Πριν δέκα μέρες άλλαξα τα ελατήρια μπρος πίσω με Hyperpro.
Η μέρα με τη νύχτα! Βέβαια η μηχανή έχει 53.000+ χλμ και τα ελατήρια είχαν ουσιαστικά τελειώσει εδώ και καιρό. Απλά σκεφτόμουν να αλλάξω μηχανή και το τρενάριζα. Αποφάσισα όμως τελικά να την κρατήσω κι η αλλαγή ήταν αναγκαία διότι και η οδική συμπεριφορά της μηχανής δεν ήταν πιά καλή κι η μέση μου είχε αρχίσει να ταλαιπωρείται από τα χτυπήματα!
Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από θετικές. Η αίσθηση είναι πως η μηχανή έγινε πολύ πιό σφιχτή από πριν, ακόμη κι από όταν ήταν καινούρια, αλλά παραδόξως και πιό άνετη! Αδιάψευστος μάρτυρας η γυναίκα μου, τα μισά χλμ τα κάνω δικάβαλος.
Η αλλαγή έγινε στο K-Shock και τα παιδιά κατέβασαν και την τιμονόπλακα 10χλσ σύμφωνα με τις οδηγίες της Hyperpro. Η προφόρτιση ρυθμίστηκε στη 2η θέση.
Μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω ξανά να την οδηγώ! Την νιώθω πιό στιβαρή και πιό άνετη.
με λίγα χλμ στις εγκάρσιες ανωμαλίες το νιώθεις ότι είναι πιό σφιχτή χωρίς όμως να είναι κούτσουρο και να κουράζει. Οσο ανεβαίνουν τα χλμ απλά ισιώνει τα πάντα.
Δε βγήκα ακόμη Αττική οδό ή εθνική για να δω πως είναι με πολλά, αλλά απ'ότι είδα μέχρι τώρα, μάλλον θα είναι ακόμη πιό σταθερή η αγαπημένη μας!
at last...but not least! αν κι είναι θέμα γούστου....το λιλά της Hyperpro ταιριάζει μιά χαρά με το μπλέ της μηχανής! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: