Ρε εισαστε σιγουροι οτι αυτό ''ήταν τελικα το μαύρο χαβιάρι της Κασπίας...'' ?????![]()
Τρομαρα σας .![]()
Σουπερ αφηγηση.![]()
Ρε εισαστε σιγουροι οτι αυτό ''ήταν τελικα το μαύρο χαβιάρι της Κασπίας...'' ?????![]()
Τρομαρα σας .![]()
Σουπερ αφηγηση.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!
Συνεχισε όπως πάς!!!
![]()
Άλλοι λαοί, άλλα έθιμα, άλλοι άνθρωποι, άλλοι τόποι...
![]()
Ωραία και συνάμα περίεργα πράγματα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ναι εκεί είναι ευγενικοί και καλοί γιατί περιμένει ο Χασάν με τη χατζάρα στη γωνία να τους κόψει την ευγένεια:rotflmao: όταν έρχονται εδώ που είναι όλα αλέστα,ξεσαλώνουν και τους φεύγουν οι ευγένειες
...ρε ούτε από την τηλεόραση λέμε να τους βλέπω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ναι ναι εκεί είναι ευγενικοί και καλοί γιατί περιμένει ο Χασάν με τη χατζάρα στη γωνία να τους κόψει την ευγένεια:rotflmao: όταν έρχονται εδώ που είναι όλα αλέστα,ξεσαλώνουν και τους φεύγουν οι ευγένειες
...ρε ούτε από την τηλεόραση λέμε να τους βλέπω
![]()
Ασχετο αδερφε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ασχετο αδερφε!
![]()
Σχετικότατο είναιπάω για γαλακτομπούρεκο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep {στο ταξιδιωτικό}
Βρήκα 2 φωτό από την πρώτη βραδιά στο μπουρδελοξενοδοχείο στο Γκολτσούν. Για να πάρετε μία ιδέα για την εμπειρία του 6άκλινου στο 3Χ3 δωμάτιο, με εξωτερική φρικαλέ τουαλέτα!
Τα βλέμματα ...σκοτώνουν!
για να μην διακόπτω τη ροή το γράφω εδώ
αυτό θεωρείται μπουρδελοξενοδοχείο;
έχεις πάει σε youth hostel στο Λονδίνο;
και δε μιλάω της σειράς μιλάω για τα σχετικά αξιοπρεπή που αν βρεις δωμάτιο σε δίκλινο με 25 λίρες το θεωρείς και φτηνό (για τουαλέτα μέσα ούτε λόγος) και φυσικά βρωμερή μοκέτα στο πάτωμα
ξύλινο πάτωμα χαλάκι ωραιότατη κουρτίνα μια χαρά βαμμένος καθαρός τοίχος, ξύλινες (έστω και καπλαμάς) ντουλάπες, στρώμα που μοιάζει ομοιόμορφο και παχύ παχύ, αλουμινένιο καλοριφέρ και δε θέλω να ξέρω πόσα δώσατε (σχεδόν τίποτα φαντάζομαι)
μια χαρά χλιδάτο δωμάτιο είναι
το προσέχωΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν προσεχεις μου φαινεται το αντιταξιδιωτικο.![]()
το σχόλιο για το μπουρδελοξενοδοχείο πάει σε αυτόν που το είπε (όχι σε αυτόν που το μετέφερε)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το προσέχω
το σχόλιο για το μπουρδελοξενοδοχείο πάει σε αυτόν που το είπε (όχι σε αυτόν που το μετέφερε)![]()
Καλά τώρα...
Βαλτός είσαι και συ..;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον κοινή διαπίστωση ήταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το προσέχω
Η γνώμη σου μου δίνει ...κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σημερα διαβαζα το "Αντί" του Μπίλυ και σκεφτομουν οτι ΟΝΤΩΣ επρεπε να υπαρχει αλλη κατηγορια!![]()
Keep Walking my FRIEND!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνεχισε και οταν δεν θα γραφεις πλεον θα ξερουμε ...
μηπως ψηνεσαι για νοτιο αμερικη ;;
![]()
![]()
Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
μηπως ψηνεσαι για νοτιο αμερικη ;;
Μέχρι το 2010 που το σχεδιάζετε, θα έχω πάθει ...πρόωρη εκσπερμάτωση!
![]()
![]()
![]()
θα σου λέμε συνέχεια το "πρόγραμμα" για να σε "κόβουμε":rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος!
Μέχρι το 2010 που το σχεδιάζετε, θα έχω πάθει ...πρόωρη εκσπερμάτωση!
![]()
![]()
![]()