Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Hyperpro για CBF-600

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!

CBF 600 + Hyperpro

Πριν δέκα μέρες άλλαξα τα ελατήρια μπρος πίσω με Hyperpro.
    Η μέρα με τη νύχτα! Βέβαια η μηχανή έχει 53.000+ χλμ και τα ελατήρια είχαν ουσιαστικά τελειώσει εδώ και καιρό. Απλά σκεφτόμουν να αλλάξω μηχανή και το τρενάριζα. Αποφάσισα όμως τελικά να την κρατήσω κι η αλλαγή ήταν αναγκαία διότι και η οδική συμπεριφορά της μηχανής δεν ήταν πιά καλή κι η μέση μου είχε αρχίσει να ταλαιπωρείται από τα χτυπήματα!

Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από θετικές. Η αίσθηση είναι πως η μηχανή έγινε πολύ πιό σφιχτή από πριν, ακόμη κι από όταν ήταν καινούρια, αλλά παραδόξως και πιό άνετη! Αδιάψευστος μάρτυρας η γυναίκα μου, τα μισά χλμ τα κάνω δικάβαλος.

Η αλλαγή έγινε στο K-Shock και τα παιδιά κατέβασαν και την τιμονόπλακα 10χλσ σύμφωνα με τις οδηγίες της Hyperpro. Η προφόρτιση ρυθμίστηκε στη 2η θέση.

Μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω ξανά να την οδηγώ! Την νιώθω πιό στιβαρή και πιό άνετη.
    με λίγα χλμ στις εγκάρσιες ανωμαλίες το νιώθεις ότι είναι πιό σφιχτή χωρίς όμως να είναι κούτσουρο και να κουράζει. Οσο ανεβαίνουν τα χλμ απλά ισιώνει τα πάντα.
    Δε βγήκα ακόμη Αττική οδό ή εθνική για να δω πως είναι με πολλά, αλλά απ'ότι είδα μέχρι τώρα, μάλλον θα είναι ακόμη πιό σταθερή η αγαπημένη μας!

at last...but not least! αν κι είναι θέμα γούστου....το λιλά της Hyperpro ταιριάζει μιά χαρά με το μπλέ της μηχανής! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    η ζωή είναι ωραία!!!

Ωραίος

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!

στην υγειά μας!
    η ζωή είναι ωραία!!!

Σωστοτατος...ισως το χρησιμοτερο πραγμα να ειναι η αναρτηση.....

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Φιλε πριν ενα μηνα περιπου αγορασα και εγω το σετ των ελατηριων της hyperpro(εμπρος-πισω) μαζι με λαδακι hyperpro.

To μηχανακι παρολο που εχει γινει πολυ πιο σκληρο απο πριν,η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καλυτερη αποσβεση των ανωμαλιων του δρομου.

Θυμασαι μηπως τι λαδι εβαλες?

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    το κιτ γράφει πως το λάδι είναι SAE 15.
    υποθέτω πως αυτό μπήκε.

το πιό ευχάριστο μετά την αλλαγή είναι πως στα φρένα το μπροστινό βυθίζεται ελάχιστα και κατά την απότομη επιτάχυνση δεν κάθεται στο πίσω λάστιχο.
    παρατήρησες κι εσύ το ίδιο;
    η ζωή είναι ωραία!!!

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ortho
    Η αλλαγή έγινε στο K-Shock και τα παιδιά κατέβασαν και την τιμονόπλακα 10χλσ σύμφωνα με τις οδηγίες της Hyperpro.
    Aυτο εμενα οι μλκς ξεχασαν να το αναφερουν, και ενω τα εχω απο τα χριστουγενα, πριν κανα μηνα το παρατηρησα.
    Εψαχνα να βρω γιατι ειχε αρχισει και με ενοχλουσε η μεση μου, κατι που παλιοτερα δεν ειχα. Η τιμονοπλακα επανηλθε στην αρχικη της θεση πλεον.

το πιό ευχάριστο μετά την αλλαγή είναι πως στα φρένα το μπροστινό βυθίζεται ελάχιστα και κατά την απότομη επιτάχυνση δεν κάθεται στο πίσω λάστιχο.
    Οντως το μπροστινο δεν γονατιζει τοσο αλλα σε ξεγελαει λιγο και η χαμηλωμενη τιμονοπλακα.
    Στο "σουζαρισμα" οταν ανοιγω αποτομα δεν προσεξα σπουδαια διαφορα.

Αυτο που με ειχε ξενισει στην αρχη και το λεω για να εχετε το νου σας μεχρι να το συνηθισετε, ειναι οτι η μοτο στο στριψιμο δεν ανοιγει τοσο την γραμμη της οσο παλιοτερα, με αποτελεσμα να βρισκομουν πιο "μεσα" στην στροφη απο οτι υπολογιζα. Εν τελει συνηθιζεται βεβαια.

Αναφορικα, τον Δεκεμβριο του 2007 μου κοστισε 280+70 εργατικα εγκαταστασης.
    Τωρα ποσο πηγε το κοστος;

Τελος να εχετε το νου σας στην μεγαλη κεντρικη βιδα της τιμονοπλακας, η οποια μετα την αλλαγη των αναρτησεων μου εχει χαλαρωσει 2 φορες! ενω παλιοτερα δεν ειχε παρουσιασσει παρομοια συμπεριφορα.
    Το νιωθεις βεβαια στο τιμονι. Αν το νιωσετε χαλαρο και να παιζει στα φρεναρισματα ειναι στανταρ χαλαρωμενη η βιδα.

ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Να'στε καλά ρε παλίκαροι

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    αλλάξαμε και το έμβολο του αμορτισέρ γιατί είχε ραβδώσεις και συνολικά πήγε 400€.
    θα έχω το νου μου για τη βίβα που λες, αν και σύντομα θα αλλάξω και ρουλεμάν λαιμού γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά του και κάνει σα χαλασμένο σινεμπλόκ.

αυτό που παρατήρησα με το χαμήλωμα της τιμονόπλακας είναι πως νιώθω περισσότερη πίεσα στα χέρια μου. για τη μέση, αν τη νιώσω να ενοχλείται θα το αναφέρω.

όσο για το κράτημα στις στροφές έχω να πω πως κρατάει καλύτερα, έχω για "δοκιμές" μία στροφή στην Ηλιούπολη και την παίρνω τώρα με +15-20 χλμ πιό γρήγορα.

viele gruesse aus dem berg javanese!

η ζωή είναι ωραία!!!

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze

viele gruesse aus dem berg javanese!
    What?

H βιδα με ξενισε κι εμενα ρε γμτ... Εν τω μεταξυ και οι δυο φορες που χαλαρωσε ηταν δυο φορες που γυρισα απο Λαμιας-Αθηνων
    Κι εγω νομιζα οτι ηταν ρουλεμαν και τελος ηταν αυτο. (ασχετα που ειμαι και για ρουλεμαν καποια στιγμη βεβαια.)

Η πιεση στα χερια ειναι επισης γεγονος ειδικα αν μετακινησε κι εσυ πολυ μεσα στην Αθηνα οπως εγω.
    Μαζι με την ενοχληση στην μεση (που δεν εξακριβωσα βεβαια οτι ντε και καλα εφταιγε το χαμηλωμα) βοηθησε και αυτο στην επαναφορα στην αρχικη θεση.

Τελος, ποια στροφη στην Ηλιουπολη; Χαραυγη μενω
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    το κιτ γράφει πως το λάδι είναι SAE 15.
    υποθέτω πως αυτό μπήκε.

Nαι φιλε μου!Η αισθηση ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις!

Αλλα εμενα το κιτ ειχε μεσα λαδι SAE 2,5!!!!!

Οταν το ειδε ο μηχανικος μου αμεσως μου ειπε οτι καποιο λαθος εχει γινει αλλα κοιτωντας μετα το κιτ εγραφε οντως 2,5.Τελικα το εβαλα και ολα καλα!

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    What?

H βιδα με ξενισε κι εμενα ρε γμτ... Εν τω μεταξυ και οι δυο φορες που χαλαρωσε ηταν δυο φορες που γυρισα απο Λαμιας-Αθηνων
    Κι εγω νομιζα οτι ηταν ρουλεμαν και τελος ηταν αυτο. (ασχετα που ειμαι και για ρουλεμαν καποια στιγμη βεβαια.)

Η πιεση στα χερια ειναι επισης γεγονος ειδικα αν μετακινησε κι εσυ πολυ μεσα στην Αθηνα οπως εγω.
    Μαζι με την ενοχληση στην μεση (που δεν εξακριβωσα βεβαια οτι ντε και καλα εφταιγε το χαμηλωμα) βοηθησε και αυτο στην επαναφορα στην αρχικη θεση.

Τελος, ποια στροφη στην Ηλιουπολη; Χαραυγη μενω
    η αθηνών λαμίας πριν να μπεις στην πόλη είναι σπαστήρι απαράδεκτο! μάλλον λογικό να χαλαρώνουν οι βίδες! μαζί κι οι δικές μας!

στο τέλος της πρωτόπαπα μετά το δημαρχείο, η δεξιά στροφή κι ακολουθεί η κατηφόρα για αργυρουπόλεως. συνήθως εκεί κάνω την ψιλιχαζομάρα μου! :smilea:
    η ζωή είναι ωραία!!!

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Nαι φιλε μου!Η αισθηση ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις!

Αλλα εμενα το κιτ ειχε μεσα λαδι SAE 2,5!!!!!

Οταν το ειδε ο μηχανικος μου αμεσως μου ειπε οτι καποιο λαθος εχει γινει αλλα κοιτωντας μετα το κιτ εγραφε οντως 2,5.Τελικα το εβαλα και ολα καλα!

κι εγώ στο χαρτί του κιτ το διάβασα. τι γίνεται;! σαν να μην παίζει και κανένα μεγάλο ρόλο υποψιάζομαι!
    η ζωή είναι ωραία!!!

non serviam Το avatar του/της kachius
    στο τέλος της πρωτόπαπα μετά το δημαρχείο, η δεξιά στροφή κι ακολουθεί η κατηφόρα για αργυρουπόλεως. συνήθως εκεί κάνω την ψιλιχαζομάρα μου! :smilea:
    Παλιά ένας φίλος με rgv250 ερχόταν από Κυψέλη για αυτή τη στροφή
    (βασικά σε εμένα ερχόταν που έμενα Ηλιούπολη)

Μια φορά παραλίγο να με αδειάσει από πίσω ο μ@λ@κ@ς

και για κλάματα δηλαδή αλλά τέλος πάντων...

Α! Να σας θυμίσω (οι Ηλιουπολίτες θα το ξέρετε) ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε
    βλακειούλες εκεί γιατί είναι οι στάσεις των λεωφορείων εκατέρωθεν
    + το περίπτερο και έχει συνέχεια πεζούς μέσα στο δρόμο!!!!
    Ξέρω από βέσπα!

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Παλιά ένας φίλος με rgv250 ερχόταν από Κυψέλη για αυτή τη στροφή
    (βασικά σε εμένα ερχόταν που έμενα Ηλιούπολη)

Μια φορά παραλίγο να με αδειάσει από πίσω ο μ@λ@κ@ς

και για κλάματα δηλαδή αλλά τέλος πάντων...

Α! Να σας θυμίσω (οι Ηλιουπολίτες θα το ξέρετε) ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε
    βλακειούλες εκεί γιατί είναι οι στάσεις των λεωφορείων εκατέρωθεν
    + το περίπτερο και έχει συνέχεια πεζούς μέσα στο δρόμο!!!!
    γενικά έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ. οι πεζοί είναι στο ρεύμα προς το δημαρχείο.
    και συνήθως έχει και πολλή κίνηση.
    ευκαιρίας δοθείσης όμως....που σημαίνει...μέρα, άδειο δρόμο. αν κι είναι γεγονός πως πάνω στη στροφή έχει και μιά γκαραζόπορτα κι έχω πετύχει αρκετές φορές έναν ηλικιωμένο να βγαίνει με την όπισθεν. μπρρρρ!!!

αλλά το μηχανάκι κρατάει! ανεξάρτητα από τα παραπάνω!

πότε θα πιούμε καμιά μπύρα;!

και θα επιστρέψουμε με ταξί;!
    η ζωή είναι ωραία!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατίνα για CBF-600S
    από Nostra στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 13:47
  2. Akrapovic ΓΙΑ Cbf-600
    από emilio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2