Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 122

Θέμα: ποιο (sm) θα διαλλεγατε??

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    παντως πολυ θα ηθελα να ανοιξω με ενα 690

:rotflmao:
    Τι να κανεις λεει το μονο ανοιγμα φιλε μου που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το μοτερ σου μπας και δεις καμια σκασμενη κεφαλη :rotflmao: οσο για το αλλο μη το σκεφτεσαι καν γιατι με το καλημερα στα 0-400 κανει 11.9 το μηχανακι ειναι αλλου καμια σχεση με τα παλια απο σκελετο θελεις ,αναρτησεις, γκαζια, φρενα, κραδασμους, στησιμο, αξιοπιστια ειναι αλλου, η ΚΤΜ εχει κανει πολυ καλη δουλεια αυτη τη φορα οπως ειπα και πιο πριν ειμαι αντιευρωπαιος αλλα αυτο το 690 οταν το εκανα βολτα αλλαξα γνωμη αααα και μη κανεις το λαθος και ανοιξεις καμια φορα με κανενα 690 γιατι μετα θα εχουμε δραματα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παρακαλω να μην μπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φωτογραφια του 690 του JIMK7 γιατι θα πεσουν

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΤΧ660...............................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 690 με λιγο φτιαξιμο γινεται πολυ ωραιο
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Παρακαλω να μην μπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φωτογραφια του 690 του JIMK7 γιατι θα πεσουν

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΤΧ660...............................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΟΚ δεν θα ξανασυμβεί :rotflmao: αν ειναι να σας κανω τοση μεγαλη ζημια γιατι αυτα πως τα ειπαμε ΧΤΧ660 :rotflmao: απο τη στιγμη που τα αγοραζεις τα παντρευεσαι :rotflmao:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Τι να κανεις λεει το μονο ανοιγμα φιλε μου που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το μοτερ σου μπας και δεις καμια σκασμενη κεφαλη :rotflmao: οσο για το αλλο μη το σκεφτεσαι καν γιατι με το καλημερα στα 0-400 κανει 11.9 το μηχανακι ειναι αλλου καμια σχεση με τα παλια απο σκελετο θελεις ,αναρτησεις, γκαζια, φρενα, κραδασμους, στησιμο, αξιοπιστια ειναι αλλου, η ΚΤΜ εχει κανει πολυ καλη δουλεια αυτη τη φορα οπως ειπα και πιο πριν ειμαι αντιευρωπαιος αλλα αυτο το 690 οταν το εκανα βολτα αλλαξα γνωμη αααα και μη κανεις το λαθος και ανοιξεις καμια φορα με κανενα 690 γιατι μετα θα εχουμε δραματα

ναι ναι μας τα παν και αλλοι αυτα :rotflmao:

παντως σοβαρα τωρα μιας και στο δικο μου οπως προειπα εχω fcr και ακραπες κτλπ 50 αλογα δεν ειμαι και εννοειτε οχι 60 αλλα, για σκεψου οτι ειναι λιγο πιο ελαφρυ και το Fcr τα σκαει πιο αποτομα και ξερα απο το injection....

ααα οτι ειναι πιο ομορφο το ειπαμε??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως σοβαρα τωρα μιας και στο δικο μου οπως προειπα εχω fcr και ακραπες κτλπ 50 αλογα δεν ειμαι και εννοειτε οχι 60 αλλα, για σκεψου οτι ειναι λιγο πιο ελαφρυ και το Fcr τα σκαει πιο αποτομα και ξερα απο το injection....

Kαλα καλα ανοιξε τοτε με κανενα 690 κ υστερα τα ξαναλεμε (και τα 0-400 τα εχουν κατω από 12 sec) μονο μη μου πεις οτι δεν σε προειδοποιησα και κατι ακομα με την ομορφια δεν περνεις αλογα :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

γτ φιλε με την ομορφια δεν παιρνεις αλογα??δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομοιομορφο δηλαδη το καινουργιο??λιγο πιο ομορφο?? ???καλοι οι ιπποι παραπανω,και οι μη κραδασμοι αλλα δεν αρεσει λεμεεεε....ειναι για περιεργα γουστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
    γτ φιλε με την ομορφια δεν παιρνεις αλογα??δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομοιομορφο δηλαδη το καινουργιο??λιγο πιο ομορφο?? ???καλοι οι ιπποι παραπανω,και οι μη κραδασμοι αλλα δεν αρεσει λεμεεεε....ειναι για περιεργα γουστα...
    Mα για μενα ειναι ομορφο λες να εχω παραξενα γουστα ? :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ευτυχώς που σταμάτησες να βάζεις φωτό γτ δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το έκτρωμα!

όντως έχει κωλάρα άμα του βάλεις ακράπες πάνω...

Αυτό το μηχανάκι μοιάζει με τις γυναίκες-γαρίδες!
    το κεφάλι είναι για πέταμα κ κρατάς το υπόλοιπο! :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k@ylagdsfb.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	22,7 KB 
ID:	132519
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

φιλτρο+προγραμμα+akrapovic

εχω ανοιξει με αρκετα ktm κ δεν μου εχει κατσει κανενα μπροστα. μονο ο super δουκας! με smc ομως πηγαιναμε μαζι.με την πρωτη ευκαιρια θα ανοιξω κ με δουκαΙΙΙ κ θα δουμε.παντως αν εισαι απο αθηνα κ βρεθουμε "τυχαια"στο σημα της ολυμπιακης τα παμε.φιλικα παντα ετσι ουτε Ο κοντρακιας θελω να το παιξω ουτε τπτ.

οσο για την ομορφια εγω δεν το θεωρω ασχημο αλλα ιδιαιτερο.οταν ειχε βγει ο δουκαςΙΙ δεν θυμαστε τι λεγανε ολοι?το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι τοσο "αλητικο"
    despite my rage

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

+690
    despite my rage

κ αν δεν σας αρεσει η μουρη......την κοβετε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	de-beaked.jpgjhvgdgvdskvhfg.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	94,2 KB 
ID:	132520
    despite my rage

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    κ αν δεν σας αρεσει η μουρη......την κοβετε

εεε και εσυ...το παρακανες :rotflmao:

ναι ναι καλος ο κωλος αλλα θες και φατσα ε

φιλτρο+προγραμμα+akrapovic

εχω ανοιξει με αρκετα ktm κ δεν μου εχει κατσει κανενα μπροστα. μονο ο super δουκας! με smc ομως πηγαιναμε μαζι.με την πρωτη ευκαιρια θα ανοιξω κ με δουκαΙΙΙ κ θα δουμε.παντως αν εισαι απο αθηνα κ βρεθουμε "τυχαια"στο σημα της ολυμπιακης τα παμε.φιλικα παντα ετσι ουτε Ο κοντρακιας θελω να το παιξω ουτε τπτ.

οσο για την ομορφια εγω δεν το θεωρω ασχημο αλλα ιδιαιτερο.οταν ειχε βγει ο δουκαςΙΙ δεν θυμαστε τι λεγανε ολοι?το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι τοσο "αλητικο"

για πες μου λιγο τα δρομολογια σου...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ