ειχα το sf 4 χρονια και έκανα 42.000 χλμ μαζί του. η μονη βλάβη που μου έβγαλε ήταν μπουκωμένα καρμπυρατερ απο κακής ποιοτητας βενζίνη. τιποτις όλλο
άντε καλή χρονια σε όλους μας και πάντα όρθιοι!
ειχα το sf 4 χρονια και έκανα 42.000 χλμ μαζί του. η μονη βλάβη που μου έβγαλε ήταν μπουκωμένα καρμπυρατερ απο κακής ποιοτητας βενζίνη. τιποτις όλλο
άντε καλή χρονια σε όλους μας και πάντα όρθιοι!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Η δικια μου ειναι ακινητιποιημενη εδω και 8 μηνες την εχω παρατησει απο τοτε που την ειχα παει στον ηλεκτρολογο μου εκαψε ανορθωτη στην επιστροφη σπιτι....Εβγαζε καπνους απο την αριστερη μερια να φανταστειτε.Αγορασα καινουργιο ανορθωτη ,αλλα δεν αναβει τιποτα! ουτε καν μια λαμπα τα οργανα!Συνδδεσα ρευμα στην μπαταρια με καλωδια τιποτα....
Καποτε ηταν ετσι τωρα την τρωει η σκουρια.....
![]()
ti na kaneis????
ftiaksto...
kserw gw koita tis asfaleies...
phges ksana hlektrologo??
egw meta apo meres psaksimo se internet kai synergeia vrhka th syntagh...
>kainourios anorthwths aftermarket (oxi ton mama giati apoti mou eipan tha ksanakaei)
>mia kainouria mpataria yuasa idia xarakthristika me th proigoumenh giati ayth ta eixe ftisei kai dn kratousee katholou fortio
>kai telos opwsdhpote anevasma tou relanti panw apo tis 1000 strofes , anamesa 1000-1400 gia na dinei h mhxanh to swsto reyma sth mpataria kai na th fortizei..eidhka kai ama ta fwta einai synaixeia anamena...
Πρεπει να την φορτωσω να την παω ηλεκτρολογο!!! ......και ολο και το αφηνω και εγω ...![]()
adrenalin Μια ερώτηση, έχεις αλλάξει τιμόνι.? με ποιο κοντό ή μήπως έχεις βάλει τίποτα κλιπ ον.? Δεν μπορώ να δω καθαρά από την φώτο, τώρα αν είναι η μάσκα που το κάνει να φαίνεται έτσι δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σαν να φοράει κλιπ ον ή πολύ μικρό και χαμηλό τιμόνι. Δεν είναι άσχημο, το αντίθετο θα έλεγα, του πάει με αυτή την μάσκα. Αν θες λύσε μου την απορία.![]()
Ευχαριστώ
Panatha
Nai ontos eixa balei clipons pou eixa brei kapote se ena magazi athina.....alla i alithia einai oti pote den bolepsan giati ebriskan sta organa...tora exo to klassiko timoni.....
Σωστά, φαντάζομαι θα ψιλοδυσκολευόσουν και στις στροφές αφού θα μίκρυνε και η στροφή του τιμονιού. Ίσως να εύρισκε και στο ντεπόζιτο αφού η σχεδίαση της μηχανής αυτής είναι σε στηλ ναγκετ. Πάντως δίχνει όμορφο με κλιπ ον...![]()
Panatha