Πινακίδα και Καθρέπτες ΠΑΝΤΑ πάνω στη μοτοσυκλέτα...
Κράνος ΠΑΝΤΑ στο κεφάλι...
Οτιδήποτε άλλο είναι ανοησία και ας με συγχωρέσουν οι πράττοντες το αντίθετο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις βόλτες κυρίως που κάνουμε, μετά από πόσες περιπτώσεις κακού οδοστρώματος την γλυτώνουμε στο τσάκ. λακούβες (έχω καταστρέψει δύο ζάντες, τους έχω στο δικαστήρια), απίστευτες κακοτεχνίες εθνικό δίκτυο, tank slapping στύλ Isle of Man tank slap , ευτυχώς χωρίς πτώαη,
συνειδητά λοιπόν, διόδια δεν πληρώνω ποτέ εκτός Α.Ο. που είναι το απίστευτο οδικό δίκτυο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Είναι ένα είδος διαμαρτυρίας
ps: βολεύει κιόλας, επειδή κινούμαι καθημερινά στην πόλη και είναι κάποα φανάρια που με την κίνηση που έχει δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο και κολλάνε τα αυτοκίνητα την κυκλοφορία οπότε τα παραβιάζεις.....και κάνεις το κορόϊδο λες και πέρασε άλλος....
καθρέπτες κομπλέ, δερμάτινο με ενισχύσεις, γάντια με carbon ενισχύσεις και μπότες με ενισχύσεις ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κι ας λιώνω![]()
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα!Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
![]()
![]()
![]()
Ξερεις πόσοι κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα;
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αυτή την περίοδο δεν έχω...μου ξεκόλλησε από τον αέρα...Μεγάλη Παρασκευή κάπου στο Λαύριο..
Αφού πήγα στην ασφάλεια να δηλώσω την απώλεια και μετά από 2 βδομάδες πήρα ένα χαρτί που έλεγε ότι η αστυνομία έκανε το καθήκον της και έψαξε και δεν τη βρήκε...πρέπει να πάω στο υπουργείο να δώσω την παλιά άδεια και να πάρω καινούργια πινακίδα και άδεια...(όχι αμέσως φυσικά)
Δεν προλαβαίνω να πάω όμως μιας και δουλεύω στου διαόλου το κέρατο...και φεύγω νωρίς το πρωί και λόγω φόρτου εργασίας γυρνάω σπίτι κάθε μέρα κατά τις 8...Άρα δεν προλαβαίνω ούτε στο Κ.Ε.Π να πάω που κλείνει στις 7...
Να δώσω τα χαρτιά σε κάποιον να πάει στο υπουργείο ή στο Κ.Ε.Π αντί για εμένα δεν θα το ήθελα μιας και άμα με σταματήσουν χωρίς πινακίδα και χωρίς χαρτιά...θα με μαμήσουν (και καλά θα κάνουν, ήδη με σταμάτησαν μία φορά και δεν με γράψανε γιατί είχα το χαρτί από την αστυνομία)
Άρα...τώρα κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα και με την ειλικρινή πρόθεση κάποια στιγμή που θα βρώ λίγη λάσκα...να πάω στο Κ.Ε.Π...
Άσχετο(όχι και τόσο) αλλά το παράβολο για αλλαγή πινακίδας σε περίπτωση που την έχεις ξαναλλάξει για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο...διπλασιάζεται και γίνεται 60?...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Μία απ' τα ίδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
![]()
![]()
![]()
Ποτέ δέν έλειψε πινακίδα απο τη θέση της, απ' το '74 μέχρι σήμερα.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Χθες με σταμάτησε στρουμφ για να με ρωτήσει γιατί δεν είναι η πινακίδα στην θέση της κ του απάντησα ότι μου το ρίξανε τα μωρά έσπασε κ την έβαλα κάτω από την σελά…
… μου είπε απλά να την βάλω στην θέση της κ όταν τον ρώτησα αν μπορώ να την τρυπήσω κ να την βάλω πάνω από την ρόδα ( εκεί που δεν φαίνεται κ πολύ ) μου είπε απλά να την τοποθετήσω να υπάρχει…Κ έφυγε…
Ερώτηση : θα με γράψουν αν την βάλω εκεί την πινακίδα ?
ego ekei tin eixa,kai den mou tin xarisan!Αρχικά δημιουργήθηκε από Grizoulhs
Χθες με σταμάτησε στρουμφ για να με ρωτήσει γιατί δεν είναι η πινακίδα στην θέση της κ του απάντησα ότι μου το ρίξανε τα μωρά έσπασε κ την έβαλα κάτω από την σελά…
… μου είπε απλά να την βάλω στην θέση της κ όταν τον ρώτησα αν μπορώ να την τρυπήσω κ να την βάλω πάνω από την ρόδα ( εκεί που δεν φαίνεται κ πολύ ) μου είπε απλά να την τοποθετήσω να υπάρχει…Κ έφυγε…
Ερώτηση : θα με γράψουν αν την βάλω εκεί την πινακίδα ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grizoulhs
Ερώτηση : θα με γράψουν αν την βάλω εκεί την πινακίδα ?
nai!
Dorsoduro 750 & Norton 16H