Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 249

Θέμα: Glam 2 Iran... TO ANTΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ

Έχω «κατηγορηθεί» πολλές φορές για τις φευγάτες επιλογές μου, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου!
    Καλά, … που πας με τους BMWδάκηδες? Ούτε που τους γνωρίζεις… μΕ είπες.
    Δηλαδή, εσύ πιστεύεις ρε μεγάλε, ότι όταν έμαθα για τον Μάκη ότι είναι ιδιοκτήτης δύο (2) BMW GS1200, μιας απλής και μιας adv, πίστεψα ότι έχω να κάνω με χιππίζοντα τύπο ή με παιδί των λουλουδιών? σΕ είπα.
    Και γιατί τους διάλεξες για συνταξιδευτές? μΕ ξαναείπες.
    Θα σε πω στο τέλος….Άσε με επι τέλους να …ολοκληρώσω! σΕ ξαναείπα.
    Η δίτροχη, κυρίως διαδικτυακή, κοινωνία πλήττεται κατά το πλείστον, από μία ανίατη σοβαροφάνεια. Σοβαροφάνεια=μανδύας της ημιμάθειας και υπερβολής! Διαβάζει ο άλλος εκστασιασμένος κάποιο «ταξιδιωτικό» , κάνει σχόλια αναρριγώντας από συγκίνηση, πέφτοντας στα γόνατα και κλαίγοντας σαν μικρό παιδί εκστασιασμένος! Κι εκεί που περίμενες να βάλει την άλλη μέρα μπρός τη μηχανή και να δραπετεύσει …αλαλάζοντας προς το άγνωστο, παραγγέλνει κι άλλη πίτσα, πετάει κι ένα ταξιδιωτικό dvd και το απολαμβάνει…
    …γλύφοντας τα δάχτυλα των μπροστινών του ποδιών!
    Αυτά είναι μεγάλε! Και σου ‘ρχεται την άλλη μέρα με κλαψιάρικη φωνή, σαν καψουροτράγουδο του Γονίδη, για να σου πεί για το νέο αξεσουάρ που αγόρασε προσφορά και με 10 άτοκα κλίσματα, «τα φράγγα …γαμώτ! Που είναι τα φράγγα για κανένα ταξιδάκι …γαμώτ!» Και δώστου υπερβολικά σχόλια θεοποίησης και μυθοποίησης της απλής …βόλτας εις ασφαλείς τριτοκοσμικάς χώρας, εκλιπαρόντας τους ταξιδεύοντες, να του επιτρέψουν να σνιφάρει «ολίγη» από ανταπόκριση …για να μπορεί να αναπνέει μοτοσυκλετιστικά!
    Μη τα λες έτσι! Θα κάνεις εχθρούς! μΕ είπες.
    Για 10 καλαμπούρια ας κάνω και 100 εχθρούς… Είπε κάποιος μεγάλος... Δεν με φοβίζει η εκδίκηση των …αγέλαστων! Με ενδιαφέρουν οι λίγοι που έχουν χιούμορ και εν μέρει συμφωνούμε! σΕ είπα πάμπολες φορές!
    ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ γράφουμε μεγάλε…
    …δεν παρουσιάζουμε συνταγή για ρεβιθοκεφτέδες σε πρωινάδικο!
    Έρχονται στιγμές που διαβάζοντας «ταξιδιωτικά» είτε σε φόρουμ είτε σε περιοδικά, μου δίνουν την εντύπωση ότι τους συγγραφείς, τους ικανοποιεί περισσότερο που επιδεικνύουν το ταξίδι τους στον κόσμο, απ΄ότι κάνοντας αυτό καθ΄αυτό το ταξίδι(!)…
    …θυμίζοντας τον σύγχρονο βλαχονεόπλουτο, που επειδή είναι της μοδός να φτιάχνει το δικό του κρασί (chateau Παπάρας), ικανοποιείται στο να χαρίζει τα μπουκάλια σε πελάτες και «φίλους» από το να το απολαμβάνει ΠΡΩΤΑ ο ίδιος!!! Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο ίδιος …ΔΕΝ πίνει!!!
    Αν ασχολούνταν ο Φρόιντ μ΄αυτές τις συνομοταξίες …θα έβγαζε άκρη μεγάλε?

Φωτό. Ο ορισμός του χειροποίητου! Μπατίκ. Ο μάστορας κοπανάει τα σχέδια με τη σφραγίδα και το μελάνι… Ο Uriah Heep κοπανάει ακόμη για λίγο, με σφραγίδα και χωρίς …μελάνι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	iran 40d - (495) (small).jpg 
Προβολές:	2486 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	132530

Έχω παρακολουθήσει πάμπολλες «επιστημονικές ημερίδες» περί ταξιδίων, σε καφενεία, μεζεδοπωλεία και λοιπούς ακόμη ευαγείς χώρους…
    Χόρτασα να συζητώ με μαέστρους ταξιδιωτικής μπουρδολογίας…
    Βαρέθηκα να αμύνομαι στον «κακοήθη όγκο» των εκτοξευτών κουφόνοης κινδυνολογίας, του στιλ «τρελλός είσαι? Θα σε σφάξουν εκεί που πας …που θα αφήσεις την οικογένειά σου!» …
    Με κούρασαν τα αφυδατωμένα απρόσιτα σχέδια για ταξίδια, από σπινθηροβόλους εμπνευστές που …γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΔΕΝ θα τα πραγματοποιήσουν…
    Βαρέθηκα τη μοτοσυκλετιστική κίνηση της Θεσσαλονίκης της …ΔΕΘ ή καλύτερα της …DEATH ταξιδιωτικής περιπέτειας!
    Κουράστηκα από τις μεταεμμηνοπαυσιακές συνήθειες συνομηλίκων μου και μή μοτοσυκλετιστών, να επιδίδονται αποκλειστικά σε μασοχάψες … άνευ χιλιομέτρων!
    Γι΄αυτούς ακριβώς τους λόγους ήμουνα δεκτικός μέχρι μυελού οστέων σε αποφασιστικούς συνταξιδευτές, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ μηχανή, που ήθελαν πραγματικά να ταξιδέψουν…
    …άσχετα αν πολλές φορές οι δυσκολίες δεν μας κάνουν το χατίρι!
    Όλοι όσοι συμμετείχαν, ήταν αποφασισμένοι σαν μουτζαχεντίν …να κάνουν τις οποιεσδήποτε υπερβάσεις για να ζήσουμε το όνειρο! Οι δύο προϋποθέσεις που έθεσα στον εαυτό μου …
    1ο Να μπορέσουν όλοι να βρίσκονται παρόντες, στο προσκλητήριο της εκκίνησης και
    2ο Να είναι σιδηρόκωλοι, γιατί “no miles….no smiles”…...
    ...είχαν ικανοποιηθεί με το παραπάνω! Όλα τ΄άλλα ήταν λεπτομέρειες !
    Όπως πρέπει να αντιμετωπίζεις θετικά τα απρόβλεπτα του ταξιδιού…
    …έτσι πρέπει να δέχεσαι και τις όποιες διαφορετικές επιλογές, συνήθειες, χούγια των συνταξιδευτών σου!
    Πρέπει να γνωρίζεις καλά το… ταξιδιωτικό “by pass”. Άμα γουστάρεις να κάνεις μόνο το δικό σου, πάνε μόνος σου, μεγάλε!
    Αυτοί που ψάχνουν την τέλεια παρέα για ταξίδι με βάση το κινέζικο ωροσκόπιο …
    ...θέλουν, απλά, να έχουν άλλοθι, για να μη το κάνουν! Κι άμα ξέρετε κανένα που να την βρήκε, δώστε μου τη διεύθυνσή του, να του στείλω μία κούτα τρίγωνα Πανοράματος!
    Ως γνωστόν ή άγνωστον οι επιλογές μου θα ήταν πολύ διαφορετικές σ΄αυτό το ταξίδι.
    Ως άγνωστον για τους πολλούς, υπέθετα και φανταζόμουν ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα… Και τι έγινε δηλαδή? Αυτό που μέτρησε, ήταν η προσωπική μάχη που κέρδισε ο καθένας, με συγκινητικό τρόπο ορισμένες φορές, για να έρθει στο ταξίδι και το ότι δεν χαμπάριαζε από χιλιόμετρα,καιρούς, βροχές, χαλάζια!
    Στην παρέα ήμασταν 3 «δύσκολοι» τύποι, Βασίλης, Κώστας, Νώντας και 2 εξαιρετικά παιδιά ο Μάκης κι ο Θωμάς.
    Πέρασα πολύ καλά με όλους. Κάναμε καλή παρέα! Δεν είναι η ώρα να πάρω βελόνες πλεξίματος και να πλέξω το εγκώμιο του καθένα ξεχωριστά, γιατί δεν επιτρέπεται να γίνει κάτι τέτοιο από τις γραμμές ενός ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ! Εκτός αυτού, άμα συνεχίσω ακόμα να γράφω , η γυναίκα μου δεν θ΄αργήσει να μου το «σκάσει» το μπλάστρι στο κεφάλι.
    Είμαι σίγουρος ότι ήταν άτυχη στιγμή, η αποχώρηση του Νώντα!
    Ακόμα εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπήρξε ούτε ο σοβαρός λόγος ούτε η ανάλογη αφορμή.

.................................................................................................... .....................................................

Χθες πήγα στην PRObike για ψιλοσέρβις 10.000χλμ και μοχαμπέτι. Έβλεπα τα αυτοκόλλητα «Tea 4 five»... ήταν κανονικά στη θέση τους, μετά τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα, τόσες βροχές, χαλάζια και αέρηδες!
    Ίσως κάποτε φθαρούν και ξεκολλήσουν…
    …ποτέ όμως δεν θα φθαρούν οι αναμνήσεις μου από αυτό το ταξίδι...
    ...και το logo «tea 4 five» που κόλλησε στην καρδιά μου από αυτή την περιπέτεια…

…δεν θα φθαρεί και δεν θα καταφέρει τίποτα να μου το ξεκολλήσει!

ΤΗΕ ΕΝD

Όνομα:	g9 iran - (785) (small).jpg 
Προβολές:	2375 
Μέγεθος:	57,6 KB 
ID:	132539

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Ίσως κάποτε φθαρούν και ξεκολλήσουν…
    …ποτέ όμως δεν θα φθαρούν οι αναμνήσεις μου από αυτό το ταξίδι και το logo «tea 4 five» που κόλλησε στην καρδιά μου από αυτή την περιπέτεια…

…δεν θα φθαρεί και δεν θα καταφέρει τίποτα να μου το ξεκολλήσει!

ΤΗΕ ΕΝD
    προσυπογράφω

THX Billy, Mike, Thomas, Nontas

Kostas [Doc, liberec]

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Δεν θα πω πολλα, κυριως γιατι ειμαι βυθισμενος στην μελαγχολια...

Ελπιζω να σας αρεσε σε ΟΛΟΥΣ, ακομα κι αν το βιωσε ο καθενας με διαφορετικο τροπο... :wacko:

Για το υφος και το γραψιμο του Βασιλη, τα λογια ειναι περιττα νομιζω.

Ενα πραγμα μου εκανε ομως ΦΟΒΕΡΗ και κακη (για τα δικα μου μετρα και σταθμά) εντυπωση...
    Φυγατε για να κανετε τοσα χλμ, φορτωμενοι με τοσα πραγματα και ΔΕΝ ειχατε μαζι σας ενα sleeping bag και μια σκηνη?
    Επρεπε να κανετε χλμ βραδυατικα και να παρακαλατε για 3-4 ωρες υπνο?
    Τεσπα...
    Μπορει εγω να τα 'χω χαμενα, λογω της κλεισουρας που μ' εχει βαρεσει στο κεφαλι...

Πάντα τέτοια παιδιά!!!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    είχαμε όλοι και σκηνές και sleeping bag για ώρα ανάγκης, στο Quazvin θα την βγάζαμε στο πάρκο με sleeping bag, απλά τελικά δεν χρειάστηκε

Όνομα:	104_resize.jpg 
Προβολές:	2100 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	132543

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

http://forum.bmwbikers.gr/showthread...3357#post43357

Σ΄αυτή τη διεύθυνση των BMWbikers ο Κώστας (liberec εδώ - Doc εκεί) παρουσιάζει όμορφες φωτογραφίες και μια πιό ...νορμάλ και λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού...

...μιας κι εγώ εδώ επέλεξα "the hard way"!

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Καταπληκτικο το αντιταξιδιωτικο Βασιλη, το ΑΠΟΛΑΥΣΑ πραγματικα...

Πολυ ομορφες οι φωτο....

Ευχομαι ακομα καλυτερα ταξιδια και στιγμες στο μελλον....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Καταπληκτικα...!!!!!

Μπραβο σε ολους σας παιδια.......

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Περιμενω εναγωνιως ποτε θα παρεις το φαλακρο πρακτορα ταξιδακι για να διαβασω μετα.:rotflmao:
    Που ξερεις μπορει ναρθω κι εγω.Μηχανη για τετοιο ταξιδι δεν εχω(οπως και πολλα απο οσα χρειαζονται) αλλα ειμαι σιδεροκωλος κι εχω οδηγησει κουτι στη Τζεντα για δυο βδομαδες κι επιβιωσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Περιμενω εναγωνιως ποτε θα παρεις το φαλακρο πρακτορα ταξιδακι για να διαβασω μετα.:rotflmao:
    Που ξερεις μπορει ναρθω κι εγω.Μηχανη για τετοιο ταξιδι δεν εχω(οπως και πολλα απο οσα χρειαζονται) αλλα ειμαι σιδεροκωλος κι εχω οδηγησει κουτι στη Τζεντα για δυο βδομαδες κι επιβιωσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχεις μηχανή για τέτοιο ταξίδι ...γι' αυτό υπάρχουν και οι φίλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    http://forum.bmwbikers.gr/showthread...3357#post43357

Σ΄αυτή τη διεύθυνση των BMWbikers ο Κώστας (liberec εδώ - Doc εκεί) παρουσιάζει όμορφες φωτογραφίες και μια πιό ...νορμάλ και λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού...

...μιας κι εγώ εδώ επέλεξα "the hard way"!

Θα με κάνεις να γραφτώ... για να δω και την "άλλη" πλευρά

Να πω ότι ζήλεψα, να πω ότι έχεις κι ένα μοναδικό τρόπο να μεταφέρεις το ταξίδι... τόσο ζωντανά
    ... να πω μπράβο σε όλους?

Θα πω... και στα δικά μας !

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

Μπά άστο Φίλιππε...δεν χρειάζεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Μπά άστο Φίλιππε...δεν χρειάζεται
    εγω γραφτηκα... εχει ωραιες φωτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Πρέπει να γνωρίζουμε και την άλλη πλευρά!

Γιατί διαφορετικά αντιλαμβάνεται πχ την απεργία ένας απολυόμενος...

...και διαφορετικά η Ελένη Μενεγάκη!

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ