Ειναι αυτη που σου ειπα λοιπόν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
νατη Άρη...
είναι ακριβώς σε αυτό το χρώμα.. την θυμάμαι καθαρά, ήμουν μόλις 5-6 ετών και την είδα μια-δυο φορές...
Για να δούμε ποιος θα την βρεί![]()
Απο κοντα είναι λίγο τέρας, εχει μια κιτρινη ενας φίλος κολλημενος scooterακιας.
Το μεγεθος δεν φαίνεται στις φωτό, είναι λίγο τεράστια και σίγουρα το όνομα δεν της ταιριάζει απόλυτα ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
δεν μπορείς να φανταστείς, φίλε, τι συναισθήματα και εικόνες ήλθαν στο μυαλό μου τώρα πριν λίγο που την ξαναείδα μετά από τόσα χρόνια...
(σημ1: μόνο τα μηχανάκια και οι πολύ ωραίες γυναίκες σου φέρνουν τέτοιες συγκινήσεις...
σημ2: για να δούμε θα καταφέρω να το βρω εκεί που το έχουν παραπετάξει...? )
![]()
![]()
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν μπορείς να φανταστείς, φίλε, τι συναισθήματα και εικόνες ήλθαν στο μυαλό μου τώρα πριν λίγο που την ξαναείδα μετά από τόσα χρόνια...
(σημ1: μόνο τα μηχανάκια και οι πολύ ωραίες γυναίκες σου φέρνουν τέτοιες συγκινήσεις...
σημ2. για να δούμε θα καταφέρω να το βρω...? )
![]()
![]()
![]()
Να ξέρεις επίσης οτι αυτα τα scooter είχαν καλή οδική συμπεριφορα, αφού δεν εχουν στην ουσια σχέση με scooter εκτος απο το οτι μοιάζουν με scooter σε λαθος κλίμακα .
Εχουν μεγάλους τροχούς και μεταξόνιο και συμπεριφέρονται σαν μοτοσυκλέτες. Το μοτερ ειναι στο κεντρο κι οχι πίσω κι ετσι εχει και σωστή κατανομη βάρους.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Άσχετο αλλά, είναι αυτό που έγραψες στο άλλο θεματάκι με τον ξάδερφο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν μπορείς να φανταστείς, φίλε, τι συναισθήματα και εικόνες ήλθαν στο μυαλό μου τώρα πριν λίγο που την ξαναείδα μετά από τόσα χρόνια![]()
όχι-όχι...το βεσπάκι εκείνο το έχω ακόμη,
αυτό είναι άλλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι αυτη που σου ειπα λοιπόν!
Για να δούμε ποιος θα την βρεί![]()
![]()
Zündapp....bella...
η συγκεκριμένη πρέπει να είναι R201(?) του '57
![]()
Ακριβης όπως πάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
Zündapp....bella...
η συγκεκριμένη πρέπει να είναι R201(?) του '57
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ακριβης όπως πάντα![]()
Ti ακριβής ρε... αφού ρωτάω αν είναι το R 201...
εντιτ: Να φανταστείς ότι βρήκα και το site απ' όπου ο Τπαπ τσίμπησε τη φωτο... και παρ'οτι ήταν αφιερωμένο στις bella ούτε ο τύπος δεν ήταν σίγουρος για το μοντέλο...