Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Για να μην γκρινιάζουμε μόνο

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Για να μην γκρινιάζουμε μόνο

Ελλάδα, 30/5/2008
    ΣτΕ: «Να καταβληθεί το πρόστιμο για τις κάμερες»

Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απεφάνθη ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης οφείλει να καταβάλει το πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ που επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ΕΛΑΣ, καθώς το 2007, κατόπιν ελέγχου, διαπίστωσε ότι λειτουργούσαν παρά την απαγόρευσή τους οι κάμερες του συστήματος C4I.

http://www.lawnet.gr/articlemain.asp?id=16171

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Πολυ μεγαλο το προστιμο που τους ριξαν. Αν δεν μπορουν να το πληρωσουν να τους βοηθησουμε ρε παιδια, να κανουμε εναν ερανο που λεει ο λογος
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
    Πολυ μεγαλο το προστιμο που τους ριξαν. Αν δεν μπορουν να το πληρωσουν να τους βοηθησουμε ρε παιδια, να κανουμε εναν ερανο που λεει ο λογος
    το ύψος του προστίμου έχει σημασία;;

ή ότι α) τους το έριξαν και
    β) το Συμβούλιο της Επικρατείας το επικύρωσε;;

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    ωραια! τωρα θα ξαμοληθουν στα μπλοκα για να τα παρουν πισω!!
    αληθεια καπου τετοια εποχη δεν βγαζουν καινουργια μετρα για το κρανος?πως τους ξεφυγε φετος? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ωραια! τωρα θα ξαμοληθουν στα μπλοκα για να τα παρουν πισω!!
    αληθεια καπου τετοια εποχη δεν βγαζουν καινουργια μετρα για το κρανος?πως τους ξεφυγε φετος? :rotflmao:
    δηλαδή θα ήταν καλύτερα να μη γίνει τίποτα και οι ΚΑΜΕΡΕΣ να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικότατα;;;

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    δηλαδή θα ήταν καλύτερα να μη γίνει τίποτα και οι ΚΑΜΕΡΕΣ να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικότατα;;;
    το σχολιο ηταν για την υποτιθεμενη αντιδραση της αστυνομιας... τεσπα.! δεν ειμαι υπερ των καμερων αν και σε ορισμενες καταστασεις μπορει και να βοηθουσαν. ΑΛΛΑ επειδη ειμαστε ενα μπουρδελο για χωρα και τιποτα δεν συμβαινει τυχαια και χωρις δολο σε αυτες τις περιπτωσεις, καλα κανανε και ριξανε το "προστιμο" εστω και για τα ματια του κοσμου.και φυσικα τιποτα δεν μου λεει οτι πραγματικα τις κοψανε τις καμερες η δεν εχουν αλλες αντιστοιχες να λειτουργουν. Αν και αυτα που εχουνε να δουνε τα ματια μας και των παιδιων μας απο καμερες ...... γ@μισετ@

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    το σχολιο ηταν για την υποτιθεμενη αντιδραση της αστυνομιας... τεσπα.! δεν ειμαι υπερ των καμερων αν και σε ορισμενες καταστασεις μπορει και να βοηθουσαν. ΑΛΛΑ επειδη ειμαστε ενα μπουρδελο για χωρα και τιποτα δεν συμβαινει τυχαια και χωρις δολο σε αυτες τις περιπτωσεις, καλα κανανε και ριξανε το "προστιμο" εστω και για τα ματια του κοσμου.και φυσικα τιποτα δεν μου λεει οτι πραγματικα τις κοψανε τις καμερες η δεν εχουν αλλες αντιστοιχες να λειτουργουν. Αν και αυτα που εχουνε να δουνε τα ματια μας και των παιδιων μας απο καμερες ...... γ@μισετ@

δεν είναι καθόλου για τα μάτια του κόσμου
    και έχουν πολύ μεγάλη σημασία τέτοιες αποφάσεις

αλλιώς θα γίνουμε σαν τους άγγλους που αποδεδειγμένα (λονδίνο) οι ληστείες έχουν αυξηθεί παρά τα εκατομύρια σε κάμερες και άμα τους ρωτήσεις σου απαντάνε αν δεν ήταν οι κάμερες θα ήταν περισσότερες

ή στραβός είν ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε

επαφή με την πραγματικότητα μηδέν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα κανανε για το προστιμο αλλα νομιζω οτι θα επρεπε να ηταν πιο πολλα χρηματα.

γιατι αν εχουν μαζεψει τα εκατονταπλασια απο την λειτουργια της δεν εχει νοημα.
    ειναι σαν τους καταστηματαρχες με την ηχορυπανση. πληρωνουν τα γελοια προστιμα που τους επιβαλουν γιατι δεν τους συμφερει να κλεισουν την μουσικη (και κατ'επεκταση να κλεισει και το μαγαζι) και να αδειασει η τσεπη τους.

τι τους νοιαζει τους μπατσους αν εχουν βγαλει 30.000€ απο την συγκεκριμενη καμερα και πληρωσουν 3.000€? εγω θα εβαζα αλλες 5-6. μια χαρα προσοδοφορα επιχειρηση.

Παρόμοια θέματα

1. Για να μην γελαμε μονο με τον Καραμπελα...
    από bar-code στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2009, 13:25
  2. Breva problem (για να μην γράφω μόνο τα καλά)
    από hidefnick στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2008, 10:41
  3. Για Να Μην ΞεΧνιομαστε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 14:36
  4. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF