Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 249

Θέμα: Glam 2 Iran... TO ANTΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ

Ο reserve' χώρος που παίρναμε το πρωινό και το δείπνο...
    Η Καππαδοκία είναι τοποθεσία ...από άλλο πλανήτη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gr2iran 325a.jpg 
Προβολές:	2826 
Μέγεθος:	74,2 KB 
ID:	132424

Hi guys!

Τελευταία μέρα στην Καππαδοκκία...
    Τελευταία μέρα με τον Κώστα και τον Μάκη, γιατί από αύριο χωρίζουν οι δρόμοι μας. Αυτοί θα κατευθυνθούν δυτικά προς την Σμύρνη, κι εγώ με τον Θωμά προς την Constantinople...
    Τελευταία μέρα και για την μελέτη μου πάνω στις αντιδράσεις της βιοποικιλότητας ιδοκτητών BMW GS...

Στη φωτό ο Uriah Heep χαλαρώνει στο δεντρόσπιτο-τσαγιερί-ναργιλερί παρέα με τον Θωμά. Από το μυαλό του περνούν κινηματογραφικά, όλες οι φάσεις αυτού του δύσκολου εγχειρήματος και σκέπτεται την χαρά του ανθρωπολόγου Δρα M. Hennenberg καθηγητού Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, μόλις πάρει στα χέρια του τις σημειώσεις και παρατηρήσεις του...

Αν θυμάσθε...
    Συμμετέχοντες

1. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
    2. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
    3. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
    4. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150 GS

5. Βασίλης (Uriah Heep)
    Συνοδός, ειδικός ερευνητής-παρατηρητής της βιοποικιλότητας ιδιοκτητών
    BMW GS........................................................Africa Twin 750

Όνομα:	gr2iran 404.jpg 
Προβολές:	2671 
Μέγεθος:	87,7 KB 
ID:	132454

Η μέρα περνάει χαλαρά, βολτάροντας με τις μηχανές μας στα χωριά της μοναδικής Καππαδοκκίας...

Όνομα:	gr2iran 400.jpg 
Προβολές:	2658 
Μέγεθος:	67,3 KB 
ID:	132455

Και λέω "μοναδικής" γιατί υπάρχει και το Kandovan η αυτοαποκαλούμενη Καππαδοκία του Ιράν!
    Εδώ, οφείλω να ομολογήσω ότι μου διέφυγε η επίσκεψή μας στο Καντοβάν, 50 χλμ μακριά από την Ταμπρίζ, ύστερα από επίμονη πίεση του Νώντα. Όντως, περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο πρωινό στα 2500μ στο πολύ εντυπωσιακό παραδοσιακό χωριό!

Και ξαναγυρίζω στο "μοναδική" ...
    Γιατί άμα δεις την Καππαδοκία, όλα τ΄αλλα φαντάζουν σαν συνοικιακές ατραξιόν με τιμώμενο πρόσωπο τον Γιώργο Βαρεμένο!

Άλλα είναι τα Παρίσια... και άλλα τα Νέα Ρύσια...

Όνομα:	iran 40d - (95) (small).jpg 
Προβολές:	2583 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	132458

Άποψη ολόκληρου του χωριού Καντοβάν.

Όνομα:	iran 40d - (116) (small).jpg 
Προβολές:	2528 
Μέγεθος:	56,3 KB 
ID:	132459

Kandovan...που λέγαμε...

....κορίτσιαααααααααααααα οι BMWbikers!!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:	iran 40d - (110) (small).jpg 
Προβολές:	2316 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	132460

Αυτά είναι!

Τόλμη και γοητεία!

Την πέσανε στον Κώστα σαν κώνωπες καθέτου εφορμήσεως!!!

Τι να το κάνεις όμως μεγάλε?
    Σκέψου το χρωματολόγιο!

Όνομα:	iran 40d - (40) (small).jpg 
Προβολές:	2145 
Μέγεθος:	45,0 KB 
ID:	132461

Πάλι πίσω στην Καππαδοκία.

Εκτός από τις παραδοσιακές ...μεζονέτες, έχει και πολυόροφες κατακόμβες παρακαλώ!

Εδώ έχουμε κατεβεί οκτώ επίπεδα από κατακόμβες! Προχωρώντας σκυφτοί στις χαμηλοτάβανες στοές και σήραγγες που συνδέουν τους "ορόφους"...
    ...το απόλυτο κρησφύγετο!

Τι ζητάω μ΄αυτούς τους μαντράχαλους εδώ κάτω?

Δεν γινόταν να κατέβω με την Κάρλα Μπρούνι?

Όνομα:	gr2iran 353.jpg 
Προβολές:	1992 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	132465

Και χαλάρωμα με τσάι-ναργιλέ στο Goreme...

Πασάδες σΕ λέω!

Όνομα:	gr2iran 373.jpg 
Προβολές:	2146 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	132466

Μετά την τελευταία επίσκεψη της στο Salon de Beaute' της PRObike, η "Βασίλισσα" περνάει την πιό φορμαρισμένη της φάση!
    Οι συνομήλικές της που έχουν πάθει ...στρές από την τεμπελιά, δεν ξέρουν τι να υποθέσουν!

Σε μία δίτροχη μπακαλοκοινωνία που περνάει μονίμως ταξιδιωτική κλιμακτήριο, όντως φαντάζει παράδοξο! Μέχρι και μπουρδοβριθείς προβληματισμοί "αφοδεύονται" σε bavaro-forum για το αν η Africa μπορούσε να ακολουθήσει τις σύγχρονες Ιέρειες της μοτοσυκλετιστικής περιπέτειας...
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά...
    ...οι άνθρωποι ζουν σ΄ένα συλλογικό παραλήρημα, κυνηγώντας με Σταλινικό πάθος, να εξολοθρεύσουν το προφανές.
    Ακόμη-ακόμη και οι συνταξιδευτές μου ΔΕΝ γνωρίζουν ότι είχα μαζί μου GPS! To οποίο φυσικά ΔΕΝ χρειάστηκε να το "κρεμάσω" στη βάση του, ποτέ και πουθενά! Όπου προτίμησε συνταξιδευτής μου το GPS, από τον Ιρανό που σταμάτησε εθελοντικά να βοηθήσει, αγνοώντας τον υποτιμιτικά...
    ...αντί για Τουρκία, κατευθύνθηκε προς Τουρκμενιστάν!
    GPS!!! Το ανέκδοτο του ταξιδιού! Και ο έσχατος πωλητής μπρόκολου στη λαϊκή, θα τα πήγαινε περίφημα, ρωτώντας στις διασταυρώσεις αν δεν καταλάβαινε τις ταμπέλες!
    Κι όμως, η κοινωνία των λόμπυ και των χόμπυ έχει δεχτεί τόσο βαθειά το ...δάχτυλο μέσα της που μερικοί προσθέτουν και βαζελίνη για να το ευχαριστηθούν!

Φωτό. Η "Βασίλισσα" αγναντεύει την εξωπραγματική θέα του τοπίου της Καππαδοκίας...

Όνομα:	gr2iran 387.jpg 
Προβολές:	1993 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	132503

Το πρωί μετά το ειδυλλιακό breakfast στην Καππαδοκία, αποχαιρετιόμαστε με τον Κώστα και τον Μάκη. Η απεργία βενζίνης μας αναγκάζει να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είναι αναγκασμένοι να κάνουν 850 χλμ για να προλάβουν το καράβι που φεύγει από την Σμύρνη στις ...6.30΄
    Ο υποχρεωτικά γρήγορος ρυθμός τους, προκάλεσε 2 καθυστερήσεις για παραβάσεις του ορίου ταχύτητας! Δυστυχώς, χάσανε το καράβι για μισή ώρα!
    Δεν ξέρω αν έπρεπε να βάλω το "δυστυχώς" μπροστά στην προηγούμενη φράση...
    ...αυτό θα μας το πούν οι ίδιοι!
    Γιατί εγώ πιστεύω ότι ΑΥΤΟ είναι το ταξίδι. Αυτό το 24ωρο που βρέθηκαν στη Σμύρνη ...κατά λάθος!
    Μπορεί εγώ με το Θωμά, να μην βιαζόμασταν, αλλά από δική μου βλακεία τη φάγαμε την κλίση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας...
    ...δεν είδα τον Σπήλμπεργκ με την κάμερα, γιατί μόλις πριν 5-10 χλμ είχαμε περάσει από άλλο μπλόκο αλλώβητοι και χαλάρωσα πηγαίνοντας μπροστά...

Νωρίς το απόγευμα φτάσαμε στην Constantinople και παρά τις καρυκευμένες με απογοητευτικά σχόλια για τον γολγοθά του να μπεις και να βγείς από το κέντρο, φτάσαμε με τη μία σε 15 λεπτά το πολύ μέσα στην πλατεία Ταξίμ!

Φωτό. Με τον Κώστα, χαλαρές στιγμές στα χωριά της Καππαδοκίας, μάλλον στο Ushisar

Όνομα:	gr2iran 364.jpg 
Προβολές:	1955 
Μέγεθος:	87,7 KB 
ID:	132508

Περάσαμε ένα χαλαρό, υπέροχο διήμερο στην Constantinople με τον Θωμά. Ο καιρός μας βοήθησε να την περπατήσουμε για τα καλά...
    Φωτό. Στάση στο Καράκιοϊ για σάντουιτς με τηγανητό ψάρι στο Βόσπορο...

Όνομα:	gr2iran 513.jpg 
Προβολές:	1858 
Μέγεθος:	69,6 KB 
ID:	132510

Παζάρια ...φυσικά!

Όνομα:	gr2iran 490.jpg 
Προβολές:	1834 
Μέγεθος:	76,2 KB 
ID:	132511

Εδώ όμως σταματώ!
    Ένα ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ που σέβεται το ύφος και το ...ήθος του, δεν γίνεται να συνεχίσει δείχνοντας τουριστικά αξιοθέατα!
    Υπάρχουν πιό "αρμόδια" Ταξιδιωτικά, να σας μεταφέρουν τις απίθανες εικόνες που διαπέρασαν τους αμφιβληστροειδείς μου στα ατελείωτα χλμ που έκανα είτε μόνος είτε με τον Θωμά...
    ...λιώνοντας στην κυριολεξία σόλες!

Σταματώ μπροστά στο τραμ!

Μήπως σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου γιατί δεν φούσκωσε η ταξιδιωτική μαγιονέζα?
    Ή ορκίστηκα να με πατήσει τραμ άμα ξανακαλέσω συνταξιδευτές στο επόμενο ταξίδι μου?

Εκτός από το πάνελ της Κατερίνας Καραβάτου που θ΄αναλύσει το θέμα στο μεσημεριανό Κους-Κους ...

...θα προσπαθήσω αργότερα να το αναλύσω κι εγώ με το ..."κλείσιμο" του ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ!

Αμέσως μετά θα ...παραδωθώ στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα...

Όνομα:	gr2iran 445.jpg 
Προβολές:	1761 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	132514

Για το διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι το κλείσιμο του ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, απολαύστε το στιλάκι του αϊλαβιάρη Ιρανού...
    ...μοντέλου εσωρούχων!

Απίθανη φωτό που "τσίμπησε" ο Νώντας.

lovely...κι από μένα!

Όνομα:	iran 40d - (436) (small).jpg 
Προβολές:	1743 
Μέγεθος:	33,3 KB 
ID:	132515

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ