ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ;;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Παίδες η διαδρομή για Μονεμβασιά με επιστροφή την ίδια μέρα δε "παίζει" σα σενάριο... καθ'οτι είναι λίγο (έως πολύ) fellatio μπορώ να πώ...
Εντελώς προσωπικά 8α προτιμούσα να μου ξεριζώσουν το συκώτι χωρίς αναισθησία, παρά να πάω και να έρθω στη Μονεμβασιά την ίδια ημέρα...
Σκεφτείτε το γιατί είναι περίπου καμμιά 350άρα χλμ μέχρι εκει, και σε δρόμους... άστα να πάνε...
ετσι,, να ξεχωριζουν τα γυναικοπαιδα σιγα σιγα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Παίδες η διαδρομή για Μονεμβασιά με επιστροφή την ίδια μέρα δε "παίζει" σα σενάριο... καθ'οτι είναι λίγο (έως πολύ) fellatio μπορώ να πώ...
Εντελώς προσωπικά 8α προτιμούσα να μου ξεριζώσουν το συκώτι χωρίς αναισθησία, παρά να πάω και να έρθω στη Μονεμβασιά την ίδια ημέρα...
Σκεφτείτε το γιατί είναι περίπου καμμιά 350άρα χλμ μέχρι εκει, και σε δρόμους... άστα να πάνε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ετσι,, να ξεχωριζουν τα γυναικοπαιδα σιγα σιγα....![]()
:rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 80-120 ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ 3:30.
ΤΕΛΟΣ ΚΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΥΣΤΡΑ .
ΜΗΤΣΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;; ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΦΑΧΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να μου τη πείς έτσι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ετσι,, να ξεχωριζουν τα γυναικοπαιδα σιγα σιγα....![]()
Πάντως εγώ παίδες δε το βλέπω να έρχομαι, αλλά έχω καλό λόγο. Κάποιοι φίλοι θα ανέβουν Σέρρες με trailer το επόμενο ΣΚ και υπάρχει κενή θέση, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω.
Ελπίζω να με συγχωρέσετε. Θα προσπαθήσω να επανορθώσω όταν θα κανονιστεί για Νέδα ΟΚ?
εγω λεω να βαλεις τη μηχανη στο τρειλερ και να πας μεχρι τις σερρες πανω στη μηχανη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να μου τη πείς έτσι ???
Πάντως εγώ παίδες δε το βλέπω να έρχομαι, αλλά έχω καλό λόγο. Κάποιοι φίλοι θα ανέβουν Σέρρες με trailer το επόμενο ΣΚ και υπάρχει κενή θέση, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω.
Ελπίζω να με συγχωρέσετε. Θα προσπαθήσω να επανορθώσω όταν θα κανονιστεί για Νέδα ΟΚ?
....ετσι για να δεις πως ειναι πανω στη μηχανη με πανω απο 100 χλμ.....![]()
![]()
ΚΑΛΟΟΟΟΟ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω λεω να βαλεις τη μηχανη στο τρειλερ και να πας μεχρι τις σερρες πανω στη μηχανη!!!
....ετσι για να δεις πως ειναι πανω στη μηχανη με πανω απο 100 χλμ.....![]()
![]()
![]()
Υγ.Σορυ ρε παιδια, αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω... :rotflmao:
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
ΚΑΛΟΟΟΟΟ...!!!
![]()
Υγ.Σορυ ρε παιδια, αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω... :rotflmao:
Oute kai egw .... :rotflmao: :rotflmao:
P.S. Synxoreste me kai emena .... :rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΣΤΡΑ;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
tosoi poloi?????????? bravo symetoxh![]()
@ Pokerland
Λοιπόν επειδή εγώ λέω για Μυστρά εδώ και 3 βδομάδες, κι επειδή έχω χάσει τη μπάλα σε αυτό το thread, να πω ότι θέλω να (ή θα) πάω το Σάββατο, σχετικά νωρίς, με το αεροσκάφος, για καφέ και σνακ, όχι για περιήγηση γιατί πονάν τα γονατάκια, και μετά ό,τι ήθελε προκύψει. Νομίζω και ο stratdevel γουστάρει... Ως το Σάββατο έχει ο Soichiro και για άλλες συμμετοχές, ή και για 2ο -πιο αργό- group.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...
(απλώς για να ανέβει προς τα πάνω το θρέντ! τρεις κι ο sf θα είμαστε???)
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
αχαχαχα καλόοοοοοοοοοοο!!!!!
ρε SF να το κάνουμε σίγουρα Κυριακή για να μπορούν όλοι και να πούμε από τώρα ώρα..........και σημείο!!!
είναι καλά 8:30 στο Περίπτερο Κυριακή πρωί????
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!