Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 169

Θέμα: Το νέο project του Στέλιου Κούλογλου και της ομάδας του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μozαρτ
    στο γαμωκρατος ανηκεις και εσυ.

α και καιγοντας μια σημαια εχουν λυθει ολα τα προβληματα

συμφωνω, και εγω εδω ανηκω

μονο που εγω δεν θα καψω σημαια, μ την πρωτη ευκαιρια θα φυγω εξω..

αυτο ειναι πολυ χειροτερο για το ιδιο το γαμωκρατος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    συμφωνω, και εγω εδω ανηκω

μονο που εγω δεν θα καψω σημαια, μ την πρωτη ευκαιρια θα φυγω εξω..

αυτο ειναι πολυ χειροτερο για το ιδιο το γαμωκρατος..
    κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για σενα οσο το δυνατο γρηγορετερα μπορεις.αυτο εχω να πω.
    και οι οικονομιες εξω δεν πανε καλυτερα.βλεπε Γαλια και Γερμανια.

απλα μου τι σπανε εκπομπες τυπου κουλιογλου.
    ουτε αφυπνιζουν,ουτε προβληματιζουν.προβληματισμενοι ολοι μας ειμαστε.
    λυσεις δεν μπορουμε να βρουμε.προιοντα δεν μπορουμε να παραγουμε

ενα κινητο δεν μπορουμε να κατασκευασουμε και θελουμε μεροκαματα γερμανιας που εχει τοσο βαρια βιομηχανια να την στηριζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Γιατι ρε φιλε παντα φταινε οι αλλοι εκτος απο σενα;
    Δηλαδη
    Καταναλωτικη συνειδηση που ειπα πιο πανω ειναι μεγαλη ιστορια που την περνανε ολοι στα ψιλα.
    Αμα αλλαζεις σουπερμαρκετ επειδη βρισκεις 2 λεπτα φτηνοτερο το βουτηρο.Αμα βαζεις βενζινη μονο στα φτηνοτερα βενζηναδικα.Αμα αγοραζεις ραδικια μονο στον φτηνοτερο μαναβη. Αμα δεν αγοραζεις καφε για ενα μηνα επειδη πηρε αυξηση... Αμα λειτουργεις συνειδητα, μαζικα και τιμωρωντας τους αισχροκερδης.
    Τοτε ως δια μαγειας δε θα μπορουν να αυξανονται οι τιμες. Και τοτε αφου ο καταναλωτης θα εχει δωσει τη λυση στην ακριβεια θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι ολοφανερο οτι φταινε ο"βενζιναδες" αλλα ειναι ολοφανερο οτι φταινε εμεις ολοι ως καταναλωτες.Γιατι ο 1.35ε την 95αμολυβδη βρισκει και την πουλαει αλλιως θα την ειχε κατω απο 1
    Δηλαδη οτι γινεται βρε γαμ... σε ολη την ευρωπη εκτος απο την ελλαδα.
    Ολοφανερε ε! ολοφανερε.

Οσο για την τελευταια σου προταση
    Θα επρεπε να σου ισχυριστω οτι ποτε δεν υποστιριξα κατι τετοιο ,ξερω πολυ καλα τι γραφω και τι αφηνω να εννοειθει αλλα τετοιος που φαινεσαι... μια ζωη υπαλληλος πικραμενος και κακοπληρωμενος θα μεινεις διοτι αυτο το πραγμα που λεγεται καπιταλισμος τρεχει στις φλεβες σου. .Αλλα εσυ βλεπεις μονο ΕΣΑΣ κι ΕΜΑΣ. Επισης να σε πληροφορισω πως ειμαι ελευθερος επαγγελματιας τεχνιτης μονο και μονο για να ειμαι αφεντικο του εαυτου μου.Απο μια παραξενη ασθενεια δεν αντεχω αφεντικο πανω απο το κεφαλι μου αντιθετα με σενα,φανταζομαι.Και πως ποτε δεν ειχα υπαλληλο ως τα 37μου. Και πως αν χρειαστω βοηθεια στη δουλεια μου θα επελεγα συναιτερο (το οποιο δεν ειναι επαγγελμα αλλα state of mind) αρκει να ποναει τη δουλεια περισσοτερο κι απο μενα. Αν ομως με ριξει η τυχη στα χερια υπαλληλου τιμη μου να του φερθω οπως καλητερα απο οτι του αξιζει.

Σαιξπηρ,Αμλετ
    Θειος -Να της φερθεις οπως της αξιζει
    Αμλετ-Θα της φερθω καλητερα απο οτι της αξιζει ,γιατι αν φερομασταν στον καθενα οπως του αξιζει, ποιος θα γλειτωνε το μαστηγιο;
    Κατ αρχάς δεν υπήρχε λόγος να προβείς σε προσωπικά σχόλια και κρίσεις για το άτομό μου. Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω. Ούτε αναφέρθηκα πουθενά στο δικό σου άτομο . Τώρα αν έχεις την μύγα να την φέρεις πίσω γιατί ανησυχούν οι γονείς της. Δεν ξέρεις τίποτα για μένα και συνεπως μην ξανήγεσαι με υποθέσεις που βγάζεις από το μυαλό σου.

Προσπερνάω όμως τα προσωπικά σχόλια καθώς δεν με ενδιάφέρει να δείξω πόσο μάγκας είμαι.
    Επίσης το τι κάνεις εσύ η το τι θα κάνεις στο μέλλον δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε και κανένα άλλο φαντάζομαι.
    Πάνω στις απόψεις σου διαφώνησα και αν αυτο δεν μπορείς να το αντέξεις μην εκφράζεις τις απόψεις σου δημόσια.

Επι της ουσίας τώρα. Καταναλωτική συνείδηση.. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, δεδομένο και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Αλλά η καταναλωτική συνείδηση μπορεί να έχει αποτέλσμα όταν η αγορά λειτουργεί ελεύθερα. Δηλαδή όταν οι τιμές διαμορφώνονται από την προσφορά και την ζήτηση. Όταν όμως η αγορά λειτουργεί με την μορφή καρτέλ αυτό δεν είναι δυνατόν. Δηλαδή ειδες εσύ έστω και ένα βενζινάδικο να κράτησε τις τιμές του στα επίπεδα που ήταν τον προήγούμενο μήνα ας πούμε. Το ότι υπάρχουν πιο φθηνα και πιο ακριβά βενζινάδικα ίσχυε και πρίν. Όλοι μαζί όμως ανέβασαν την τιμή κάνα δεκαράκι. Το ότι υπάρχει η Burn Oil που έχει την αμόλυβδη 1,179 και η BP που την έχει 1,299 δεν λέει τίποτα πριν ένα μήνα ήταν 1,079 και 1,199 αντίστοιχα. Ολοφάνερο.
    Ούτε είναι δυνατόν να απαιτείς από το πλήθος ενός λαού να αποκτήσει καταναλωτική συνείδηση μέσα σε μια μέρα. Είναι δουλειά του κράτους να προστατεύει τους καταναλωτές από τους κερδοσκόπους.
    Συνεπώς καταναλωτική συνείδηση - αισχροκέρδια 0-1.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ίδιοι είναι. Το θέμα είναι πόσο τους επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο να είναι κερδοσκόποι, απατεώνες, τύραννοι. Και δυστυχώς εδώ τους επιτρέπεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εναντιωθώ σε αυτον που υποστηρίζει απόψεις οπως αυτές που περί ανάξιων για ανταμοιβή πωλητών ή για κέρδη πάνω στην πλάτη των υπαλλήλων.
    Αυτό που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση ανάμεσα σε ένα υπάλληλο και ένα εργοδότη είναι τυπικότητα . Σωστός ο ένας ώς προς της υποχρεώσεις του και το ίδιο σωστός και ο άλλος. Ούτε να φιλαει κανείς το χέρι που τον ταίζει πρέπει (αν είναι έτσι να επαναφέρουμε τον θεσμό του Βεζύρη) ούτε να ταίζει κανείς ένα χαραμοφάη. Αν διαφωνείς δικό σου θέμα. Αλλά δεν υφίσταται θέμα αξίας της εργασίας. Η εργασία αξίζει ακόμα και άν αυτό φαίνεται αδιανόητο στον εργοδότη. Και πρέπει να πληρώνεται. Για αγοροπωλησία πρόκειται.

Ο νόμος είναι μια συμφωνία πως οι πολίτες θα φέρονται δίκαια μεταξύ τους, αλλά δεν είναι ικανός, ο νόμος μόνος, να κάνει καλούς και δίκαιους τους πολίτες.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

θα συμφωνησω σχεδον (τυπικα το βαζω περισσοτερο) στα παντα μαζι σου

και ηθελα να συμπληρωσω κατι ακομα

ειπε καποιος ποιο πανω πως οι υπαλληλοι δεν ειναι σωστοι, δεν πονανε την εταιρια βαριουντε κλπ κλπ..

οταν φιλε μου πας σε μια δουλεια που:

1) Την κανεις ΧΩΡΙς να θελεις ενω εχεις σπουδασει 2 και 3 πραγματα στη ζωη σου ασχετα με αυτην

2) Πας εκει και ο βλαχοελληνας αφεντικο, το μυαλο του φτανει μονο μεχρι στο: θα τον κραξω, να ψαρωσει και να δουλευει ποιο πολυ γιατι ΦΟΒΑΤΑΙ μην τον απολυσω

3) οταν δεν εχεις επιβραβευση

4) κινητρα εξελιξης

ε δεν θελει και αλλα ενας ανθρωπος για να ξενερωσει, και να σου πει, δεν θα τρελαθω εδω περα, θα κανω οσα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μπορω χωρις να με διωξουν απο την δουλεια
    απλα τα πραγματα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θα συμφωνησω σχεδον (τυπικα το βαζω περισσοτερο) στα παντα μαζι σου

και ηθελα να συμπληρωσω κατι ακομα

ειπε καποιος ποιο πανω πως οι υπαλληλοι δεν ειναι σωστοι, δεν πονανε την εταιρια βαριουντε κλπ κλπ..

οταν φιλε μου πας σε μια δουλεια που:

1) Την κανεις ΧΩΡΙς να θελεις ενω εχεις σπουδασει 2 και 3 πραγματα στη ζωη σου ασχετα με αυτην

2) Πας εκει και ο βλαχοελληνας αφεντικο, το μυαλο του φτανει μονο μεχρι στο: θα τον κραξω, να ψαρωσει και να δουλευει ποιο πολυ γιατι ΦΟΒΑΤΑΙ μην τον απολυσω

3) οταν δεν εχεις επιβραβευση

4) κινητρα εξελιξης

ε δεν θελει και αλλα ενας ανθρωπος για να ξενερωσει, και να σου πει, δεν θα τρελαθω εδω περα, θα κανω οσα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μπορω χωρις να με διωξουν απο την δουλεια
    απλα τα πραγματα..
    μιλας απο προσωπικη εμπειρια?
    γιατι εγω απλα θα σου πω

1)γινε ελευθερος επαγγελματιας σ'αυτο που σπουδασες

2)πως δεχεσαι οτι ενας ανοητος εγινε αφεντικο και εσυ δεν μπορεις να γινεις?

3)εννοεις οικονομικη?αυτη δεν ερχεται απο την μια μερα στην αλλη?πρεπει να αποδειξεις οντως οτι εχεις ανεβασει τον τζιρο της επιχηρησης.αν το εχεις κανει θα ειναι ανοητος να μην σε επιβραβευσει και να σε χασει

4)αληθεια οι προισταμενοι και οι διευθυντες πως γινονται?με μεσον θα μου πεις.δειξει ενα επιχηρηματια που θελει βυσμα χωρις προσοντα να του διοικει την επιχηρηση

5)οπως το ειπε δεν θελει πολυ.κοντα ενα μηνα μεχρι να ξεψαρωσει και μετα στα @@ του

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Επειδή βλέπω ότι το θέμα ενδιαφέρει , θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρετε από μέσα , όχι με σκοπό να «αγιοποιήσω» τον Κούλογλου ( και τον κάθε Κούλογλου) ….

Η εκπομπή ΡΧΣ και Θεματική Βραδιά ΔΕΝ είναι παραγωγές της ΕΡΤ αλλά εξωτερική εταιρία παραγωγής που πουλάει το προϊόν στην ΕΡΤ ,πράγμα που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους συντελεστές της δεν είναι κρατικοδίαιτος υπάλληλος της ΕΡΤ…
    Το κόστος του κάθε επεισοδίου (βάση των λεγομένων της ΕΡΤ που χωρούν ΠΟΛΥ αμφισβήτηση) είναι 20-30.000€…από αυτό το κόστος πρέπει να πληρωθούν οι άνθρωποι που δουλεύουν (δημοσιογράφοι ,κάμεραμαν ,σκηνοθέτες, μοντέρ κ.λ.π.) να πληρωθούν τα κόστη των ταξιδιών στο εσωτερικό - εξωτερικό για τα ρεπορτάζ ,να πληρωθούν πνευματικά δικαιώματα για αρχειακό και άλλο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί (γιατί κάποιοι τα σέβονται) και , τέλος, να βγάλει και κάποιο κέρδος η εταιρία παραγωγής που παρέχει τις υποδομές (κτήρια ,μηχανήματα κ.λ.π)
    Με λίγα λόγια , ο Κουλογλου αν δεν εισέπραττε πνευματικά δικαιώματα από τα βιβλία του (που κάποια είναι μπεστ σελλερ) ,από τα σποραδικά άρθρα του και πρόσφατα από ….διαφήμιση αυτοκινήτου (αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει ένα στίγμα της οικονομικής κατάστασης…) ,θα ήταν και αυτός της γενιάς των …700 -1000 € …
    Βέβαια ,εδώ και αρκετά χρόνια , ο Κουλογλου δέχεται προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια για να «μετακομίσει» με σαφώς ΠΟΛΥ περισσότερα χρήματα , αλλά και σαφώς ΠΟΛΛΕΣ περισσότερες ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (if you know what I mean…)
    Έτσι , κάθε χρόνο επέλεγε την «φτωχή πλην τίμια» ΕΡΤ για να μπορεί να δείχνει αυτά που θέλει χωρίς «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»…αυτά μέχρι φέτος ….
    Το θέμα λοιπόν δεν είναι να φύγεις από τα 700€ και να αμείβεσαι σαν «στελεχαρα επιχείρησης»…το θέμα είναι ΤΙ πρέπει να κάνεις για να σε αμείβουν έτσι…
    ΣΩΣΤΟΣ !
    Απιστευτο το τι διαβαζω εναντιον του, εχουν καταφερει τον κοσμο να λαλησει και να μην αναγνωριζει οποιον του δειχνει την εξοδο απο την μιζερια του, το τελευταιο πραγμα που περιμενα ηταν μια συζητηση του αν ειναι αχρηστος και μερος του συστηματος...

οταν μου απαντησετε μια φορα σοβαρα εσεις οι μοντ και μου εξηγησετε το λογο που με μπαναρετε δεν θα ξαναμπω
    Λοιπον, απο κοντα πρεπει να εισαι συμπαθεστατος

μιλας απο προσωπικη εμπειρια?
    γιατι εγω απλα θα σου πω

1)γινε ελευθερος επαγγελματιας σ'αυτο που σπουδασες

2)πως δεχεσαι οτι ενας ανοητος εγινε αφεντικο και εσυ δεν μπορεις να γινεις?

3)εννοεις οικονομικη?αυτη δεν ερχεται απο την μια μερα στην αλλη?πρεπει να αποδειξεις οντως οτι εχεις ανεβασει τον τζιρο της επιχηρησης.αν το εχεις κανει θα ειναι ανοητος να μην σε επιβραβευσει και να σε χασει

4)αληθεια οι προισταμενοι και οι διευθυντες πως γινονται?με μεσον θα μου πεις.δειξει ενα επιχηρηματια που θελει βυσμα χωρις προσοντα να του διοικει την επιχηρηση

5)οπως το ειπε δεν θελει πολυ.κοντα ενα μηνα μεχρι να ξεψαρωσει και μετα στα @@ του
    εχω μικρη προσωπικη εμπειρια απο περιστασιακες δουλειες που και στις 3 που εχω κανει συνεβαιναν ολα τα παραπανω, αλλα δεν με ενοιαζε καθολου, γιατι εγω ειχα/εχω την τυχη να το κανω για προσωπικη κ@βλα καποιες φορες, και αλλες για να βρω λεφτα για να κανω κατι που γουσταρω, και αυτο μου δωσε την δυνατοτητα τη 1 φορα να βριστω με τα αφεντικα χωρις σοβαρες επιπτωσεις (κανονικα και τις 3 επρεπε)

εκει ομως που ετυχε να δουλεψω γνωρισα και ανθρωπους που το καναν απο καθαρη αναγκη, με οικογενεια απο πισω, που δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι την αλλη μερα δεν θα χεις λεφτα για τους δικους σου.

εγραψες ποιο πανω για αστερια και λιγοτερο παραγωγικους ανθρωπους, και συμφωνω και γνωρισα και τετοιους, αυτοι ομως πρεπει να γινοντε και αυτοματως σκλαβοι?

δεν εχω φιλοδοξιες να γινω αφεντικο, δεν με νοιαζει, εγω θελω να κανω αυτο που γουσταρω αξιοπρεπως

εχεις δικιο αυτο που λες για τα κινητρα, εγω εννουσα ολους αυτους που κανουν 1η ή 2η δουλεια εργαζομενοι ως σερβιτοροι, πακεταδες, πωλητες κλπ κλπ που δεν εχουν κανενα κινητριο εκει μεσα..

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Επανερχομαι και διορθωνω.40.000 χιλιαδες ευρω το επεισοδιο,με ετοιμο υλικο το μεγαλυτερο μερος του.Καλα κανει και βγαζει λεφτα.Χεστηκα για το ποσα χρηματα θα βγαλει(το καθαρισει σε εισαγωγικα ειναι politically incorrect απ οτι καταλαβα).
    Δεν θα ενιωθα καλυτερα αν επαιρνε 700 ευρω κι ο Κουλογλου.Θα ενιωθα ομως οτι το ρεπορταζ το κανει ενας δικος μου ανθρωπος.
    Δεν θελω να ζει στη μιζερια ουτε ο εχθρος μου.
    Δεν ειπα ποτε κατι εναντιον της εκπομπης του,ουτε τον αφορησα.
    Διαφωνω πολιτικα μαζι του αλλα θελω ν ακουγεται η αποψη ΟΛΩΝ.
    Τωρα οποιος συγκρινει την Μποκοτα με τον Κουλογλου ειναι πολυ μπερδεμενος.
    Οποιος κανει πολιτικο ρεπορταζ για κατι αγωνιζεται.Ας πουμε για την αληθεια.Αυτο δεν τον κανει αγωνιστη?
    Επαγγελματική δραστηριότητα με καλή απόδοση εχει κι ο Βγενοπουλος.Θα ενιωθες ανετα αν εκανε το ιδιο ρεπορταζ αυτος ο κυριος?
    Εγω παλι οχι.

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ωραιες αποψεις,ωραιες γνωμες,ωραια αντιπαραθεση.....

δεν λεει ομως και ο καθενας τι δουλεια κανει,και ποσα βγαζει να δουμε με τι @@ μιλαει ο καθενας???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

δεν λεει ομως και ο καθενας τι δουλεια κανει,και ποσα βγαζει να δουμε με τι @@ μιλαει ο καθενας???

Ρε απο την εφορία εισαι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ρε απο την εφορία εισαι....

οχι....αλλα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.....εδω ο αλλος ζει στην Σκωτια και εχει και γνωμη/γνωση....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Ελεύθερος Επαγγελματίας - Υπηρεσίες σε επαγγελματίες
    Την περασμένη χρονιά έβγαλα μαζί με τη γυναίκα μου 930?/μήνα μέσο όρο.
    Φέτος, μέχρι στιγμής είναι στα 1250?/μήνα (για 2 άτομα).

το εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστειου.....παντως σου ευχομαι να τα πολλαπλασιασεις.....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Πλακα κανεις?Το ιδιο εγραψα κι εγω για τον Κουλογλου και πεσατε να με φατε ολοι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πλακα κανεις?Το ιδιο εγραψα κι εγω για τον Κουλογλου και πεσατε να με φατε ολοι.
    μαλλον γραφεις χωρις να διαβαζεις....οχι ολοι γιατι οι μισοι ειναι μαζι σου......

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF