Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: παμε πανελληνιο

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

δεν πειραζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
    τελικά εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω.
    Οι δημόσιες σχέσεις μου, θα με αναγκάσουν να περάσω άλλο ένα σκ στην πόλη
    Καλά να περάσετε
    οπως το κοβω μαλλον θα ανεβουμε εγω ο νασος και ο καμεραμαν (το φιλαρακι του νασου) οποτε υλικο θα εχουμε μονο απο τους φωτογραφους που θα εχει εκει. τα αισθηματα(τα αμορε ντε) θα μας αφησουν παλι μονους (τωρα αυτο δεν ειναι κακο γιατι αμα κρινω απο το αποτελεσμα μπορει να μας ματιαξουν :rotflmao: :rotflmao: ) .
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

Re: δεν πειραζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    οπως το κοβω μαλλον θα ανεβουμε εγω ο νασος και ο καμεραμαν (το φιλαρακι του νασου) οποτε υλικο θα εχουμε μονο απο τους φωτογραφους που θα εχει εκει. τα αισθηματα(τα αμορε ντε) θα μας αφησουν παλι μονους (τωρα αυτο δεν ειναι κακο γιατι αμα κρινω απο το αποτελεσμα μπορει να μας ματιαξουν :rotflmao: :rotflmao: ) .
    Καλα ρε πλακα κανεις?Καλυτερα μονοι ρε τρελε...οσο για τις κακιες γλωσσες ξερω οτι ειναι κακια και οχι κακιες,δε θα την πιασω ομως..... Α και να ξερετε πως αν εχει πιπινια στον αγωνα σιγα μη βγαζω φωτογραφιες εσας......
    Θα το στρωσω που θα παει..

extreme Το avatar του/της nasos_wr426
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    παμε πανελληνιο
    Το τρειλερακι μας ειναι ετοιμο (με καινουρια αμορτισερ και λαστιχα) για να κανει πολλα χιλιομετρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    τις κακιες γλωσσες
    Θα αφησεις τις παραλίες και θα τρεξεις στα βουνα μαζι μας?Ασε που εχεις αλλα 600χλμ να κανεις για να στρωσεις και το γρηγορο!!!
    Τελικα τι θα κανεις ΟΕΕΟΟ...???

extreme Το avatar του/της nasos_wr426

ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου

Επιτέλους μόλις ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε και μπορώ να πάρω μέρος στον αγώνα της Καστοριας,χάρη στον γενικό γραμματέα του Μ.Ο.Θ.!!!(για χάρη μου ασχολούνται και μεταμεσονύκτια )

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
    Το τρειλερακι μας ειναι ετοιμο (με καινουρια αμορτισερ και λαστιχα) για να κανει πολλα χιλιομετρα!

Θα αφησεις τις παραλίες και θα τρεξεις στα βουνα μαζι μας?Ασε που εχεις αλλα 600χλμ να κανεις για να στρωσεις και το γρηγορο!!!
    Τελικα τι θα κανεις ΟΕΕΟΟ...???
    Nαι ρε δεν θελετε συμπαρασταση?Μη ξεχασω μπυρες θα εχετε?? Εχω βαρεθει με το κωλοστρωσιμο γυρναω ολο τον κοσμο και χιλιομετρα σκατα...(λες να κλεβει το ατιμο?ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ!)

Re: ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
    Επιτέλους μόλις ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε και μπορώ να πάρω μέρος στον αγώνα της Καστοριας,χάρη στον γενικό γραμματέα του Μ.Ο.Θ.!!!(για χάρη μου ασχολούνται και μεταμεσονύκτια )
    Καταλαβα......Α ρε βισμα σε ποιον τα λες αυτα???εεεεε?Λεγε ποσα εδωσες και ασε τα κουλα!

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Re: Re: ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κριμα ρε παιδια γιατι αποτι φαινετε το θελατε πολυ αυτο το σκραμπλ!

δε πειραζει μη μασατε, τα καλυτερα ερχονται!!!!

αν το γυριζει σε μοταρντ δεν θα τα χρειαζετε τα πμ συμπαραστασης!!!

νασο να θυμασε .........
    σε εχω ρε κουλαδι!!!

αλεξη συγκεντρωσου ο νασος καθε καλοκαιρι τετοια εποχη το γυριζει σε μοταρντ και μ αφηνει να κανω προπονηση μονος μπας και τον φτασω σε αποδοση .αλλα αυτο το καλοκαιρι πιστευω οτι μπορω να ανεβασω στροφες και το χειμωνα να ειμαι πρωτα ο θεος καλυτερος .τωρα λεω να χτυπησω κανα δυο μπυριτσες .νασο δεν ξερω για σενα αλλα εγω νοιωθω σαν να χωρισα με γκομενα που γουσταρα τρελλα
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ