Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Την κατσαμε την βαρκα!

Την κατσαμε την βαρκα!

Το απογευμα παιρνω το VTRf για μια διαδρομη δυο λεπτων μεχρι το περιπτερο.Γυριζοντας το αφησα στο σταντ να δουλευει και κατεβηκα να ανοιξω την αυλοπορτα.
    Ξαφνικα αρχισε ενας θορυβος απο την εμπρος κεφαλη σαν να κουνας σε μεταλικο σεικερ μπιλιες.
    Ετρεξα να το σβησω αλλα τι να λεει.Ο,τι ηταν να γινει εγινε..
    Ολο και καποια βαλβιδα θα ειναι κομενη,δεν ξερω οι εκεντροφοροι πατανε σε ρουλεμαν?Αν ναι μπορει να εχουν διαλυσει και να γεμισε μπιλιες,να μην σκεφτω και το πιστονι που θα καρφωσε στην βαλβιδα!
    Τις επομενες μερες θα λυθει αλλα ειμαι ετοιμος για τη ψυχρολουσια..
    Και το ερωτημα ειναι αν αξιζει να φτιαχτει η να κοιταξω για μοτερ.
    Παιζουν κατι λιγα στο εβαυ +_1000Ε αλλα θα μου πεις αυτα τα ξερεις?
    Σε μαγαζια εδω δεν ξερω τι γινεται απο τιμες και αν καποιος γνωριζει και μπορει να μου πει θα του ειμαι υποχρεομενος.
    Οριστικα θα ξερω τις επομενες μερες που θα λυθει αλλα για το μεγεθος της ζημιας δεν πεφτω εξω.Και να φτιαχτει δεν νομιζω να ξαναγινει αξιοπιστο.Κατι αλλο θα βγαλει.
    Για αυτο ειμαι πιο κοντα στην λυση της αλλαγης.
    Ολες οι γνωμες δεκτες και αν καποιος ξερει κατι παραπανω σιγουρα θα βοηθησει.

το πιο πιθανο σεναριο ειναι να διαλυθηκε ο τεντωτηρας σου...οποτε πες του μηχανικου σου,πριν κανει το οτιδηποτε αλλο,να τον βγαλει για τσεκ...

μακαρι να σαι τυχερος και να ναι αυτο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το πιο πιθανο σεναριο ειναι να διαλυθηκε ο τεντωτηρας σου...οποτε πες του μηχανικου σου,πριν κανει το οτιδηποτε αλλο,να τον βγαλει για τσεκ...

μακαρι να σαι τυχερος και να ναι αυτο...
    Αυτό -μ'έχουνΕ πει οι Άγγλοι- είναι κομματάκι επικίνδυνο στα VTR....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αν έχει καρφώσει βαλβίδα δουλεύοντας ρελαντί πρέπει να είναι παγκόσμια πρώτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    pithanon eklase o tentotiras,pantos an pidi3e o ekentrofors dontia pezei na karfose valvida.
    An einai mono tentotiras..ala3e kai tous 2 me mixaniko APE na exeis isixo to kefali sou.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος
    Ετσι στο ρελαντι χλωμο να καρφωσε βαλβιδα.

Μπορει να εσπασε καμια γλυστρα της καδενας.(το πλαστικο που τεντωνει την καδενα μαζι με τον τεντωτηρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Ετσι στο ρελαντι χλωμο να καρφωσε βαλβιδα.

Μπορει να εσπασε καμια γλυστρα της καδενας.(το πλαστικο που τεντωνει την καδενα μαζι με τον τεντωτηρα)
    Είναι μάλλον ένα θέμα αυτό στα VTR τουλάχιστον στα Firestorm με τους τεντωτήρες χαλάνε εύκολα
    έχω ένα φίλο με ένα τέτοιο μηχανάκι και τους έχει αλλάξει αλλά δεν έφτασε σε σημείο να χτυπάει
    έτσι όπως περιγράφεις, πιθανόν να πήδηξε δόντια!

Μακάρι πάντως να είναι κάτι τέτοιο γιατί θα την βγάλεις σχετικά φτηνά!

Κάποιος φίλος παραπάνω σου προτείνει κάτι τεντωτήρες αφτερμάρκετ και μάλλον αν έχεις τέτοια
    ζημιά ίσως θα πρέπει να τους προτιμήσεις!
    Και ο φίλος μου που αναφέρω ψάχνεται για τέτοιους τεντωτήρες μιας και πάλι χτυπάνε οι καδένες
    μερικές φορές!

Όπως επίσης μπορεί να παίζει και το ενδεχόμενο να έσπασε κάποια γλίστρα!

Υ.Γ. Αν θυμάμαι καλά δεν εδράζονται σε ρουλεμάν οι εκκεντροφόροι στο firestorm !

Τα αποτελεσματα της νεκροψιας..
    -σπασμενος τεντωτηρας
    -ξεχρονισμα
    -στραβες βαλβιδες
    -χαλασμενοι οδηγοι βαλβιδων
    Λυσεις?'Η παμε για νεους οδηγους,αν δινει η χοντα οριτζιναλ γιατι συμφωνα με τον μαστορα αυτοι που βαζουν στα ρεκτιφιε δεν εχουν πολυ ζωη και 4 βαλβιδες ή για ψαχνω για κεφαλη στο ebay.
    Παιζει μια γεματη απο αμερικη στα 150$.
    Με βλεπω για την δευτερη λυση αν και δεν εχω αλλη αλλη αγορα απο αμερικη και δεν ξερω τι παιζει με το τελωνειο.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
    κεφαλη στο ebay.
    Παιζει μια γεματη απο αμερικη στα 150$.
    Με βλεπω για την δευτερη λυση αν και δεν εχω αλλη αλλη αγορα απο αμερικη και δεν ξερω τι παιζει με το τελωνειο.
    Τσιμπά τη. με το βάρος πάει, τσάμπα θα σου έρθει, κ τα εργατικά θα βγουν λιγότερα.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Τελικά θα αγοραστεί η κεφαλή,μόνα που δεν συμφωνεί να γράψει μικρότερη τιμή στην αποδειξη.
    Θα του ζητήσω να την στείλει με USPS γιατί εχω ακουσει οτι περναει πιο ευκολα.
    Το μονο που με απασχολει ειναι αν το VTRf στην ευρωπη εχει διαφορες απο το VTR superhawk οπως το λενε οι αμερικανοι.
    Ξερει κανεις γιατι ο μηχανικος δεν γνωριζει και δεν παιρνει για τετοιες δοκιμες!
    Λογικα πρεπει να αλαζει μονο το ονομα αλλα ποτε δεν ξερεις.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF