι.

Δε με πιάνει το ποτό, πάω γρήγορα αλλά ξέρω και προσέχω,
    α! τον αλήτη το φονιά το μπάτσο ή τον κουτάκια που έτρεχε

και άλλα τέτοια γελοία!!

Εγώ δεν έχω σταθερό εισόδημα ως Ε.Π.
    Την περασμένη χρονιά έβγαλα μαζί με τη γυναίκα μου 930?/μήνα μέσο όρο.
    Φέτος, μέχρι στιγμής είναι στα 1250?/μήνα.

Προσοχή, ε! Για 2 άτομα μιλάμε, δηλαδή περίπου 500 και 650? αντίστοιχα το άτομο!

Δε μένουμε με τους γονείς μας.
    Δεν οδηγώ GT1000 και ας το γούσταρα με τρέλα!
    Δεν παραβιάζω σηματοδότες*.
    Δεν παραβιάζω όρια ταχύτητας*.
    Δεν κλέβω κτλ, κτλ (ναι, κι όμως, είναι το ίδιο με τα από πάνω, άσε που αν σκοτώσεις
    και κάποιον παιρνόντας πχ με κόκκινο ή προσπερνόντας με 160...)

*το έκανα παλιότερα, αλλά ύστερα από λίγο χρόνο που έζησα σε κανά δυο χώρες της
    κεντρικής και βόρειας ευρώπης κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, ο κάθε έλληνας,
    και εγώ με αυτούς. Και εμένα μου αρέσει το γάλα, αλλά παίρνω μια φορά το 2μηνο.
    Και το ψωμί μου αρέσει αλλά όταν ξεπέρασε τα 0.8?/0,35Κgr το έκοψα...

Έχω πήξει στα μακαρόνια με σάλτσα, τα τρώω 2 βδομάδες σερί ανά 3 μήνες! πολλές φορές
    δε και χωρίς τη σάλτσα! Θέλω να πάρω 600άρι αλλά με βλέπω με 250αρι γιατί η βενζίνη έχει
    ξεφύγει...

ΑΛΛΑ δε μένω με τους γονείς μου!!!
    και φωνάζω δεξιά αριστερά "να ξεβολευτούμε ρε παιδιά!, να είμαστε συνειδητοποιημένοι!"

Ειλικρινά δεν έχω κάνει μαζί σου, αντιθέτως μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και
    ας μην έχουμε γνωριστεί .
    Τα παραπάνω απλά ήταν ένα καλό παράδειγμα για να γράψω τη δική μου άποψη
    για το ποιές είναι αλήθεια οι επιλογές μας και πόσο καλά μας ξέρουμε
    :a19: τα ειπες ολα και για ολα.τελος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Γιατι ρε φιλε παντα φταινε οι αλλοι εκτος απο σενα;
    Δηλαδη
    Τοτε ως δια μαγειας δε θα μπορουν να αυξανονται οι τιμες.

το γαμωκρατος μας (μετα απορειτε που καινε τις σημαιες, και θιγεστε κιολας )
    δεν πρεπει να εχει ελεγκτικους μηχανισμους για ολα αυτα?

δεν λεω να μαστε ζωα οπως τωρα, αλλα την κυρια ευθηνη την εχει η αρμοδια υπηρεσια της χωρας να κανει ελεγχους και να κοψει τον κωλο στις εταριες που κανουν πουστιες, και ΟΧΙ ΕΓΩ να γυριζω ολη την πολη για να βρω φθηνο καυσιμο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το γαμωκρατος μας (μετα απορειτε που καινε τις σημαιες, και θιγεστε κιολας )
    δεν πρεπει να εχει ελεγκτικους μηχανισμους για ολα αυτα?

δεν λεω να μαστε ζωα οπως τωρα, αλλα την κυρια ευθηνη την εχει η αρμοδια υπηρεσια της χωρας να κανει ελεγχους και να κοψει τον κωλο στις εταριες που κανουν πουστιες, και ΟΧΙ ΕΓΩ να γυριζω ολη την πολη για να βρω φθηνο καυσιμο..
    στο γαμωκρατος ανηκεις και εσυ.

α και καιγοντας μια σημαια εχουν λυθει ολα τα προβληματα

αληθεια ποσοι απο εδω μεσα παιρνουν 700 ευρω?
    και αληθεια πως καταφερνετε να συντηρησετε ενα ss με 700 ευρω?

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF